margolka123 27.08.04, 13:33 Olejkowalam sie wczoraj pierwszy raz. Jestem zachwycona. Nie mam jeszcze koca elektrycznego, ale pewnie jutro kupie. Pol cm mnie ubylo ;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikanik Re: do Moniki 27.08.04, 14:08 Po pierwsze to sory, że podczytuję!!!!! Margolko a znasz jakieś miejsce, gdzie można nabyć po niezniewalających cenach to ustrojstwo? Ja niestety nie znam, dzwoniłam nawet do krakowskiego producenta ale tam też ponad 2 stowki i wyżej. Na allegro nie ma, zresztą nie wiem czy miałabym zaufanie do takowych transakcji. :-( Odpowiedz Link
margolka123 Re: do Moniki 27.08.04, 14:16 No to przeciez jest do podczytywania, skoro na forum. Nie mam pojecia, gdzie kupuje sie koce elektryczne, ale mysle ze w hipermarketach powinno byc jakies miejsce, gdzie sa. Albo w sklepach typu Euro. Bede sie tym zajmowac jutro, chyba ze ktos inny udzieli swiatlej wskazowki ;) Odpowiedz Link
nikanik Re: do Moniki 27.08.04, 14:24 Życzę powodzenia. Jak coś wyczaisz to daj znać. Ja zwiedziłam 4 z sieci hipermarketów i nie znalałam a laski chowające się między regałami, po zadaniu pytania najpierw zabijały mnie wzrokiem a potem bezradnie wzruszały ramionami! Odpowiedz Link
bera68 Re: do Moniki 27.08.04, 14:33 Ja kupiłam poduszkę w niedużym sklepie , gdzie są żelaska, miksery czyli drobiazgi AGD ( obdzwoniłam Auchan, Makro ale tam nie było). Pozdrawiam ciepło i też dziś się "foliuję" Odpowiedz Link
nikanik Re: do Moniki 27.08.04, 14:43 bede szukać w miarę możliwości. chociaż dla mnie to ryzyko - moje stawy a zwłaszcza jeden... nienawidzi rozgrzewania; dlatego też miałam zakaz zabiegów rozgrzewających przez ostatni miesiąc... ale czego się nie robi dla bycia piękną!!! a tak z ciekawości ile zapłaciłaś? Odpowiedz Link
moonika_l Re: do Moniki 27.08.04, 21:13 margolko, gratuluję decyzji! Ja swój kocyk kupiłam wybitnie okazyjnie w Kauflandzie, ale panienki tez nie wiedziały co mają, bo cenę wystawiły 69,90, a przy kasie okazało się, ze trzeba wydac niecałe 3 dychy...! W sklepach z artykułami elektrycznymi są takie koce, ale to rzeczywiście wydatek nie lada. Moze na razie wystarczy poleżeć pod 2 kołdrami? W każdym razie - ja polecam metodę z czystym sumieniem. M. Odpowiedz Link
nchyb Re: do Moniki 28.08.04, 10:16 Witam, kocyka elektrycznegonie mam. Po owinięciu się w folię zawijam się dodatkowo w takie duże prześcieradło kąpielowe, potem wskakuję pod 2 kołdry i jeden koc. Pocenie zaczyna się tak naprawdę po ponad godzinie (szkoda więc, że na razie kocyka nie mam). Leżę z reguły oglądając w TV film, więc w sumie tego leżenia wychodzi ok. 2 godzin. Wtedy jestem z reguły już mokra. Zauważyłam, że pościel przeszła już zapachem olejków, na szczęście mi to nie przeszkadza. Na razie spektakularnych efektów ubywania centymetrów z obwodów nie zauważyła, w sumie jestem po 4 zabiegach - 2 z olejem i olejkami i 2 z balsamem i lejkami. Ale to miło tak popocić się w spokoju (ciekawe, że moi synkowie najczęściej mają do mnie ważne sprawy właśnie wtedy :-))) Mam jednak nadzieję,że w końcu te centymetry ruszą (tylko kiedy?). Na forum zauważyłam, że miewacie problemy z dostaniem olejków. Ja na szczęście nie mam tego kłopotu. Tuż przy domu w hali handlowej Bazar mam stoisko zielarskie, gdzie mogłam kupić wszystie potrzebne mi olejki. Są to olejki eteryczne, dbre do masażu, firmy Avicenna Oil, ich dodatkową zaletą oprócz dostępności, jest cena, np. cynamonowy 5,40. Inne w podobnych cenach. Najdroższy jest z drzewa herbacianego za 8 zł, pozostałe jednak cenowo w granicach 5 zł! Pozdrawiam wszystkie olejkowiczki! Odpowiedz Link
kobieta.nad.wodospadem kocyki elektryczne 28.08.04, 21:08 widziałam w mediamarket - były duże (jak kordła) i małe jak ...ręcznik ale to było jeszcze przed latem jesien się zaczyna kocyki wnet wróca na pólki Odpowiedz Link