Dodaj do ulubionych

Kto ogladal dzis

04.07.02, 19:48
Rany boskie!!!!!
Nawet w prezerwatywie juz nie mozna :(
Obserwuj wątek
    • zlakobieta Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 19:49
      Oczywiscie chodzi mi o dzisiejszą "Kropke nad i" na TVN.
      (nie wiem czemu nie zmiescil sie caly tytul.

zlakobieta napisał(a):

> Rany boskie!!!!!
      > Nawet w prezerwatywie juz nie mozna :(

• Gość: Kasi Re: Kto ogladal dzis IP: *.isko.net.pl / 10.4.2.* 04.07.02, 20:06
        a co bylo??
        • zlakobieta Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 20:15
          Sierakowska, Jaruga-Nowacka i jakas trzecia poczciwa kobieta z LPRu. Ona
          powiedziala, ze WSZYSTKIE srodki antykoncepcyjne sa be ! Pigulki
          antykoncepcyjne burza gospodarke hormonalna i sa zabojcze, a jak ja zapytaly o
          prezerwatywe, to powiedziala, ze tez jest szkodliwa, bo zrobiona z tworzywa
          sztucznego. Rany publicznie to mowila w telewizji!!!!
          • Gość: maly.k Re: Kto ogladal dzis IP: 139.57.24.* 04.07.02, 20:22
            No mowila. Dlaczego Cie to oburza?

Pozdrawiam,

mk. (dociekliwy)
          • onlyania Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 21:12
            no to jak prezerwatywa z tworzywa sztucznego jest, to trzeba tak jak kiedys w
            Angli: owce bic, flaki wyprowac i bedzie z tworzywa naturalnego......
            szkoda tylko ze te flaki to takie male dziurki maja.......:((((
            • goga.74 Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 21:15
              onlyania napisał(a):

> no to jak prezerwatywa z tworzywa sztucznego jest, to trzeba tak jak kiedys w
              > Angli: owce bic, flaki wyprowac i bedzie z tworzywa naturalnego......
              > szkoda tylko ze te flaki to takie male dziurki maja.......:((((

A tak na marginesie, kiedys slyszalam o gostku co prezerwatywe nakluwal igla. Bo
              mial wyrzuty sumienia, ze stosuje i chcial zostawic jednak miejsce na "palec
              Bozy".

• onlyania Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 21:25
                no to w takiej kiszcze ponoc duzo jest palcow bozych....:)))
    • Gość: majka Re: Kto ogladal dzis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 20:16
      dziewczyny piszcie o co chodzi?! przegapilam ,,kropkę'' a żyć w niewiedzy nie
      cierpię
    • Gość: majka Re: Kto ogladal dzis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 20:22
      NO MATKO BOSKA I CO TERAZ ????????????????????????????????????
      • zlakobieta Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 20:28
        No jak to co?!
        Od jutra mierze temperature oraz badam sluz. Jak moj maz wroci z delegacji, to
        sie zdziwi, ze niestety musi jeszcze z tydzien poczekac na barabara ;)
    • Gość: majka Re: Kto ogladal dzis IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 20:32
      biedny mąż , biedna złakobieta, biedna ja , biedny ten nasz kraj cały
      • Gość: maly.k Ale dlaczego, dlaczego? IP: 139.57.24.* 04.07.02, 20:44
        Dlaczego kraj biedny? No powiedzcie, bo nie rozumiem. A zlakobieta nie jest
        biedna, tylko zla. To roznica, prawda?
        • zlakobieta Re: Ale dlaczego, dlaczego? 04.07.02, 20:54
          Nie o to chodzi, ze biedna maly ksiaze. Nie uwazam, ze poglady pani z LPRu sa
          zle. Uwazam, ze sa OK ale to przesada straszyc ludzi szkodliwoscia prezerwatyw.
          Przeciez trzeba zapobiegac w jakis sposob niechcianym ciazom, a naturalne
          metody naprawde nie w kazdym wypadku nadaja sie do stosowania. Pomyslalm sobie
          o mlodych ludziach, ktorzy naprawde uwierza, ze od prezerwatywy mozna
          zachorowac i lepiej nie stosowac nic. Nie wiem. Moze przesadzam ale sama
          przechodzilam przez nieplanowana ciaze i nikomu nie zycze.
          • Gość: maly.k Re: Ale dlaczego, dlaczego? IP: 139.57.24.* 04.07.02, 21:00
            Dobra Zlakobieto,

Wiesz, moje poglady i poglady pani z LPR sa od siebie bardzo odlegle. Ale
            przeciez telewizor to nie krynica madrosci tylko takie gadajace pudelko, w
            ktorym kazdy mowi cos innego. Wiekszosc ludzi mowi w telewizji glupoty - bo i
            wiekszosc mowi glupoty na zywo. Pani z LPR powiedziala to, co zawsze mowia w
            telewizorze panie z LPR. Nihil novi sub sole.

Jesli ktos potraktuje glosy gosci 'Kropki nad i" jako zrodlo oswiaty
            seksualnej, to znaczy, ze ma powazny problem. Powazniejszy, niz nieplanowana
            ciaza.

Pozdrawiam,

mk.
            • zlakobieta Re: Ale dlaczego, dlaczego? 04.07.02, 21:23
              Masz calkowita racje, ze nie powinno sie tego traktowac powaznie, bo kazdy gada
              co chce. Mimo wszystko uwazam, ze osoby wystepujace publicznie maja obowiazek
              przywiazywac wiecej wagi do tego, co mowia i zastanawiac sie nad ewentualnymi
              konsekwencjami swoich wypowiedzi. Co bysmy nie mysleli o ludziach, ktorzy
              wierza w slowa uslyszane w telewizji, to jednak nie da sie zaprzeczyc, ze
              takowi istnieja i ich dobro tez trzeba miec na wzgledzie.
              Zadrżalam na mysl, ze uslyszala to przyszla dziewczyna mojego syna i za 3-4
              lata dowiem sie, ze bede babcia, bo była chwila zapomnienia na obozie, a "ona
              prezerwatyw nie uznaje, bo slyszala w telewizji, ze sa szkodliwe" brrr...
              • Gość: Vika Re: Ale dlaczego, dlaczego? IP: *.ewave.at 04.07.02, 21:50
                A jak szkodza, gdy kto chce koniecznie miec AIDS albo inny tryper...no,no znowu
                sie rozmazylam i juz chcialam zakrzyknac nowe haselko:EPIDEMIE PRZYSZLOSCIA
                NARODU!!!!!:-(ale to malo optymistyczne........
    • desperado_ Re: Kto ogladal dzis 04.07.02, 22:15
      zlakobieta napisał(a):

> Rany boskie!!!!!
      > Nawet w prezerwatywie juz nie mozna :(

Jak nie można skoro rozmawiały wlasnie o sugestiach Brukseli by przed wejsciem do
      UE zadbać w Polsce o antykoncepcję i legalne aborcje, by aborcji było ...mniej.
      d.;)
      • zlakobieta Tak Desperado... 04.07.02, 22:58
        ...to Sierakowska i Jaruga, a pani doktor z LPRu mówiła, że nie można
        propagować środków antykoncepcyjnych, bo są szkodliwe dla zdrowia. Jestem
        przeciwna aborcji i zgadzam się w tej kwestii z pania z LPRu ale, żeby nie
        pozwalać na antykoncepcję, to już lekka przesada. Jak może osoba publiczna i to
        w dodatku lekarz wygłaszać w telewizji takie "mądrości" na temat prezerwatyw?!
        Przecież ktoś na niższym poziomie intelektualnym może to potraktować poważnie.
        • Gość: fanny Re: Kto ogladal dzis IP: *.chello.pl 04.07.02, 23:04
          Mnie sie zdaje, ze ludzie o nizszym poziomie intelektualnym to "Kropki nad i"
          raczej nie ogladaja...
        • Gość: LPR Re: Tak Desperado... IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 01:03
          Bo to jest Liga Patologicznych Rodzin
    • Gość: goa Re: Kto ogladal dzis IP: *.BMJ.net.pl 05.07.02, 01:01
      oglądałam i nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać, aż poleciałam do
      drugiego pokoju powiedzieć mamie, żeby sobie przełączyła, to może się czegos
      nowego dowie :)))))
      ta z LPRu skąd ona się urwała??????? taka stara a taka głupia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka