Dodaj do ulubionych

SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ.

04.10.05, 18:06
Dowiedzieliśmy sie o tym przez przypadek od pijanego sąsiada z bloku vis a
vis. Podszedł do nas wieczorem, kiedy bylismy na spacerze z psem i powiedział
cos w stylu "a to wy nieźle zapodajecie". Odpowiedzieliśmy, że chyba nas z
kimś pomylił. A on na to "nie przeciez chyba jesteście z tego bloku i
mieszkacie na piatym pietrze, macie białą kanapę i czasami chodzicie nago po
mieszkaniu". No tak to musielismy być my. Nie jestem z tych co biją a raczej
z tych co długo myślą więc nic mu nie zrobiłem. Ale powiem szczerze ze
czujemy się teraz w swoim mieszkaniu trochę dziwnie. Tak sobie nadal nad tym
myslę i się zastanawiam jak wiele i wielu z was podgląda swoich sąsiadów.
Musze przyznać że i ja to kiedyś robiłem ale miałem raptem 12-14 lat. A ten
gość miał grubo po trzydziestce.
Obserwuj wątek
    • bo.tak Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 04.10.05, 19:01
      zasłaniajcie zasłony... nie ma innego wyjścia... :(
    • maladiablica1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 04.10.05, 19:05
      ja zawsze zasłaniam rolety,ale gorzej jest z dźwiękiem,oj nieraz mnie słyszą
      ale coż takie jest zycie.
    • mopsik12 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 04.10.05, 19:05
      Mnie też,ale nie przeszkadza mi to....Nie kiszę sie w lato przy zasłonietych
      oknach(ale nie pozbywam się bielizny)...Rózne zboczenia chodzą po ludziach....
      Nie da sie chyba nic z tym zrobić...
      • kobieta_na_pasach Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:34
        mopsik12 napisała:

> Mnie też,ale nie przeszkadza mi to....Nie kiszę sie w lato przy zasłonietych
        > oknach(ale nie pozbywam się bielizny)...Rózne zboczenia chodzą po ludziach....
        > Nie da sie chyba nic z tym zrobić...

dla mnie zboczeniem jest paradowaniem nago po mieszkaniu przy odslonietych
        oknach i narazanie ludzi na ogladanie wlasnej golizny.
    • owca Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 04.10.05, 21:16

w swoim mieszkaniu nie posiadam ani firanek ani zasłon
      w nosie mam to, że sąsiedzi z naprzeciwka zaglądają nam w okna
      chcą, niech patrzą - naprawdę nie robi mi to żadnej różnicy
      • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:04
        Widzisz też mielismy to do tej pory w dupie... wychodzilismy z załozenia "niech
        sie wstydzi ten co widzi". Ale nie przypuszczalismy, że ktos może to robic
        nałogowo. Wtedy to juz nie jest takie przyjemne.
    • agnieszka.dumeige Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 04.10.05, 22:09
      a od czego macie zaslony i zaluzje?
      niestety, uroda mieszkania w blokach, bez zaluzji sie nie obejdzie.
      • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:06
        Zasłony głównie mamy po to aby nad ranem w sobote lub niedziele nie budziło nas
        zbyt ostre światło. Po prostu nie zakałdalismy, ze ktos moze czerpać podniete z
        podgladania innych.
    • vanillla3 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 04.10.05, 22:36
      hi hi jak bylam na wakacjach z chlopakiem tez latalismy nago po pokoju, bo bylo
      straszliwie goraco. niestety w hotelu naprzeciwko jakis facet nie tylko nas
      podgladal... czerpal z tego radosc hmmm...pelna dlonią:/ nawet mu sie glupio
      nie zrobilo jak go zauwazylam, zbok?:)
      • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:09
        Podobna sytuacją miałem kiedyś do czynienia na plaży. Facet na wydmach czerpał
        przyjemnośc pełna garści z podgladania mojej zony jak sie opala bez stanika.
        Wtedy nas to rozsmieszyło. Ale sytuacja jest inna kiedy ktoś zaglada do naszego
        domu, czyli które dla każdego ma bardzo intymny wymiar.
    • prestydygitator1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 00:20
      jeden oglada TV
      inny sasiadow
      i tych i tych mi zal
      nie maja swojego zycia (jest nudne)
      musza zyc czyims
      zalosne.....
    • b-beagle Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 08:13
      Podglądactwo leży w lkudzkiej naturze i jak nie chcesz być podglądany musisz
      zasłaniać okna.
      • ally23 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 08:45
        albo nie chodzic nago :-)
        • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:11
          Wybacz ale to jest mój dom i nie mam zamiaru zamiaru zmieniać swojego zycia. A
          czy podglądactwo lezy w naturze człowieka? Nie wiem. Jak przynajmniej nie mam
          takiej natury. W zyciu nie przyszłoby mi do głoowy aby patrzeć się w okna
          sąsiadom z naprzeciwka.
          • kardiolog Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:37
            "Wybacz ale to jest mój dom i nie mam zamiaru zamiaru zmieniać swojego zycia"

Nie mam wiecej pytan.

kardiolog
    • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:12
      Jak się mieszka na osiedlu blok w blok, to raczej żaluzje czy zasłony by się
      przydały :)) Wieczoprem zasłaniamy żaluzje po prostu.
      • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:19
        Widzisz ten blok nie jest aż tak blisko. Wczoraj probowałem zobaczyc co robia
        sasiedzi z naprzeciwka tak z ciekawości co on mógł podejrzeć. Doszedłem do
        wniosku, ze bez lornetki niewiele.
        • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:33
          może napis wniosek do sądu o eksmisje sąsiada? ;))))
          • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:19
            po co sobie kpisz. mnie tez trochę ta sytuacja smieszy, ale tez i lekko
            przeraża, bo to oznacza, że zyjemy w świecie zboli.
            • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:20
              Jest kupa takich ludzi, tylko o tym nie wiemy :))) Przestań cierpieć i
              zasłaniaj okna, nie dawaj zbokowi darmowej radochy ;)))
    • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:28
      to moze to Wy?:))
      ja jak se nieraz w nocy do kuchni wejdę to widze ludzi po drugie stronie ulicy
      jak na golasa lataja po chałupie, napije sie popatrze i ide dalej:)
      czy to znaczy, ze ich podglądam? no chyba bym zboczony musiał byc zeby sie na
      goła babe nie popatrzec nie?
      • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:29
        Jak juz napisałem to nie jest możliwe aby bez lornetki zobaczyć co sie dzieje u
        nas w domu.
        • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:36
          ale ja mam b. dobry wzrok:)
          • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:44
            No cóż. Na świecie sa rózni zboczeńcy. Skoro jest miejsce na pedofili, zoofili
            to i jest tez pewnie miejsce na podgladaczy.
            • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:09
              ale jak mnie klasyfikujesz (poza pedofilia oczywiście)
              staje w oknie widze gołą kobiete i patrzę (bez lornetki) no mam oczy zasłaniać??
              • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:12
                jak babę ze wsi, która musi wszystko wiedziec o swoich sasiadach, bo jak nie
                bedzie wiedziała to nie bedzie miała o czym myslec nastepnego dnia.
                • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:20
                  o.k. ch. mnie obchodza sasiedzi, staje w oknie pije wodę i patrzę, jak pies
                  sika na trawniku tez patrzę, co to ma wspólnego z podglądaniem??????? a ze
                  akurat ktos łazi nago to nie moja wina
                  to jak potrzebujesz prywatnosci to czemu nie chodzisz nago po balkonie np.?
                  • atrakcyjny_malzonek Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:24
                    O kurde. Gdzie ty się urodziłaś? Na Lubelszcyźnie w podbiłgorajskiej wsi?
                    zachowuujesz się jak taka stara baba, która wszystko musi wiedzieć, a jak sie ja
                    przyłapie to mówi, ze przypadkiem.
                    • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:29
                      urodziłam się we wsi pajeczyn górny w czworakach dworskich na łóżku biednego
                      fornala........
                      a kto mnie przyłapał?????? nie mówie, ze przypadkiem te zboczeńce chodza na
                      golasa, oni doskonale wiedza kiedy jestem w kuchni wiec to celowo robią
                      • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:33
                        Wiec tak, byłam kiedyś u mojej koleżanki (Niemcy), ona mieszka w starym
                        budownictwie w kamienicy na 5. piętrze. Regulranie co tydzień w niedzielę, w
                        kamienicy naprzeciwko, tylko pietro nizej, w godzinach śniadaniowych, tuż pod
                        oknem na łózku, rozgrywał się seks ;))) Także jedząc śniadanie oglądaliśmy
                        sobie spektakl :))) I oni robili to oczywiście też specjalnie :)) Tak zeby nikt
                        z przeciwka nie przepuscił przypdakiem kolejnego odcinka :))
                        • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:38
                          też jestes spod biłgoraja?:))))
                          • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:45
                            spod Zamościa ;))
                            • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:48
                              to blisko bilgoraja:) ziwerzyniec moze?:)
                              • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:49
                                chciałam napisac ze Zwierzyniec, ale bałam sie ze nie będziesz wiedział :) tam
                                mają pyszne lokalne piwo :)
                                • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:57
                                  jakie piwo?
                                  weź mnie nie wydawaj za kobitę robię w tym watku:)))))
                                  zdawałem mature z geografii:)))))
                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:59
                                    Kochaniutka, piwo nazywa sie chyba właśnie Zwierzyniec albo zwierzynieckie, nie
                                    pamiętam dokładnie, dawno tam byłam. Rozbione na lokalnym źródle, które jest
                                    malutkie dlatego nie sprzedaja tego wiecej po Polsce. A teren dookoła jest
                                    parkiem narodowym wiec za bardzo z produkcją się nie mogą rozpędzić.
                                    • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:04
                                      kiedys w zoo w zamościu był jeden goryl:))))))))))) słynny chyba na cała
                                      polske:) zaraz autor wątku mi powie, ze go podglądałam:)
                                      pisałem ze ten przedmiot to grografia?;)
                                      • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:06
                                        nie, pisałaś o geografii :) A co z tym gorylem, etatowa podglądaczko? ;)
                                        • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:08
                                          ....która zajmuje sie takze parkami narodowymi i ich lokalizacja:)))))
                                          jak co? onanista wstrętny:))))))
                                          • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:11
                                            no to wiesz najlepiej :))
                                            Jako baba musisz być wstrętną masturbistką :))) (z turbodoładowaniem) ;DD
                                            • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:16
                                              nie niezdałem matury:)))))
                                              muisałam sie przedstawić w negatywnym swietle nie?;)
                                              a Ty nie słyszałaś o tym gorylu?
                                              • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:17
                                                nie :) myślę, ze każdy goryl musi sobie czasami ulżyć ;)))
                                                • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:22
                                                  tylko czemu na oczach ludzi?:))))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:25
                                                    a gdzie mają sie biedaki schować?
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:29
                                                    pod futro moze?
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:33
                                                    aż takiego włosa nie mają :)
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:43
                                                    to niech ida na wybieg dla lam:))))))
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:46
                                                    Żeby je opluły? ;)
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:48
                                                    jakie je? moze byc fajnie goryl w lamy a lamy w goryla:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:52
                                                    Goryle nie plują a rzucają g..nem :) wiec mogłyby te lamy co najwyzej ...
                                                    obrzucić. Z drugiej strony, takie lamy to nic nie rusza. Widziałęś, jaki
                                                    filozoficzny spokój emanuje im z pysków?
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:54
                                                    ale jak się onanizuja to moga na te lamy trysnąć:)
                                                    spokój to emanuje z pysków wielbłądów chyba?:)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:55
                                                    Stajesz sie obsceniczna ;PPPPPPPPPPPPPP
                                                    Wielbłądy i lamy są równie opanowane.
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:10
                                                    nie ukrywam tego tak jak Ty:))))) punkt dla mnie
                                                    ale miało byc o dostojeństwie na mordach?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:18
                                                    a gdzie u mnie obscena koleżanko???? ;PP
                                                    To Twoje kosmate własne mysli i projekcje :PPPP
                                                    Ja w tej chwili staram sie zachować dostojną mordę ;P
                                                  • dulce3 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:49
                                                    hi hi hi ale sie usmialam czytajac Wasza wymiane zdan :)))) Jestescie
                                                    swietni :)))
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:52
                                                    red bull dodaje nam skrzydeł ;)
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:55
                                                    też chodzisz nago po mieszkaniu?
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 12:56
                                                    a to było do mnie czy dulce?
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:11
                                                    o łażeniu nago? do dulce:) ale tez możesz napisać:) tylko nie mów,że w
                                                    szpilkach:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:16
                                                    hyhy nie łaże.
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:27
                                                    a czego hy hy?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:29
                                                    bo to pytanie yntymne było ;PP
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:41
                                                    nie przesadzaj sami swoi
                                                    pewnie wszyscy wiedzą tylko ja nie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:43
                                                    Przeca nie ja publikowałam swój dziennik intymny ;))
                                                    Nie chadzam goło bo nie chcę dziecka szokować :))
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:53
                                                    ja tez nie?
                                                    mama mama daj cyca, masz tylko nie odchodź za daleko:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:55
                                                    odstawiłam cielaka po roku :) zapomniał juz jak to było :)
                                                    moje cycki tez ;PP
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:08
                                                    biedne cycki:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:12
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                    nie wkurzaj mnie ;PPPPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:21
                                                    mam odkurzać?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:36
                                                    Miotełką z kogucich piórek? ;PPP
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:42
                                                    :) albo rainbowem?:
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:43
                                                    z długim wężem? ;PPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:47
                                                    jak se hrabina zyczy:)))))
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:49
                                                    azalisz azalisz ;PPPPPPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:58
                                                    aber kurz und dick das ist madchen gluck?
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:06
                                                    Yyy? prosie jaki poliglota ;PPP
                                                    lang und dick :DDD
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:12
                                                    a kto o węzu zaczął?:)
                                                    to chyba na służewcu?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:15
                                                    a kto zaczął o odkurzaniu? ;PP
                                                    bez przesadyzmu!
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:19
                                                    a kto o zakurzaniu???????:)))
                                                    prosze nam nie nieeeeeeeeeee krzyyyyyyyczećććććććć
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:23
                                                    jaaaa krzyyyczęęę???
                                                    AAAAAAAAAA Ja tylko akcentuję wyraźnie ;PPPP
                                                    Ja dopiero mogę zacząć krzyczeć ;))))))))))))
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:27
                                                    ciesze sie , ze Cie poznałem z tej strony:))))
                                                  • trzydziecha1 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:27
                                                    hyhy jeszcze zdjecia gaci Ci nie wysłałam, nie masz co sie cieszyć :PPPPPP
                                                  • ticoqp Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 15:41
                                                    różowych:)))
      • marta.uparta Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:52
        a ta lornetka zawsze pod ręką to tak na wszelki wypadek?
    • mamba30 Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:32
      my też jesteśmy podglądani, ale jakoś mam to w nosie. Również często chodzimy
      nago po mieszkaniu, oczywiście, jak nie ma w domu dzieci. Jak sie jakiś facet
      tym kręci, to jego sprawa, mi to zwisa i powiewa...
    • kobieta_na_pasach co to znaczy , nie jestem z tych, co bija? 05.10.05, 10:32
      chciales mu wlac? za co? za to, ze nie masz firan i zaslon? nikt przeciez
      specjalnie komus w okna nie zaglada. ja mam tylko zaluzje, na I pietrze, przez
      ktore wszystko widac, szcegolnie jak zaswieci slonce, ale azdne z nas nie
      paraduje po mieszkaniu nago czy w bieliznie. a przed naszymi oknami non stopo
      przechadzaja sie ludzie z psami (skarpa na wysokosci naszych okien). i co ? mam
      na nich pluc , krzyczec, zabronic im chodzenia?
      • atrakcyjny_malzonek Re: co to znaczy , nie jestem z tych, co bija? 05.10.05, 10:47
        Myslę że jednak on to robi specjalnie. Bo aby cokolwiek zobaczyć z przeciwnego
        bloku trzeba mieć lornetkę. Nawet jesli mozna zobaczyć kontury postaci to nie
        widać twarzy, do tego jest potrzeban lornetka. A on nas na spacerze wieczorem
        bezbłednie rozpoznal.
        • kobieta_na_pasach Re: co to znaczy , nie jestem z tych, co bija? 05.10.05, 11:27
          atrakcyjny_malzonek napisał:

> Myslę że jednak on to robi specjalnie. Bo aby cokolwiek zobaczyć z przeciwnego
          > bloku trzeba mieć lornetkę. Nawet jesli mozna zobaczyć kontury postaci to nie
          > widać twarzy, do tego jest potrzeban lornetka. A on nas na spacerze wieczorem
          > bezbłednie rozpoznal.

to idz na policje.
      • atrakcyjny_malzonek Re: co to znaczy , nie jestem z tych, co bija? 05.10.05, 10:49
        Posłuchaj poza tym mamy prawo do prywatności.
        • kobieta_na_pasach Re: co to znaczy , nie jestem z tych, co bija? 05.10.05, 11:27
          atrakcyjny_malzonek napisał:

> Posłuchaj poza tym mamy prawo do prywatności.

przy odslonietych oknach i zapalonych swiatlach?
    • margie Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 10:41
      Narusza wasza prywatnosc i to chyba podlega pod kodeks wykroczen:))
      • waztre Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 11:57
        A czy Ty małżonku przypadkiem nie masz żony o imieniu Kasia P. pochodzącej z
        podlubelskiej miejscowości. Bo coś mi ten opis pasuje do pary moich znajomych.
        Tak swoją drogą to powiem Wam, że chodzenie nago po domu w sytuacji, gdy ktoś
        może podglądać jest bezmyślne. Nie pomyślałeś o tym, że ten dla którego
        podglądanie to coś więcej niż przelotne zaciekawione spojrzenie może np. zrobić
        krzywdę Twojej żonie? Wczoraj w telewizji pokazywali licealistę, który
        zgwałacił i zabił jedenastolatka, to dowód na to jak wynaturzeni sa ludzie.
        Nigdy nie przyszło mi do głowy biegac z gołą pupą po domu choć kieszkam w domu
        za miastem i sąsiadów mam za dużym płotem. Ale cóż...każdy decyduje za siebie.
    • vei o co ci chodzi atrakcyjny_malzonku? 05.10.05, 12:09
      nie zaslaniasz okien, ok twoja sprawa, ale chyba myslisz, prawda? skoro nie
      zaslaniasz okien a masz okna sasiadow przez ulice, to godzisz sie na to, aby
      inni na ciebie patrzyli! nie rozumiem wiec twojego oburzenia, ze ktos was
      podglada
    • grogreg Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 13:23
      Musze przyznać że i ja to kiedyś robiłem ale miałem raptem 12-14 lat. A ten
      > gość miał grubo po trzydziestce.

Sprawiedliwosc nierychliwa lecz pewna.
    • kasitza Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 14:38
      ja z przyjaciolkami podgladalam sasiada. my bylysmy w wieku miedzy 12 a 15, on
      takze. Bylo smiesznie, bo po ogladnieciu "polnoc-poludnie" symulowal walke i
      bil sie sam z soba. albo tanczyl wielce przejety do jakiejs dramatycznej muzyki.

ale to bylo prawie 15 lat temu...
    • mmagi Re: SĄSIEDZI NAS PODGLĄDAJĄ. 05.10.05, 23:53
      jak jestes taki atrakcyjny to co sie dziwisz:-)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka