Dodaj do ulubionych

mój chłopak

14.07.05, 09:36
Kuna, napewno mnie obśmiejecie... Ale ryzykuję. Mam nowego mężczyznę, dobry,
czuły, namiętny, ale ma małego ptaszka. Naprawdę malutkiego. Dla mnie może to
nie robi ogromnej różnicy, bo cudne rzeczy robi językiem i paluszkami, a dla
niego? Czy jest mu trudniej osiągnąć przyjemność?
Obserwuj wątek
    • ax4 Re: mój chłopak 14.07.05, 09:38
      moze moj pomysl jest absurdalny...ale zapytaj sie go sama o to
      • zawiedziona10 Re: mój chłopak 14.07.05, 09:39
        No,zapytam.
    • domina19 Re: mój chłopak 14.07.05, 09:39
      jezeli ma tak jak ty 10 lat, to sie nie przejmuj jeszcze mu urosnie :)
    • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 09:39
      sika językiem czy kciukiem?;)
      • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 09:40
        taaaa, a ona spod pachy :)
        • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 09:47
          ale wydepilowanej:)))))
          • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 09:52
            a jak sobie to wyobrazasz? Pochwa tez? :)
            • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 09:54
              aż do gruczolów potowych:)
              • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 09:58
                To one sluza do nawilzania? Ciekawe gdzie w takim razie jest lechtaczka? :)
                • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:00
                  ukryta pod postacia jednego wlosa:) ale jak wydepilowane to niestety:(
                  • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:02
                    Moze ma tam jakas brodawke?
                    • mamba30 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:04
                      mario2 napisał:

> Moze ma tam jakas brodawke?

i do tego pewnie jeszcze z przyssawką :)))
                      • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:08
                        lechtaczka przenosna? Mozna zamontowac np w gardle? :)
                        • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:09
                          albo przyklieć do drążka zmainy biegów w samochodzie:)
                          • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:13
                            i co wtedy? Przysiady w aucie cwiczyc?
                            • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:15
                              paluchem się pociera:)
                              • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:18
                                to moze lepiej zastosowac jako wkladke do butow? :)
                                • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:20
                                  odcisków się można nabawić i calkowicie ją zdefasonować:)
                                  • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:30
                                    za to jaka przyjemnosc z chodzenia
                                    • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:37
                                      czczególnie jak wypadnie pomiedzy palcami:))))
                                      • mmagi a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-)))))) 14.07.05, 10:39
                                        • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 10:41
                                          prowadzimy rozważania teoretyczne na razie:)
                                          • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 10:42
                                            własnie obserwuję;-)
                                            • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 10:44
                                              i widzę uznanie w Twoich oczach dla naszych pomyslów:))))
                                              • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 10:45
                                                no ba!pewnie:-D
                                                • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 10:56
                                                  to co sie nabijasz?;)
                                                  śmiać się to każden jeden potarfi a zaradzić malemu ptaszku to ni ma komu:)))))
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:02
                                                    moze niech dużo śsie;-)?
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:03
                                                    może????
                                                    a skad taka wiedza?;))))))))))
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:07
                                                    a bo ja wiem..;-) tak mi sie nasumeło;-)))
                                                    ale myślisz że to by mogło być to;-)?
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:08
                                                    co Ci sie nasunęlo?;))))
                                                    wg darwina powinno pomóc, ale ja to się nie znam:)
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:13
                                                    no to ssanie mi sie nasuneło,bo jak sie ssie to napływa krew i sie komórki
                                                    rozciagaja i taki codzienny trening a nawet 2x dziennie to moze by pomógł;-)
                                                    a skad wiesz co Darwin na to?:D
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:17
                                                    jak tak to powinnaś miec usta jak murzynka:))))))))
                                                    no teoria darwina mówila, ze części ciala używane, bardziej sie rozwijają od
                                                    tych mniej używanych
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:20
                                                    a czy ja napisałam ze ja sssiem;-)
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:22
                                                    tak mi sie tylko nasunęlo:))))))))
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:23
                                                    patrz! ale sie nam dzis nasuwa:-)))))))))))))))))))))
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:32
                                                    no dobrze że nie zsuwa:)
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:33
                                                    albo nie wysuwa;-)
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:43
                                                    no tak to bardzo istotne:)
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:49
                                                    no właśnie,bo mnie to sie moze wysunać a Tobie zsunać,pamietaj o tym;-)
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:53
                                                    zakadam na rzep żeby sie nie zsunąl:))))
                                                  • mmagi Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 11:55
                                                    to i moze ja zainstaluje zeby sie nic nie wysuneło;-)
                                                  • ticoqp Re: a skad Wy macie taka wiedzę specjaliści;-))) 14.07.05, 12:04
                                                    no mozna:)
                                      • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:42
                                        ograzm miedzypalcowy? Nie slyszalem jeszcze :)
                                        • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:45
                                          jest też palcowo-paznokciowy:)
                                          • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 11:14
                                            jak sie walniesz mlotkiem w paznokiec, to sie spusciszze szczescia :)
                                            • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:18
                                              lechtaczką?????????????
                                              chyba wypadleś z tematu:)))))
                                              • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 11:23
                                                przeciez mowa o sferach erogennych :)
                                                • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:32
                                                  kobiet kobiet:)
                                                  • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 11:33
                                                    to one maja jeszcze cos takiego? Emancypacja im tego nie odebrala?
                                                  • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:43
                                                    ewolucja raczej:)
                                                  • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:33
                                                    no bo juz ustalilismy gdzie sa u panów najbardziej czułe,tak?;-)))
                    • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:08
                      na pewno z przodu powinna mieć:)
                      • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:14
                        Umow sie z nia i sprawdz :)
                        • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:20
                          eee wystarczy zapytać tutaj - szczera dziewczyna, może by powiedzial ile cm
                          mial ten ptaszek?;)))))
                          • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:32
                            ciekawe czy jej cos zagwizdal :)
                            • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:38
                              hej przelecial ptaszek:)))))
                              • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:45
                                nie przylecial w lasek, bo powiedziales ze depiluje sobie :)
                                • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:50
                                  to nie wiem juz co to moglo być?????/
                                  • mario2 Re: mój chłopak 14.07.05, 11:16
                                    Kasia Sobczyk i "maly Ksiaze" :)
                                    • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:18
                                      maly sie zgadza ale książę?????
                                      • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:22
                                        dlaczego ?ja czasem mówie "moj ty ksiaże" /ale nie mały:P/
                                        • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:22
                                          mmagi napisała:

> dlaczego ?ja czasem mówie "moj ty ksiaże" - kiedy zajdę z toba w
                                          ciąże?;)))))))
                                          /ale nie mały:P/
                                          • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:24
                                            ticoqp napisał:

> mmagi napisała:
                                            >
                                            > > dlaczego ?ja czasem mówie "moj ty ksiaże" - kiedy zajdę z toba w
                                            > ciąże?;)))))))
                                            > /ale nie mały:P/

wypluj to natychmiast!!!!!:D
                                            >
                                            >
                                            • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:33
                                              ja tego wogóle w ustach nie mam to co mam wypluć?
                                              • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:34
                                                to co napisałeś:P
                                                • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:44
                                                  aaaaaa boimy sie co?:)))))
                                                  • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:50
                                                    aaaaaaaaaa jeszcze niestety tak,ale moze juz niedługo;-)))))
                                                  • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:54
                                                    mogę zostac chrzestnym:)))))))))))
                                                  • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:56
                                                    Kopov spadówa,ja sie zabezpieczam:P
                                                  • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 12:05
                                                    to co ja poradzę?:))))
                                                  • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 12:06
                                                    nic,mozesz spac spokojnie..krzestnym nie bedziesz:-)))))
                                                  • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 12:14
                                                    wyprawke by kupil:))))))
                                                  • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 12:37
                                                    dam znac ja bede babciom;-)))
                          • mamba30 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:33
                            jeżeli myślisz Tikuś, że to dziewczę jeszcze się odezwie, to wg mnie jesteś w
                            błędzie. Stare zboki forumowe skutecznie ją odstraszyły :)))))
                            • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:39
                              napisz moze do niej cos cieplego to sie odezwie:))))) np. o dlugosci:)
      • krysica Re: mój chłopak 14.07.05, 09:40
        podnosi ręke....nietypowo zbudowany jest...:):)?
        • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 09:48
          ręke podnosi? na kobietę? to jakiś drań:))))
          • krysica Re: mój chłopak 14.07.05, 09:56
            :):):)
    • six_a Re: mój chłopak 14.07.05, 09:42
      to może jego zapytaj? :)
      • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 09:49
        no przeczytaj 2 gi post:)))))
    • edzia-fredzia na pewno nie :) 14.07.05, 09:56

• neustria Nie sądzę n/t 14.07.05, 10:00
    • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 10:37
      języczkiem i paluszkami i tak przez całe życie???:O
    • trzydziecha1 Re: mój chłopak 14.07.05, 10:37
      zapytaj sie na FM :)
      • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:40
        nie tylko w czasie seksu:)
        • ticoqp sorry to do mm bylo:) 14.07.05, 10:40

• mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 10:43
          eeee od czasu do czasu dobrze było by cos włozyć,nie?:-DD
          • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 10:46
            beret se mozna kupić na takie wlożenie od czasu do czasu nie?????????
            • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:03
              eee nie,beret to na łeb se mozna włożyć a mnie chodzi tam..no wiesz gdzie;-)?
              • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:04
                myślalem wlaśnie, ze o lbie mowisz:))))))) a beret to na glowe:))))))))))
                • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:08
                  ale zeby było co tam wszdzic to trzeba miec ten łeb,nie;-)?
                  • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:09
                    dla beretu wystarczy glowa:)))))
                    • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:14
                      no tak ale ja piszac ze dobrze było by se cos wsadzic nie miałam ma myśli
                      głowy:)
                      znów ten upał?:-))
                      a Ty dzis w domu?
                      • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:20
                        ale, ze od czasu do czasu to beret pasuje:)))))
                        na upal beret też dobry chroni przed przegrzaniem:)
                        no jeszcze tak:( zaraz jade zalatwiać sprawy rozne:)
                        • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:23
                          kiedys nosiłam beret ale nie moherowy /tylko nie mów nikomu/:-DD
                          • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:34
                            z antenką?:)
                            • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:51
                              :DDD no,fajny był:-)
                              • ticoqp Re: mój chłopak 14.07.05, 11:55
                                i co wiatr zawial?:))))
                                • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 11:57
                                  nieee,stare dzieje....potem znów były niemodne i pewnie do wyciepłam:-))
    • lena_zet Re: nie przejmuj się, musisz tylko uważać 14.07.05, 10:57
      przy obciąganiu co byś mu członka między zęby nie wciągnęła.
    • widokzmarsa Re: mój chłopak 14.07.05, 10:59
      brawo, jakże cenię logikę kobiet. Jeśli ci to nie przeszkadza to dlaczego masz
      nick zawiedziona???
      • lena_zet Re: mój chłopak 14.07.05, 11:00
        może jest zawiedziona, bo on nie ma orgazmu?
        • widokzmarsa Re: mój chłopak 14.07.05, 11:02
          jakze tak, napisała że on robi świetne rzeczy palcem i języczkiem. Nie
          słyszałaś o męskim orgaźmie języczkowym? Trzeba tylko przy tym splunać by
          wszystko było jak należy.
    • goldenwomen Prawdziwego męzczyznę 14.07.05, 11:15
      poznajemy nie po ptaszku a po tym jak kończy :-)
      • mmagi Re: Prawdziwego męzczyznę 14.07.05, 11:21
        ze soba z powodu małego ptaszka?:-)
    • nero_19 Re: mój chłopak 14.07.05, 13:22
      wiesz strasznie ci wspolczuje ze ma takiego malego ,moim zdaniem to niemeskie
      ,no ale jezeli ci taki odpowiada ...Ja potrzebuje twardego faceta z duzym
      pindolem ;)) nie moglabym szanowac takiego z malym(pewnie ma straszne kompleksy)
      :)) pozdrawaim
      • mmagi Re: mój chłopak 14.07.05, 14:03
        a co ma szacunek do kutasa..juz nie przesadzaj:>
        • nero_19 Re: mój chłopak 16.07.05, 10:47
          jak chcesz to sobie badz z jakims malym fiutkiem skoro nie zwracasz uwagi na
          takie rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka