six_a Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:14 oduczyć to nie, ale zawsze możesz poszerzyć horyzonty :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:16 ale taki jeden tu twoerdzi, ze mozna oduczyc geja homoseksualizmu,tylko on musi chciec. A w druga strone? Da sie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:21 margie, jesli sie bardzo, ale to bardzo zawezmiesz, uda ci sie z pewnoscia. kto wie, moze i sznaucerka zostaniesz... hehehe a jak tam zdrowie pana sz.? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:22 troche lepeij, ale kaszle jak wsciekly:)) Czwartek? Plotki? Albo w weekend cos? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:29 margie, ja mam wlasnie zawalona druga polowe tygodnia (jak na ironie przeciwnie niz ty). a weekend mozemy cos pokombinowac! Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:33 miałyscie sie spotkac w niedziele i co nie wyszło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:37 nie wyszlo, bo moj Sz chory. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:38 No to w weekend:) Ja bym sie poopalala, moze gzdies wyskoczymy ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:42 no, tez bym kolorkow nabrala... a zatem bedziemy sie docierac przed weekendem. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:34 A co? Heterycy sa teraz passe? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:38 nie, ale ja zawsze chcialam byc pedalem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:43 Hmmmm.... To bedzie bardzie skomplikowane. Sadzac po terminie ktorego uzylas, a ktorego nie zacytuje ze wzgledu na jego obrazliwy charakter, pragniesz zostac homoseksualista. Najpierw bedziesz musiala stac sie tranwestytka. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 10:49 Wiesz, troche gejem juz jestem, bo mnie sie tylko faceci podobaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 13:21 Nie, na razie jestes zwyklym heterykiem. Aby byc niezwyklym gejem zmien plec. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach po kolacji z trzema facetami.... 14.06.05, 10:52 ...a kto wie, czy nie ze sniadaniem, tez mialabym taki dylemat... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: po kolacji z trzema facetami.... 14.06.05, 10:54 smierdzi ci z ust. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: po kolacji z trzema facetami.... 14.06.05, 11:27 moje sluzbowe kolacje nie koncza sie sniadaniem, to tak na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: to po co sie nauczyłaś:-)))? 14.06.05, 11:28 ja sie nie nauczylam, ja tak po prostu mam:)) a ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: A, czy tego można nauczyć się?:-))) 14.06.05, 11:28 b.z. twierdzi ze mzna sie oduczyc, wiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: A, czy tego można nauczyć się?:-))) 14.06.05, 12:09 b.z, czyli nasz sławny Boski?:-)) Musiał spojrzeć do nie tych statystyk:-)))) Powienien wyrzucić te, które sam sobie stworzył, aby potwierdzić nam swoje głupie teorie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: chce sie oduczyc heterosexualizmu 14.06.05, 11:39 a dlaczego chcesz się oduczyć? po ostatnim filmie, jaki widziałam, doszłam do wniosku, że czy z kobietą czy z mężczyzną, na to samo wychodzi - ból, rozpacz i zgrzytanie zębami;)) więc to raczej od płci nie zależy:P Odpowiedz Link Zgłoś