kalaruszek 21.01.06, 11:23 U mnie sporo takich jest np.: -wszystkie części Matrixa -Pearl Harbor czy jakos tak to sie pisze -Terminatory wszystkie czesci -Sara -Rejs -Armageddon I jeszcze jak sobie przypomnę to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwia_85 Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 11:26 ja tez " Rejs" i "Casablanca" - musze to koniecznie obejrzec , ale jakos tak nie mam kiedy . oczywiscie wielu innych tez nie ogladalam , ale te 2 to chyba wypada znac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vaporetto Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 14:45 Boże, ale herezje opowiadacie... Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 11:30 obywatel Kane:( Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 14:48 "Miś" a podobno smieszny film to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 15:48 u mnie jest jak zwykle dziwnie;) im wiecej jest zachwytow nad filmem tym mniejsza mam ochote go obejrzec;p co jednak nie znaczy,ze im wiecej jest obelg dla filmu tym wieksza mama chec na zapoznanie sie z nim:p wole takie przygaszone gwizadeczki, ktore nie sa moze zbytnio popularne jednak, maja to magicze filmowe "cos", jak np."Cinemo paradiso" w rezysserii Giuseppe Tornatore. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 18:53 sliver, casablanca Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 gladiator... 21.01.06, 19:18 gladiator.. straszny gniot szczerze mówiąc - obejrzałam już po szale na ten film ach, jeszcze jeden film obejrzałam długo po terminie - "pretty woman"..., nie wiem o co tyle hałasu... może nie jestem kobieca, ale nie rusza mnie to.. może gdybym oglądała w swoim czasie, w kinie, z tłumem widzów... Odpowiedz Link Zgłoś
ilsa.lund Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 21:49 Ja też mam takich kilka: -"Władca pierścieni" 2 ostatnie części, -"Gwiezdne wojny" -"Shrek" cz.1 -"Piła" - i inne:) Bye! Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Znane filmy których nie widziałyście??? 21.01.06, 21:51 Matrix, Gwiezdne Wojny, Rejs, Miś :-) Harry Potter wszystkie części - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś