Gość: vika# IP: *.tzmo.com.pl 25.06.02, 15:30 Co można z tym zrobić ? Znacie jakiś sposób na jego zlikwidowanie badź zmniejszenie ? Strasznie mnie denerwuje. Czy są jakies środki, które mogłyby pomóc ? Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: Podwójny podbródek IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 15:33 troche dumy i ambicji! trzymaj glowe prosto! Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:34 Ćwiczenia. Kiedyś się z mojej mamy śmiałam, jak robiła głupie miny, a Ona robiła ćwiczenia - nie znam konkretnych ćwiczeń, ale musisz napinać szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:36 zamiast chodzić do hipermarketu i szukać ciekawych kapeluszy idź pojeździć na rowerze albo popływaj. sadełko samo spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:37 lepiej jest poszukac japonek:) szybkie i skuteczne efekty Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:41 przepraszam cię kwik, ale nie mogłem się powstrzymać z tymi kapeluszami (wiesz alkoholik zawsze tęskni za wódką). obiecuję, że się poprawię:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:42 muszek0 napisał(a): > przepraszam cię kwik, ale nie mogłem się powstrzymać z tymi kapeluszami (wiesz > alkoholik zawsze tęskni za wódką). obiecuję, że się poprawię:)))) nie poprawiaj się. a kapelusz zawsze moze sie przydac:)) (+ japonki, oczywiscie wszystko w zestawie promocyjnym razem z folia aluminiowa i proszkeim do szorowania za jedynie....blablablla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika# Re: Podwójny podbródek IP: *.tzmo.com.pl 25.06.02, 15:46 Kurczę, Babki, ja naprade mam problem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:49 sprobuj na forum fitness albo zdrowie:)) (a na serio: ćwiczenia polegające na wyciąganiu brody do przodu) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ jak moja staro... 25.06.02, 15:51 ... miala taki gordziel, to zem jom 2 tygodnie do koryta nie dopuszczol! gorzy jak swinia! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:50 nie jestem babką, ale ok. zawsze wydawało mi się, że jak ktoś mam podwójny podbrudek to jest lekko przytyty. nie to, żebym ci dosrywał, ale może jakieś uprawianie sportów zlikwidowałoby twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:52 muszek0 napisał(a): > nie jestem babką, ale ok. zawsze wydawało mi się, że jak ktoś mam podwójny > podbrudek to jest lekko przytyty. nie to, żebym ci dosrywał, ale może jakieś > uprawianie sportów zlikwidowałoby twój problem. muszek, ktoś czy mam :)) ps. przepraszam, mnie tu wcale nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 15:56 no dobra mam, mam, mam, i co z tego. podświadomie się zdradziłem. a tak bardzo chciałem być postrzegany na tym forum jako postawny, szczupły, wysoki mężczyzna. i co? i nici z takiej autokreacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Podwójny podbródek 25.06.02, 16:02 jakie nici, jakie nici? pasmanteria juz zamknięta:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Podwójny podbródek IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 20:08 O ile drugi podbrodek nie jest efektem nadwagi to skuteczny bedzie tylko zabieg chirurgiczny lub laserowy. Rozumiem, ze chcesz wygladac atrakcyjnie i mlodo ale nie przejmuj sie bo w zyciu sa wazniejsze i piekniejsze rzeczy niz kilka cm dodatkowej skory. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś