Dodaj do ulubionych

Horrory i thrillery

12.05.05, 15:34
To tak apropos ostatnio popularnych watkow filmowych - nie moge ogladac
strasznych filmow, bo tak sie boje, ze mnie paralizuje strach :(((( Nigdy nie
wytrzymalam nawet pierwszych 5 minut zadnego horroru, jak znajomi ida do kina
to zawsze musze jakies dziwne wykrety wymyslac, ale po prostu nie moge, chyba
by mnie stamtad w kaftnie bezpieczenstwa wyniesli...
Moje ostatnie podejscie - The ring - na DVD z kolezanka - obydwie
wytrzymalysmy jakies 3 minuty i przelaczylysmy, bo juz palpitacji serca
dostawalysmy (zamiast tego obejrzalysmy dla ochloniecia Ice Age :)))))
Nie wiem, czy jestem po prostu strasznym tchorzem, czy inni tez tak maja, ja
sie boje nawet jak w kinie sa zapowiedzi horrorow (zamykam wtedy oczy....)
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec Mysle ze straszny film był ciezki gatunkowo 12.05.05, 15:35
      no i oczywiscie dramat w powietrzy na TVNie
      • mary_an Re: Mysle ze straszny film był ciezki gatunkowo 12.05.05, 15:38
        A co to jest dramat w powietrzu na TVN (nie mam tego kanalu u)? Brzmi jak jakis
        nowy reality show...
      • aniaantosik Re: Mysle ze straszny film był ciezki gatunkowo 12.05.05, 15:41
        mary_an nie przejmuj sie!!!! ja tez NIENAWIDZE horrorow i reaguje tak samo jak
        ty. Niech nikt ci nie nazuca ze musisz ogladac, ze czemu nie idziesz itd. To
        bzdura jak ktos sie tak wobec ciebie zachowuje i cie nie uszanuje ale zmusza na
        sile. Horrory i tak zle wplywaja na psykike ludzka. Po kit zatrowac sobie umysl.
        ania.
    • dalija26 Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 15:41
      mam to samo.Obcego obejrzalam ale Koszmar z ulicy wiązów,co ponoć inni jak
      bajeczkę oglądają..no nie mogłam..zaraz śni mi się pełno krwi i innych
      bzdet...zero horrorow i thrillerow na dobranoc bo nie zasne...poza tym na
      Szeregowcu Ryanie i Helokopterze w ogniu sie poryczalam i musieliśmy wyjść z
      kina.Nie moglam juz sluchac tego krzyku,blagania o zycie..ja wiem ze to tylko
      film..ale na wojnie tak jest naprawde.Nie moge patrzec na czyjs bol i cierpienie.
      • mary_an Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 15:44
        No ale wlasnie to jest troche glupia sytuacja, jak sie idzie z kims do kina,
        dlatego jak juz do kina ide to na jakies lekie filmy, komedie, kryminaly. Ja
        juz kilka razy siedzialam w kinie z grupa znajomych z zamknietymi oczami
        zatkanymi uszami i sie trzeslam i odliczalam sekundy do konca filmu.
        Szeregowca Ryana ani Helikoptera w ogniu nie widzialam.
        Bardzo chcialam zobaczyc PASJE ale tez sie boje, po tym co slyszalam i chyba
        nigdy mi sie to nie uda :(
        • dalija26 Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 15:56
          moi znajomi wiedza ze jestem nadwrazliwa i od razu mi powiedzieli zebym bron cie
          Panie Boze Pasji nie ogladala.mama mi wrecz zabronila...no i nie obejrze bo jak
          mam w spazmy wpasc to lepiej nie...tez mi czasem głupio ale ze siedze z
          zamknietymi oczami:) Moje Szczescie najczesciej mi oczki łapkami zasłania żeby
          mnie oszczedzic :)Rany 30-ch na karku a ja takie szopki odwalam...no ale nie
          zmienie tego:) Pozdrawiam Nadwrażliwych :)
    • liwia_85 Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 15:57
      A ja uwielbiam horrory , thrillery , dramaty psychologiczne .Zarówno filmy jak
      i książki .Nie lubie natomiast popierdulek w stylu komedii romantycznych . Na
      Ringu tez zakrywalam oczy zeby widziec tak tylko "troszke" :)
      • negishi Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 18:33
        Ring to swietny horror. Obejrzalam 3 japonskie czesci i 2 hamerykanskie. Cudo!
        A Sixth sense i Echoes - tez niczego sobie!
    • aretse11 Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 16:16
      a ja lubie sobie czasem poogladac straszne filmy..ale przyznam..ze mimo,ze nie
      jestem juz dzieckiem..to czasem mam potem jakas schize..myje sie i wydaje mi
      sie,ze ktos stoi pod prysznicem..hahha
      • mary_an Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 18:25
        Ze niby pod tym samym prysznicem, co ty bierzesz prysznic odczuwasz obecnosc
        potwornego rzeznika bez glowy z wielkim, ostrym, ociekajacym krwia nozem? :))
        To ja dlatego wlasnie przed snem ogladam tylko i wylacznie komedie romantyczne -
        wczoraj ogladalam film o facecie, ktoremu odrabali glowe i w ogole wszedzie
        bylo pelno krwi i potem mialam koszmary :/
    • negishi Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 18:31
      A ja lubie filmy z dreszczykiem.
      Jednego zaluje tylko: jako malolaty obejrzelismy dokumentalny film "The faces
      of the death" - 6 czesciowy ciag, w ktorym pokazywano rozne rodzaje smierci
      nakrecone bardziej lub mniej przypadkiem. Paskudne to bylo i pamietam ze dlugo
      spac po tym nie moglam. Dlatego, ze to nie byla fikcja.
    • baba_krk Re: Horrory i thrillery 12.05.05, 20:30
      Ja mam problem, ale w drugą stronę :-(. Zazwyczaj podczas ogladania horrorów i
      thrillerów dostaję ataku śmiechu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka