Dodaj do ulubionych

Brygida Dzida vs. Christina Padlina

25.05.02, 18:54
pytanie do Pań :
czy gdybyscie musialy wybrac to wolalybyscie wygladac jak Britney czy jak
Christina?

pytanie do Panów:
czy gdybyscie musieli wybrac to wolelibyscie miec partnerke, ktora wyglada jak
Britney czy jak Christina?

* zakladam, ze kazdy wie jak wygladaja te panie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Częstoch Re: Brygida Dzida vs. Christina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 19:42
      Twarz Christiny , figura Britney .

Ale piersi ... Hmmm ... Czyje piersi dodać ?
      • Gość: Pola Re: Brygida Dzida vs. Christina IP: *.extern.kun.nl 25.05.02, 20:06
        > Twarz Christiny , figura Britney .
        >
        > Ale piersi ... Hmmm ... Czyje piersi dodać ?

no jak to czyje, jak juz taki komplet to Pameli, nie?

• pastwa Ze tez nie mam takiego wyboru :-( 25.05.02, 21:19
      Gdybym miał wybrac partnerke seksualna wybrałbym w pierwszej kolejnosci
      Chritine, gdyby miała mi partnerka nucic za uszami równiez. Natomiast jeśli o
      wybór partnerki "życiowej", miałbym raczej w dupie, czy wygląda jak Dzida, czy
      jak Padlina, bo nie za wyglad bym sie z nią na dłużej chciał wiązać.
      • sfizofremia Re: Ze tez nie mam takiego wyboru :-( 25.05.02, 21:34
        pastwa napisał(a):

> Gdybym miał wybrac partnerke seksualna wybrałbym w pierwszej kolejnosci
        > Chritine, gdyby miała mi partnerka nucic za uszami równiez.

pastwa, no wiesz co, Ty nie wzi ales jed nej rz eczy pod uwage...
        Chritina si e nie na da je na partn e rke seksualna, bo jak bys sie na niej
        polozyl to chy ba bys polamal to jej mikroskopijne cialko ( 1,42 wzrostu, 29 kg),
        a co do nuc enia za uszami to moi m zdan iem ona tez sie ni e na daje, bo ona
        nie potrrafi spie wac, o na tylk o wyyyyyy yyyyyyyyyje i nic wiecej... takie ja
        od nosze (byc moze myln e ) wrazeni e...
        • sfizofremia sorry, pastwa 25.05.02, 21:36
          hmm... sorr y, pastwa, teraz mysle sob ie, ze sama zalo zylam taki te amt, a
          teraz sie c zepiam... ale c oz schizof renia robi swoje..hehe
        • pastwa Re: Ze tez nie mam takiego wyboru :-( 25.05.02, 21:38
          A może to Ty nie wzięłaś jednej rzeczy pod uwage, ze to ona mogłaby wskoczyć na
          mnie, a swoja droga, podczas seksu nie rzucam sie jak kłoda na partnerke
          seksualną.
          • sfizofremia Re: Ze tez nie mam takiego wyboru :-( 25.05.02, 21:43
            pastwa napisał(a):

> A może to Ty nie wzięłaś jednej rzeczy pod uwage, ze to ona mogłaby wskoczyć na
            >
            > mnie, a swoja droga, podczas seksu nie rzucam sie jak kłoda na partnerke
            > seksualną.

no wybacz, ze o tym nie pomyslalam :):)

• Gość: Częstoch about Christina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 21:46
          sfizofremia napisał(a):

> pastwa napisał(a):
          >
          > > Gdybym miał wybrac partnerke seksualna wybrałbym w pierwszej kolejnosci
          > > Chritine, gdyby miała mi partnerka nucic za uszami równiez.
          >
          > pastwa, no wiesz co, Ty nie wzi ales jed nej rz eczy pod uwage...
          > Chritina si e nie na da je na partn e rke seksualna, bo jak bys sie na niej
          > polozyl to chy ba bys polamal to jej mikroskopijne cialko ( 1,42 wzrostu, 29 kg
          > ),
          > a co do nuc enia za uszami to moi m zdan iem ona tez sie ni e na daje, bo ona
          >
          > nie potrrafi spie wac, o na tylk o wyyyyyy yyyyyyyyyje i nic wiecej... takie ja
          >
          > od nosze (byc moze myln e ) wrazeni e...

Nie zgadzam się . Christina ma całkiem niezły głos . Nie wszyscy lubują się w
          grubych , basowych głosach murzyńskich wokalistek .
          • sfizofremia Re: about Christina 26.05.02, 11:37
            Gość portalu: Częstoch napisał(a):

>
            >
            > Nie zgadzam się . Christina ma całkiem niezły głos . Nie wszyscy lubują się w
            > grubych , basowych głosach murzyńskich wokalistek .

ja sie nie lubuje ani w glosie Christiny ani w glosach murzyńskich wokalistek
            NAJLEPSZY JEST HIP HO P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Częstoch Re: about Christina IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 13:03
              Mogę być niezbyt obiektywny , gdyż jej pierwszy przebój i teledysk "Gennie in
              A Bottle" zawsze będzie kojarzyć mi się z pewną osobą , która wiele dla mnie
              znaczyła ...
    • Gość: ryża To jest między nimi jakaś różnica???? ( n/txt) IP: *.lublin.mm.pl 26.05.02, 15:22
      • sfizofremia Re: To jest między nimi jakaś różnica???? ( n/txt) 26.05.02, 15:26
        owszem jest i to dosc istotna . jesli chodzi o spiew to z nich dwo ch to
        tylko Brit ney je sz cze jako tako potrafi spiewac, bo padlina to tylko
        wyyyyy yyje, co si e zas tyczy wygladu tych dwoc h pan, Chris tina wy glada
        jak mop do mycia podl ogi, natom iast Br itney wygla da w maire jak czlowiek
        nor malny..
        • Gość: Jolka Re: To jest między nimi jakaś różnica???? ( n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:31
          sfizofremio :) czy możesz rzucić kilka uwag na temat Celyny Dion :)) jestem
          ciekawa twojej opinii,tym mopem powaliłaś mnie po raz drugi :))pozdrawiam.
          • sfizofremia Re: To jest między nimi jakaś różnica???? ( n/txt) 26.05.02, 15:36
            Gość portalu: Jolka napisał(a):

> sfizofremio :) tym mopem powaliłaś mnie po raz drugi :))pozdrawiam.

a cz ym ciebie pow alilam za pi erwszym ra ze m?

• sfizofremia Re: To jest między nimi jakaś różnica???? ( n/txt) 26.05.02, 15:47

> sfizofremio :) czy możesz rzucić kilka uwag na temat Celyny Dion :)) jestem
            > ciekawa twojej opinii,tym mopem powaliłaś mnie po raz drugi :))pozdrawiam.

moje uwagi na teamt Celiny Diony, tak? hmm.. niec h no pomysle... hmm... spiewa
            tak jakby probowala naslado wac Britney S pears tylko jej nie wy chodzi, a
            wyglada tak jakby chciala prze konac ludzi, ze ma wieksza ano reksje niz
            Christina Aguilera, ty lko tez jej to nie wychod zi, wieki temu byla popularna,
            bo ludzie hip hopu i me talu nie znali, wiec musiel i jej sluchac, a teraz
            przyszla z nowu, bo sie jej pie niadze na ods ysanie tkluszczu skonc zyly, t
            roche stara juz jest jak na ewentualną idolke dla mas, m oglaby lepiej w spolnie
            z Aguilerą zalozyc klub mop ow do wynajecia na ka zda okazje i za kazd ą cene..

• Gość: Częstoch Re: To jest między nimi jakaś różnica IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 18:16
          sfizofremia napisał(a):

> owszem jest i to dosc istotna . jesli chodzi o spiew to z nich dwo ch to
          > tylko Brit ney je sz cze jako tako potrafi spiewac, bo padlina to tylko
          > wyyyyy yyje, co si e zas tyczy wygladu tych dwoc h pan, Chris tina wy glada
          > jak mop do mycia podl ogi, natom iast Br itney wygla da w maire jak czlowiek
          > nor malny..

Ja zaś zwracam uwagę przede wszystkim na twarz , a dopiero potem na centymetry w
          biodrach i gdzie indziej .

Christina ma bardzo ładną , wciaż jeszcze dziecinną twarzyczkę i to jest
          autorytatywna opinia faceta , a nie cool-babek ;)

Natomiast Britney , owszem , nie jest brzydka , ale twarz ma troszkę pospolitą .

A co sądzicie o Shakirze ?
          • sfizofremia Re: To jest między nimi jakaś różnica 26.05.02, 19:08
            Gość portalu: Częstoch napisał(a):

>
            >
            > A co sądzicie o Shakirze ?

899 koPia Bri tne y z kolumbijskimi dla od mia Ny koRzenia mi

• Gość: Jolka Re: Brygida Dzida vs. Christina Padlina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:46
      textem o ulubionym zajęciu prymitywnych facetów :))ledwo zdążyłam się podnieść
      po tamtym,a tutaj mop :))
      • sfizofremia Re: Brygida Dzida vs. Christina Padlina 26.05.02, 15:49

> textem o ulubionym zajęciu prymitywnych facetów :))ledwo zdążyłam się podnieść
        > po tamtym,a tutaj mop :))

m ilo wiedziec, ze moje infa ntylno- fundamentalis tyczne wypowiedzi sa w sttan
        ie kogos rozb awic, star am sie jak moge :):) to mooja mis ja na Ziemi, hehe :):)
        • Gość: Jolka Re: Brygida Dzida vs. Christina Padlina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 15:54
          Oby ta misja trwała jak najdłużej,mam nadzieję że nie opuszczasz ziemi w
          najbliższym czasie :0)
          • sfizofremia Re: Brygida Dzida vs. Christina Padlina 26.05.02, 16:21

> Oby ta misja trwała jak najdłużej,mam nadzieję że nie opuszczasz ziemi w
            > najbliższym czasie :0)

no wlasni e nie w i e m... mam pewn ną propo zycj e, rozwazam ją... :):)
            • Gość: Jolka Re: Brygida Dzida vs. Christina Padlina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 16:24
              Nie tylko ja byłabym niepocieszoną :((rozważ jeszcze możliwość
              pozostania,Ziemia oferuje wiele ciekawych możliwości :))
              • sfizofremia Re: Brygida Dzida vs. Christina Padlina 26.05.02, 16:27

> Nie tylko ja byłabym niepocieszoną :((rozważ jeszcze możliwość
                > pozostania,Ziemia oferuje wiele ciekawych możliwości :))

spoko, zo sta ne tutaj, po co leciec w kosmos szukac kosmitow, skoro tutaj tak
                mnie wszys cy koch a ja, to forum by ch y ba pa dlo beze mnie, he he :):)

Pozdrawiam ciebie serdecznie moja droga :):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka