aroden kończy się 2024 i dobrze... 13.11.24, 23:29 hana2 napisała: > Jaki to był dla Was rok? xujowy. syn sie nie chce zenic - tylko obraca kolejne panienki... i o wnukach ani widu, ani slychu... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: kończy się 2024 i dobrze... 14.11.24, 09:29 To może inne dziecko będzie miało dzieci? A rok chyba raczej zły Odpowiedz Link Zgłoś
sexyprzemek Re: kończy się 2024 i dobrze... 17.11.24, 01:54 Chcesz to możesz mu pokazać ze Ty tez sobie facetow obracasz😊 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: kończy się 2024 i dobrze... 31.12.24, 10:53 Ale pewnie dzieci z tego nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: kończy się 2024 i dobrze... 23.11.24, 07:53 Widzisz... Tyle ruchania i wszystko może pójść na marne. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: kończy się 2024 i dobrze... 30.12.24, 16:15 okruchlodu napisała: > Widzisz... Tyle ruchania i wszystko może pójść na marne. 😉 no dla tych jego Panienek, to tak... ale syn nie narzeka :) chociaz... w koncu jakis wnuczek by sie przydal... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: kończy się 2024 i dobrze... 02.01.25, 17:17 Ale one też może nie dla dzieci to robią Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: kończy się 2024 14.11.24, 08:58 Nie najgorszy, w większości spraw stawiam na siebie, więc jeśli coś nie wyszło to moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkankaroztocza Re: kończy się 2024 14.11.24, 11:17 Troche stresujący, z większymi stresami od czasu do czasu i to nie dotyczącymi mnie, a rodziny, a ja sie wciągnełam do pomocy, bo jak tu rodzinie nie pomóc. Z czasowymi dołami z róznych powodów. Ale ogólnie dobry troche pokonałam lęki, a nawet bardzo pokonałam i poszłam do przodu. Tak że nie raz sama siebie nie poznaję. Z tym, że jak stałej pracy nie miałam tak nie mam. Ale może następny rok coś przyniesie, albo końcówka tego. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: kończy się 2024 14.11.24, 19:21 W 2022 miałam rewolucje bardzo szczęśliwą, w 2023 miałam rewolucje bardzo nieszczęśliwą , w 2024 minął bez rewolucji , no i mam nadzieję że dalej tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: kończy się 2024 16.11.24, 09:17 Niespodziewane przyszedł pomysł odnośnie mojej przyszłości. Obym się nie wycofała. Zaliczyłam kilka trudnych konfrontacji z losem, ale one musiały się wydarzyć, więc dobrze, że już mam je za sobą. Wprowadziłam w życie wiedzę dotyczącą regulowania emocji. I jest lepiej. A jak jest źle, jestem tego świadoma i wiem co dalej. Ale tutaj jest jeszcze dużo do pracy, bo za mną wiele lat zaniedbań. Do końca roku jeszcze dużo się wydarzy. Zwłaszcza jedna sprawa. Po świętach zrobi się spokojniej - kilka dni odpoczynku do nowego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: kończy się 2024 19.11.24, 19:10 To jest dla mnie dobry rok, obfity w pozytywne emocje i wzruszenia. Oby tak się zakończył, czego Wam I sobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: kończy się 2024 23.11.24, 07:50 Jaki masz sposób na regulację emocji? Jeśli to nie tajemnica oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: kończy się 2024 24.11.24, 07:35 Nic wielkiego nie poczyniłam, ale jest lepiej. Zadbałam o sen. Tutaj mi pomogły 4 wizyty na pewnej terapii manualnej. Zadbałam o dietę, bo ważne jest chociażby nie jeść tuż przed snem, aby organizm w nocy się regenerował, a nie pracował nad trawieniem. Piję dużo ziół, też na wyciszenie jak dziurawiec. Chrupię seler naciowy. Mocno ograniczyłam elektronikę. Bo nawet słuchanie podcastów na słuchawkach jest męczące. To są jakby nie było bodźce słuchowe a ja potrzebuję mnóstwo cierpliwości dla mojego dziecka popołudniami. Zrobiłam pewien plan na przyszłość i go zaczęłam realizować. Dzięki temu pozbyłam się presji niektórych osób, choć nie zrobiłam tego ze względu na tę presję, to jednak mam z ich strony spokój. A jak już coś się dzieje w mojej głowie i nie daję rady panować nad rozszalałymi emocjami. To ja to zauważam i czekam na wieczór i obserwuje jak po jakimś czasie zaczynają słabnąć. Kiedyś w takim stanie działałam. Teraz staram się ograniczać interakcje z życiem w takich dniach. Chcę się w końcu umówić na wizytę do psychologa. Na terapię nie chce chodzić, ale chcę znaleźć psychologa, który raz na kilka tygodni pomógł by mi spojrzeć inaczej na to co widzę przez własny filtr. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: kończy się 2024 19.11.24, 20:42 Dla mnie też nie najgorszy. Co mi potrzeba do życia? Jak wszystko mam. Na życzenia jeszcze za wcześnie. Byle zdrowie było. I amen. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: kończy się 2024 23.11.24, 07:48 Podsumowując: - Bardzo pracowity ale dostałam podwyżkę i zmieniłam stanowisko. - Odwiedziłam sporo ciekawych miejsc, przeżyłam sporo przygód, zdobyłam wiele różnych zaskakujących doświadczeń. - Schudłam pare kilo, pod względem kondycyjnym jest lepiej niż w 2023r. - Psychicznie jest bardzo ok, kolejny rok bez depresji(!), z większą samoświadomością. Wiele razy musiałam wychodzić poza moją strefę komfortu i dałam radę pokonać kilka lęków. - Nie udało mi się w tym roku wyremontować mieszkania, nad czym ubolewam. - Nie udało mi się zakochać ale kilka razy byłam blisko, poznałam też sporo ciekawych ludzi, którzy pomogli mi poznać się troszeczkę z innych stron, czymś mnie zainspirowali lub wprowadzili w moje życie jakiś ciekawy element. Oceniam ten rok na bardzo dobry a planuję jeszcze urlop więc myślę, że końcówka przyniesie jeszcze coś miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: kończy się 2024 18.12.24, 11:23 Od kilku lat moje myśli kłębią się wokół pomysłu samozatrudnienia, pracy za własne stawki. Nie powinnam pisać, aby nie zapeszać, ale szukając od właśnie kilku lat swojego miejsca, pojawiły się pomysły. Coś z tym życiem trzeba robić. Kolejny rok, kolejny mały krok. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: kończy się 2024 31.12.24, 23:24 hana2 napisała: > Od kilku lat moje myśli kłębią się wokół pomysłu samozatrudnienia, pracy za wła > sne stawki. Nie powinnam pisać, aby nie zapeszać, ale szukając od właśnie kilku > lat swojego miejsca, pojawiły się pomysły. Coś z tym życiem trzeba robić. Kole > jny rok, kolejny mały krok. Chyba musisz dostać pozytywnego kopa. Bo nie ruszysz. I będziesz się ciągle użalać. Odpowiedz Link Zgłoś
anja87 Re: kończy się 2024 30.12.24, 20:47 Jak rollercoaster, wzloty, upadki i znów wzloty. Oby 2025 przyniósł stabilizację 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
aroden zaczyna się 2025 - lada moment... 31.12.24, 16:33 anja87 napisał(a): > Oby 2025 przyniósł stabilizację 😁 raczej nie ma na to wiekszych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
permet Re: kończy się 2024 04.01.25, 12:41 chujowy. wlasciwie 2024 i 2023 byly takie. plan na ten rok to powrot do stanu z 2022 - wycofanie, bezpieczenstwo, zadnych niepotrzebnych drgan. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: kończy się 2024 05.01.25, 11:13 To nie dobrze, w końcu kiedyś kusi iść na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
permet Re: kończy się 2024 05.01.25, 13:34 jezeli na nowo zamkne sie w mojej wysokiej wiezy, bedzie znowu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zaczyna się 2025... 05.01.25, 17:40 permet napisała: > jezeli na nowo zamkne sie w mojej wysokiej wiezy, bedzie znowu dobrze. ale to nie jest rozwiazanie... rozwiazanie, to jest dostac po buzi, pasc i sie podniesc... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: kończy się 2024 08.01.25, 07:03 Zamykać sie nie ma co, lepiej wyjść do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś