fraszka26 18.06.05, 21:18 Chce mi się bardzo seksu,mój facet niechce się ze mną dzisiaj kochać,twierdzi,że w dni płodne nie myśli nawet o kochaniu,a mi się bardzo chce.Co robić????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 21:23 to po co mu mówilas o tych plodnych? chyba ze sam sobie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 21:32 nie rozumiem co to za przeszkoda dni plodne?nie zabezpieczacie sie???zostaje zatem wibrator... Odpowiedz Link Zgłoś
akjg Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 21:32 Jak już jest taki skrupulatny z tym liczeniem, to skocz po paczke dureXów. Nie będzie miał wykrętu. A nie, sorry... Może w gumce nie lubi... To polubi. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka26 Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 22:05 Z matmy był zawsze dobry(!),wie kiedy dostałam ostatnio okres i wie nawet kiedy się skończył.Nie musze ściemiać,że to bezpieczne dni,jak on i tak wie swoje.Zabezpieczamy się gumkami,jak narazie.Ja jestem jak najbardziej za,żeby skoczyć z nim na numerek,ale on coś dzisiaj nie bardzo.Chyba zaproponuję mu puszeczkę schłodzonego piwka:-)))))moze będzie łatwiejszy,co? jak myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 22:08 moze zamiast numerka chcialby sie..poprzytulac? podejdz, usiadź obok, przytul sie, powiedz mu cos milego jakbys sie czula na jego miejscu w takiej sytuacji? napisalabys"maz despota zmusza mnie do seksu!" po piwku pewnie bedzie latwiejszy, ale po alkoholu bywaja problemy ale ja tam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 22:19 No to po co sie niepotrzebnie stresujesz, wez sobie pigulki i wtedy nie bedziesz miala problemu!!! Albo jak ktos pisal skocz do apteki po Durexy, jakby co zawsze jest jeszcze Postinor, bo w dni plodne wlasnie jest najwieksza ochota na sex, wiec trzeba z tego korzsytac, a nie tych kilka najfajniejszych dni cierpiec :))) Bo facetowi to wszystko jedno, a nam nie! Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 22:21 > na sex, wiec trzeba z tego korzsytac, a nie tych kilka najfajniejszych dni > cierpiec :))) Bo facetowi to wszystko jedno, a nam nie! Nie no, zabiję się. Nie uogólniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 22:25 Co nie ogolniaj!! Wy faceci nie macie takiego jednego w miesiacu dnia plodnego, kiedy macie totalnie absolutnie ochote na sex! Jakby tak bylo, to boje sie myslec, co by sie dzialo, jakby akurat wtedy dziewczyna wam tego odmowila :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 22:29 >Bo facetowi to wszystko jedno, a nam nie!< To miałem na mysli. Są faceci, którm nie jest wszystko jedno. Jakoś nie dopuszczacie (kobiety) tej myśli do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 22:19 Pozwól mu dorosnąć. ;) (Jak to możliwe. To nic dziwnego, że kobiety maja o nas takie zdanie) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 23:20 nabij się na gałkę od biegów. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 23:24 miało być oczywiście, że do autorki chcicy. Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka26 Re: Chce mi się .....(!!!) 18.06.05, 23:29 nie to jest niemozliwe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Chce mi się .....(!!!) 19.06.05, 00:42 Ze co? Ze ma dziewczyna chęć?? Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Do leny 19.06.05, 16:07 Gryziesz strasznie, ale przez to lubię Twoje posty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 strzel se palcówe 19.06.05, 17:04 to jedyne co możesz zrobić w tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Re: strzel se palcówe 19.06.05, 17:32 Nie bardzo rozumiem, jak to się odnosi do mojej wypowiedzi?... Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 Re: strzel se palcówe 19.06.05, 18:54 nie nie, to miało być do fraszki26. coś mi sie pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: strzel se palcówe 19.06.05, 19:13 niech kupi gume, albo bawcie sie po francusku. trzeba was uczyc?:) Odpowiedz Link Zgłoś