Dodaj do ulubionych

Przyszłam do siostry

22.03.06, 13:50
odnalazłyśmy się po tylu latach... chlip chlip (to ze wzruszenia)
Obserwuj wątek
    • chloe30 Panie i Panowie!!!! 22.03.06, 13:51
      Moja siostra!!! Przywitajmy z honorami!!!
      Nie zgodziła się na czerwony dywan i morze kiwecia, ale orkiestry nie
      odwołałam!!
      Maetro - tusz!!!
      tadadadadam!!!!
      • eirenne Re: Panie i Panowie!!!! 22.03.06, 13:54
        teraz mi szkoda, że bez dyanu
        z moim nosem czerwonym od płaczu zlałabym się kolorystycznie z tłem i moja
        nieśmiałość by nie ucierpiała :-)))
        • chloe30 Re: Panie i Panowie!!!! 22.03.06, 13:56
          A przepraszam, że forumowicze jeszcze nie przybiegli z chorągiewkami, chyba
          się utopili w innym wątku :)

No dziewczynki, rzucamy te płatki róz, czerwone, pod kolor :)))
          • sonrie Re: Panie i Panowie!!!! 22.03.06, 13:59
            No mogę ze dwa rzucić, co mi tam... Siostra prawdziwa????
            • chloe30 Re: Panie i Panowie!!!! 22.03.06, 14:02
              Siostra przez adpotowanie - Mateusz zas to nasz Tatuś :))
              Jesteśmy wielka wirtualna Rodziną :DD
              rzucaj te kwiatki, na cholerę ja tyle zamówiłam????
              • sonrie Re: Panie i Panowie!!!! 22.03.06, 14:04
                Tylko dwa rzucę, bo dostałam paczkę z merlina i idę czytać :PPPPP
                • chloe30 Eirenne 22.03.06, 14:12
                  no i widzisz jak się niepostrzeżenie przemknęłaś??
                  Chyba objad jedzą, czy co??
                  • r.kruger Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:18
                    tereeeeeeeeeeeeeeeeee
                    • chloe30 Kruger 22.03.06, 14:20
                      Ja nie wiedziałam, że ty masz taki piękny głos!!!
                      :)))
                    • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:21
                      Gdybym był siostrą to może bym coś tam rzucił ,a przynajmniej te kolce z róż
                      zlikwidował :-))))
                      • eirenne Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:23
                        możesz być bratem:)
                        • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:26
                          Jak młodszym to już zaraz rzucam.....teraz te kolce odgryzam ,abyś Sobie stópek
                          nie pokaleczyła :-)))))))
                          • eirenne Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:28
                            może być młodszy, nawet lepiej, bo starszego już mam :)
                            • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:33
                              Czy widzisz jak te kwiatki rzucane przezemnie ładnie się układają pod Twoimi
                              stopami.Stąpaj śmiało.....:-)))))))
                              • eirenne Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:38
                                och, jak to cudownie łechce moje ego
                                fajny braciszek jesteś:)
                                • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:42
                                  Zawsze do usług :-))))
                      • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:24
                        Djarnez, na siostrę Cie nie przerobię, to byłaby strata dla ludzkości :))
                        • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:27
                          Wiem :-))) Kogo by później w kosmos wysłali ,zasiedlać Marsa :-)))
                          • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:28
                            Djarnez, Ty na tego marsa leć dopiero jak tam net założą!
                            • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:33
                              A to tam jeszcze nie ma netu ??? :-)
                              • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:34
                                Pathfinder miał kabelek dociągnąć, ale się wywalił, nie?
                                :))
                                • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:37
                                  To widzę ,że przyjdzie mi tutaj jeszcze posiedzieć :-)))
                                  • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:43
                                    djarnez napisał:

> To widzę ,że przyjdzie mi tutaj jeszcze posiedzieć :-)))

I chwała Ci Panie :)))
                                    • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:49
                                      Ale dziś tylko jeszcze 10 minut :-)))) A później wolny.......:-))))
                                      • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:51
                                        Do trzeciej??? Piętnastej znaczy???
                                        Kurka, toż to peerel!
                                        A mnie do 17 trzymają :(
                                        • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:54
                                          Musisz się koniecznie zbuntować :-))) Załóż Związki :-))) Modne !!!
                                          • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:56
                                            Jednoosobowy byłby to związek, ale zawsze - ja mam siłe przebicia :)))
                                            • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:57
                                              No i mogła byś sama na Siebie głosować :-)) To masz asa w rękawie :-)))
                                              • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 14:59
                                                Ja piórkuję, Djarnez, ale szatański plan!!! Masz braciszku głowe na karku :)
                                                :D
                                                • djarnez Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 15:00
                                                  A teraz ta głowa się miło żegna i życzy przyjemnego popołudnia :-))))
                                                  • chloe30 Re: Eirenne tam tadi dam tidi di di dam 22.03.06, 15:01
                                                    Tylko nie zapominaj o nas na długo!
                                                    Miłego popołudnia :)
                  • conejito13 obiad 22.03.06, 16:39
                    jadly golebie z pyrami a tu prosze... nowa siostry siostra przyszla (czy to tez
                    moja siostra?:).
                    witam i platki do nozek.
                    ja pierdziele, jak mi sie nic nie chce!!!!!!! szok normalnie.
                    spac bym poszla. wypilam mala kawke i nic.
                    • chloe30 Re: obiad 22.03.06, 16:42
                      conejito13 napisała:

> (czy to tez
                      >
                      > moja siostra?:).

No przecież mówię - wielka wirtualna rodzina.
                      Djarneza na brata się dorobiłyśmy też :)
                      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka