Dodaj do ulubionych

Czy warto ją zdradzić w wieczór kawalerski?

26.04.02, 14:14
Obserwuj wątek
    • wierna1 Re:JASNE, TO OSTATNIA OKAZJA! 26.04.02, 14:19
      Ale głupek!
    • bukowski27 z calego pytania 26.04.02, 14:45
      fajny masz tylko nick.

kacper-siodlaj-konia
      • suzume Re: z calego pytania 26.04.02, 14:49
        bukowski27 napisał(a):

> fajny masz tylko nick.
        >
        > kacper-siodlaj-konia

...kiedy nie było rozkazu...

• bukowski27 co wy mi tu pieprzycie kacper... 26.04.02, 14:51
          ze nie bylo... a instrukcje numer 7 pana pierszego sekretarza czytaliscie? no.
          to do roboty... i natrzec mi konia woskiem... zeby blyszczal... na sloncu... no.
          • suzume Re: co wy mi tu pieprzycie kacper... 26.04.02, 14:52
            bukowski27 napisał(a):

> ze nie bylo... a instrukcje numer 7 pana pierszego sekretarza czytaliscie? no.
            > to do roboty... i natrzec mi konia woskiem... zeby blyszczal... na sloncu... no
            > .

jak nic, trza budzić komendanta...

• kwik kapral melduje sie 26.04.02, 15:02
              w koszarach? nacieranie woskiem? a od kiedy to? nie ma takiego punktu w
              regulaminie!
              • suzume no to teraz jest 26.04.02, 15:06
                a kóń ma się błyszczeć jak psu nos
                • kwik ta ta ra ta 26.04.02, 15:13
                  i może jeszcze pocałuj psa w nos?
                  • suzume Re: ta ta ra ta 26.04.02, 15:32
                    kwik napisał(a):

> i może jeszcze pocałuj psa w nos?

nie
                    pocałuj żabkę w łapkę

• kwik Re: ta ta ra ta 26.04.02, 15:33
                      > nie
                      > pocałuj żabkę w łapkę

żabkę? w łapkę? przecież wiesz, że leniwy jestem.

• suzume Re: ta ta ra ta 26.04.02, 15:35
                        kwik napisał(a):

> żabkę? w łapkę? przecież wiesz, że leniwy jestem.

oj tam. potraktuj to jako inwestycję w królewnę robiącą leniwe
                        ostatecznie polecam bukosia - lepi pierogi i nie trzeba go w łapkę cmokać :)
                        • kwik Re: ta ta ra ta 26.04.02, 15:36
                          > oj tam. potraktuj to jako inwestycję w królewnę robiącą leniwe
                          > ostatecznie polecam bukosia - lepi pierogi i nie trzeba go w łapkę cmokać :)

no, cóż. ja już przeinwestowałem.
                          • suzume Re: ta ta ra ta 26.04.02, 15:38
                            kwik napisał(a):

> no, cóż. ja już przeinwestowałem.

no na rynek wtórny toto

• bukowski27 (inspekcjakonia) 26.04.02, 15:42
                              osoby: pan genaral bukowski, kapral kwik, nawet nie starszy szeregowy suzme.

genaral: co to ku*wa ma ku*wa znaczyc... ku*wa... kon smierdzi!!!!!!!
                              • suzume (inspekcjakonia) odsłona 2 26.04.02, 15:44
                                > osoby: pan genaral bukowski, kapral kwik, nawet nie starszy szeregowy suzme.
                                >
                                > genaral: co to ku*wa ma ku*wa znaczyc... ku*wa... kon smierdzi!!!!!!!

rozwiązanie:
                                generał dostaje klamerkę do bielizny na no
                                kwik - porcję wosku i instrukcje
                                koń - suchy chleb, naturalnie
                                su - idzie się byczyć
                                • bukowski27 *byczenie sie - 26.04.02, 15:45
                                  mycie byka. łacznie z.... yyyyy.... tymi ... no.... yyyyy... jadrami?
                                  • suzume Re: *byczenie sie - 26.04.02, 15:46
                                    byk bez owych bykiem nie jest

bukowski27 napisał(a):

> mycie byka. łacznie z.... yyyyy.... tymi ... no.... yyyyy... jadrami?

• bukowski27 a aj napisalem 26.04.02, 15:47
                                      jadrami???? ups... mialem na mysli z wiadrami... taka tam omylka...
                                      interpunkcyjna....
                                      • suzume a po co 26.04.02, 15:51
                                        byku wiadra?
                                        wiaderny był kapral... kwik jest kapral... kwik jest byk? no przecież baran...

bukowski27 napisał(a):

> jadrami???? ups... mialem na mysli z wiadrami... taka tam omylka...
                                        > interpunkcyjna....

• kwik Re: a po co 26.04.02, 15:52
                                          > byku wiadra?
                                          > wiaderny był kapral... kwik jest kapral... kwik jest byk? no przecież baran...
                                          su, o proszę co za popis dedukcji. no bravo, bravo. medal dla ciebie
                                          • suzume kwik - ale z kartofla ten medal? (n/t) 26.04.02, 15:54
                                        • bukowski27 a to ja juz nic nie wiem.. ide sie napic... 26.04.02, 15:52
                                          gdzies tam mam jeszcze calvaodsa w piersiowce... aha... su. znasz taki kawalek
                                          village people YMCA? mam go po japonsku...
                                          • suzume Re: a to ja juz nic nie wiem.. ide sie napic... 26.04.02, 15:55
                                            a skąd wiesz, że po japońsku?

bukowski27 napisał(a):

> gdzies tam mam jeszcze calvaodsa w piersiowce... aha... su. znasz taki kawalek
                                            > village people YMCA? mam go po japonsku...

• bukowski27 bo pisalo 26.04.02, 15:56
                                              japanese werszyn... moge ci przeslac.mam na mp3
                                              kcesz?
                                              • suzume kcem 26.04.02, 15:59
                                                a duże toto?
                                                • kwik nie z kartofla 26.04.02, 16:01
                                                  szczere złoto. ze świnki.

• suzume Re: nie z kartofla 26.04.02, 16:02
                                                    dobra - biere i tak
                                                  • kwik jest jeden warunek 26.04.02, 16:03
                                                    nie rozdajemy bezpłatnie. my nie instytucja charytatywna.
                                                    any propozycje?
                                                  • suzume Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:04
                                                    kołek od pasztetowej
                                                    kartka z zeszłorocznych wakacji
                                                    cudo na kiju

kwik napisał(a):

> nie rozdajemy bezpłatnie. my nie instytucja charytatywna.
                                                    > any propozycje?

• kwik Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:06
                                                    > kołek od pasztetowej
                                                    > kartka z zeszłorocznych wakacji
                                                    > cudo na kiju

za szczerozłotą świnkę? z rodowodem? wygrała wszystkie okręgowe wystawy...nie da
                                                    rady.
                                                  • suzume Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:12
                                                    a jakby tak kota co miasta łodzi pochodzi?

> za szczerozłotą świnkę? z rodowodem? wygrała wszystkie okręgowe wystawy...nie d
                                                    > a
                                                    > rady.

• kwik Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:13
                                                    > a jakby tak kota co miasta łodzi pochodzi?
                                                    będę wybrzydzac dalej. z łodzi powiadasz: ale fabrycznej, czy submarinę chcesz
                                                    przehandlować bez porozumienia ze wspołbag.?
                                                  • suzume Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:19
                                                    kwik napisał(a):

> > a jakby tak kota co miasta łodzi pochodzi?
                                                    > będę wybrzydzac dalej. z łodzi powiadasz: ale fabrycznej, czy submarinę chcesz
                                                    > przehandlować bez porozumienia ze wspołbag.?

a laczego submarina?
                                                    i jakie konsultancje? mój ci on!

• kwik Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:22
                                                    > a laczego submarina?
                                                    > i jakie konsultancje? mój ci

bo kot nalezy do podstawowego ekwipunku submarina.
                                                    a właśnie: jakie konSUltancje, w weekend?

• suzume Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:23
                                                    kwik napisał(a):

> > a laczego submarina?
                                                    > > i jakie konsultancje? mój ci
                                                    >
                                                    > bo kot nalezy do podstawowego ekwipunku submarina.
                                                    > a właśnie: jakie konSUltancje, w weekend?

i Ty myślisz, że ja bym na moim submarinie zatrudniła kota z łodzi fabrycznej???
                                                  • kwik Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:28
                                                    > i Ty myślisz, że ja bym na moim submarinie zatrudniła kota z łodzi fabrycznej??

o, proszę, koleżanka przywłaszczyła submarina na własność, ładnie, ładnie. tera
                                                    musisz odpalić działkę.

• suzume Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:30
                                                    co przywłaszczyła? sama go na bagno przytaszczyłam
                                                    i nawet nie protestuję jak korzystacie z galerników...

kwik napisał(a):

> > i Ty myślisz, że ja bym na moim submarinie zatrudniła kota z łodzi fabrycz
                                                    > nej??
                                                    >
                                                    > o, proszę, koleżanka przywłaszczyła submarina na własność, ładnie, ładnie. tera
                                                    >
                                                    > musisz odpalić działkę.
                                                    >

• kwik Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:33
                                                    co przywłaszczyła? sama go na bagno przytaszczyłam
                                                    > i nawet nie protestuję jak korzystacie z galerników...

su, to ty zuch baba jesteś. no kto by pomyślał..no no no
                                                    chyba drugi medal dostaniesz. za zasługi dla kraju.
                                                  • suzume Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:36
                                                    kwik napisał(a):

> co przywłaszczyła? sama go na bagno przytaszczyłam
                                                    > > i nawet nie protestuję jak korzystacie z galerników...
                                                    >
                                                    > su, to ty zuch baba jesteś. no kto by pomyślał..no no no
                                                    > chyba drugi medal dostaniesz. za zasługi dla kraju.

wystarczy za zasługi dla bagna i nymph
                                                  • kwik Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:44
                                                    oraz dla ymca i urm.
                                                    paSUje?
                                                  • suzume Re: jest jeden warunek 26.04.02, 16:50
                                                    SUre
                                                  • kwik no to SUper(ntxt) 26.04.02, 16:50
                                                    suzume napisał(a):

> SUre

• bukowski27 3,21 MB 26.04.02, 16:02
                                                  • suzume to może nie przejść... 26.04.02, 16:04
                                                  • bukowski27 znaczy mi przejdzie... wysle ci z mojej firmowej 26.04.02, 16:05
                                                    ale niech chce ci zapychac skrzynki... bobys chyba nigdy tego nie sciagnela...
                                                    a wiec as ju wisz...
                                                  • suzume wiesz co 26.04.02, 16:11
                                                    zrobimy tak, jak się dorobię nowego firmowego maila, dam ci znać
                                                    bo przez modem to za chiny nie ściągnę
                                                    a skąd to masz? z ag?
                                                  • bukowski27 audigalaxy. przypadkiem znalzlem... 26.04.02, 16:16
                                                    sciagam rozne takie wisniactwa mna impreze... czego ja nie mam su... i una
                                                    paloma blanka... i zabadak... i love is in the air... i vcelka maja... i
                                                    limahl... i gazebo i fr david... i modern talking...
                                                  • suzume Re: audigalaxy. przypadkiem znalzlem... 26.04.02, 16:18
                                                    no właśnie
                                                    mój podstawowy software
                                                    a mają jeszcze lepsze kity - poszukaj pos j-pop (znaczy pop japoński) - no można
                                                    odlecieć

bukowski27 napisał(a):

> sciagam rozne takie wisniactwa mna impreze... czego ja nie mam su... i una
                                                    > paloma blanka... i zabadak... i love is in the air... i vcelka maja... i
                                                    > limahl... i gazebo i fr david... i modern talking...

• bukowski27 sciagam wlasnie ayumi hamaski 26.04.02, 16:21
                                                    dobre?
                                                  • suzume nie wiem 26.04.02, 16:22
                                                    ale wszystkie są podobne
                                                  • bukowski27 :))))))))))))))))) 26.04.02, 16:23
                                                    ech su... no normaLNIE...
                                                  • suzume Re: :))))))))))))))))) 26.04.02, 16:24
                                                    bukowski27 napisał(a):

> ech su... no normaLNIE...

ściągło się?
                                                    i co? dają czadu?
                                                    ostry rock po japońsku też jest niezły...

• bukowski27 nie. jeszcze nie. 26.04.02, 16:30
                                                    sie usmiecham do ciebie po prostu:) a w kolejce juz jest: hirko anzai. jak
                                                    przeslucham i dojde juz dosiebie.. to napisze recenzje;)))
                                                  • suzume Re: nie. jeszcze nie. 26.04.02, 16:31
                                                    bukowski27 napisał(a):

> sie usmiecham do ciebie po prostu:) a w kolejce juz jest: hirko anzai. jak
                                                    > przeslucham i dojde juz dosiebie.. to napisze recenzje;)))

napisz koniecznie
                                                    a daleko masz do siebie?

• bukowski27 no dzisiaj to juz nie dojde... 26.04.02, 16:32
                                                    jeszcze poslucham tylko do konac kukula disco i franka kimono... i jade...
                                                    zncazy ide.. dochodzic...
                            • kwik Re: ta ta ra ta 26.04.02, 15:43
                              wolę na parkiet
      • wierna1 Re: Bukowski 26.04.02, 14:50
        bukowski27 napisał(a):

> fajny masz tylko nick.
        >
        > kacper-siodlaj-konia

Nie chcę wyjść na lizuskę, ale to się nazywa mieć inteligencję!

• wmr11 Re: Czy warto ją zdradzić w wieczór kawalerski? 26.04.02, 14:50
      kolego, czy ty aby nie za dużo naoglądałeś się amerykańskich filmów ?
    • Gość: annka Re: Czy warto ją zdradzić w wieczór kawalerski? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.04.02, 15:26
      zrób sobie wieczór kawalerski na kilka lat
    • janowski Re: Czy warto ją zdradzić w wieczór kawalerski? 26.04.02, 16:52
      Nawet się nie zastanawiaj .Na ten wieczór dostałeś dyspenzę.
    • suzume a tak z ciekawości 26.04.02, 16:55
      czy wieczór panieński byłby usprawiedliwieniem jej zdrady?
      • kwik Re: a tak z ciekawości 26.04.02, 16:59
        co ty su, wtedy to nie konsternacja tylko (wiesz co)
        • suzume Re: a tak z ciekawości 26.04.02, 17:05
          no tak...
          sodoma i gomora to by przy tym były disneylandy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka