jussy21 07.07.05, 12:35 nastepny zamach terrorystyczny!! co si edzieje na tym cholernym swiecie?!??!! jestem przerazona!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jussy21 Re: LONDYN 07.07.05, 12:47 troszku ochlonelam, ale tez mam tam kilku znajomych i zastanawiam sie co z nimi. a poza tym byl nowy jork, madryt, londyn, co dalej?? myslicie ze to ma cos wspolnego z wczorajszym wyborem londynu na miejsce olimpiady? Odpowiedz Link Zgłoś
jomanta Krycha, odezwij się! Kryyycha! 07.07.05, 12:48 Kurczę, qmpelę tam mam... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Krycha, odezwij się! Kryyycha! 07.07.05, 13:33 Jeju allleeee sie wystraszyłammmmmmmmmm!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigoseczek Re: masakra 07.07.05, 22:40 Duże "ała" i do tego takie nieestetyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
bluean Re: LONDYN 07.07.05, 14:58 A czy ktoś wie która w kolejce do zamachu jest Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: LONDYN 07.07.05, 15:00 przerażające :((( i pomyśleć, że to ludzie ludziom... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
aaa312 Re: LONDYN 07.07.05, 15:07 chaslo "nie martw sie londyn jest daleko od polski" jest nie na miejscu. Ja jestem w londynie i sie teraz boje. Ja zyje moj maz tez ale setki ludzi juz nie. Normalnie mial dzien sie zaczac.... praca, zycie codzienne, po pracy do domu. A tu sie dowiadujesz ze twoj maz nie wruci lub zona. To cholera tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: LONDYN 07.07.05, 15:09 ja wyczytałam, że 20 osób nie żyje.O setkach nic nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
aaa312 Re: LONDYN 07.07.05, 15:19 narazie. Przecierz wszystkich umarlych jeszcze nie wygrzebali. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: LONDYN 07.07.05, 15:15 nastepstwa polityki imperializmu....podziekujmy USA ze w wyscigu o rope robia nam pieklo na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
bigoseczek Re: LONDYN 07.07.05, 22:45 Od razu na USA psioczysz, a ty pewnie na rowerku wszędzie jeździsz?? Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: LONDYN 07.07.05, 15:50 Jakie to życie jest kruche. Nigdy niewiemy czy bedziemy jutro żyć, czy nie. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa312 Re: LONDYN 07.07.05, 15:52 no to prawda. tez sie dzis poczulam jak para, dym, jestem i mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: LONDYN 07.07.05, 15:53 a ja wczoraj po filmie "ostatni brzeg" nie mogłam przez godzine zasnąć i poryczałąm sie......świat po wojnie atomowej:( Odpowiedz Link Zgłoś
aaa312 Re: LONDYN 07.07.05, 15:54 takich filmow nie lubie ogladac. Zeczywistosc juz mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 musze to napisac 07.07.05, 22:16 choc pewnie juz niekt nie przeczyta... Na forum wieel osob bylo smuntych bo cos tam... ja pisalam ze ejst fajnie i w ogole oki, choc jestem razcej pesymistka. Mysli zajete, gdzie i jakie buty kupic, jaka sukienke, a moze jakas fajna bluzke, jaki krem, i tusz. I czy opalac sie bardziej bo slonce szkodliwe? i co????????? Mimo ze rozmawialam juz z mezem i widzielismy sie przez neta jestem nadal w szoku, musialam walnac dwa debowe, i nadal mna trzesie. Na szczescie byl kilka kilometrow od tego wszytskiego... ale... az strach pomyslec.. DziekiBogu jest caly i zdrowy, i moj brat tez.. dzieki za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: LONDYN 07.07.05, 23:49 Dziś ja i rodzina siedziliśmy jak na szpilkach, bo mój brat mieszka w Londynie i włąśnie młodszy brat z dziewczyną pojechał do niego szukać pracy,nie mogliśmy się do dzwonić. Moja babcia jak zwykle siała pańkę, wreszcie się dodzwonili pod wieczór i powiedzili,że byli wtedy w domu, babcia sie poryczała, tak jej ulżyło. Ale powiedzieli, że jedno z nich wróciło 20 minut przed zamachem! Ulżyło nam. Terroryści to idioci, nic nie osiągną zabijąc niewinnych ludzi. Swoją drogą mogliby już wycofać te wojska z Iraku, bo podono nasz kraj też jest na liście! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: LONDYN 08.07.05, 01:47 Niewiele sie zmienilo od czasow Wikingow, Hunow i innych Wizygotow:( Odpowiedz Link Zgłoś