zlakobieta 04.07.02, 19:48 Rany boskie!!!!! Nawet w prezerwatywie juz nie mozna :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlakobieta Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 19:49 Oczywiscie chodzi mi o dzisiejszą "Kropke nad i" na TVN. (nie wiem czemu nie zmiescil sie caly tytul. zlakobieta napisał(a): > Rany boskie!!!!! > Nawet w prezerwatywie juz nie mozna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasi Re: Kto ogladal dzis IP: *.isko.net.pl / 10.4.2.* 04.07.02, 20:06 a co bylo?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 20:15 Sierakowska, Jaruga-Nowacka i jakas trzecia poczciwa kobieta z LPRu. Ona powiedziala, ze WSZYSTKIE srodki antykoncepcyjne sa be ! Pigulki antykoncepcyjne burza gospodarke hormonalna i sa zabojcze, a jak ja zapytaly o prezerwatywe, to powiedziala, ze tez jest szkodliwa, bo zrobiona z tworzywa sztucznego. Rany publicznie to mowila w telewizji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re: Kto ogladal dzis IP: 139.57.24.* 04.07.02, 20:22 No mowila. Dlaczego Cie to oburza? Pozdrawiam, mk. (dociekliwy) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 21:12 no to jak prezerwatywa z tworzywa sztucznego jest, to trzeba tak jak kiedys w Angli: owce bic, flaki wyprowac i bedzie z tworzywa naturalnego...... szkoda tylko ze te flaki to takie male dziurki maja.......:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 21:15 onlyania napisał(a): > no to jak prezerwatywa z tworzywa sztucznego jest, to trzeba tak jak kiedys w > Angli: owce bic, flaki wyprowac i bedzie z tworzywa naturalnego...... > szkoda tylko ze te flaki to takie male dziurki maja.......:(((( A tak na marginesie, kiedys slyszalam o gostku co prezerwatywe nakluwal igla. Bo mial wyrzuty sumienia, ze stosuje i chcial zostawic jednak miejsce na "palec Bozy". Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 21:25 no to w takiej kiszcze ponoc duzo jest palcow bozych....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kto ogladal dzis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 20:16 dziewczyny piszcie o co chodzi?! przegapilam ,,kropkę'' a żyć w niewiedzy nie cierpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kto ogladal dzis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 20:22 NO MATKO BOSKA I CO TERAZ ???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 20:28 No jak to co?! Od jutra mierze temperature oraz badam sluz. Jak moj maz wroci z delegacji, to sie zdziwi, ze niestety musi jeszcze z tydzien poczekac na barabara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kto ogladal dzis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 20:32 biedny mąż , biedna złakobieta, biedna ja , biedny ten nasz kraj cały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Ale dlaczego, dlaczego? IP: 139.57.24.* 04.07.02, 20:44 Dlaczego kraj biedny? No powiedzcie, bo nie rozumiem. A zlakobieta nie jest biedna, tylko zla. To roznica, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Ale dlaczego, dlaczego? 04.07.02, 20:54 Nie o to chodzi, ze biedna maly ksiaze. Nie uwazam, ze poglady pani z LPRu sa zle. Uwazam, ze sa OK ale to przesada straszyc ludzi szkodliwoscia prezerwatyw. Przeciez trzeba zapobiegac w jakis sposob niechcianym ciazom, a naturalne metody naprawde nie w kazdym wypadku nadaja sie do stosowania. Pomyslalm sobie o mlodych ludziach, ktorzy naprawde uwierza, ze od prezerwatywy mozna zachorowac i lepiej nie stosowac nic. Nie wiem. Moze przesadzam ale sama przechodzilam przez nieplanowana ciaze i nikomu nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re: Ale dlaczego, dlaczego? IP: 139.57.24.* 04.07.02, 21:00 Dobra Zlakobieto, Wiesz, moje poglady i poglady pani z LPR sa od siebie bardzo odlegle. Ale przeciez telewizor to nie krynica madrosci tylko takie gadajace pudelko, w ktorym kazdy mowi cos innego. Wiekszosc ludzi mowi w telewizji glupoty - bo i wiekszosc mowi glupoty na zywo. Pani z LPR powiedziala to, co zawsze mowia w telewizorze panie z LPR. Nihil novi sub sole. Jesli ktos potraktuje glosy gosci 'Kropki nad i" jako zrodlo oswiaty seksualnej, to znaczy, ze ma powazny problem. Powazniejszy, niz nieplanowana ciaza. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Ale dlaczego, dlaczego? 04.07.02, 21:23 Masz calkowita racje, ze nie powinno sie tego traktowac powaznie, bo kazdy gada co chce. Mimo wszystko uwazam, ze osoby wystepujace publicznie maja obowiazek przywiazywac wiecej wagi do tego, co mowia i zastanawiac sie nad ewentualnymi konsekwencjami swoich wypowiedzi. Co bysmy nie mysleli o ludziach, ktorzy wierza w slowa uslyszane w telewizji, to jednak nie da sie zaprzeczyc, ze takowi istnieja i ich dobro tez trzeba miec na wzgledzie. Zadrżalam na mysl, ze uslyszala to przyszla dziewczyna mojego syna i za 3-4 lata dowiem sie, ze bede babcia, bo była chwila zapomnienia na obozie, a "ona prezerwatyw nie uznaje, bo slyszala w telewizji, ze sa szkodliwe" brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ale dlaczego, dlaczego? IP: *.ewave.at 04.07.02, 21:50 A jak szkodza, gdy kto chce koniecznie miec AIDS albo inny tryper...no,no znowu sie rozmazylam i juz chcialam zakrzyknac nowe haselko:EPIDEMIE PRZYSZLOSCIA NARODU!!!!!:-(ale to malo optymistyczne........ Odpowiedz Link Zgłoś
desperado_ Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 22:15 zlakobieta napisał(a): > Rany boskie!!!!! > Nawet w prezerwatywie juz nie mozna :( Jak nie można skoro rozmawiały wlasnie o sugestiach Brukseli by przed wejsciem do UE zadbać w Polsce o antykoncepcję i legalne aborcje, by aborcji było ...mniej. d.;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Tak Desperado... 04.07.02, 22:58 ...to Sierakowska i Jaruga, a pani doktor z LPRu mówiła, że nie można propagować środków antykoncepcyjnych, bo są szkodliwe dla zdrowia. Jestem przeciwna aborcji i zgadzam się w tej kwestii z pania z LPRu ale, żeby nie pozwalać na antykoncepcję, to już lekka przesada. Jak może osoba publiczna i to w dodatku lekarz wygłaszać w telewizji takie "mądrości" na temat prezerwatyw?! Przecież ktoś na niższym poziomie intelektualnym może to potraktować poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Kto ogladal dzis IP: *.chello.pl 04.07.02, 23:04 Mnie sie zdaje, ze ludzie o nizszym poziomie intelektualnym to "Kropki nad i" raczej nie ogladaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR Re: Tak Desperado... IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 01:03 Bo to jest Liga Patologicznych Rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Kto ogladal dzis IP: *.BMJ.net.pl 05.07.02, 01:01 oglądałam i nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać, aż poleciałam do drugiego pokoju powiedzieć mamie, żeby sobie przełączyła, to może się czegos nowego dowie :))))) ta z LPRu skąd ona się urwała??????? taka stara a taka głupia Odpowiedz Link Zgłoś