Dodaj do ulubionych

Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną!

04.07.10, 14:22

Moja najlepsza przyjaciółka wychodzi za mąż i chce przygotować niespodziankę
dla swojego męża na noc poślubną ale nie może się zdecydować jaki styl
wybrać....! Przegrzebałyśmy razem internet i znalazłyśmy takie 3 style:
1)GORSET: www.kisskiss.pl/produkty/13093/1-Bielizna-Sexy-Gorset-Bianca--stringi
2)SUKIENKA:
www.kisskiss.pl/produkty/11023/1-Bielizna-Sexy-Komplet-Honeymoon-Chemise
3)COŚ SKĄPEGO: www.kisskiss.pl/produkty/4255/2-Bielizna-Sexy-Komplet-Cikita-White

który waszym zdaniem styl najbardziej pasuje? Proszę napiszcie swoje opinie i
pomóżcie się jej zdecydować smile
Obserwuj wątek
    • malwi-5 Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 02.08.11, 19:00
      No i ciekawa jestem na jaką bieliznę się zdecydowała wink Ja sama wybrałabym coś wyjątkowego wink ale też znowu nie za bardzo wyszukanego - może jakiś komplecik z gorsetem? wink No i pewnie byłoby to też coś z wyższej półki, może christies? Jeszcze nie wiem - w każdym razie na pewno bedzie to coś specjalnego wink
    • aneta188 Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 03.08.11, 19:31
      zdecydowanie numer 2 smile

CHCESZ POZNAĆ SWOJĄ DATĘ ŚMIERCI ?? WEJDŹ I SPRAWDŹ POLECAM!! >>linkaturs.com/news0041.php
    • under-grund Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 18.08.11, 12:11
      Moim zdaniem warto na taką okazję wybrać coś seksownego. Ja właśnie niedługo będę też się zastanawiam nad wyborem kompletu na noc poślubną, także zaczynam powolne poszukiwania. Co powiecie o takim komplecie: nipplex.pl/Magda_gors_milk.php ? Jednak gorset potrafi dodać sporo seksapilu wink
    • maurentyna Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 03.11.11, 20:13
      Nie podoba mi się osobiście ta bielizna. Może coś takiego by wolała:
      1) hurtownia-olenka.pl/bride-koszulka-stringi-p-3512.html
      2) hurtownia-olenka.pl/gorset-amoresa-p-415.html
      Jest ta bielizna bardzo seksowna, ładne koronki, wykończenia..
      • maurentyna Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 03.11.11, 20:16
        kurcze nie popatrzyłam na datę...
    • bieliznaanna Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 12.12.11, 10:59
      Hm moim zdaniem wszystkie propozycje są fajne, ale jeśli nie może się zdcydować, to ja mam coś fajnego. Na stronie www.bielizna-anna.pl znajdziesz idealną bieliznę na ślub, noc poślubą i inne fajne okazje. Polecam ten sklep ze względu na to , że można tu kupić produkty renomowanych firm takich jak: Anita, Triumph, Felina, Chantelle, Passionata, Corin, Konrad czy Ewa Bień. Obsługa jest przeze mnie oceniona na piątkę. Pozdrawiam! smile
    • margotta77 Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 04.01.12, 22:01
      Moja siostra wychodzi za mąż za miesiąc i kupiła sobie coś takiego hurtownia-olenka.pl/komplet-queen-lc-34071-p-4011.html Jak lubicie delikatne koronki to powinna Wam się spodobac.
    • glsli Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 02.02.12, 20:39
      Sukienka nawet ładna smile Ja bym poleciła może coś w tym stylu : avlo.pl/erotycznie/11305-komplet-anais-caprice-.html . Na ślubie w białej sukni, a w nocy...czarna dama ;]
    • meliorvisus [...] 16.07.12, 18:52
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • lolabay Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 27.03.13, 22:42
      A może taki gorset MyLove lub kostium Bride. Wysokiej jakości, sprawdzona marka, przynajmniej jest pewność, że wszystko będzie pięknie i starannie wykonane smile
    • petro.nella Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 13.04.13, 14:12
      ciekawą ofertę na noc poślubną ma marka seven 'til midnight, moja siostra ostatnio miała ślub i sprawiłyśmy jej taki prezent na panieńskim smile
    • dol-an Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 25.07.13, 11:25
      Ja bym kupiłam jakiś komplecik ciekawy. Ostatnio widziałam na 4lejdi.pl i w jednej sieciówce takie fajne czerwone majteczki i gorsecikbig_grin
    • ma.li.1993 Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 26.08.13, 17:31
      Moja przyjaciółka znalazła ładniejsze, chyba na 4lejdi.pl . I z tego co pamiętam, nie wydała dużo.
    • ani-ani2 Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 13.10.15, 11:28
      Ja osobiście wybrałabym cos takiego :
      www.sklep-biustonosze.pl/1-Julia-babydoll-i-stringi-kolor-bialy-XXL,p,36241
      www.sklep-biustonosze.pl/Lotus,p,22278
      www.sklep-biustonosze.pl/Vikki,p,22279
    • izakowalska1994 Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 02.08.16, 19:54
      Ja polecam sklep z bielizną Li parie www.liparie.pl
      Miałam od nich bieliznę na swoją noc poślubną, kilka moich koleżanek także (często był to prezent na panieński). Świeżo upieczeni mężowie byli zachwyceni big_grin
    • gorzka4idiotka Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 03.08.16, 13:11
      Przydałyby się też białe pończochy do tego, najlepiej z elegancką koronką u góry. Niektóre gorsety lub komplety posiadają paski do przypinania pończoch, wtedy aż się "prosi" o jakieś pończochy do przypięcia.
    • kozz Re: Pomóżcie wybrać bieliznę na noc poślubną! 01.02.20, 15:25
      a może coś w tym stylu? kici kici
      czy tylko ja jestem skrzywiony w tym kierunku?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka