errrwwe 16.01.24, 16:22 Po co ktoś podobno w szczęśliwym związku podgląda swojego ex ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mav.2000 Re: Po co ? 17.01.24, 10:06 Myślę, że po to, żeby mieć satysfakcję, że ex nie wyszło i nie wychodzi w życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 17.01.24, 12:47 A skąd wniosek, że ex nie wychodzi;) To chyba oglądającemu coś nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Po co ? 23.01.24, 06:34 WTF? Naprawdę ludzie wchodzą na SM, żeby śledzić porażki innych ludzi? Porażki innych ludzi sprawiają ludziom satysfakcję? Nie wiem komu bardziej współczuć, tym, którym nie wyszło czy tym którzy dzięki temu sobie ładują 'baterie'😒. Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 23.01.24, 11:43 W sensie ja nie śledzę ludzi, żeby im źle życzyć. Żeby nie było... Ja chcę żeby było u niego dobrze, ale no właśnie. Ja nie śledzę, nie oglądam relacji, nawet mnie nie kusi żeby wejść w jego profil, jak to było na początku po zerwaniu,ale to było już dawno temu, więc dziwi mnie to, że on ciągle grzebie w przeszłości. Oczywiście to mój obraz, bo mnie nie obchodzą poczynania byłych, nawet z ciekaowsosci nie sprawdzam co u nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Po co ? 18.01.24, 08:46 A co ex obchodzi co robi były ? Niech sobie żyje tak jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: Po co ? 18.01.24, 09:56 bo to takie ludzkie i może też nasz, polskie, interesować się innymi, a szczególnie byłymi Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Po co ? 18.01.24, 10:09 mav.2000 napisał: > bo to takie ludzkie i może też nasz, polskie, interesować się innymi, a szczegó > lnie byłymi Więc dlaczego dziwi nas że inni interesują się naszym życiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Po co ? 18.01.24, 20:06 Bo może. Lepsze pytanie dlaczego to takie ważne dla Ciebie że tyle o tym myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 18.01.24, 23:25 Nie, nie może... Ja byłych nie obserwuje i nie mam ich w zanjomych. A moje relacje przez niego ciągle wyświetlane. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Po co ? 19.01.24, 07:24 Jak nie może to podaj go na policję. Dlaczego uważasz że każdy powinien postępować tak jak ty ? No i jeżeli twój były ma Cię w znajomych to jednocześnie ty też masz go w znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 19.01.24, 09:32 No właśnie ja nie mam go, to jest wyświetlanie relacji na instagramie, tam nie musi być w znajomym, nawet nie musi mnie obserwować, po prostu wyświetla relacje, więc wchodzi bo musi się interesować i myśleć, tylko po co Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Po co ? 19.01.24, 09:49 Zapytaj się go. W końcu jakiś czas byliście razem, więc może pomimo że nie wyszedł wam związek to jednak Cię lubi, czuje sympatię, chce wiedzieć czy wszystko dobrze u Ciebie. Ja się przyjaźnię z moimi eks (przynajmniej z kilkoma). Odpowiedz Link Zgłoś
aluap1980 Re: Po co ? 19.01.24, 10:23 Myślę, że jeżeli rozstaliście się w kłótni czy nienawiści to podgląda Twoje życie na instagramie bo czeka żeby Ci się noga podwinęła. Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 19.01.24, 12:14 To niech czeka:) Osoba, która krzywdziła oczekuje jeszcze, że będzie mi gorzej . Słabe to Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Po co ? 19.01.24, 12:13 Mężczyźni mają inne podejście do byłych. My kobiety zamykamy temat i żyjemy dalej. Mężczyźni są bardziej sentymentalni. Szczególnie, jeśli decyzja o zakończeniu zwiazku była po stronie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 19.01.24, 12:17 Ma on czego żałować, ale po dość długim czasie powinien się już wyleczyć, zresztą tak jak mówię już dawno temu się związał z kimś, w sumie zaraz po naszym rozstaniu Odpowiedz Link Zgłoś
aluap1980 Re: Po co ? 19.01.24, 12:31 A dlaczego to Ciebie obchodzi co on robi, co ogląda w internecie? Przecież już dawno temu się rozstaliście, on związał się z kimś innym. Nawet jeśli on ciągle źle Ci życzy i czeka na Twoje potknięcie to Ty zacznij żyć swoim życiem a nie zastanawiać się po co ex Cię podgląda. Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 19.01.24, 12:36 Ja żyję, po prostu jest to zastanawiające i to on ma problem. Ja będąc w związkach nigdy nie śledziłam byłych, bo byłam po prostu zainteresowana obecną relacją, a tutaj chyba bardzo chce wiedzieć i żyć moim życiem Odpowiedz Link Zgłoś
aluap1980 Re: Po co ? 19.01.24, 12:58 Myślę, że przesadzasz. To, że obejrzy relację na insta nie oznacza, że chce żyć Twoim życiem. To, że Ty będąc w związkach nie oglądałaś innych nie oznacza, że wszyscy tak mają robić. Facet jest już w związku ale dalej ogląda relacje z życia ex dziewczyn, może z ciekawości a może dlatego, że ma do nich żal i źle im życzy. Chyba masz z tym problem jeśli tak Cię to przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 19.01.24, 14:01 A moim zdaniem żyje. Nie ma sensu interesować się życiem kogoś kogo już w nim nie ma. A życzyć komuś źle za swoje błędy i mieć żal za coś czemu się było samemu winnym, kolejny nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
aluap1980 Re: Po co ? 19.01.24, 14:13 Daj spokój. Zapomnij o tym i zacznij żyć swoim życiem zamiast zastanawiać się po co ex interesuje się Twoim życiem i czy w ogóle się interesuje. Szkoda czasu na niego. Na pewno nie był tego wart. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Po co ? 19.01.24, 14:45 Zgadzam się z dziewczynami, że za bardzo to analizujesz. Wychodzę z założenia, że mężczyźni tak mają i już. Też mam takiego jednego eksa (jeszcze z czasów licealnych), który regularnie co jakiś czas jest ciekawy co u mnie słychać. Nie wnikam dlaczego. Niech se popodglada mnie w internecie jeśli ma taką potrzebę. Niech se napisze do mnie od czasu do czasu, nie jest to przecież uciążliwe a ja potrafię być asertywna (nie zgadzam się na propozycje wyjścia na kawę 'po koleżeńsku'). Tak szczerze to mam totalnie wywalone. To, że zachowanie eksa Cię interesuje może świadczyć o tym, że dla Ciebie ten związek jeszcze nie jest do końca zamknięty. I nie ważne czy to sprawia Ci przyjemność czy Cie wkurza. Jeśli coś czujesz to znaczy, że jeszcze nie zamknęłaś tych drzwi w swojej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Po co ? 21.01.24, 10:06 Zdaje się, że niby zadajesz pytanie, ale masz już na nie gotowe odpowiedzi. Też można by się zastanawiać, po co? Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 21.01.24, 10:25 Po to żeby zobaczyć jak bardzo ludzie krytykują to co myślisz ;) ot dla tego Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Po co ? 21.01.24, 11:11 Zdaje się, że jesteś przeświadczona, że mnóstwo osób się skupia na tobie. Twój były, który ogląda twoje relacje, przypadkowi ludzie w necie, którzy są rzekomo bardzo zainteresowani tym, co myślisz i aż muszą to krytykować. W rzeczywistości wszyscy mają na to co robisz i piszesz wywalone i sami klikają/piszą, bo nie mają chwilowo nic lepszego do roboty. Wierzę, że trudno ci to przyjąć do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 21.01.24, 22:55 Też nie mam nic lepszego do roboty 🙃 Mogę tak myśleć, bo wiele na to wskazuje, że jest zainteresowany tym co robię. Wyświetlić jedną relację - spoko, każdą jaką dodam to już trochę nie halo. Dużo było też innych rzeczy robionych, które po prostu dają mi podstawy tak myśleć. I rozumiem to, że większość ludzi ma gdzieś to co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Po co ? 24.01.24, 10:29 Może chłopcy, ale nie mężczyźni. Raczysz żartować! Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Po co ? 23.01.24, 17:35 errrwwe napisała: > Po co ktoś podobno w szczęśliwym związku podgląda swojego ex ? Bo moze. Bo chce. Bo ma nadzieje, ze ex sie dobrze uklada. Bo ma nadzieje, ze ex sie zle uklada. Z przyzwyczajenia. Profilaktycznie. Zeby zdziwic. Zeby zdenerwowac. I z mnogich innnych powodow. Pomoglam ? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy czas na zmiane "vinietki" :) 23.01.24, 17:52 tt-tka napisała: Kompromis - PiS ma wypierdalac. Ale moze to zrobic nie w podskokach czas na zmiane "vinietki" :) np. na taka : "od chodzenia - stopa Platfusieje" Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Po co ? 23.01.24, 17:51 errrwwe napisała: > Po co ktoś podobno w szczęśliwym związku podgląda swojego ex ? Żeby eks rozkminiała w nieskończoność po netach. Tu akurat trafiło na bardzo podatny grunt. Ludzie podobno w szczęśliwych związkach nie zaprzątają sobie głów dochodzeniem, o co chodzi podglądającym ich eksom. Odpowiedz Link Zgłoś
errrwwe Re: Po co ? 23.01.24, 19:30 No ja w związku nie jestem. Wiem, że on jest, ale to wiedziałam, bo nastąpiło to dość w krótkim czasie po naszym rozstaniu, potem dla własnego zdrowia już nie zaglądałam na jego profil, ale relacji nigdy w życiu nie wyświetlałam. Za to on po naprawdę długim czasie dalej to robi Odpowiedz Link Zgłoś