tygrysio_misio 15.09.05, 00:09 dziendobry:) marchewke bym zjadla:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:10 ten glupi watek jest dedykowany wszystkim ktorzy nie maja poczucia humoru... lub ich los niezbyt sie usmiecha i potrzebny jest im plomyk imbecylnej radosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:16 usmiechnij sie..bedzie jeszcze dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:18 jasne,potrzeba mi tylko jeszcze więcej optymizmu...a może przesunąć mnie do sekcji sportowej? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:21 ja wiem ze czasem sie nie chce...ale taki optymizm i radosc nachodzi nawet nie wiadomo kiedy... kiedys wszystko wyblaknie i nawet sie nie spostrzezesz i tez bedziesz glupstwa wypisywal z radosci jak ja kazdy ma zle dni ale tez sa i te dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:28 taki sobie... ale teraz slucham piosenek i wspominam mile chwile:) to zdumiewajace jak z czasem te zle chwile blakna a te dobre jednak zostaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:28 czy nero19 ma cuś z głowa,takie głupoty pisze Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:30 nie wiem:) ale ja czuje ze powinnam isc spac bo glupoty juz pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:32 no to niech Morfi cię utuli -ja też znikam Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: powrot Królicqa 15.09.05, 00:36 tygrysio_misio napisała: > dobranoc :-) > ciekawe czy zasnę,czasami kładę sie do łózka a po 30min,ponownie wracam na neta, > cuś niedobrego się ze mną porobiło . dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: powrot Królicqa 15.09.05, 10:14 Najpierw marchewka, potem kijek? dobra, dobra...nie ma glupich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach a propos marchewki 15.09.05, 10:18 tygrysio_misio napisała: > dziendobry:) > marchewke bym zjadla:)) > ja bym z marchewka zrobila co innego. zastanawialam sie niedawno, jakie to wielofunkcyjne i pozyteczne warzywo. i smaczne wlasnie teraz, potem robi sie gorzkawe, ale swoje funkcje zachowuje nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: a propos marchewki 15.09.05, 12:01 gdybys zajzala do mnie na f. to przekonalabys sie ze masz takie same skojarzenia jak Diabełek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: a propos marchewki 15.09.05, 12:04 no i jeszcze inne warzywka i owoce(ogóreczki,bananki,cukinie, no może cukinie nie koniecznie) "-) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: a propos marchewki 15.09.05, 12:07 mmagi napisała: > sa małe cukinie:-) > no to cukinia też :) Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: a propos marchewki 15.09.05, 23:05 thx ,cała przyjemność po mojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś