Dodaj do ulubionych

Jak szybko chudnąć?

IP: *.multimo.pl 27.03.11, 14:55
Rozpoczynam dietę. Chciałabym schudnąć 10 kg w pół roku. Czy to nie za szybko?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia [...] IP: 83.218.113.* 27.03.11, 17:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zxxcv niezawodna sposób - M Ż W R IP: 195.82.180.* 09.04.11, 10:04
        Czyli Mniej Żreć, Więcej się Tuszać

Ja co prawdę stosuję sposób 'patrz na to co jesz i więcej się ruszaj'.

W praktyce zero goovnianych słodzonych napojów, więcej owoców, więcej produktów białkowych, mniej kuchni polskiej - nie chodzę głodny. Dodatkowo ruch PRZYNAJMNIEJ 35 minut 5 razy w tygodni.

Zrzuciłem 14 kg.

• Gość: bricolo Re: niezawodna sposób - M Ż W R IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 09.04.11, 10:11
          Tuszać ?
          • Gość: jelenie jajco Re: niezawodna sposób - M Ż W R IP: *.home.aster.pl 09.04.11, 18:17
            z głodu literki pomylił
        • Gość: Miroslawa Re: niezawodna sposób - M Ż W R IP: *.as13285.net 03.12.11, 15:14
          Gratuluje! tak dalej, w jakim czasie schudlas. Co dzieje sie obecnie!
          Jak dzis wyglada Twoj plan zywieniowy?
          Pozdrawiam
          Trener Welness Studio
          Mirka Dominowska
    • paprykowychips Re: Jak szybko chudnąć? 28.03.11, 11:58
      10kg to nie zaszybko o ile w rok :)
      • giciag Re: Jak szybko chudnąć? 28.03.11, 13:32
        To jest mozliwe.Ja zrzucilam 10 kg w 3 m-e,juz 4 lata temu jestem zdrowa i czuje sie dobrze. Nie mam problemu z waga,uwazam tylko na to co jem i ile.
        • Gość: AnastazjaM Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.multimo.pl 28.03.11, 14:53
          hm. 3 miesiące? gratuluję :) może mi się też uda troszkę szybciej. Boję się tylko, że to może być nie za bardzo zdrowe dla mnie ..
          • krzysztofsf Re: Jak szybko chudnąć? 16.04.11, 00:25
            10 kilo to tak akurat spokojnie na pol roku.
            2-3 kilo zejdzie na sama zmiane sposobu odzywiania i oczyszczenie jelit :)
            Jesli to calosc tego co potrzebujesz zrzucic, to lepiej spokojnie, zeby organizm nie zareagowal oslabieniem jakiegos organu. Ja w liceum pogorszylem sobie wzrok zbyt intensywnym odchudzanem - 20 kilo w 3 miesiace do wagi "wzorcowej"- glodowka na samym mleku+ platki kukurydziane i zadnych warzyw czy chociaz witamin w tabletkach- efekt byl, ale poszedl wzrok...
          • tyska1_3 Re: Jak szybko chudnąć? 09.05.11, 12:01
            Więc powiem Ci co ja o tym myślę. To zależy z jakiej wagi startujesz, ja zaczęłam się odchudzać z wagi 90 kg (nie jest to wynik mojego obżerania się a choroby, jak już ktoś chciałby po mnie pojechać), począwszy od kwietnia schudłam 7 kg, stosuję dietę 1000- 1200 kcal, jeżdżę na rowerku stacjonarnym, dużo spaceruję. Nie piję żadnych napojów gazowanych i słodzonych, zero słodyczy i słonych przekąsek itp, itd... Myślę że zrzucenie 10 kg w ciągu pół roku jest jak najbardziej możliwe.
            • Gość: AnastazjaM Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.multimo.pl 11.05.11, 16:18
              no to gratuluję ci tych siedmiu kg! Mam nadzieję, że ja też zdołam wytrzymać na diecie przez te kilka miesięcy; )
              • marzena88-1 Re: Jak szybko chudnąć? 11.05.11, 17:22
                DASZ RADE DOBRA MOTYWACJA JEST UKOCHANY:)
        • Gość: AnastazjaM Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.multimo.pl 29.03.11, 17:08
          Rozumiem ;) Dzięki za wasze rady
          • Gość: Aga Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.tktelekom.pl 09.04.11, 11:23
            Ja zrzuciłam na kopenhaskiej 10 kilo w miesiąc (5 na samej diecie, 5 - po diecie - tak z rozpędu). To było 4 lata temu, trzymam wagę, uważam co jem, Nie byłabym w stanie przetrwać długotrwałej diety. Wolę się teraz pilnować, choć bez przesady
          • Gość: purify Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 15:06
            jesli bedziesz trzymala diete i cwiczenia to szybciej zrzucisz te 10 kg.
        • Gość: Leszek Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 11:55
          ja zrzuciłem 50kg w pół roku bez wyrzeczeń w jedzeniu, co tam ruch, co tam dieta, tylko chemia!
      • zolla23 Re: Jak szybko chudnąć? 09.04.11, 10:29
        Przeczytac Raport o stanie Panstwa
    • Gość: mistrzunio1 Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 15:02
      Według mnie nie jest to za szybko.
      • giciag Re: Jak szybko chudnąć? 28.03.11, 17:27
        Jest dobry czas ,robi sie coraz cieplej wiec do diety wiecej ruchu dlugie spacery ,rower.Ale nic na sile.
    • dzikus0099 Re: Jak szybko chudnąć? 28.03.11, 21:09
      codzienny seks uprawiany co najmniej 15min.daje ci spadek wagi 20dag co jak pomnozysz przez ilosc dni da ci wynik.musi on jednak byc regularny ale za to jesz co chcesz!
      • Gość: czarek Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.tsi.tychy.pl 09.04.11, 16:15
        Seksuj się na okrągło
        to będziesz szczupła i zgrabna jak patrzysz tylko do
        lodówki to tak jest .Trzeba musisztak jak zwierzęta wchodzą zchodzą
        wchodzą szczepnom się i dalej jazda aż się zajedziesz na śmierć

koniec świata za dwa lata
    • miskaaaa86 Re: Jak szybko chudnąć? 28.03.11, 21:22
      to bardzo dobry plan, nieprzegiety. mierzi mnie jak ktos deklaruje ze schudnie w ciagu tygodnia 5, a w ciagu 3 - 10kg. oczywiscie tak sie da, pytanie jak wyglada cialo po takiej "przygodzie". nienajlepiej. jesli zakladasz 10kg w pol roku masz duze szanse na brak efektu jojo oraz na to, ze cale twoje cialo (w tym skora) nadazy za zmianami i ladnie sie dopasuje. jesli wesprzesz diete i cwiczenia masazami (to kosztuje, ale naprawde warto!) - gwarantuje sukces!

pozdrawiam,
      miśka
      wodakokosowa.wordpress.com/
      • dzikus0099 Re: Jak szybko chudnąć? 28.03.11, 21:56
        wierzcie mi.moja dziewczyna schudla po regularnym seksie,a na ziola i kremy i inne diety to patrzec nie moze!moja metoda jest skuteczna-tylko trzeba miec partnera!
        • Gość: Hecatonchires Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 09:11
          dzikus0099 napisał:

> wierzcie mi.moja dziewczyna schudla po regularnym seksie,a na ziola i kremy i i
          > nne diety to patrzec nie moze!moja metoda jest skuteczna-tylko trzeba miec part
          > nera!

Pomyślałby kto, że rozpaczliwe próby ucieczki przed oraz gwałtowne wymioty w trakcie dadzą takie efekty?
    • adresnieprawidlowy Re: Jak szybko chudnąć? 29.03.11, 15:53
      Nie za szybko. Jeszcze zależy jak chcesz to osiągnąć. 10 można zrzucić nawet w 3 miesiące, ale jesli ma być to zdrowe chudnięcie to raczej pod okiem specjalisty. Jeśli masz dobrą dietę a dodatkowo będziesz regularnie ćwiczyć, to spokojnie schudniesz 10 kg w pół roku i nie powinno byc efektu jojo.
    • joanna4819 Re: Jak szybko chudnąć? 09.04.11, 09:34
      polecam
      cieszsiezdrowiem.blogspot.com/2011/03/jak-jesc-najzdrowiej-czyli-nauka.html
    • Gość: Ania Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.cable.net-inotel.pl 09.04.11, 10:19
      Jest to możliwe i nie jest to za szybko. Ja polecam dietę Dukana bo można naprawdę w prosty sposób schudnąć. Mój blog o odchudzaniu mojadrogaodchudzania.blogspot.com/
    • zolla23 Re: Jak szybko chudnąć? 09.04.11, 10:26
      Przeczytac Raport o stanie Panstwa J Kaczynskiego
    • Gość: gość portalu Re: Jak szybko chudnąć? IP: 178.73.49.* 09.04.11, 10:47
      Najlepiej "nie jeść" (w cudzysłowie, bo jakieś przeciery, zupki dla dzieci i jogurty były) i łykać suplementy. Ja tak schudłam niechcący :/ miałam problemy z przełykaniem. Minął rok, efektu jojo nie ma. Schudłam około 13 kg, przez pół roku.
      • Gość: osztyn? Re: Jak szybko chudnąć? IP: 80.50.233.* 09.04.11, 11:50
        Znaleźć sobie oprawce i zmagać się z takim psychopatą lub psychopatką dzień po dniu.Stres psychiczny wykańcza i poczucie zagrożenia bezpieczeństwa.

Polecam z tych regionów gdzie IP zaczyna się od 83.To mistrzostwo nękania.A stres odchudza najbardziej!

Czy ktoś wie skąd tej to tałatajstwo,które zaśmieca forum od kilku lat i spokojne życie?
      • Gość: AnastazjaM Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.multimo.pl 10.04.11, 22:50
        Chodziło o czas, nie sposób ;) Ale i tak dzięki
    • aazz91060 Re: Jak szybko chudnąć? 09.04.11, 14:00
      Nie zrec jak swinia.!
      • Gość: Anastazja Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.multimo.pl 10.04.11, 22:53
        Chodziło o czas, nie sposób.
        PS. Świetny, konstruktywny plan. Z pewnością osobom, które mają problem z odchudzaniem pomoże. To była ironia, jeśli nie zrozumiałeś\aś
    • forencka Re: Jak szybko chudnąć? 09.04.11, 14:18
      Żyłam ostatnio w wielkim stresie i schudłam 4 kg w 2 tygodnie. Jednak nikomu nie polecam tej diety cud... Stres sprowadzał się głównie do tego, że nie mogłam jeść. Tak więc - mniej żreć. I troszkę ćwiczeń, żeby to ładnie poukładać na ciele ;)
      • Gość: podziele sie Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.04.11, 16:00
        Podziele sie z psychopatą, gnebi mnie już kilkanaście lat, niema na niego żadnej kary. Tylko że efekt jest odwrotny, on chudy jak pies, a otoczenie jego rośnie w siłe i peka że śmiechu, co on jeszcze wymyśli, napewno to będzie czytal, bo nas śledzi w sieci.
    • Gość: kkk Szczerze- to za wolno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 17:55
      Jeśli jesteś zdrową ,a na dodatek młodą kobietą to stosując się ściśle do zasad diety chudniesz ok 1 kg na tydzień. Chyba, że nie przechodzisz na taką ścisłą dietę tylko masz zamiar np: ograniczyć nieco słodycze czy inne węglowodany, wtedy pół roku powinno być w sam raz
    • wj_2000 Re: Jak szybko chudnąć? 09.04.11, 19:25
      10 kg w pół roku to EXTRA mało.
      Wszędzie piszą, że kilogram na tydzień jest tą granicą poniżej której nie należy schodzić. Ale 40 dag na tydzień, to 2,5 raza mniej.
      Jak Ci się nie spieszy, to OK.
      Ale też wiem, że nic tak nie motywuje do diety, jak widoczne efekty. dzień po dniu.
      Gdy ja zaczynałem się odchudzać (według własnych pomysłów, które dziś nazywają się dietą 1000kcal) to spadałem na wadze początkowo 30 dag/ dzień, po 2, 3 tygodniach to się ustawiało na 25 dag/dzień. A samopoczucie rosło systematycznie.
      7kg - pierwszy miesiąc, 5 drugi, 3 trzeci.
      Potem był problem jak się ustabilizować.
      Gdy poznałem zasady Montignaca, problem zniknął.
      Jem do syta 3 razy dziennie, nie odczuwam głodu i TRZYMAM prawidłową wagę
    • Gość: zaga76 Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 19:52
      Ja schudłam 4kg w dwa tygodnie z miłości...... mojego męża do jakiejś internetowej koleżanki
      • Gość: jerzy Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.04.11, 22:31
        kopnij go w d...pe, ona tez tak powinna zrobic, chłopy to podludz
    • lila403 Re: Jak szybko chudnąć? 11.04.11, 13:28
      Fajne codzienne porady można znalezc na profilu jogurtu JOVI na Facebooku - www.facebook.com/pages/JOVI/196506100389737?sk=wall
      • jowitka.col Re: Jak szybko chudnąć? 13.04.11, 13:40
        Po co mam schudnąć, bo jakiś skąpy mąż, ograniczał żonie jedzenie,i wymyślił taką mode, chce dużo i dobrze jeść, a reszte to mam w tyle.
    • Gość: megi Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.coig.katowice.pl 15.04.11, 07:46
      Zdrowe odchudzanie bez natychmaistowego efekty jojo to max 1kg tygodniowo.

Sama bez wyrzeczeń zbytnich - po prostu zamiana smieciowego jedzenia na zdrowe (więcej białka, warzyw i błonnika, mniej tłuszczy i słodyczy - przez sdama zmianę ilosc spozywanych kalorii spadła z 1800 do 1300 przy tej samej ilosci jedzenia) do tego 3-4 razy w tygodniu 40 min cwiczen aerobowych i w ciagu 2,5 miesiaca straciłam 7kg. Waga trzyma się cały czas.
      • Gość: AnastazjaM Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.multimo.pl 15.04.11, 17:53
        Po prostu przestałaś jeść owoce i zbyt tłuste jedzenie, przestawiając się na warzywka, czy korzystałaś z pomocy dietetyka?
        Zastanawiam się po prostu czy chcąc się zdrowo odchudzać trzeba skonsultować się ze specjalistą czy wystarczy zdrowy rozsądek.
        • cinnamongirl1 Re: Jak szybko chudnąć? 20.04.11, 12:00
          Organiczyłam do minimum słodycze, tłuste sery żółte i pleśniowe, majonez. Śmietanę zamieniłam na jogurty.
          Jadłam sporo owoców i warzyw, sporo białkowych produktów typu twarogi, jogurty naturalne, chuda pierś z kurczaka. Ryb nie lubie ale jałam tuńczyka w sosie własnym - w sałatce.
          Makarony i ryż zamieniłam na te pełnoziarniste - brązowe.
          Ziemniaki jadłam ale bez sosów i w rozsądnych ilościach.
          Białe pieczywo zostało zastąpione chlebem razowym.

Przykładowe menu:
          I śniadanie 09:00 2 kromki razowego, twaróg z jogurtem, kiełkami zodkiewki i papryka, herbata słodzona
          II ok 12.00 sniadanie pół pomarańczy i jabłko
          obiad 15.30 4 małe ziemniaki (ok 100gram), 100 gram piersi z kurczaka z patelni beztłuszczowej, brokuły
          Podwieczorek 17:30 kiwi
          Kolacja 19:00 jogurt naturalny 0% z 'własnym musli'

Pirwsze dni były ciężkie potem juz spokojnie - nie burcząło w brzuchu

• cinnamongirl1 Re: Jak szybko chudnąć? 20.04.11, 12:06
            Nie konsultowałam sie z dietetykiem - po prostu rozsądnie jadłam - bez żadnych głodówek bo ja lubie jeść i sobie tego odmówić nie mogę ;)
            Inne opcje obiadków ktore jadłam:
            - 100gram ziemniaków - frytki beztł z piekarnika, 2 cienkie plasterki schabu ze śliwką okrojeonego z tłuszczu ;), surówka selerowa
            - pół torebki brązowego ryżu z połową torebki warzyw chińskich (czyli ok 200grqam warzyw = 80 kcal)
            - 'zapiekanka' 70gram (ważony na sucho) makaronu pełnoziarnistego, 100 g brokuł, 100g pieczarek, pół pomidora
            - zupa pomidorowa na kostce zabielana jogurtem z ryżem brązowym
            - 2 naleśniki z mąki pełnoziarnistej z pieczarkami, pomidorem, cebulą i sosem czosnkowym (to chyba najbardziej kaloryczne ze wszystkiego)
            - 4 małe ziemniaki, 100 gram piersi z kurczaka w woreczku miodowy, surówka z białej kapusty
            - 50 gram kuskus z ok. 70gram piersi z kurczaka, 100 gram pieczarek i pół pomidora podsmażone/podduszone na 1 łyzeczce oliwy z oliwek

• kobietanaforum Re: Jak szybko chudnąć? 20.04.11, 09:45
      10 kg w pół roku to bardzo realny cel. Ruch i zdrowa dieta to podstawa - ogranicz złe kalorie, jedz dużo warzyw i pij wodę niegazowaną.

Życzę powodzenia!
    • joanna4819 Re: Jak szybko chudnąć? 22.04.11, 09:48
      polecam
      cieszsiezdrowiem.blogspot.com/
      • marzena88-1 Re: Jak szybko chudnąć? 23.04.11, 11:28
        KOBITKI JA SCHUDLAM 10 KG W 5MIESIECY I TO NIESWIADOMIE PONIEWAZ NIE WIERZYLAM W TO ZE MOGE SCHUDNAC. BYLAM ZAJETA PRACA W BARZE OD RANA DO NOCY I NIE MIALAM CZASU ZEBY GOTOWAC WIEC CODZIENNIE KUPOWALAM SOBIE PIZZE O ROZNYCH SMAKACH I PILAM DUZO ZIELONEJ HERBATY ORAZ OWOCE ROZNE JAKO PRZEKASKI. PO 5 MIESIACACH ZNAJOMI MOWILI MI ZE JESTEM MNIEJSZA O PARE ROZMIAROW WIEC KUPILAM WAGE I BYLAM W SZOKU Z 74 KG SCHUDLAM DO 64 TO BYL SZOK DLA MNIE.
        • krzysztofsf Re: Jak szybko chudnąć? 23.04.11, 11:34
          To intensywna praca cie po prostu odchudzila - duzy wydatek energetyczny, wiekszy niz energia dostarczana z pozywieniem.
          • marzena88-1 Re: Jak szybko chudnąć? 23.04.11, 12:20
            MAM POMYSL SPROBUJE JESZCZE RAZ PRZEZ 5MIESIECY JESC TYLKO PIZZE BEZ WYSILKU PONIEWAZ MAM TERAZ LZEJSZA PRACE SPRAWDZE CZY SCHUDNE PONOWNIE 10 KG JESLI TAK TO MOJA DIETA PRZEJDZIE DO HISTORII HIHI
            • krzysztofsf Re: Jak szybko chudnąć? 23.04.11, 13:12
              marzena88-1 napisała:

> MAM POMYSL SPROBUJE JESZCZE RAZ PRZEZ 5MIESIECY JESC TYLKO PIZZE BEZ WYSILKU PO
              > NIEWAZ MAM TERAZ LZEJSZA PRACE SPRAWDZE CZY SCHUDNE PONOWNIE 10 KG JESLI TAK TO
              > MOJA DIETA PRZEJDZIE DO HISTORII HIHI

Proponuje popijac kakao na bazie mleka skondensowanego.
    • Gość: kwiatek14 Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 19:38
      proponuje najprostrze najzdrowsze;)

wiosna-kwiaty.blogspot.com/2011/04/jak-odpowiednio-zaplanowac-zdrowa-diete.html
    • mrukmrukmruk Re: Jak szybko chudnąć? 06.05.11, 14:07
      Nie warto się nastawić na jak najszybsze odchudzanie, lepiej zrobić to wolniej, za to zdrowiej i bardziej rozsądnie. Wiele osób rzuca się na suplementy, bez przemyślanej diety i treningu i potem mówią, że to i to jest nieskuteczne i że strata pieniędzy. Odchudzanie należy zacząć od diety i treningu, najlepiej aerobowego, a dieta musi dostarczać energię, więc wszelkie niskokaloryczne diety odpadają. Dieta i trening muszą się nawzajem uzupełniać, trzecim elementem uzupełniającym może być właśnie suplement, czy to spalacz tłuszczu, jak np. wyciąg z zielonej herbaty (niedroga rzecz, kosztuje jakieś 20 zł na hellhound.pl) czy jakiś bardziej zaawansowany spalacz typu animal cuts (jeden z najlepszych na rynku suplementów na rzeźbę, wspomagający spalanie tłuszczu). W ten sposób można schudnąć, zachowując osiągnięte efekty na dłuższy czas.
      • marzena88-1 Re: Jak szybko chudnąć? 09.05.11, 00:40
        MOJ ZNAJOMY WAZYL 109KG I POSTANOWIL SCHUDNAC I MU SIE UDALO.PRZEZ DWA MIESIACE JADL TRZY RAZY DZIENNIE SALATKE Z POMIDOROW PLUS SMIETANA TO SMIESZNE ALE OSIAGNAL WYNIK ZACHWYCAJACY!!! 19 KG MNIEJ. TRZEBA MIEC SILNA WOLE DO TEGO I NIE ULEGAC POKUSOM
        • krzysztofsf Re: Jak szybko chudnąć? 09.05.11, 15:37
          marzena88-1 napisała:

> MOJ ZNAJOMY WAZYL 109KG I POSTANOWIL SCHUDNAC I MU SIE UDALO.PRZEZ DWA MIESIACE
          > JADL TRZY RAZY DZIENNIE SALATKE Z POMIDOROW PLUS SMIETANA TO SMIESZNE ALE OSIA
          > GNAL WYNIK ZACHWYCAJACY!!! 19 KG MNIEJ. TRZEBA MIEC SILNA WOLE DO TEGO I NIE UL
          > EGAC POKUSOM

Ja w mlodosci za taka przyspieszona kuracje glodowa monodieta zaplacilem oslabieniem wzroku o kilka dioptrii - czym ze swojego zdrowia zaplacil znajomy?
      • szprotka8 Re: Jak szybko chudnąć? 28.11.11, 11:38
        hmm.. to co piszesz brzmi rzeczywiście rozsądnie. A wiesz coś może o Alfalipogammie? To podobno jakiś naturalny koenzym, który zwiększenie w organizmie wspomaga przemianę materii.
    • Gość: Donia Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 22:46
      Ja myślę, że nawet wolno, używaj dodatkowo BłonniSlim-forte, jak ja się odchudzałam nie miałam po nim takiego apetytu jak zwykle, przez co nie musiałam podjadać
    • jakras82 Re: Jak szybko chudnąć? 11.05.11, 20:48
      witam

polecem produkt LiveFit, 30 dni, bez ciezkich diet wyniszczajacych organizm

zapraszam na raszewski,jakub@gmail.com po szczegoly

produkt jest objety 60 dniowa gwarancja zwrotu, czyli jak sie nie spoodoba to firma oddaje kase.
      • tyska1_3 Re: Jak szybko chudnąć? 12.05.11, 07:52
        jakras82 napisał:

> witam
        >
        > polecem produkt LiveFit, 30 dni, bez ciezkich diet wyniszczajacych organizm
        >
        > zapraszam na raszewski,jakub@gmail.com po szczegoly
        >
        > produkt jest objety 60 dniowa gwarancja zwrotu, czyli jak sie nie spoodoba to f
        > irma oddaje kase.

Znowu reklama jakiegoś cud specyfiku, dobrze odchudzającego nasz portfel... Ja już nie wierze w żadne super produkty, nie ma efektu bez diety i ćwiczeń, a co do gwarancji to potem bardzo ciężko ja wyegzekwować, tak jak wszędzie...
        • jakras82 Re: Jak szybko chudnąć? 12.05.11, 10:35
          to nie jest zaden cud specyfik, ale zebrane unikalnych skladnikow po serii badan i testow. Program jest juz stosowany od 10 lat ze wzgledu na swoja skutecznosc.

A z gwarancja nie ma zadnego problemu, firma odsyla kase bez pytania, skutek: nie zamowisz juz nigdy nic od nich bezposrednio :)

co do diet- chodzi o to zeby nie wyniszczac sie dieta, ktora polega na nie jedzenia lub dieta bialkowac, ktora ma niestety skutki uboczne.
          Po za tym jak sie ma zla przemiane materii i zakwaszony organizm to zadne cwiczenia nie pomoga. I prosze wierzyc, picie samej wody tez nie pomoze.

cwiczenia : nie powiedzialem ze nie trzeba cwiczyc. oczywiscie cwiczenie przynosi satysfakcje, ale potrzebny jest efekt i to bez jojo. I to bedzie LiveFit360.

produkt usprawnia proces spalania tluszczu, wzmacnianie miesnie, podnosi
          poziom energii oraz eliminuje nadmiar wody z tkanek. Idealnie zeby cwiczyc i widziec efekty.

pozdro rowniez dla sceptykow :)

Kuba

pozdro !
    • Gość: Gabi Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 14:10
      moim zdaniem 10 kg w pół roku to w sam raz, też w tyle czasu tyle schudłam i skóra mi nie zwisa, nie mam rostępów także jest ok i ja się lepiej czuję
      • Gość: kama Re: Jak szybko chudnąć? IP: *.sds.uw.edu.pl 13.05.11, 00:24
        Z tego co piszesz wydaje mi się, że potrzebujesz lekko zmienić swoje nawyki żywieniowe. Istnieją w fitness klubach takie krótkie programy, gdzie pod opieką specjalistów zmienisz je, dowiesz się jak prowadzić zdrowy styl życia no i przede wszystkim osiągniesz zadowalające rezultaty. Ja przeszłam taki 9 tyg program, miałam konsultacje z dietetykiem, masaże, regularny trening fitness w grupie, która nawzajem się mobilizowała i treningi personalne (by nauczyć się efektywnie ćwiczyć) do tego suplementy no i wszelkie wsparcie mentalne od specjalistów. Najważniejsza była odpowiednio dobrana dieta i indywidualne podejście do każdego uczestnika. Ja jestem zadowolona a przede wszystkim po takim programie nie wróciłam do dawnych nawyków

Chodziłam na Slim Body w Everybody Fitness Club w Warszawie, z tego co wiem teraz mają program Bikini Body, więc możesz sobie sprawdzić na ich stronie www.everybody.pl

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wytrwałość!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka