peti_szapo 03.06.05, 09:22 powiedział mi że chyba drugi raz się rozwiedzie przykro mi jak mu pomóc, a przede wszystkim co mu powiedzieć, On mi " dobrze ze Tobie się przynajmniej układa" :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktoss1 Re: były mąż 03.06.05, 09:30 Moze tak "No rzeczywiscie jestem szczesliwa, ale jestem pewna ze ty tez bedziesz" Odpowiedz Link Zgłoś
sagis A,co złego u niego dzieje się?Dlaczego chce rozwie 03.06.05, 09:54 ść się? Może jest jakaś sprawa, którą możesz pomóc jemu rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
peti_szapo Re: A,co złego u niego dzieje się?Dlaczego chce r 03.06.05, 10:00 dokładnie nie wiem tylko tyle że Ona mu ciągle mowi ze jej poprzedni to był we wszystkim lepszy no i że jak ja Go zostawiłam to z nim coś nie tak On mi z kolei mówi, że skonczyły się pieniądze/jak bylismy małzenswtem to bardzo duzo zarabial/ a zaczely się problemy dodam ze Ona ma dziecko z pierwszego małżeństwa i moj ex z nim jest bardzo związany chłopczyk traktuje Go jak swego tate Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: A,co złego u niego dzieje się?Dlaczego chce r 03.06.05, 10:12 Może ona nie robi tego świadomie. Jak nie ma pieniędzy to jest problem, a jak jest za dużo to też jest źle. Dla mężczyzn to jest największy problem, jeśli mniej zarabia i czuje się wtedy, że nie jest taki dobry. Może to tylko on odbiera jej słowa, jako przytyk do niego. Czasami pewne rzeczy siedzą tylko w głowie. Może to on myśli, że w poprzednim małżeństwie nie udało się jemu i teraz też przy okazji gorszej sytuacji finansowej zaczyna tak myśleć. Spróbuj z nim delikatnie porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś