Gość: olav IP: *.unused.zigzag.pl 25.03.04, 15:53 wypełniłam ankietę i wszystko się zgadza! czekam na Avanti! to chyba już jutro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Jaki jest twój styl? IP: 194.29.130.* 26.03.04, 08:23 Zwykle ignoruję tego typu testy, a tym razem jestem zaskoczona. W 90% to o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 13:23 NIc mi sie w tym tescie nie zgadza !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_baby Re: Jaki jest twój styl? 10.08.06, 23:46 Mi też... Zwykle kupuję ubrania "na szybko" i to w czym mi jest wygodnie i nie liczy się dla mnie co noszą modelki i dziewczyny na ulicach, ale to jak się czuję i czy podobam się w tym samej sobie. Avanti, Elle i inne też na mnie dużo nie zarobią :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgola Re: Jaki jest twój styl? IP: 80.51.242.* 26.03.04, 08:34 kompletny niewypał . Wypełniłam ankietę i ja miałabym być szarą myszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olus Re: Jaki jest twój styl? IP: *.cust.tele2.fr 26.03.04, 08:58 u mnie tez kicha :( raczej olewam ubrania, byle by bylo wygodnie, a tu dowiedzialam sie, ze polowe zycia spedzam poszukujac awangardowych nowosci, a druga polowe wygladajac szalowo... No ta awangarda, to moze, bo na tle identycznych modnis w klubach wygladam oryginalnie, ale cos tu jest nie tak. no chyba, ze czegos o sobie jeszcze nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 21:10 PO WYPEŁNIENIU TESTU TO MI WYSZŁO: Twój styl to prawie asceza. Ale z klasą. Masz dobre oko: natychmiast dostrzegasz prostotę, doskonałe materiały i ciekawe projekty. Twój makijaż i fryzura są zwykle uporządkowane i przemyślane, ale nie przyciągają zaciekawionych spojrzeń. Jesteś kimś, kto nigdy nie "wychyla się z szeregu". Ubierając się, akcentujesz swoją osobowość i naturalne walory. Lubisz spokojne kolory, barwy ziemi i luźne ciuchy. Moda nie jest w twoim życiu najważniejsza. Zazwyczaj wybierasz ubrania o prostych fasonach i niewiele dodatków. Masz też kilka ulubionych rzeczy, które wiszą w szafie od lat. PRAWIE WSZYSTKO SIĘ ZGADZA W 99% - BO BYWAJĄ DNI KIEDY CHCĘ BŁYSZCZEĆ I ZAKŁADAM COŚ ZUPEŁNIE INNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guha Re: Jaki jest twój styl? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.07.05, 07:53 :) Cos jak u mnie .... modnie , niemodnie byle wygodnie, z wyczuciem i smakiem Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: Jaki jest twój styl? 11.05.07, 13:05 Mi tam sie zgadza: lubie nowości i wygladać oryginalnie :P no ale nie wszystko, powiedzmy tak w 70% sie zgadza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jaki jest twój styl? IP: *.elisa-laajakaista.fi 16.06.05, 21:18 pewno klamalas, u mnie zgadza sie w 100%, w szafie mam garsonke w ktorej zuroczylam moja pierwsza milosc, juz jest niemodna i nie na mnie, ale nie pozbede sie jej chyba nigdy:)...,a cos takiego bylo w mojej analizie wynikow Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Jaki jest twój styl? 20.11.05, 21:09 Jak można kogokolwiek zauroczyć mając na sobie GARSONKĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Jaki jest twój styl? 21.11.05, 10:42 no tak zauroczyć można tylko w dzinsach, wystających z tylu stringach i bluzce nie zakrywającej pępek. Mając garsonki kobietom udawoło się przez długie lata i udaje uwodzić mężczyn. Wbrew pozorom są na świecie mężczyni co lubia eleganckie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Jaki jest twój styl? 21.11.05, 10:47 czasmi rozmawijąc ze znajomymi słyszę... "wiesz dlaczego moja kobieta nie chce ubrać się elegancko, nie che nosić szpilek, garsonek, pończoch, tylko ciagle na sportowo dzinsy i buty na płaskim obcasie". a ja nie jestem ani ładna, ani nie noszę rozmiaru 34/36 ani wysoka, ani nie ma bląd włosów, ani nie mam naście lat, ale ciąglę muszę ładnie się uśmiechać odmawijąc pójścia z jakimś nie zauroczonym facetem na kawę. Kobieta nawet w worku na ziemniaki potrafi zauroczyć o ile czuje sie atrakcyjna, a co dopiero w eleganckich ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Jaki jest twój styl? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 09:27 wypełniłam ankietę, ale jej wynik ma się nijak do stanu faktycznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajedna Re: Jaki jest twój styl? IP: *.szeptel.net.pl 26.03.04, 15:23 ta ankeita to kompletna bzdura - nawet tyci tyci sie nie zgadza kolejna gazeta dla oszolomionych nastek, anorektyczek z kompleksem wyzzsosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Jaki jest twój styl? IP: *.gurnet.myslenice.pl.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:30 Z tego co tu piszą latam za cichami i każda nowość mnie pociąga... nie widziałąm, że jestem "awangadrowa" chodząc w zwykłych dżinsach i starym swetrze :P... być może, nie jestem panną taką jak inne, które wyglądają jak "laleczki", ale żeby odrazu... eee nie wyszedł im ten test... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczyca Re: Jaki jest twój styl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:50 nom .. mi tez wyszla AWANGARDA :) tylko ze ja nie lubie biegac po sklepach :/ bo ciuszki jakie wisza na wieszakach w 90% nie nadaja sie do załozenia,wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Jaki jest twój styl? IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 13:33 U mnie się zgadza.Nie podążam za modą na oślep,niepoprawna ze mnie romantyczka.Tylko,żeby cokolwiek u nas orginalnego w sklepach znaleźć trzeba się porządnie nabiegać,a rezultat i tak jest mizerny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Gda Re: Jaki jest twój styl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 19:09 No u mnie też AWANGARDA - generalnie coś na siebie wkładam, bo nie wypada chodzic na golasa. :) Nic mi nie pasuje. Pomyłka. ALe gazetka ładna :). Pozdrawiam inne "awangardowe", w wytartych dżinsach i T-shirtach, koszulach lub bluzach :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka Re: Jaki jest twój styl? IP: *.bermudy.net / 62.233.250.* 26.03.04, 15:24 nie będę orginalna, bo mi też wyszła AWANGARDA. Zwykle nosze dżinsy i jakąś bluzkę, nlubie pochodzić po sklepach, ale bez przesady. Poza tym inne cechy też nie bardzo pasują. No chyba, że jeszcze czogoś o sobie nie wiem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kucykpony Re: Jaki jest twój styl? 06.08.06, 13:30 Mnie wyszło "naturalna". W góle się nie zgadza. Takie testy traktuję z przymrużeniem oka, wyłącznie jako zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jaki jest twój styl? IP: 217.98.107.* 26.03.04, 17:25 a mi wyszła klasyka, niby tak jak jest w rzeczywistości ale pytania debilne w ogóle nie adekwatne do charakteru jaki mogłyby badać Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jaki jest twój styl? 26.03.04, 20:44 widze ze moje przedpiszace napisaly delikatnie "ze sie nie zgadza, ze bzdura" ja napisze po prostu "pierdoly na kolkach" mysle ze pierwszy lepszy student napisal by na 1 semestsze lepsza ankiete jako zadanie domowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jaki jest twój styl? IP: 217.98.107.* 26.03.04, 21:08 w ogóle w tej gazecie jakieś półmózgi pracują, nie tylko na kwestionariuszach się nei znają, ale nawet na modzie. Artykuł o spódnicach był do dupy, a reszty odechciało mi się czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszmire Re: Jaki jest twój styl? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 01:42 calkiem fajny tescik- u mnie sprawdzil sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Jaki jest twój styl? IP: *.compromis.pl / *.compromis.pl 27.03.04, 07:56 Nawet trochę się zgadza lubię nowości,lubię sama wymyślać różne kreacje i rzeczywiście zawsze ludzie zwracają na mnie uwagę i mój strój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Jaki jest twój styl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:29 wszystko sie zgadza :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jaki jest twój styl? IP: *.crowley.pl 27.03.04, 11:36 U mnie tez się zgadza. Fajna zabawa. Poprosze o więcej Odpowiedz Link Zgłoś
printemps Re: Jaki jest twój styl? 27.03.04, 12:37 Avanti... przeraziły mnie stylistki na forum moda i styl, które totalnie nie radzą sobie z ortografią... nie zaufam w kwestii mody osobie, która pisze "golw" zamiast "golf" P.S. pewnie, że się czepiam =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jaki jest twój styl? IP: 217.98.107.* 27.03.04, 20:01 i w dodatku, ówarzajom, rze to fcale nie powinno żótować na ih profesjonalism obrarzajonc się gdy po ras kolejny ktoś zwruci im ówage. Dziwne, rze i jedna i dróga robiom byki. curz, dórne lale zakręciły siem koło jakiś bogatyh fagasuf, kturzy dali kase na to dziadofskie czasopismo swoim póstym musgom dajonc prace. I nawet na dopieranió óbioruf do sylfetki sie nie znajom, więnc na czym sie znajom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ovney Re: Jaki jest twój styl? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.04, 01:08 Richelie, pokemonie, ty za to pracujesz, żeby sie wyżyc na forum. Ciekawe ile czasu zajęło ci skonstrułowanie tego teksciku. Cięzko sie czyta... Kompleksiki masz jakies czy pracujesz w Glamour? Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Ovney IP: 217.98.107.* 30.03.04, 03:02 1. wyżywam się tylko na TYM forum, na innych jestem mądralińska, a na jeszcze innych wstrętna kokietująca pannica 2. tekścik owszem długo konstruowałam, to wielka sztuka dorównać w ortografii stylistkom z Avanti 3. w Glamour nie pracuję bo się nie nadaję, babcioklozetuję za to przysparzając ludzkości więcej szczęśliwych niż całe redakcje avanti, glamour i czego tam jeszcze dziadoskiego razem wzięte 4. kompleksiki nie wiem co to jest, ale chyba coś do jedzenia i choć marna ze mnie kucharka myślę, że i z tym dałabym radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danibar Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 19:38 wypełniłam ankietę, jest trafna,dobra zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jaki jest twój styl? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 19:54 klituś bajduś. Krótko mówiąc nic się bie zgadza, kompletne bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 10:14 No bo jak się ma zgadzać? Jeśli na ostatnie pytanie mam wybierać. A ja to wszystko zawsze mam przy sobie. No niezupełnie - spać z tym nie chodzę. Popieram kogoś kto napisał, że to pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Jaki jest twój styl? 28.03.04, 13:20 Gość portalu: asa napisał(a): > No bo jak się ma zgadzać? Jeśli na ostatnie pytanie mam wybierać. A ja to > wszystko zawsze mam przy sobie. A ja nic z tego. Jako jednostce chodzącej w dżinsach, bluzach i tego typu rzeczach wyszło mi, że jestem klasyczna. Miałam typowy z psychotestami problem "żadna odpowiedź mi nie pasuje":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jaki jest twój styl? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 13:19 wypełniłam i ..... nic się nie zgadza .... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Mój styl to 28.03.04, 13:31 sukienka z parki, sweter z sizalu i wlasnoręcznie splecione ze skórzanych pasków sandały (szewc zamocował plecionke do podeszew);-). i co? jak wypadam w Avanti? a zawsze noszę przy sobie - prezerwatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemob Re: Mój styl to IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.03.04, 15:05 po co wypelniasz testy kiedy lubisz wypadac poza nawias. Jak milo upewnic, sie, ze jestes szczegolna, nie trzeba chodzic do psychologa. Przeciez i tak chodzisz tylko w spodniach i bluzach - grunt to oryginalnosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Mój styl to 28.03.04, 15:18 Gość portalu: lemob napisał(a): > po co wypelniasz testy kiedy lubisz wypadac poza nawias. Jak milo upewnic, sie, > > ze jestes szczegolna, nie trzeba chodzic do psychologa. Przeciez i tak chodzisz > > tylko w spodniach i bluzach - grunt to oryginalnosc ;) jaaasne tylko że one nie są obcisłe i nie odsłaniają mi polowy pleców i brzucha. a sandały zrobie sobie naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemob Re: Mój styl to IP: *.chello.pl 28.03.04, 15:27 ja tez kiedys robilam sobie buty (na korku jak jeszcze nie byluy modne) w Lodzi u takiego starego szewca. Nic nie bylo ciekawego w sklepach a jak bylo to nie na moja studencka kieszen. Ciuchy sobie sama szylam (nawet sprzedawalam kolezanka) a teraz nie mam na to czasu nosze sie luzno i nic nie odslaniam, mam swoj styl i sie go trzymam moda nie budzi we mnie takich emocji i rozgoryczenia, ale jak kazda laska lubie sobie na mnia popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natex Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:15 no w sumie macie racje.jednak z drógiej strony nie ubieram sie w stylu osob które uznaliscie za podobne do mego stylu,ale dzieki wasza opinia moze mi sie sprzydac,buzka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PASIASTA ale schematy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 09:08 jakkolwiek bym nie wypełniła tego testu to sie niezgadza...a probowałam zakreślić niektóre wypowiedzi w róznych wariantach..i wyszło mi raz że mam styl naturalny i sie nie wyróżniam,??( dobre sobie) a drugi- klasyczny.i bardzo elegancki..hmmm.a wygladam raczej ortodoksyjnie- kocham styl gothik-punk i tak wygladam: baza kolorów- czerń, a potem dodatki, styl- który uwielbiam to lata 20-te,muzyka, przy której sie wzruszam to raczej muzyka lat 50-tych ( Fred Buscaglione, Bobby Solo..), kosmetyk który zawsze nosze do pomadka i kredka do oczu, pies- wilczór albo labrador..hmm co by tu jeszcze- mój wymarzony dom- to w górach, i uwielbiam nosić oryginalne ciuchy - może to byc też oryginalna zwiewna sykienka...TAKŻE TESTY RACZEJ NICZEGO NIEDOWODZĄ...a wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raja Re: Jaki jest twój styl? IP: *.beny.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 14:48 ok zgadzam się z tym co mi wyszło z testu,uwielbiam awangardowe ciuszki.Nieźle muszę przyznać ze pierwszy raz zgadzam się z tym co wyszło mi w takich psychozabawach Odpowiedz Link Zgłoś
ean Re: Jaki jest twój styl? 30.03.04, 07:41 nic się nie zgadza... jak zwykle. Ale zabawa jest niezła. Pozdrawiam Ean Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Jaki jest twój styl? 30.03.04, 14:23 U mnie idealnie sie zgadza jestem typem romantyczki!!! Jednak te testy chyba maja troche prawdy w sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Jaki jest twój styl? IP: *.broker.com.pl 31.03.04, 22:12 powiem szczerze ,ze nie wierze w takie tesciki ale ten mnie zaskoczyl, jest dokladnie tak jaki uzyskalam wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Jaki jest twój styl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 12:29 No coż... test zrobiłam. I hehe wynika całkiem przyjemny. Ale ja o swoim stylu mam jedno zdanie - przede wszytkim kobiecość! :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Jaki jest twój styl? IP: 62.233.192.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 21:24 wypełniłam wasza ankiete i rzeczywiscie wszystko sie zgadza!!!naprawde mam taki styl i lubie luzne, proste i malo ekstrawaganckie ciuszki!z pewnoscia bede czesto na stronie avanti...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jaki jest twój styl? IP: *.bielsko.msk.pl 04.04.04, 12:35 Wypelnilam ankiete, ale jej wynik moze w 50% jest zgodny. Lubie chodzic po sklepach,ale nie ubieram sie w szokujace ubranka. Nie lubie wyzywajacego makijazu. Nosze ubrania seksowne, ale z klasa i takie lubie. Nie jestem wiec "awangardowa".A jesli chodzi o pieski to lubie owczarki niemiecki i boksery. Odpowiedz Link Zgłoś
rabbia81 Re: Jaki jest twój styl? 05.04.04, 23:47 no mi wyszlo klasyczna:\ czy ja wiem moze do teatru zawsze myslalam ze jednak wygladam na modnisie..tak naprawde to ten test jest skandaliczny z gatunku tych co to od razu widac co zakreslac zeby byc zwariowana, sexi albo sportsmenka..a co jesli sie jest po trochu wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata.k.l@wp. Re: Jaki jest twój styl? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 09:18 W zasadzie potwierdziło się moje zdanie na temat mojego stylu.Prezentuję styl romantyczny,ale jakże trudny do codziennego "zastosowania" w tym czasie szaleńczego tempa i wiecznych spóźnień? Dziękuje ! Odpowiedz Link Zgłoś