nell26 23.09.02, 17:22 Ostani post 16:9- ale poswiecenie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: pajda, pamela i wierna zniknely... 23.09.02, 17:26 bo to jedna i ta sama osoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: pajda, pamela i wierna zniknely... 23.09.02, 17:35 agick napisała: > bo to jedna i ta sama osoba.... zalosny byl ten powrot wiernej1 zenada, myslala, ze jak poswieci 9 minut, to ktos jej uwierzy, ze nie jest poison1. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick nell.. 23.09.02, 17:42 wiesz co, olejmy ją (je..)... to nie ma sensu - udowadnienie kto jest kto... chrzanię to, śmieszy mnie ta szopka. pozdrawiam Cię..:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: nell.. 23.09.02, 17:44 agick napisała: > wiesz co, olejmy ją (je..)... > to nie ma sensu - udowadnienie kto jest kto... > chrzanię to, śmieszy mnie ta szopka. > pozdrawiam Cię..:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick tak więc.. 23.09.02, 17:49 ciszej nad trumną, proszę państwa...:) pa, pa... do domu czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: tak więc.. 23.09.02, 17:53 agick napisała: > ciszej nad trumną, proszę państwa...:) > pa, pa... do domu czas.. Faktycznie, najlepiej olac... papapapa, do jutra agick:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajda, pamela i wierna zniknely... 24.09.02, 15:19 nell26 napisała: > > Ostani post 16:9- ale poswiecenie:))))))) Czy to ty nell z pustyni i w paszczy? Pewnie tak. Taki kretyński nick niewiele osób umie wymyśleć. Ale mniejsza. To ty się raczej poświęciłaś zakładając wątek ku mej pamięci i wiernej. Otóż, wyszłam wczoraj o 15,55, ale to nie twój akurat interes. Zapomniałaś napisać , o której godzinie dzisiaj napisałam swój pierwszy post. Bardzo jestem ciekawa twoich obserwacji. Czekam jutro na te rewelacje. Pozdrawiam kochankę stasia. Odpowiedz Link Zgłoś