madzia1984 26.09.05, 12:22 Jestem w trakcie robienia ksiazeczki sanepidowskiej i babeczka mi powiedziala, zebym przyszla jutro z ksiazeczka pracownicza zdrowia. Skad moge ja wziac skoro jeszcze nie pracuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: prosze o pilna odpowiedz!! 26.09.05, 12:23 madzia1984 napisała: > Jestem w trakcie robienia ksiazeczki sanepidowskiej i babeczka mi > powiedziala, zebym przyszla jutro z ksiazeczka pracownicza zdrowia. Skad moge > ja wziac skoro jeszcze nie pracuje ?? bylo tej pani to powiedziec. zabierz inny dowod ubezpiecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: prosze o pilna odpowiedz!! 26.09.05, 12:43 Pewnie chodziło jej żebyś kupiła taką pustą nową książeczkę, bo pracownicza i sanepidowska to to samo, więc musisz ją kupić żeby mieli gdzie Ci ten wynik wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: prosze o pilna odpowiedz!! 26.09.05, 12:56 raczej nie kupi takiej czystej książeczki, bo one sa wydawanie zakładom pracy, a potem pracownikom za pokwitowaniem, bo mają numerki ;) Odpowiedz Link Zgłoś