Dodaj do ulubionych

były mąż

03.06.05, 09:22
powiedział mi że chyba drugi raz się rozwiedzie przykro mi jak mu pomóc, a
przede wszystkim co mu powiedzieć, On mi " dobrze ze Tobie się przynajmniej
układa" :(
Obserwuj wątek
    • ktoss1 Re: były mąż 03.06.05, 09:30
      Moze tak "No rzeczywiscie jestem szczesliwa, ale jestem pewna ze ty tez bedziesz"
    • sagis A,co złego u niego dzieje się?Dlaczego chce rozwie 03.06.05, 09:54
      ść się?
      Może jest jakaś sprawa, którą możesz pomóc jemu rozwiązać.
      • peti_szapo Re: A,co złego u niego dzieje się?Dlaczego chce r 03.06.05, 10:00
        dokładnie nie wiem tylko tyle że Ona mu ciągle mowi ze jej poprzedni to był we
        wszystkim lepszy no i że jak ja Go zostawiłam to z nim coś nie tak On mi z
        kolei mówi, że skonczyły się pieniądze/jak bylismy małzenswtem to bardzo duzo
        zarabial/ a zaczely się problemy dodam ze Ona ma dziecko z pierwszego
        małżeństwa i moj ex z nim jest bardzo związany chłopczyk traktuje Go jak swego
        tate
        • sagis Re: A,co złego u niego dzieje się?Dlaczego chce r 03.06.05, 10:12
          Może ona nie robi tego świadomie.
          Jak nie ma pieniędzy to jest problem, a jak jest za dużo to też jest źle.
          Dla mężczyzn to jest największy problem, jeśli mniej zarabia i czuje się wtedy,
          że nie jest taki dobry.
          Może to tylko on odbiera jej słowa, jako przytyk do niego. Czasami pewne rzeczy
          siedzą tylko w głowie. Może to on myśli, że w poprzednim małżeństwie nie udało
          się jemu i teraz też przy okazji gorszej sytuacji finansowej zaczyna tak myśleć.
          Spróbuj z nim delikatnie porozmawiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka