Gość: Vika IP: *.ewave.at 15.08.02, 21:56 potrzebuje Cie,zeby poplakac w kamizelke:-(((((Buuuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: Czekus ,jestes tu ? IP: *.chello.pl 15.08.02, 22:55 Kurcze, ja jeszcze jestem, ale nie wiem czy ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czekus ,jestes tu ? IP: *.chello.pl 15.08.02, 22:56 Już przeszło godzina, powinnam zapytac Vikus jesteś tu??? czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czekus ,jestes tu ? IP: *.chello.pl 15.08.02, 23:03 Widze Vikus, że już poszłas. Nie martw się, teraz spadam ale jak będe potrzebna jutro kamizelę masz jak w banku! czeko ____ 5 dni do wyjazdu w ŚWIAT... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Czekus ,jestes tu ? 15.08.02, 23:08 witaj, ja za to jestem... baaardzo samotna... z facetem w separacji, najbliżsi znajomi na wakacjach i siedze sobie sama z kotkami... a jutro do pracy o swicie, wiec pewnie trzeba spac... ale tak mi smutno :-(((((((( Moze cos wypic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Anula! IP: *.ewave.at 15.08.02, 23:18 Swiat i chlopy sa naprawde do dupy.Siedze tu i mysle co robic.Wiesz co ja ci zazdroszcze,ze juz jestes sama i w separacji...Tez tak chce! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anula! 15.08.02, 23:25 Gość portalu: Vika napisał(a): > Swiat i chlopy sa naprawde do dupy.Siedze tu i mysle co robic.Wiesz co ja ci > zazdroszcze,ze juz jestes sama i w separacji...Tez tak chce! Jak to zazdroscisz??? Jak mi jest tak smutno... Przez cale moje pieprzone zycie tylko z nim bylam szczesliwa. A teraz nawet nie wiem czy jestem sama czy nie... I pewnie juz zawsze bedzie tak smutno... A Ty myslalam ze jestes szczesliwa ze swoim? Cholera, wlasnie zaczelam ryczec... :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anula! IP: *.ewave.at 15.08.02, 23:31 W tej chwili przestan ryczec bo to i tak da tylko tyle,ze jutro bedziesz brzydko wygladac.W tej chwili mi napisz o co chodzi na adres:bpietrzak@bitwerk.at Odpisze natychmiast.Pogadajmy bardziej intymnie ,zgoda?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anula! 15.08.02, 23:33 ok. Zaraz napisze. tylko nie wiem jak to wszystko opowiedziec... Tyle tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anula! IP: *.ewave.at 15.08.02, 23:35 Najlepiej po kolei.Czekam do oporu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Cze ! 15.08.02, 23:48 Cze Vika ! dzieki za zaproszenie ( jestem w pracy zrobię co musze i zaraz wracam !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Czekus ,jestes tu ? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 15.08.02, 23:55 A ja trzy tygodnie przed slubem jestem w ostrynm konflikcie z rodzicami... Czasami mam ochote uciec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika To witam zebranych:-) IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:01 Anula wlasnie pisze do mnie list to musimy poczekac i na rzulwika tez bo pracuje ale obiecal,ze wroci.Poniewaz jest nam trzem dziewczynom smutno to popocieszamy sie wzajemnie a jak znam Rzulwika to tez jest fajny z niego kumpel:)To opowiedz o co chodzi jesli to nie tajemnica.Jak tajemnica to dalam Anuli moj adres wyzej .Napisz do mnie po cichu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: To witam zebranych:-) 16.08.02, 00:03 a moje pifko wlasnie sie skonczylo :-((((((((((( i co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: To witam zebranych:-) IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:04 Po prosu moi rodzice spektakularnie stwierdzili ,ze nie akceptuja mojego małżeństwa. Jestem dorosła , samodzielna, mój partner jest normalnym , inteligentnym facetem.. Usłyszałam,ze jestem ich największą życiową porazką... Za 3 tyg. biorę ślub... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: To witam zebranych:-) 16.08.02, 00:08 Gość portalu: Conka napisał(a): > Po prosu moi rodzice spektakularnie stwierdzili ,ze nie akceptuja mojego > małżeństwa. > Jestem dorosła , samodzielna, mój partner jest normalnym , inteligentnym > facetem.. > Usłyszałam,ze jestem ich największą życiową porazką... > Za 3 tyg. biorę ślub... i tak milosc jest najwazniejsza! Ciesz sie z faceta, a rodzice kiedys Was zaakceptuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: To witam zebranych:-) IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:17 Mam nadzieję, ale trudno czuć ,że dla najblizszych jesteś zabawką... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Baczność !!! 16.08.02, 00:38 No !!! konieć tych lamentów "kobiałki". Uśmiech proszę i gadamy o czymś wesołym !!!! tak ? Komu piwo się skończyło odmaszerować do sklepu, poczekamy. Ja prosze Piasta.:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Baczność !!! 16.08.02, 00:41 rzulw napisał: > No !!! konieć tych lamentów "kobiałki". > Uśmiech proszę i gadamy o czymś wesołym !!!! tak ? > Komu piwo się skończyło odmaszerować do sklepu, poczekamy. Ja prosze Piasta.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Baczność !!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:43 W Krakowie prohibicja... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Baczność !!! 16.08.02, 01:01 a ja w pracy też nie mogę :) a co do prohibicji to szczere kondole ! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Baczność !!! 16.08.02, 01:12 Gość portalu: Conka napisał(a): > W Krakowie prohibicja... Juz? To faktycznie problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Anulko i Conko! IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:09 Anulko,pogadajcie sobie chwilke z Conka a ja wtedy Ci odpisze.Conka poczekasz na mnie chwilke mam nadzieje.Mam Ci cos waznego do powiedzenia:-)Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:19 Smutne tak , czy biedne? Własnie zarabiam... ciężko w duzym budynku... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Anulko i Conko! 16.08.02, 00:20 matko z córką ! Ja tu widzę koło wzajemnego wspierania dołów psychicznych i lamentów :)) Co Wy taki nastrój macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:23 Niestety uzasadniony...w moim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anulko i Conko! 16.08.02, 00:27 Gość portalu: Conka napisał(a): > Niestety uzasadniony...w moim przypadku... w moim chyba tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwik! IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:23 Bierzemy sie za pocieszanie.Ty masz twarda skorupke z natury ja od zycia:-) Takie juz nasze przeznaczenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Rzulwik! 16.08.02, 01:04 do bra to do roboty ! tylko proponuję "zejść" na koniec postu , bo tak namieszałem z tymi odpowiedziami, że nie nadązam z odpowiedziami :);(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anulko i Conko! IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:19 Jeszcze nie doszlo.Poczekamy.Wiesz co,moja matka,tatus nie ostanio zrobila pieklo,bo moja siostra uparla sie wyjsc za maz za MURZYNA. Zgroza,co?Tymczasem ten murzyn ma dwa doktoraty:jeden z literatury francuskiej,drugi z germanistyki,jest wykladowca na uniwersytecie wiedenskim i jest super.Moja siostra ma juz prrawie dorosla corke i ma prawo ukladac sobie zycie jak chce...ale mamusia...Tu zaczal sie dramat obojga i gdyby nie moj ojciec nie wiem czy nie rozstaliby sie na zawsze.Chwala bogu mam madrego ojca.Kichaj na rodzicow.Dacie sobie rade-to Twoje zycie a ono do odwaznych i samodzielnych nalezy.Moja tesciowa jest swieta kobieta -calkowite przeciwienstwo mojej matki...zycie czyni rozne niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:21 Wiem , jestem dorosła itd, ale za 3 tyg. slub i ten najfajniejszy dzień może być absolutnym koszmarem. Jak powiedzieć przyszłemu ,że moja rodzinka uważa go za gorszy sort. Dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anulko i Conko! IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:26 Gość portalu: Conka napisał(a): > Wiem , jestem dorosła itd, ale za 3 tyg. slub i ten najfajniejszy dzień może > być absolutnym koszmarem. > Jak powiedzieć przyszłemu ,że moja rodzinka uważa go za gorszy sort. > Dramat No dobra!A jak oni uzasadniaja swoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:27 Zły po prostu i ma za mało pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anulko i Conko! 16.08.02, 00:28 eee tam, za malo... czy to wazne? zreszta, Ty masz duzo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:34 Dla mnie nie ma znaczenia. Nie ma mega pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Anulko i Conko! 16.08.02, 00:29 Gość portalu: Conka napisał(a): > Wiem , jestem dorosła itd, ale za 3 tyg. slub i ten najfajniejszy dzień może > być absolutnym koszmarem. > Jak powiedzieć przyszłemu ,że moja rodzinka uważa go za gorszy sort. > Dramat a kto powiedział, ze dla niego gorszym sortem jest nie jest Twoja rodzinka ? sorki za taki tekst, ale jeśli on sie decyduje na "białą" też może nie wzbudzac pozytywnych uczuć u swojej rodziny. Ale chłop widać ma połapane jak to ignoruje. Jego i Twojej siostry to wybór i kij w oko każdemu kto się wcina !!!!!!!!!! Głowa do góry i nie daj ich rozdzielic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:31 Moja sprawa jest troche inna (mój narzeczony jest biały -co w gruncie rzeczy nie ma znaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika VIKA-do RZULWIKA!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:35 To moja siostra wyszla za murzyna.Przeczytaj o co chodzi dokladnie ale swoja droga masz racje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw RZULWIK do Viki !!!!!! 16.08.02, 01:06 wiem o co chodzi , tylko się zgubiłem;(( jakem rzulw Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Anulko i Conko! 16.08.02, 00:33 Ty też zaczynasz ? kochasz faceta ? To co Cię obchodzą "dobre rady " ? jak to mówią "każdy uczy się na własnych błędach" i masz prawo zaryzykowac . Ja życzę Ci aby twoja decyzja nie okazała się błędem, tylko najlepszą decyzją w życiu ( oprócz kupna Volwo :))) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:36 Volvo raczej nie kupię.... Za zyczenia dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Anulko i Conko! 16.08.02, 00:24 a co komu do tego, że siostrzyczka za murzyna chce wyjść ??????? niech sobie wychodzi jak chce, możesz jej ode mnie powiedzieć, że znam osobiście czterech i są "git funflami". A jak się co komu ne podoba, to niech zamyka oczy na widok murzyna.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:25 Rodzice sa czasami jak z innego świata.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anulko i Conko! IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:32 No coz...na Twoim miejscu powiedzialabym im poprostu,ze skoro tak to straca corke a mozliwe ,ze i wnuki...Wiem to szantaz ale zwykle dziala:-)Bo logicznie rzecz biorac jesli poradzicie sobie sami to sa Twoi rodzice do niczego Wam nie potrzebni,jesli zas bedziesz z nim nieszczesliwa to tez tylko dzieki ich wrogiej postawie...Czy jestes pewna,ze chcesz zycie spedzic wlasnie z nim...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Anulko i Conko! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 00:37 Niedługo mu to slubuję. Rodzice nie chca NASZYCH wnuków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Conko! IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:42 Zaczynam sie zastanawiac o co im wlasciwie chodzi...Mozesz napisac calkiem jasno o tej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anulko IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:38 jeszcze nic nie doszlo.Moze zle zaadresowalas?Sprawdz!W kazdym razie odpisze napewno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola no wiecie co.... IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 00:41 koniec swiata... wszedzie kryzysy, rozwody, rozstania...mnie tez dzisiaj chandra lapie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: no wiecie co.... 16.08.02, 00:45 kurczę jakoś się dziwnie podpinam z tymi moimi odpowiedziami, że już nie wiem czy mnie "słychać" wybaczcie mi .... buuuuuuuuuu ;((((((((( ( tu rzultemurzulwiowi udzielił się nastrój rozmówczyń i się połakuniał ) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: no wiecie co.... 16.08.02, 00:47 rzulw napisał: > kurczę jakoś się dziwnie podpinam z tymi moimi odpowiedziami, że już nie wiem > czy mnie "słychać" > wybaczcie mi .... buuuuuuuuuu ;((((((((( > ( tu rzultemurzulwiowi udzielił się nastrój rozmówczyń i się połakuniał ) > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: no wiecie co.... 16.08.02, 00:51 Jasne... buuuuu guuuuu ...faceci mają lepiej, no... buuuuuu ....z jakiej planety jesteś?.. chlip ... to sobie tez tam zamieszkam..... Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: no wiecie co.... 16.08.02, 00:53 rzulw napisał: > Jasne... buuuuu guuuuu ...faceci mają lepiej, no... buuuuuu ....z jakiej > planety jesteś?.. chlip ... to sobie tez tam zamieszkam..... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: no wiecie co.... IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:46 A widzisz?!A ja chce brac rozwod z moim chlopem bo przy pomocy oleju na patelni ,ktory sie zapalil usilowalam spalic kuchnie ale tylko nadymilo sie na sciany...no i mnie TAAAAAAAAK OPIERMANDOLIL!!!!!!!!,ze hej...no i teraz mam brudne sumienie z jednej strony(bo nabroilam)a wsciekla jestem na niego z drugiej bo on jest cham.Kuchnie sprzatalam ja a on pomalowal.Ale CHAM JEST I BASTA >:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: no wiecie co.... 16.08.02, 00:52 Ja tu nie chce słyszeć słowa rozwód proszę pań ! dobrze ? mam uraz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Rzulwiku najrzulciejszy i slonecznego kolorku!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 01:00 rzulw napisał: > Ja tu nie chce słyszeć słowa rozwód proszę pań ! dobrze ? > mam uraz ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: no wiecie co.... IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 00:50 a ja ide pod prysznic, za chwilke do was wroce, moze mi sie humorek troche poprawi... Chlopy na ksiezyc! no z wyjatkiem naszego rodzynka rzulwia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: no wiecie co.... 16.08.02, 00:57 dzięki z a wyróżkę ! to ja idę zajarać, wypiję kawuchę i wytre rzultorzulwiowe lzy i tez zarozki wracam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anulko 16.08.02, 00:45 Gość portalu: Vika napisał(a): > jeszcze nic nie doszlo.Moze zle zaadresowalas?Sprawdz!W kazdym razie odpisze > napewno:-) napisalam na bpietrzak@bitwerk.at - tak jak podalas. nie przyszla wiadomosc, ze adres zly. nie wiem, co jest... cholera, nawet maila nie umiem wyslac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Anulko IP: *.ewave.at 16.08.02, 00:52 anula73 napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > jeszcze nic nie doszlo.Moze zle zaadresowalas?Sprawdz!W kazdym razie odpis > ze > > napewno:-) > > napisalam na bpietrzak@bitwerk.at - tak jak podalas. > nie przyszla wiadomosc, ze adres zly. > nie wiem, co jest... > cholera, nawet maila nie umiem wyslac... Adres zly!!!!!!!Ma byc:bpietrzak@bitwork.at Przepraszam ale ja tez dzisiaj w nerwach.Napisz prosze jeszcze raz.To ja znow nabroilam...wszystko przez tych chlopow cholernych! Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Anulko 16.08.02, 00:55 Gość portalu: Vika napisał(a): > anula73 napisała: > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > jeszcze nic nie doszlo.Moze zle zaadresowalas?Sprawdz!W kazdym razie > odpis > > ze > > > napewno:-) > > > > napisalam na bpietrzak@bitwerk.at - tak jak podalas. > > nie przyszla wiadomosc, ze adres zly. > > nie wiem, co jest... > > cholera, nawet maila nie umiem wyslac... > Adres zly!!!!!!!Ma byc:bpietrzak@bitwork.at > Przepraszam ale ja tez dzisiaj w nerwach.Napisz prosze jeszcze raz.To ja znow > nabroilam...wszystko przez tych chlopow cholernych! oki, wysylam raz jeszcze... Wlasnie - WSZYSTKO PRZEZ TYCH FACETOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Anulko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 01:04 dolacze do was dziewczyny bo ja od rana w smetku i rozpaczy,juz sie dzisiaj smucilysmy na forum krakowskim,a tutaj dosmuce sie do konca :((i to samo co u was chlop jak zwykle podly i beznadziejny no bo coz innego ? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika CONKA!!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 01:09 Powiem Ci cos.Skoro Twoi rodzice nie chca Twojego meza,To ja na Twoim miejscu uparlabym sie i postawila na swoim.Bez wzgledu na konsekwencje. Nawet jesli jest biedny a ón i jego rodzina nie podobaja sie Twojej.Daj spokoj dziewczyno,nie ogladaj sie na nic.A swoja droga wyslij mi meila na adres:bpietrzak@bitwork.at Mysle,ze potrzebujesz konkretnej pomocy.Nos do gory!:-)Razem cos wymyslimy. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 musze juz isc spac... 16.08.02, 01:15 bo jutro (wlasciwie dzis ) wstaje na 7 :-((( dobrze ze jeszcze tylko 1 dzien ;-) dzieki za wsparcie :-) troche mi lepiej :-) pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: musze juz isc spac... IP: *.extern.kun.nl 16.08.02, 01:20 ja chyba tez uciekam spac... trzymajcie sie kobitki i rzulwiku Ty tez sie nie daj smutkom! Buzka P. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw nie idź spac... 16.08.02, 01:37 chyba ? jak nie jestes pewna to nie idż. nawijaj cosik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: RZULW do VIKI II IP: *.ewave.at 16.08.02, 01:21 rzulw napisał: > Jak tam baranki biegają ?? > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: RZULW do VIKI II 16.08.02, 01:26 bo troszkę wyżej napisałem RZULWik do VIKI i zszedłem na koniec żeby się nie pogubic - znowu. "II" to drugi post Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: RZULW do VIKI II 16.08.02, 01:33 "Durne baby tez sa-niestety...Reguly nie ma.Ale ja sobie tak mysle,ze na tym forum to same fajne chlopaki sa:Ty, Pawik,Gucio,Bukos,Marys,Xeptrus,Maly Ksiaze,i tylu tylu innych.Wiem od roku jak tu jestem ,ze mam tu fajnych przyjaciol:-)Nie masz pojecia jakie to wazne..." Pwnie, że tez są i durni faceci tez są-niestety:)... Ja na forum jestem od początku lipca i żyć już bez Was nie mogę. Naprawdę !!! moje, do tej pory "kochane" ICQ trci mnie za sprawą forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw NO TAK ! ŚPICIE ! ..... 16.08.02, 01:39 Tylko wspomniałem o barankach i pozasypiały wszystkie... ale pacan ze mnie;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JEST TU KTO ??????????????? IP: *.ewave.at 16.08.02, 01:53 rzulw napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JEST TU KTO ??????????????? IP: *.ewave.at 16.08.02, 01:58 No i jaki pacan!!!!!!!One poszly spac a ja mialam do odwalenia ten list do Anuli i mam nadzieje jeszcze do Conki ale ona nie napisala mi jeszcze nic.Eeeee,to przez te Twoje baranki...Ale ja jestem baba nietypowa i one mnie pobudzaja do zycia... Chodz poplotkujmy sobie;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 01:58 no 1 bo już chciałem rzucić słuchawką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JEST TU KTO ??????????????? IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:03 Wiesz co?Moja babcia zawsze mi mowila,ze jak kocha to poczeka...To nie badz zlosnik tylko przypomnij sobie taka piosenke:Male slonie wesole slonie,kazdy kokartke ma na ogonie jeden kudlaty ,drugi pyskaty,kochaja sie jak wariaty...:-) Fajna nie?!:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 02:24 Gość portalu: Vika napisał(a): > Wiesz co?Moja babcia zawsze mi mowila,ze jak kocha to poczeka...To nie badz > zlosnik tylko przypomnij sobie taka piosenke:Male slonie wesole slonie,kazdy > kokartke ma na ogonie jeden kudlaty ,drugi pyskaty,kochaja sie jak wariaty...:- > ) > Fajna nie?!:-))))) uff ! znalazłem ! git ! pamiętam, pamiętam fajowa :))) był nawet "teledysk" :))))) widzałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 02:04 no 1 bo już chciałem rzucić słuchawką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 02:05 no ! bo już chciałem rzucić słuchawką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 02:07 tiaaa... znowu wysyła po parę razy. wszystkie cztery łapki opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Aaaaaaa to co innego...kontynuluj:-) IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:09 rzulw napisał: > tiaaa... znowu wysyła po parę razy. > wszystkie cztery łapki opadają > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JEST TU KTO ??????????????? IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:07 rzulw napisał: > no ! bo już chciałem rzucić słuchawką !!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 02:09 a Ty sie wydziczasz jak jaki stary ramol albo moj chlop...>:( ????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JEST TU KTO ??????????????? IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:12 rzulw napisał: > a Ty sie wydziczasz jak jaki stary ramol albo moj chlop...>:( > > > ????????????????????????????????????????????????????????????????? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 02:10 znowu coś fajnego. mozna sobie popatrzec co się dzieje na świecie: www.camvista.com/worldcams/results.php3 kuzyn.imx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JEST TU KTO ??????????????? IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:15 rzulw napisał: > znowu coś fajnego. > mozna sobie popatrzec co się dzieje na świecie: > > <a href="http://www.camvista.com/worldcams/results.php3"target="_blank">www.cam > vista.com/worldcams/results.php3</a> > <a href="http://kuzyn.imx.pl"target="_blank">kuzyn.imx.pl</a> > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Oswiecenie 16.08.02, 02:17 To są linki do kamer live w Polsce i na całym świecie. A co z ta piosenką ? czy znowu czegoś nie porzulwiowałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Oswiecenie IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:23 Cofnij sie do mojego postu z godz.02.03. Acha!To sobie sie pogapie pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: JEST TU KTO ??????????????? 16.08.02, 02:21 a ta, to konkretnie do mojej tyrki :)] kuzyn.imx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JEST TU KTO ??????????????? IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:26 A czemu Ciebie tam nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Vika ! OD NOWA 16.08.02, 02:27 Tu piszemy, pod tym, dobra ? bo się kwasik :)) robi OKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: DOBRA!!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:31 No to tak: Napisalam ci piosenke z dziecinstwa:Cztery slonie ,rozowe slonie kazdy kokardke ma na ogonie,jeden kudlaty drugi pyskaty kochaja sie jak wariaty...No i pytam sie czy ladna?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Gdzie ja jestem :) 16.08.02, 02:31 heh ! bo ja nie jestem "medialny" tylko, "fizyczny" albo "umysłowy" jak kto woli. ale pokażę Ci facia który ma dosyc netu na dziś hi hi hi to normalka przychodzą na "całą noc" i... padają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Gdzie ja jestem :) IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:34 W pracy jestes ,w praaaacy...kto tam padl?Pokaz,bo zdechne z ciekawosci... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Ładna, ładna 16.08.02, 02:33 Fajna, odpisałem Ci pod piosenką .tylko już ciężko się połapać co się dzieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ładna, ładna IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:36 rzulw napisał: > Fajna, odpisałem Ci pod piosenką .tylko już ciężko się połapać co się dzieje:)) > ) > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw KAWKA I HERBATKA 16.08.02, 02:39 TAK JAK MÓWISZ CZAS NA CZTERNASTĄ KAWKĘ. A Ty nie pijasz kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: KAWKA I HERBATKA 16.08.02, 02:44 jednak padł ha ha ha ha ha a co do wstawania to fajny kawał znajdziesz tu : www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=72&w=2673296 rzultyrzulf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika RZULWIKU!!!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:43 A te widoczki to od Ciebie z pracy?Jak tak to fajne ale ja nie wiem ktore to miejsce W-wy:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw No i właśnie o to samo miałem.... 16.08.02, 02:46 .... zapytać. Ale teraz juz wiem:) Międzymiastowa ? z Warszawą ? no to pięknie ! a na marginesie dlaczego się nie logujesz ? Widzałbym Cię na zielono ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: RZULWIKU!!!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:52 Dobry.Tez Ci opowiem:Wchodzi gosc do knajpy i do kelnera: -Dwa koniaki prosze,jeden dla mnie,drugi dla pana-wypili Ponawia to zamowienie kilkanascie razy,wreszcie kelner chce aby mu zaplacil.Facet oczywiscie nie ma pieniedzy.Kelner go spral i wyrzucil za drzwi.Po chwili facet wraca i znowu zamawia juz od progu: -Dwa koniaki... -Co?!Moze jeden dla mnie drugi dla ciebie!!!-zlosci sie kelner -o nie,nie,nie...ty sie awanturujesz popijanemu... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw rzulw w mediach 16.08.02, 02:50 uwaga !! teraz mnie pokazują w "telewizji" :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: rzulw w mediach IP: *.ewave.at 16.08.02, 02:56 Sliczny jestes!!!Mialam kiedys podobnego ale zdechl ze starosci ...mial juz grubo ponad 100lat...blotny byl... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw rzulw błotny 16.08.02, 03:02 a !to mój kuzyn był, ja wodę czystą lubię .błota nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Z kąd ja jestem? 16.08.02, 02:56 wiesz już skąd jestem i co to za widok z kamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: oczywiście >>SKĄD<< miało być IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:00 I tak Ci nie wierze...bo Ty nie jestes blotny tylko bagienny i tu Cie mam;-)o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: oczywiście >>SKĄD<< miało być IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:04 Bo jak sie kiedys zalogowalam to mnie napisalo z malej litery i jeszcze jakies wstretne "3" dowalilo.Teraz mam w nosie.O! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: oczywiście >>SKĄD<< miało być 16.08.02, 03:09 to zalogój się tak może: "vika pierwsza przez duże v"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: oczywiście >>SKĄD<< miało być IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:14 Wiesz co!Jak chcesz do mnie pisac prywatnie to tutaj na tym watku dalam moj adres Anuli.Ale dobra Tobie tez dam:bpietrzak@bitwork.at.A z logowaniem koniec raz na zawsze...nikt mnie nie namowi i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: oczywiście >>SKĄD<< miało być IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:17 Gość portalu: Vika napisał(a): > Wiesz co!Jak chcesz do mnie pisac prywatnie to tutaj na tym watku dalam moj > adres Anuli.Ale dobra Tobie tez dam:bpietrzak@bitwork.at A z logowaniem koniec > raz na zawsze...nikt mnie nie namowi i juz. Po at nie ma kropki-ok? Mam za goraca herbatke:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: oczywiście IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:23 i juz masz odpowiedz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Gu...zik wiem.Iteligencja mi zasypia... IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:30 Gadaj poludzku >:( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Gu...zik wiem.Iteligencja mi zasypia... 16.08.02, 03:34 kurczę sorki za zwłokę ale mi serwer padł :((( (od gry sieciówki) a na jakim forum był dowcip ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Gu...zik wiem.Iteligencja mi zasypia... IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:40 Tego dowcipu nigdzie jeszcze nie bylo.Samo mi sie przydarzylo.Ale o tym dopiero jutro.Za dluga historia i trzeba prywatnie,zeby sie nie roznioslo.-)))))) A czytales kiedy moje opowiesci o zwariowanym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Gu...zik wiem.Iteligencja mi zasypia... 16.08.02, 03:42 Moja droga Viko ! mój dowcip ,mój na jakim był forum ? a co do opowieści hotelowej to poproszę o wskazówkę (link czy co ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:43 WIEEEEEELKA PROSBE!!!!!!!Moge? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 03:49 no jasne wal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 03:55 No bo jest tak...moj chlop jest informatykiem,grafikiem i wielkim egoista.A ja dopiero opanowalam jako tako obsluge kompa.Jak go o co pytam to na mnie morde drze:-(Pedagog z niego jak z koziej d..y traba.A ja czasem mam banalne jak sie w efekcie okazuje problemy...pomozesz czasem...ale tak,zeby nikt nie wiedzial????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 03:56 czyli przśpieszony kurs obsługi kompa na odległość ?:)))) spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 04:02 WIEKIE BUZI:ccccccccmmmooooook:-))))))))))))))))))))))))))))))))) Ale bedzie durny...dobrze mu tak! Bo widzisz:on jest Austriak i ja go nauczylam po polsku gadac ale uczyc sie nienieckiego to juz musze sama albo od jego znajomych i rodziny...i z kompem podobnie...A ja musze sie nauczyc porzadnie,bo ksiazke o hotelu pisze,czesciowo na naszym forum tez i chca to wydac i ...mam czasem problemy a nie ma kogo zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:07 jak już mówiem mam fobię na punkcie krytyki małżonków przez współ... dla tego PROSZĘ CIĘ ! żadnych takich OK ? Przecież kobitki na forum są zawsze gotowe do rozmów na ten temat. Ja mogę się wypowiedzieć na temat taki czy owaki, ale my to przecież już "starzy znajomi" i nie "kwaśmy" dobra ? Co nie znaczy, że twierdzę, że się czepiasz. Pewnie koleś jest trochę "lewy" i masz rację no kurczaczki .......no i widzisz zaczyna się :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:10 heh :)) a co to było z tą patelnią w kuchni :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:12 patrz pani ( w kamę)jaki to ruch się kurna zrobił ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 04:16 Ojej!!!Nie ma o czym mowic!Idealow nie ma.W koncu nie narzekam tak calkiem bo i poco?Jak mnie szlag trafi to i tak zrobie swoje z udzialem kwaszenia albo bez...normalnie jak w zyciu. Zreszta juz tu pisalam nieraz na tym forum, ze denerwuja mnie idiotyzmy w stylu:"wszyscy mezczyzni/kobiety to" i wcale zdania nie zmieniam.A zwariowana feministka tez nie bede w zyciu.Nie ma o czym gadac.Jak bedziesz mial problem jakis to napisz do mnie.Przyjaciol nigdy za duzo. Do ktorej pracujesz dzisiaj?Bo ja do 5.00 musze tu siedziec.Czekam na post z Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Do rana albo i.... 16.08.02, 04:22 dłużej, bo ja jestem zboczony na punkcie kompów i będę tu siedział służbowo do 8:00, a prywatnie do 12, 13. A z tą fobią to był żart :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Dziwnie jakoś 16.08.02, 04:25 tiaaa... teraz kama mi padła. a kij jej w obiektyw nie naprawiam !:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 04:29 No bo rozmawialismy sobie okolo 15-ej z Amorkiem grzecznie AKURAT o strazakach.Nawet mnie mianowal starszym sikawkowym...i w tym czasie polazlam od kompa do kuchni,zeby usmazyc indyka w kawalkach na obiad...i nalalam na patelnie oleju,postawilam to na elektryczny piecyk i wrocilam do kompa tylko po to,zeby wyslac...i zadzwonil telefon...i zapomnialam a moj chlop w pewnym momencie jak morde wydrze.... Patelnia w plomieniach do sufitu,dymu czarnego jak cholera...a ten zamiast gasic to sie na mnie wydziera...to zlapalam recznik i wrzucilam na ten plomien i zgaslo.No i pozniej trzeba bylo posprzatac ,umyc sciane i pomalowac... Zaraz Ci napisze nazwe wadku...poczytaj sobie...Amorek w tym mniej wiecej czasie jak gasilam,ja STARSZA SIKAWKOWA,napisal post,ze mu nudno na sluzbie i pozar by sie przydal...poczekaj zaraz odszukam ten watek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 04:34 To bylo w bagnie"Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w (b) iedzie"autor:amor_latino.Prosze bardzo:czy kto mi uwierzy,ze to wszystko prawda? A podkrecilismy niezle.Tez juz o tym myslalam.Kamere wywalic jak nawala!!!!!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:45 To jak mordę wydarł zamiast gasić trzeba było mu ją zatkać scierą a nie gasic patelnia ! kamera wywalona Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:52 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:53 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Dzielna Sikawkowa :))) 16.08.02, 04:55 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Dzielna Sikawkowa :))) 16.08.02, 04:55 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Dzielna Sikawkowa :))) 16.08.02, 04:56 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Dzielna Sikawkowa :))) 16.08.02, 04:56 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No wiem co zrobie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 04:56 Wiesz co!Strzelilo mi do lba,ze ja udowodnie na calym naszym forum ,ze nie klamie.Mam tu w Wiedniu forumowego wiarygodnego swiadka.Ten swiadek zobaczy i poslucha co ma moj chlop do powiedzenia na ten temat a wtedy Amorek da mi order za fachowe gaszenie:-))))) A co do siedzenia to moge tu z Toba siedziec ile chcesz.Do piatej czekam tylko na ten cholerny post z kanady.Pozniej mi wsio rawno.I tak tutaj siedze non stop. Jednoczesnie tu mieszkam i pracuje...wyspie sie jutro a w nocy moze sie wezme za te durna pisanine o hotelu.A kamera dobrze zrobiles!Niech ma za swoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:56 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:57 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:57 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Dzielna Sikawkowa :))) 16.08.02, 04:57 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No wiem co zrobie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 04:57 Wiesz co!Strzelilo mi do lba,ze ja udowodnie na calym naszym forum ,ze nie klamie.Mam tu w Wiedniu forumowego wiarygodnego swiadka.Ten swiadek zobaczy i poslucha co ma moj chlop do powiedzenia na ten temat a wtedy Amorek da mi order za fachowe gaszenie:-))))) A co do siedzenia to moge tu z Toba siedziec ile chcesz.Do piatej czekam tylko na ten cholerny post z kanady.Pozniej mi wsio rawno.I tak tutaj siedze non stop. Jednoczesnie tu mieszkam i pracuje...wyspie sie jutro a w nocy moze sie wezme za te durna pisanine o hotelu.A kamera dobrze zrobiles!Niech ma za swoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Dzielna Sikawkowa :))) 16.08.02, 04:57 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No wiem co zrobie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 04:57 Wiesz co!Strzelilo mi do lba,ze ja udowodnie na calym naszym forum ,ze nie klamie.Mam tu w Wiedniu forumowego wiarygodnego swiadka.Ten swiadek zobaczy i poslucha co ma moj chlop do powiedzenia na ten temat a wtedy Amorek da mi order za fachowe gaszenie:-))))) A co do siedzenia to moge tu z Toba siedziec ile chcesz.Do piatej czekam tylko na ten cholerny post z kanady.Pozniej mi wsio rawno.I tak tutaj siedze non stop. Jednoczesnie tu mieszkam i pracuje...wyspie sie jutro a w nocy moze sie wezme za te durna pisanine o hotelu.A kamera dobrze zrobiles!Niech ma za swoje!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:58 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:58 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:59 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ty to ja w takim razie mam do Ciebie... 16.08.02, 04:59 No tak, nominacja na Starsza Sikawkową jak najbardziej zasłużona, dziadka miałaś w porzo (ja swojego prawie nie pamiętam ), na wiśnóweczkę to bym się też chętnie załapał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw kurczę to NIE JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.08.02, 05:02 Co sie kórwa mać dzieje w tym pirniczonym forum co ????????????????? Kurna !!!!!>( administratorzy to w nocy pewnie spią :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Wiem co zrobie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 05:02 zeby udowodnic,ze nie klamie mam wiarygodnego swiadka...Naszego forumowego...poslucha sobie mojego chlopa i Wam wszyskim potwierdzi,ze prawde pisze...i obejrzy slady w kuchni tez.Bo pomalowane jest z grubsza... A po piatej to moge tu siedziec ile wytrzymam...tu pracuje i mieszkam.Wszystko jedno kiedy pojde spac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Order, jak najbardziej ! 16.08.02, 05:05 spoko ja Ci wierzę, order masz załatwiony nie strażacki, ale forumowy na przykład. może być ? a ja też się pomyliłem myślałem, że jesteś w Wawie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Order, jak najbardziej ! IP: *.ewave.at 16.08.02, 05:11 rzulw napisał: > spoko ja Ci wierzę, order masz załatwiony nie strażacki, ale forumowy na > przykład. > może być ? > a ja też się pomyliłem myślałem, że jesteś w Wawie ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wiem co zrobie... IP: *.ewave.at 16.08.02, 05:06 No tak masz racje.Myslalam,ze nie poszlo a poszlo...i napisalam jeszcze raz wty samym sensie... A moze otworzmy juz bagno?Bo nam miejsca tutaj zaraz braknie... To Ty otwieraj a ja ide po herbatke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conka Re: Czekus ,jestes tu ? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.08.02, 06:49 Wróciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw do Conki 16.08.02, 08:26 to fajnie ! cześć Conka, wkakuj do 'nowego bagienka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko HIHI IP: *.chello.pl 16.08.02, 11:10 Mój imienny wątek zrobił furorę bez mego udziału :))))))) Pozdrawiam1 czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: HIHI IP: *.chello.pl 16.08.02, 11:51 Nie nie, czekusia zaszła dzisiaj w progi niejakiego Jarmarku Europa ;) Jesli ktoś jest z Wawy to zna mój ból ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: HIHI IP: *.ewave.at 16.08.02, 12:24 Witam!!!!!!!!! Czeko!!!po jaka cholere Ty do tyj Chameryki jedzies?A! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: HIHI IP: *.chello.pl 16.08.02, 12:27 Ja się uczyć tam jadę Vikuś. Czekusia sie lubi uczyc i uczyc się będzie. A opiewczy opis mojej wizyty na Jarmarku masz w "Co za licho...bla bla...Norma_jean, sombre..." :) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko no tak... IP: *.chello.pl 16.08.02, 12:41 Zapytała się, przeraziła się i poszła ;) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: no tak... IP: *.ewave.at 16.08.02, 12:52 Guuuuuuzzzzzzzik sie przerazila!Ide po bulki.Zaraz wroce:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: no tak... IP: *.chello.pl 16.08.02, 13:08 Prosze iśc, wrócić i ze mną poszprechować. Brotśen kaufen, yes? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: no tak... IP: *.ewave.at 16.08.02, 13:35 Gość portalu: czeko napisał(a): > Prosze iśc, wrócić i ze mną poszprechować. > > Brotśen kaufen, yes? ;) Kejne!Ich nur 5 semelnschien fresen :-))))Kali auch kochac semelschien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: no tak... IP: *.chello.pl 16.08.02, 13:49 Kali nie rozumieć, bo kali waszego jenzyka się nur dwa lata uczyć. Ale jak za lato czy rok kali zrozumieć, to kali z Viką tak pogadać, że rach ciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Przyszla pora podrzucic troszeczke IP: *.ewave.at 16.08.02, 21:04 te malutki wateczek bosmy sobie z Rzulwikiem obiecali,ze pobijemy rekordzik.W prezencie dla Czeko.Bo jak Czeko do amerykunci dojedzie i zobaczy w internecie,ze ma powiedzmy 1000 wpisow to sie chyba ucieszy...a moze nie...Hmmmm A swoja droga obiecal przyjsc i jeszcze go nie ma...moze sie zakochal...a nam nic nie powiedzial i siedzimy tu jak jakie widelce w krupniku rzadkim i cienkim...No to sie zobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Przyszla pora podrzucic troszeczke IP: *.ewave.at 17.08.02, 08:09 No i znowu przyszla pora podrzucic...a tego lenia rzulwiastego nie ma... CZEKO! WIDZE, ZE TY JESTES!WYLAZ MAM DO CIEBIE INTERES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Przyszla pora podrzucic troszeczke IP: *.chello.pl 17.08.02, 14:13 hłi hłi aż się zapluję z radości. Zbuntowalam się i niw wydszłam. Nie podałam dłoni tonącemu. Ale teraz pora na ujawwnienie się. Ta straszna czeko to JA. TU JESTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko No czego chciałas Vikuś? IP: *.chello.pl 17.08.02, 15:07 Bardzom ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw RZULW WSTAŁ DOPIERO 17.08.02, 15:28 NO BO, RZULW DOPIERO WSTAŁ (NO, OD WCZORAJ PONAD TRZYDZIEŚCI NIEPRZESPANYCH GODZIN ODSYPIAŁ I JESZCZE NA RZULWOIOWE GAŁY NIE WIDZI DOBRZE , ALE WIECZOREM TO BĘDZIE NA FORUM, OBIECUJĘ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: RZULW WSTAŁ DOPIERO IP: *.chello.pl 17.08.02, 15:29 Nadaję ci imię Długo Śpiącego Rzulwia. Rodacy- do pracy! czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: RZULW WSTAŁ DOPIERO IP: *.ewave.at 17.08.02, 15:43 Gość portalu: czeko napisał(a): > Nadaję ci imię Długo Śpiącego Rzulwia. Rodacy- do pracy! > > czeko Rzulwik!Kurwa mac!obudz sie wreszcie CZEKO NAM WYJEZDZA DO CHAMERYKI JAKIEJS!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: RZULW WSTAŁ DOPIERO IP: *.chello.pl 17.08.02, 15:54 Vikus ja pożegnalne party urząziłam a ty nawet nie wpadniesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw RZULW WSTAŁ DRUGI RAZ 17.08.02, 20:28 NO TO CO SIEM DZIEJE MADAMY ? IMPREZA JUSZ IDEM Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Do Czeko. 17.08.02, 20:00 Witaj Czeko. Pozdrawiam Cię i trzymaj się w tej hameryce. Z Normš wszystko diabli wzięli a wszystko moja wina :-(((((((((( . Sama Ci pewnie opowie jak wróci. Ale ty się nie łam. I tnij tego kwiatu ile się da. Ja idę w łeb sobie palnšć - To pewne więc już teraz wszystkiego dobrego Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Do Czeko. IP: *.chello.pl 17.08.02, 21:42 Kochany Kapri Tobie jeszcze nie czas na szubienice. Może to nie ten czas, nie to miejsce po prostu. Może. Może... Świat się kręci i kręci.... Sznur jeszcze nie Tobie. Jeszcze może być w życiu pięknie. Dzięki za życzenia i trzymaj się czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Co do cholery ! IP: *.extern.kun.nl 18.08.02, 01:07 > Śpicie czy co ??? ja nie spie, ale mam zamiar za chwile, wlasnie wrocilam z kina pozdrowki dla rzulwiastego! :-) Pola Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Do Poli 18.08.02, 01:37 Dzięki Pola. Jak jeszcze nie śpisz to odezwij się ! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Teraz ja mam doła 18.08.02, 02:00 Coś mnie dzisiaj złamało, dziwnie się czuję i mam wszystkiego po dzióry w nosie.... Jakaś wena smutna mnie wzięła... oto rezultat: "przebudowa" Każdy w życiu ma swój dom mały, średni, duży on. Każda chatka troszkę inna, ale każda z nich rodzinna. Ta jest mała, ta wysoka szczęścia baza i opoka. To rodzina bardzo ważna, toć i sprawa jest poważna. Każdy lokum pielęgnuje pierze, sprząta, remontuje, Znosi burze, niepokoje, z trudnościami toczy boje. Nawet domki bardzo słabe walczą dzielnie, dają radę. Lecz trafiają się rodziny, których z piasku podwaliny. Ściany mocno się trzymają fundamenty zaś pękają. Gdy fundament bardzo twardy tynk ze ścian obłazi marny. Albo razem w jednej chwili do upadku dom się chyli. A że słaby to budulec to destrukcji zdoła ulec. Gdy rozleci się sam cały to w zasadzie problem mały. Lecz gdy obok stoi garaż, przybudówka lub dwie naraz, To się rodzi problem wielki, zaczynają się szczebelki. Każda słaba część się stara aby z ich pomocą stała Gdy się dzielą, rację mają małe domki wciąż kochają Lecz bywają takie zmory same chcą mieć te podpory, Zabierają małe domy pusto w głowie – to betony. I najczęściej powiem Wam to fundament stoi sam. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Czeko ma dzisiaj roboty od cholery....... IP: *.chello.pl 19.08.02, 09:01 .więcy wybywa z rańca z domu. Prosze was, jutro ok pomyślcie cieplutko o czekusi. Zerwać się, pomyslec i znowu się połozyć ;) Dzięki za wszystko czeko ---- W ŚWIAT! :) Odpowiedz Link Zgłoś