Gość: natija93 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 20:50 mam problem. mam gleboko osadzone oczy i nie wiem jak sie pomalowac zeby bylo widac ... mam piwne oczy i jaki pasuje kolor cieniu.. prosze piszcie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:14 Do piwnych oczu pasuje cień: błękitny,żółty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saraaaaa Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:10 Do piwnych oczu pasuje jasno zielony i granatowy Odpowiedz Link Zgłoś
natasza00200 Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? 27.11.08, 15:07 Fiolet, purpura ciemny brąz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:14 Do piwnych oczu pasuje cień: błękitny,żółty. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? 13.11.08, 18:37 sama mam piwne oczy i najlepiej czuję się w jasnym siwym i srebrnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: *.chello.pl 24.11.08, 19:31 ja mam piwne oczka i zastanwiam sie czy pasuja fiolety do nich bo swietnie sie w nich czuje, co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 10:35 Mam piwne oczy i lubię fioletowe cienie (pod warunkiem, że cera wypoczęta i nie ma sińców pod oczami), fajnie też wygląda zieleń, i moja ulubiona kombinacja brudny róż z brązem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: 212.106.27.* 18.02.09, 15:13 Bardzo pasują wszelkie brązy, złoty kolor bossski, hmm... fiolet jesli nie masz cieni pod oczami... czerwienie, ciemne kolorki szarosci, ciemno siwe kolorki;) sama takie mam;) najpiekniejsze oczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? 19.02.09, 11:39 Jeśli oczy są głęboko osadzone w oczodole to z całą pewnością nie powinna Pani używać ciemnych kolorów w nadmiarze ,ponieważ błędnie zastosowane mogą bardziej pomniejszyć oczy.Jeśli ma Pani możliwość przesłać zdjęcie to dobór kolorystyczny i techniczny makijażu będzie dokładniejszy,ponieważ przy doborze kolorów bierzemy pod uwagę nie tylko kolor oka.Kolory dla oka piwnego:błękit morski,szarość,jasny róż,grafit,granit,szafir,granat,bakłażan,łosoś,lila,fiolet, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: *.gprs.plus.pl 17.04.09, 17:39 Ja też mam piwne oczy i powiekę maluję brązowym cieniem,ale aby ich za bardzo nie przyciemnić pod brwię od delikatnie rozświetlam jasnym może być delikatny brąz albo biel rozproszona wtedy oko nie jest przycmione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jaki cien pasuje do piwnych oczu???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.10, 10:38 ja też mam piwne oczy i pamaluje je tak aby pasowały do ubrać :)) i najczęściej jane kolory :)) dziś mam kozaki i kyrtke zieloną pod spodem mam koszulke zielonkawą i maluje oczy na zielono :) Odpowiedz Link Zgłoś