yonker 18.09.02, 10:08 Mam same zle doświadczenia z taką jak dziś pogodą. Ktoś lubi takie nie wiadomo co za oknem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha27 Re: Idzie jesień 18.09.02, 10:12 yonker napisał: > Mam same zle doświadczenia z taką jak dziś pogodą. > Ktoś lubi takie nie wiadomo co za oknem ? Mnie dzisiaj ochlapał taki cham niemyty, tzn. nie wiem czy niemyty, bo siedział sobie w samochodzie... Nienawidzę rozpłakanej pogody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Idzie jesień 18.09.02, 10:19 agniecha27 napisała: > yonker napisał: > > > Mam same zle doświadczenia z taką jak dziś pogodą. > > Ktoś lubi takie nie wiadomo co za oknem ? > > > Mnie dzisiaj ochlapał taki cham niemyty, tzn. nie wiem czy niemyty, bo siedział > > sobie w samochodzie... > Nienawidzę rozpłakanej pogody!!! > No to jest nas już dwoje. Nie martw sie Aguś :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja lubie... 18.09.02, 10:21 napisalbym cos wiecej, ale o tym to akurat nie ma co pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:23 Nie znoszę takiej pogody :(( Za oknem smutno,dłonie jak zwykle lodowate z nosa cieknie, oczy łzawią fuj jak strasznie wyglądam i się czuję. Ale na rozweselnie zaśpiewma Wam piosenkę , teraz mi się przypomniała taka jeszcze z przedszkola: Na polanie w lesie chodzi pani jesień Sznur korali niesie, na polanie w lesie chodzi pani jesień sznur korali niesie koral, koral sznur korali koral jarzębina tak! koral, koral sznur korali koral jarzębina tak! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:25 lastka napisała: > Nie znoszę takiej pogody :(( > Za oknem smutno,dłonie jak zwykle lodowate z nosa cieknie, oczy łzawią fuj jak > strasznie wyglądam i się czuję. > Ale na rozweselnie zaśpiewma Wam piosenkę , teraz mi się przypomniała taka > jeszcze z przedszkola: > > Na polanie w lesie chodzi pani jesień > Sznur korali niesie, > na polanie w lesie chodzi pani jesień > sznur korali niesie > > koral, koral sznur korali > koral jarzębina tak! > koral, koral sznur korali > koral jarzębina tak! > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:27 Noooo, ale dopiero o 12 jak wczesniej nie padnę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:29 lastka napisała: > Noooo, ale dopiero o 12 jak wczesniej nie padnę ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:31 Ale ja padam nie od niewyspania ino od zakatarzenia. Bo nie wiem doprawdy co za dziad mnie zakatarzył :) Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:33 lastka napisała: > Ale ja padam nie od niewyspania ino od zakatarzenia. Bo nie wiem doprawdy co za > > dziad mnie zakatarzył :) Dziad ? Powinnaś mu podziękować ! Dzięki niemu jesteś przecież pociągająca ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:33 lastka napisała: > Noooo, ale dopiero o 12 jak wczesniej nie padnę ;)) No to ja się nie zgadzam! Nie zgadzam się i niniejszym protestuję! Proszę Lastkę zwolnić z pracy, bo jak ona padnie, to ja gwarantuję, że ja zaraz po niej!!!! Lastka!!!! Nie czekasz do żadnej 12.00, tylko śmigasz do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Aga, zastanów się co piszesz ;) 18.09.02, 10:35 agniecha27 napisała: > lastka napisała: > > > Noooo, ale dopiero o 12 jak wczesniej nie padnę ;)) > > No to ja się nie zgadzam! Nie zgadzam się i niniejszym protestuję! Proszę > Lastkę zwolnić z pracy,[...] Tak źle jej życzysz ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Yonker :( 18.09.02, 10:38 yonker napisał: > agniecha27 napisała: > > > lastka napisała: > > > > > Noooo, ale dopiero o 12 jak wczesniej nie padnę ;)) > > > > No to ja się nie zgadzam! Nie zgadzam się i niniejszym protestuję! Proszę > > Lastkę zwolnić z pracy,[...] > > Tak źle jej życzysz ? :)) Kurcze! Ale nie o to mi przecież chodzi i Lastka o tym dobrze wie. No fakt, powinnam się mocniej zastanowić, co za głupoty wygaduję. Walę skruchę... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Yonker :( 18.09.02, 10:42 agniecha27 napisała: > yonker napisał: > > > agniecha27 napisała: > > > > > lastka napisała: > > > > > > > Noooo, ale dopiero o 12 jak wczesniej nie padnę ;)) > > > > > > No to ja się nie zgadzam! Nie zgadzam się i niniejszym protestuję! Pr > oszę > > > Lastkę zwolnić z pracy,[...] > > > > Tak źle jej życzysz ? :)) > > > Kurcze! Ale nie o to mi przecież chodzi i Lastka o tym dobrze wie. > No fakt, powinnam się mocniej zastanowić, co za głupoty wygaduję. Walę > skruchę... > :(((( Aguś ja Wiem, ż Ty mnie żle nie życzysz, ja Wiem...( i tu się osuwam zemdlona pod biurko) ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Yonker :( 18.09.02, 10:46 lastka napisała: > Aguś ja Wiem, ż Ty mnie żle nie życzysz, ja Wiem...( i tu się osuwam zemdlona > pod biurko) ;)) > (ja z dzikim krzykiem rzucam się najpierw na Twojego szefa): "Widzi pan, do czego doprowadził swoją najlojalniejszą pracowniczkę?" (po czym rzucam się do Ciebie, leżącej, sprawdzam z ulgą, że jeszcze żyjesz i dzwonię na pogotowie) ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Yonker :( 18.09.02, 10:49 agniecha27 napisała: > lastka napisała: > > > Aguś ja Wiem, ż Ty mnie żle nie życzysz, ja Wiem...( i tu się osuwam > zemdlona > > pod biurko) ;)) > > > > (ja z dzikim krzykiem rzucam się najpierw na Twojego szefa): "Widzi pan, do > czego doprowadził swoją najlojalniejszą pracowniczkę?" > (po czym rzucam się do Ciebie, leżącej, sprawdzam z ulgą, że jeszcze żyjesz i > dzwonię na pogotowie) > ;)) Przyjeżdza pogotowie, ja z jednym okiem prztwartym patrze co robią, oni mnie na nosze a mój szef płacze i obiecuję mi najwyższe pobory w firmie i błaga żebym tylko nie umierała :))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Lestka, Agniecha!! 18.09.02, 10:54 Co za dramatyczne sceny tu sie odbywają!!! Lastka do łóżka natychmiast, bo nas tu wszystkich zawirusujesz!!! Napij sie mleka z miodem, masłem i czosnkiem, podobno pomaga, tylko nie wiem na co... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Lestka, Agniecha!! 18.09.02, 10:55 balkan napisała: > Co za dramatyczne sceny tu sie odbywają!!! Lastka do łóżka natychmiast, bo nas > tu wszystkich zawirusujesz!!! > Napij sie mleka z miodem, masłem i czosnkiem, podobno pomaga, tylko nie wiem na > > co... Jakbym wypiła taką miksturę, to chyba by mi żołądek przeczyściło, więc na coś tam pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Lestka, Agniecha!! 18.09.02, 10:58 agniecha27 napisała: > balkan napisała: > > > Co za dramatyczne sceny tu sie odbywają!!! Lastka do łóżka natychmiast, bo > > nas > > tu wszystkich zawirusujesz!!! > > Napij sie mleka z miodem, masłem i czosnkiem, podobno pomaga, tylko nie wi > em > na > > > > co... > > Jakbym wypiła taką miksturę, to chyba by mi żołądek przeczyściło, więc na coś > tam pomaga... > Pomaga, pomaga - w różnych kombinacjach, ale zbiorczego mixa nie radziłbym :) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Lastka, Agniecha!! 18.09.02, 11:03 To niech zostanie mleko z miodem, bułeczka z masłem i czosnkiem, ciepła kołderka, dobra książka... Kilka dni i po katarze!! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Lastka 18.09.02, 10:54 lastka napisała: > agniecha27 napisała: > > > lastka napisała: > > > > > Aguś ja Wiem, ż Ty mnie żle nie życzysz, ja Wiem...( i tu się osuwam > > zemdlona > > > pod biurko) ;)) > > > > > > > (ja z dzikim krzykiem rzucam się najpierw na Twojego szefa): "Widzi pan, d > o > > czego doprowadził swoją najlojalniejszą pracowniczkę?" > > (po czym rzucam się do Ciebie, leżącej, sprawdzam z ulgą, że jeszcze żyjes > z i > > dzwonię na pogotowie) > > ;)) > > Przyjeżdza pogotowie, ja z jednym okiem prztwartym patrze co robią, oni mnie na > > nosze a mój szef płacze i obiecuję mi najwyższe pobory w firmie i błaga żebym > tylko nie umierała :))) pielęgniarze wychodzą z noszmi, na noszach Ty, już prawie za drzwiami i dochodzi Twój słaby głosik do uszu moich, a przede wszystkim zaryczanego szefa: "Dla firmy jestem w stanie poświęcić życie..." Po czym szef leci do swego gabinetu i podpisuje wniosek o awans i podwyżkę... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastka 18.09.02, 10:56 Piękne Aguś, ale ześmy to sobie wymyśliły!!!! hi hi hi I takim oto cudem dostaję awans, odwyżkę i reorganizacja omija mnie wilekim łukiem!!! Zaraz tylko muszę nasz plan wprowadzić w życie! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: I ja, i jeszcze ja... 18.09.02, 10:37 agniecha27 napisała: > lastka napisała: > > > Noooo, ale dopiero o 12 jak wczesniej nie padnę ;)) > > No to ja się nie zgadzam! Nie zgadzam się i niniejszym protestuję! Proszę > Lastkę zwolnić z pracy, bo jak ona padnie, to ja gwarantuję, że ja zaraz po > niej!!!! > Lastka!!!! Nie czekasz do żadnej 12.00, tylko śmigasz do lekarza! Tak jest!!! Tylko niech zwolnią na godzinkę a nie na zawsze prawda.... > > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Yonker... 18.09.02, 10:23 ... a tu był taki wątek, że to taki romantyczny czas, ta jesień (wiem, że jest lato, ale dla mnie to już tak jakby była jesień)... Ja się zapytowywuję, gdzie tu romantyzm... wg mnie utopił się w kałuży i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Yonker... 18.09.02, 10:27 agniecha27 napisała: > ... a tu był taki wątek, że to taki romantyczny czas, ta jesień (wiem, że jest > lato, ale dla mnie to już tak jakby była jesień)... Ja się zapytowywuję, gdzie > tu romantyzm... wg mnie utopił się w kałuży i tyle. > Mokro, ciemno, zimno - bardzo romantyczne... Już wolę poczytac książkę przy kominku. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Yonker... 18.09.02, 10:29 A czy ma ktoś tutaj kominek? Chętnie bym się ogrzała przy takim kominku z lampką czerwonego winka owinięta kocem i jeszcze w takim grubym golfie. Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Yonker... 18.09.02, 10:31 lastka napisała: > A czy ma ktoś tutaj kominek? Chętnie bym się ogrzała przy takim kominku z > lampką czerwonego winka owinięta kocem i jeszcze w takim grubym golfie. > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Yonker... 18.09.02, 10:32 yonker napisał: > lastka napisała: > > > A czy ma ktoś tutaj kominek? Chętnie bym się ogrzała przy takim kominku z > > lampką czerwonego winka owinięta kocem i jeszcze w takim grubym golfie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Yonker... 18.09.02, 10:40 lastka napisała: > yonker napisał: > > > lastka napisała: > > > > > A czy ma ktoś tutaj kominek? Chętnie bym się ogrzała przy takim komin > ku z > > > lampką czerwonego winka owinięta kocem i jeszcze w takim grubym golfi > e. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Yonker... 18.09.02, 10:43 yonker napisał: > lastka napisała: > > > yonker napisał: > > > > > lastka napisała: > > > > > > > A czy ma ktoś tutaj kominek? Chętnie bym się ogrzała przy takim > komin > > ku z > > > > lampką czerwonego winka owinięta kocem i jeszcze w takim grubym > golfi > > e. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Yonker... 18.09.02, 10:30 yonker napisał: > agniecha27 napisała: > > > ... a tu był taki wątek, że to taki romantyczny czas, ta jesień (wiem, że > jest > > lato, ale dla mnie to już tak jakby była jesień)... Ja się zapytowywuję, > gdzie > > tu romantyzm... wg mnie utopił się w kałuży i tyle. > > > > Mokro, ciemno, zimno - bardzo romantyczne... > Już wolę poczytac książkę przy kominku. A jaką książkę czytasz? Ja czytam teraz dwie naraz, a że są skrajne, to mi się nie kićkają: "Niebiańska krowa" Chmielewskiej oraz "Władca pierścieni" Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Yonker... 18.09.02, 10:37 agniecha27 napisała: > yonker napisał: > > > agniecha27 napisała: > > > > > ... a tu był taki wątek, że to taki romantyczny czas, ta jesień (wiem > , że > > jest > > > lato, ale dla mnie to już tak jakby była jesień)... Ja się zapytowywu > ję, > > gdzie > > > tu romantyzm... wg mnie utopił się w kałuży i tyle. > > > > > > > Mokro, ciemno, zimno - bardzo romantyczne... > > Już wolę poczytac książkę przy kominku. > > > A jaką książkę czytasz? > Ja czytam teraz dwie naraz, a że są skrajne, to mi się nie kićkają: "Niebiańska > > krowa" Chmielewskiej oraz "Władca pierścieni" "Wezwanie" Johna Grishama - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Yonker... 18.09.02, 10:41 yonker napisał: > "Wezwanie" Johna Grishama - polecam Mam przyjaciółkę prawniczkę... hi hi hi i u niej całą jedną półkę zajmuje Grisham... To ten od "Firmy", no nie? Strasznie mi się film podobał... Buchnę jej to "Wezwanie", jak u niej będę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Yonker... 18.09.02, 10:43 agniecha27 napisała: > yonker napisał: > > > "Wezwanie" Johna Grishama - polecam > > Mam przyjaciółkę prawniczkę... hi hi hi i u niej całą jedną półkę zajmuje > Grisham... To ten od "Firmy", no nie? Strasznie mi się film podobał... > Buchnę jej to "Wezwanie", jak u niej będę :))) > Skąd to "hi hi hi" ? ;) Dokładnie - Grisham, czyli gość m.in. od "Firmy" Kup sobie, 24 złocisze. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Yonker... 18.09.02, 10:48 yonker napisał: > agniecha27 napisała: > > > yonker napisał: > > > > > "Wezwanie" Johna Grishama - polecam > > > > Mam przyjaciółkę prawniczkę... hi hi hi i u niej całą jedną półkę zajmuje > > Grisham... To ten od "Firmy", no nie? Strasznie mi się film podobał... > > Buchnę jej to "Wezwanie", jak u niej będę :))) > > > > Skąd to "hi hi hi" ? ;) > Dokładnie - Grisham, czyli gość m.in. od "Firmy" > Kup sobie, 24 złocisze. "hi hi hi", to stąd, że to Grisham jest typowy dla pewnej grupy zawodowej, czyż nie...?... hi hi hi - nieznośne się znowu pojawiło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: Yonker... 18.09.02, 10:53 agniecha27 napisała: > > "hi hi hi", to stąd, że to Grisham jest typowy dla pewnej grupy zawodowej, czyż > > nie...?... > hi hi hi - nieznośne się znowu pojawiło :))) > Nie koniecznie Aguś, nie koniecznie :))) Wiesz coś więcej na ten temat ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 ;) 18.09.02, 10:59 Na temat Grishama, czy co? Wiesz moją wadą jest to, że nie czytam biografii (przeczytałam tylko jedną - o Tolkienie)... Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: ;) 18.09.02, 11:04 agniecha27 napisała: > Na temat Grishama, czy co? > Wiesz moją wadą jest to, że nie czytam biografii (przeczytałam tylko jedną - o > Tolkienie)... > > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ;) 18.09.02, 11:09 yonker napisał: > agniecha27 napisała: > > > Na temat Grishama, czy co? > > Wiesz moją wadą jest to, że nie czytam biografii (przeczytałam tylko jedną > - > o > > Tolkienie)... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
yonker Re: ;) 18.09.02, 11:11 agniecha27 napisała: > Muszę Cię rozczarować - nie wiem nic... :( > A to dobrze :) Wyjątkowo cieszę się z niewiedzy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: ;) 18.09.02, 11:18 yonker napisał: > agniecha27 napisała: > > > Muszę Cię rozczarować - nie wiem nic... :( > > > > A to dobrze :) > Wyjątkowo cieszę się z niewiedzy ;)) Teraz to sobie pomyślisz, że ja jaka blondynka jestem... Ale ja od urodzenia szatynka... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yonker Re: ;) IP: 194.29.130.* 18.09.02, 11:25 Nie martw się Aga, w tym przypadku brak wiedzy ujmy wielkiej nie przynosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Oki :))) n/txt 18.09.02, 11:27 Gość portalu: yonker napisał(a): > Nie martw się Aga, w tym przypadku brak wiedzy ujmy wielkiej nie przynosi :) Odpowiedz Link Zgłoś