Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Matki

24.04.13, 10:56
Lada chwila Dzień Matki, no może nie lada chwila,ale okres odpowiedni jeśli chcemy zrobić prezent w miarę przemyślany. Co sądzicie o takim zestawie: Klik i Klik
Te ziarenka wydają mi się fajnym pomysłem, bo kawa uwielbia kiedy w czasie jej picia musimy coś zrobić, a to naczynia, a to ktoś przyjdzie... Tylko nie wiem czy to faktycznie działa, może dobry chwyt reklamowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zofia Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.centertel.pl 01.05.13, 07:53
      Ciekawy pomysł, ale nei wiadomo, czy to dziala.... ja osobiscie wole na takie okazje kupic cos sprawdzonego... dla mamy np jakis fajny gadzet do kuchni mrjoy.pl/do/cat/main-domibiuro-kuchnia/Kuchnia ale poprosto cos do odmu karnisz.net/do/cat/reczniki/Reczniki :)
    • Gość: Gosia Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.centertel.pl 01.05.13, 08:06
      JA w tym roku mamie kupuje ciuszki :) Ostatnio narzekala, ze jest zmeczona chodzenieiem po centrach handlowych a z internetu to ni e umie.... wiec ja jej kupie :) www.e-lady.pl/kategoria/92/bluzy i winko do tego ambasadorwin.pl/do/cat/wina/Wina Powinno byc ok... )
    • Gość: Katrina_22 Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.13, 14:10
      Ja chcę kupić coś ładnego, ten naszyjnik jest cudny i w stylu mojej mamy
      www.apart.pl/pl/srebro,c,1,,10322
      • chabry_i_maki Re: Prezent na Dzień Matki 03.05.13, 12:52
        ja zastanawiam się nad dwoma naszyjnikami ambertic.pl/pl/p/Naszyjnik-w-koniakowym-bursztynem/183
        albo
        ambertic.pl/pl/p/Naszyjnik-z-koniakowym-bursztynem/623
        przystępne cenowo i ładnie pakowane. Rok temu kupowałam kosmetyki, myślę, że biżuteria to zawsze wyjątkowy prezent.
        • chabry_i_maki Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.13, 22:28
          I w końcu wybrałam ten naszyjnik ambertic.pl/pl/p/Naszyjnik-z-koniakowym-bursztynem/623 i dokupiłam do kompletu kolczyki. nie mogę się juz doczekać jak wręczę go Mamusi :)))
      • anna6442 Re: Prezent na Dzień Matki 06.02.14, 09:32
        Naszyjnik bardzo ładny!
    • demon_zenon Re: Prezent na Dzień Matki 05.05.13, 23:02
      Kupcie Mamom coś naprawde praktycznego i ładnego a nie jakieś drogie udziwnione gadżety :)
      A co?
      To już zależy od potrzeb danej Mamy.
      • etorebkapola Re: Prezent na Dzień Matki 04.03.14, 13:10
        A co myślicie o torebce lub portfelu?Praktyczny prezent, ale jednocześnie ważne by był w guście naszej Mamy.
        Np coś takiego:
        wElegancka torebka
        lub:
        kórzany portfel
    • lenka_lee Re: Prezent na Dzień Matki 07.05.13, 15:49
      Ja polecam poszukać na www.badanga.pl - można znaleźć coś ciekawego w dobrej cenie.
    • angelika_nowak75 Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.13, 15:17
      Ja swojej mamie i teściowej chyba kupię jakiś kosmetyk, tym razem z serii ekologicznych. Znalazłam takie fajne np. samoopalacze w ślicznym opakowaniu (alergia.med.pl/p/24/4211/bio2you-samoopalacz-organiczny-100-ml-w-100-naturalny-wyglad--kosmetyki-do-twarzy-zdrowie-i-uroda.html), może takie serum (www.lavera.com.pl/p566-skoncentrowane.serum.ujedrniajace.htm) albo coś z kosmetyków do makijażu, ale z tego to akurat wybór wszędzie jest:) Co myślicie, co lepsze?
    • kwateraglowna.opole Re: Prezent na Dzień Matki 10.05.13, 16:06
      Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie!
      Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę!
      Idealny pomysł na prezent!!
      Laserowy paintball - nowość w Opolu!!!
      www.facebook.com/KwateraGlownaOpole
      www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY
    • chabry_i_maki Re: Prezent na Dzień Matki 13.05.13, 21:20
      Warto zapoznać się z promocją sklepu Ambertic.pl na Dzień Matki:
      1. 5 % rabatu na cały asortyment
      2. do każdego wisiorka łańcuszek srebrny gratis!
      a wszystko to w ambertic.pl POLECAM!
    • yumi22 Re: Prezent na Dzień Matki 14.05.13, 17:46
      bardzo ciekawy pomysł z tymi ziarenkami, jednak pierwszy raz słyszę o czymś takim w ogóle...
    • Gość: ciekawy prezent Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.13, 21:07
      POLECAM na prezent super cena badanga.pl/Okazja/2991/AVON-WODA-PERCEIVE-DEW-FLAKON-50-ML-NAJTANIEJ-
    • bookarnia Re: Prezent na Dzień Matki 14.05.13, 22:07
      Podaruj jej to o czym marzy- wspaniałym prezentem będzie książka która z Twoją dedykacją będzie zawsze przypomniała jej o Tobie.

Nie czekaj, wybierz coś z naszej wyjątkowej oferty. Tylko teraz literatura piękna do -20% od ceny okładkowej

Szczegóły tutaj
    • Gość: meggie Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.13, 15:26
      Dzień Matki tuż tuż a ja polecam prezent inspirowany naturą – idealnie skomponowane zestawy herbat w drewnianej skrzyni w otoczeniu eleganckich i subtelnych dekoracji z lnu, juty i drewna. allegro.pl/prezent-dla-twojej-mamy-skrzynia-z-herbatami-w-24h-i3235626396.html
      .
    • Gość: Pannacotta Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.tktelekom.pl 22.05.13, 07:38
      Ja znalazłam tu fajne pomysły, nie tylko na takie "materialne" prezenty, ale również spędzenie czasu:zycienaszczycie.pl/pomysly-na-prezent-na-dzien-matki/
    • newton99 Re: Prezent na Dzień Matki 23.05.13, 15:43
      niestety do Wawy nie pojadę :( Szukam czegoś fajnego dla Mamy. Też myślałam o kosmetykach,ale te, o których piszesz są troche drogie :(
    • newton99 Re: Prezent na Dzień Matki 23.05.13, 15:51
      o co chodzi z tymi ziarenkami? jakieś dziwne wydaja mi się...
    • newton99 Re: Prezent na Dzień Matki 23.05.13, 15:53
      w sumie to nie wiem czy jeszcze coś mi dojdzie. macie jakieś pomysły na fajną drogerie z kosmetykami naturalnymi?ale coś niezbyt drogiego bym chciała,a nie mam za bardzo czasu przeszukiwać internetu...
    • Gość: mmm Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 16:36
      tablica.pl/oferta/bluzka-w-paski-CID87-ID4RrmD.html polecam i inne takze
    • anna6442 Re: Prezent na Dzień Matki 06.02.14, 09:35
      Ta biżuteria jest piekna! Ale w zasadzie kolczyki wydają się strasznie ciężkie..
    • wiola32565 Re: Prezent na Dzień Matki 23.02.14, 10:40
      Witam!

Mam do sprzedania ręcznie robione kolczyki. Są nowe, wykonane z różnego rodzaju tworzyw. Posiadają antyalergiczne bigle (część wkładana do dziurki w uchu) oraz silikonowe zatyczki uniemożliwiające wypadnięcie kolczyka z ucha. Każda para jest wyjątkowa, nie ma dwóch identycznych par kolczyków.

Kolczyki świetnie nadają się na prezent, jak również dla własnego codziennego użytku.

Cena wysyłki zgodnie z cennikiem pocztowym, bez dodatkowych kosztów!

Zapraszam do oglądania i kupna!
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia i zakupu mojej ręcznie robionej kolekcji kolczyków

tablica.pl/oferta/recznie-robione-kolczyki-CID87-ID54dkz. html
      tablica.pl/oferta/wiszace-kolczyki-CID87-ID54j39.html

Proszę o opinie, czy się podoba :)
    • Gość: Niuta Santis Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 15:41
      Witam serdecznie - mam kilka pomysłów - szklane Anielskie witrażyki

1- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023831742.html

2- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023864181.html

3- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023866746.html

4- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023871150.html

5- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023894662.html

6- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023897598.html

7- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023901732.html

8- allegro.pl/prezent-na-urodziny-imieniny-aniolek-witrazyk-i4023936144.html

Serdecznie zapraszam

niutasantis.blogspot.com/
    • Gość: lula007 Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.centertel.pl 08.04.14, 21:07
      Może i prezent odpowiedni, jeżeli Mama lubi kawę, tylko jakiś taki mało oryginalny. Może wykup Mamie jakieś przeżycie, np. warsztaty cukiernicze (jeżeli Mama lubi piec/smażyć ciasta). Taki prezent jest np. na stronce superprezenty.pl
    • pp.40 Re: Prezent na Dzień Matki 04.05.14, 21:46
      Gdyby ktoś chciał coś dla ducha i zmiany nastawienia do życia swojej Mamy /kobiet 40+/- polecam książkę o tym, jak można zmienić swój sposób myślenia i postępowania na przykładzie kilkunastu Polek po czterdziestce.
      Dla młodszych jest część pierwsza:-)

www.ksiazkapolkapotrafi.pl
    • Gość: Magdamania Re: Prezent na Dzień Matki IP: *.icpnet.pl 06.05.14, 10:53
      Ja się zastanawiam nad kompletem biżuterii.
      allegro.pl/hit-lata-2014-marynarski-naszyjnik-z-bransoletka-i4213317233.html
      Myślicie, że to dobry pomysł? Wydaje się być uniwersalny i wygodny, ale nie wiem czy się nadaje dla 40-latki. Pomóżcie!
    • multiside Re: Prezent na Dzień Matki 06.05.14, 10:57
      Dobre pytanie bo już nie wiele czasu zostało, a szczególnie jak chcemy kupić coś przez neta, bo wiadomo przesyłka i te sprawy :) Ja myślę że moja mama najbardziej ucieszy się z biżuterii charms bo kupie jej zawieszki przypominające najfajniejsze chwile ze mną np z wakacji:), ale taką bransoletkę z tymi koralikami tez kupię bo są śliczne.
      W sumie drugim pomysłem mogą być kosmetyki z kolagenem. Kolagen sam w sobie jest co prawda troche drogi no ale dla mamy za jej trud włożony w nasze wychowanie się należy:) No i obowiązkowo jakieś kwiatuszki np konwalie:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka