zettrzy 21.06.06, 03:52 moja nowa szyfonowa sukieneczke i Sa Majeste La Rose Serge Lutensa (perfumka niewidoczna na zdjeciu) img132.imageshack.us/my.php?image=czerwiec209lo.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: dzis mialam na sobie 21.06.06, 09:04 Ale ładnie wyglądasz Zetko! Piekne te kwiatki, takie iście letnie. I te buty po prostu extra!! Odpowiedz Link
wee_monstar Re: dzis mialam na sobie 21.06.06, 09:43 mi tez sie bardzo podobasz..i tez musze powiedziec, ze masz swietne buty, ciekawe czy to obcas czy klocek -z przodu wygladaja super Odpowiedz Link
asik12 Re: dzis mialam na sobie 21.06.06, 10:07 Bardzo ładna sukienka. I chętnie zobaczyłabym też z bliska buty. Wyglądają super! Odpowiedz Link
pinkpanther Re: dzis mialam na sobie 21.06.06, 10:34 super wyglądasz, ale sukienkę proszę natychmiast skrócić i nie chować pięknych nóg Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 22.06.06, 05:28 alez ta sukienka polega na jej dlugosci - krotsza straci zupelnie fason, ona sie tak leciutko rozszerza od gory do dolu i wlasciwie powinna byc jeszcze dluzsza tylko ze ja nie potrafie sie sprawnie poruszac w bardzo dlugich kieckach Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 21.06.06, 12:15 Bardzo ladnie wygladasz w tej sukience i wlasnie podoba mi sie , ze jest dluga a przy tym bardzo zgrabna w calosci . Odpowiedz Link
masha_qrella a tak, jakos 22.06.06, 09:23 kto by pomyslal, niebieski ze..sraczkowatym img145.imageshack.us/img145/5539/buntitled13et.jpg Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: a tak, jakos 22.06.06, 09:27 ech, zazdroszcze ci, bo, wnioskujac z ciuchow, chyba upałow nie ma u ciebie a zestawienia bardzo ladne. spodniczka swietna. Odpowiedz Link
masha_qrella Re: a tak, jakos 22.06.06, 10:26 upaly mialam w zeszlym tygodniu, sama nie wiem co lepsze (gorsze) zimno ponuro deszczowo. zimno? zimowo wrecz!! 13C !!! ((((( Odpowiedz Link
madzi1 Re: a tak, jakos 22.06.06, 10:47 ojej gdzie tak zimno jest? a u nas po 35 stopni, a dzisiaj bez slonca ale duuuuuszno strasznie Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: a tak, jakos 22.06.06, 13:23 masha_qrella napisała: > upaly mialam w zeszlym tygodniu, sama nie wiem co lepsze (gorsze) > zimno ponuro deszczowo. > > zimno? zimowo wrecz!! 13C !!! ((((( zamienic sie chce u mnie ok. 30C i juz trzeci dzien mnie glowa boli od upalu Odpowiedz Link
gabi1234 Re: a tak, jakos 22.06.06, 15:51 Pasuje doskonale! Bardzo fajne zestawienie.A ja dziś tak bardzo oficjalnie bo zmusiły mnie do tego okoliczności. Panterko - przepraszam że znów czerwone buty, ale co ja na to poradzę, że mi one do wszystkiego pasują img204.imageshack.us/my.php?image=iza1759dh.jpg Odpowiedz Link
masha_qrella Re: a tak, jakos 22.06.06, 18:57 oj gabi jak ladnie! czerwone buty sa niezastapione! ja mam taka niezastapiona torebke. morska, ale tak mi sie zawsze udaje, ze w wiekszosci przyoadkow ja nosze bo pasuje, tak troche na bakier ciesze sie ze z akceptacja spotkalo sie moje dzisiejsze polaczenie 'a tak jakos' spodnica ta akurat zawsze do rajstop, na chlodne dni.. nie sprawdzalam, ale zakladam ze w cieple dni po pierwsze; nie sprawdzila by sie (to przeciez nie naturalna skora, choc i wyglada, i w dotyku jest swietna) no i po 2)-jak to wlasnie, ten t aki kolor, do golych nog..moglby sie niepotrzebnie zlewac.. a tak to fajnie jest Odpowiedz Link
addinka Re: a tak, jakos 22.06.06, 23:08 Gabi, moja faworytko) bardzo mi się podoba, elagancja i klasyka; Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: a tak, jakos 29.06.06, 13:39 Ladny zestaw czarno- bialy z czerwonymi dodatkami . Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: a tak, jakos 22.06.06, 16:29 Kto by pomyslal Na pewno nie ja a tu calosc wyglada swietnie zwlaszca z grubymi rajstopami . Odpowiedz Link
daino Re: a tak, jakos 23.06.06, 23:24 nazwijmy go "neutral" za to ze tak ladnie wyrecza i pasuje do wszystkiego Odpowiedz Link
foamclene spocony czwartek 22.06.06, 20:38 tylko buty nieuzywane img194.imageshack.us/img194/3798/czwwwartekkk9mo.jpg Odpowiedz Link
foamclene Re: spocony czwartek 22.06.06, 22:20 sportowo, ale niezbyt wygodnie bo wasko Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 23.06.06, 04:29 znowu mundurek - tym razem haftowany len; do tego Aqua di Parma Viola, niestety ostatnia kropla img62.imageshack.us/my.php?image=czerwiec22a3hx.jpg img83.imageshack.us/my.php?image=czerwiec22b4vb.jpg Odpowiedz Link
addinka Re: dzis mialam na sobie 23.06.06, 10:38 bardzo ładny i wcale niezbyt mundurkowaty; żakiet przypomina bolerko, całość robi bardzo lekkie wrażenie; elegancko, ale nie sztywno, to lubię) no i mój ulubiony letni kolor, obok, bieli i zieleni Odpowiedz Link
masha_qrella Re: dzis mialam na sobie 23.06.06, 10:41 mi tez sie podoba, ladny kolor i fason i w ogoole Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 23.06.06, 16:07 dziekuje za mile przyjecie - w koncu to tylko nudne biurowe ubranko Odpowiedz Link
masha_qrella zmiana polowiczna 23.06.06, 10:57 znow dzis mialam ochote zalozyc te spodnice (jak pisalam, to spodnica jesienno zimowa, wiec korzystam z chlodnych dni, jak sie ociepli to jej nie ponosze) dzis tez kolorowo, o przy okazji, zakiet nowy ( tzn stary w ogole ale nowy w mojej szafieza grosze, zal bylo mi nie kupic i sorry ze rabka recznika nie uchylilam www2.filehost.to/files/2006-06-23_02/105446_DSCN2905.JPG Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: zmiana polowiczna 23.06.06, 14:42 Ladny zestaw , zakiet laczy wszystkie twoje kolory . Odpowiedz Link
zettrzy Re: zmiana polowiczna 23.06.06, 16:09 zakiet swietny, no i zazdroszcze humanitarnej pogody, u nas ostatnio gorac ze ze zyc odechciewa Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: zmiana polowiczna 23.06.06, 14:53 zakiet! mialam kiedys spodnie z identycznego materialu! Odpowiedz Link
foamclene piatek w stolicy 23.06.06, 18:50 atlasowe bryczesy img381.imageshack.us/img381/5729/piatekkkk5bf.jpg img197.imageshack.us/img197/3648/piatek5lc.jpg img197.imageshack.us/img197/2100/piatekkk3cb.jpg Odpowiedz Link
gabi1234 Re: piatek w stolicy 23.06.06, 19:54 Świetne te portki! Ale Ty chudzinka jesteś! Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: piatek w stolicy 23.06.06, 19:59 zgrabna chudzinka i zgrabnie ubrana Odpowiedz Link
foamclene Re: piatek w stolicy 23.06.06, 23:11 chudzinka??? jaja sobie robicie... moze powinnam zawsze fotografowac sie aparatem telefonicznym Odpowiedz Link
foamclene Re: piatek w stolicy 23.06.06, 23:19 no ta motorolla chyba wyszczupla jakos... jak lustra w H&M Odpowiedz Link
addinka Re: piatek w stolicy 23.06.06, 22:36 foamclene napisał: > atlasowe bryczesy > > img381.imageshack.us/img381/5729/piatekkkk5bf.jpg > img197.imageshack.us/img197/3648/piatek5lc.jpg > img197.imageshack.us/img197/2100/piatekkk3cb.jpg ja bym do tego dała buty na obcasie lub koturny i git, no i wtedy torba inna Odpowiedz Link
foamclene Re: piatek w stolicy 23.06.06, 23:15 pzyznam sie, ze myslam o tym wlasnie tak ABBowo by bylo, bo te porty to takie zywcem z lat 80tych ale nie wystarcza mi odwagi na te obcasy... Odpowiedz Link
masha_qrella Re: piatek w stolicy 23.06.06, 22:49 ja tez chce takie!!bryszeczy! pliss! Odpowiedz Link
foamclene Re: piatek w stolicy 23.06.06, 23:18 bryczesy atlasowe ala bojowki(z bojokowa kieszenia na nogawce i sznurkiem w pasie czego nie widac nafoto) sa marki only jeans, ale nabyte w uzywanej wiec to chyba jakis strayyy model Odpowiedz Link
daino Re: piatek w stolicy 23.06.06, 23:20 super te brzyczesy. mam nadzieje ze znajde takie czarne. Odpowiedz Link
ranula Re: dzis mialam na sobie 25.06.06, 23:12 a ja z powodu upałów dziś ubrana w taką sobie sukienkę: img258.imageshack.us/img258/9457/16wd1.jpg Odpowiedz Link
pinkpanther Re: dzis mialam na sobie 25.06.06, 23:28 fajnie w niej wyglądasz a bikini w paski? Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 14:13 Sukieneczka przyjemna i w sam raz na lato ale nie lubie tego zestawu kolorow . Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 02:54 sliczna - jeden z moich ulubionych zestawow kolorystycznych no i ma fenomenalny dekolt ja robie podroz w czasie, bo wczesniej nie moglam - casual Friday czyli ostatni piatek img72.imageshack.us/my.php?image=czerwiec239om.jpg Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 13:48 Co za cudna spodnica zettrzy!!!! Super z tymi sandalkami i bluzka a bluzka cos mi przypomina ... moja bahama yellow tylko Twoja ma ladniejszy dekolt i w ogole . Pieknie wygladasz a poza tym uwielbiam ta dlugosc i sliczna koronka spod niej wystaje Tutaj moj stroj z weekendowego wyjscia do knajpki na urodziny . Kombinezon wiazany szaliczkiem , klapki " na luzie " , naszyjnik z drewna . Drugie zdjecie z zakietem na grzbiet . Zakiet jest azurowy , lejacy z polyskliwej nitki tutaj tego nie widac . img67.imageshack.us/img67/4491/kombi10448fu.jpg img85.imageshack.us/img85/7456/kombi10374yc.jpg Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 16:07 kombinezon! to jest to czego mi brakuje, zawsze robie plany zeby uszyc i potem zapominam swietnie sie prezentujesz, korale idealnie wspolgraja z dekoltem - zakiet ladny ale wole sam kombinezon, to jest cos jakby MM wlozyla spodnie - niby na luzie i sportowo ale niesamowicie seksownie; taka sukienka wieku rakiet kosmicznych urodziny Twoje? stooooooo laaaaaaaat! Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 17:24 Dziekuje zetrzy Urodziny nie moje - znajomej z narzeczonym .Bylismy we czworke w restauracji i potem w paru miejscach na drinka . Zdjecia jak zwykle niefortunne , zasmiece watek jeszcze dwoma i koniec Zakiet pochodzi od kompletu z sukienka z grupy 3 i sluzy jako okryjbida do przejscia ale sciagam go .Akurat podpasowal mi do kombinezonu i bezowych dodatkow . Na drugim zdjeciu lepiej widac tkanine i kolor szaliczka - bez z czerwonym i jeszcze mam czerwone lamowki wokol dekoltu i ramion . img49.imageshack.us/img49/9391/zakiet10434pv.jpg img362.imageshack.us/img362/2281/zakiet10739bt.jpg Odpowiedz Link
gabi1234 Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 20:38 Piękne dłuuuuuugie włosy. Szczerze zazdroszczę. I hoduję własne Odpowiedz Link
madzi1 Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 14:09 fajna ta sukienka nawet mierzylam identyczna ale byla za duza Odpowiedz Link
ranula Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 16:02 sukienka pochodzi z H&M - tez spodobalo mi sie polaczenie kolorow. A pod spodem bikini w kwiatuszki, to takie praktyczne ubranie do domu, zebym mogla w kazdej chwili wskoczyc na ogrodek i sie poopalac. Chociaz w tych upalach kapituluje, chowam sie do kazdego napotkanego cienia A dzis w pracy tak: (zainspirowana połączeniami gabi img49.imageshack.us/img49/4033/10029833co.jpg Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 20:13 very Pucci i kto mowi ze do pracy trzeba nudno Odpowiedz Link
gabi1234 Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 20:40 Miło mi, że jestem inspiracją dla kolejnej osoby Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: dzis mialam na sobie 26.06.06, 20:56 gabi, lepsza z ciebie trend setterka niz kate moss ) Odpowiedz Link
gabi1234 nie miałam dziś na sobie 26.06.06, 21:46 wprawdzie nie miałam dziś tej sukienki na sobie ale wklejam tu żeby nie zaśmiecać - dziś kupiłam takie oto coś, za bezcen po prostu img59.imageshack.us/my.php?image=s9qz.jpg SZCZEGÓŁ który "robi" całą sukienkę img299.imageshack.us/my.php?image=iza1821bz.jpg Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: nie miałam dziś na sobie 26.06.06, 21:53 pierwszy link cos nie dziala.. Odpowiedz Link
gabi1234 Re: nie miałam dziś na sobie 26.06.06, 22:34 a teraz? img519.imageshack.us/my.php?image=iza1790oa.jpg Odpowiedz Link
ranula Re: nie miałam dziś na sobie 26.06.06, 23:18 Ładna. Ale nogi trzeba mieć, żeby było co pokazać Odpowiedz Link
addinka Re: nie miałam dziś na sobie 27.06.06, 14:42 no świetna ta kiecka i w twoich ulubionych kolorach, i za bezcen? nieźle, czyżby sh? bardzo ładnie w niej wygladasz, wersja z japonkami taka weekendowa, zresztą ja bym się w niej nie odważyła daleko ruszać-po ogródku, ewentualnie, plaża, wakacie, bo jak dla mnie nieco za krótka; chociaż wyciągnelam niedawno z szafy sukienke, którą nosiłam jeszcze 6 lat temu, a teraz założyłabym ją tylko jako tunikę do spodni, pokazę ją kiedyś w galerii) Odpowiedz Link
gabi1234 Re: nie miałam dziś na sobie 27.06.06, 15:48 No właśnie addinko, kiedy coś wkleisz?? Czekam z niecierpliwosćią!! Odpowiedz Link
addinka moja propozycja, co Wy na to? 28.06.06, 18:57 po dzisiejszym wątku na forum moda odechciało mi się zupełnie cokolwiek wklejać( najłatwiej jest krytykować jak samemu się nie wkleja swoich zdjęć i ma bardzo wysokie mniemanie o sobie, a tego nie brakuje forumkom z fm; dlatego mam propozyję, żeby forum było zamknięte, unikniemy głupich uwag i niepotrzebnej krytyki, złośliwych uwag itp. wówczas bardzo chętnie wkleję swoje zdjęcia; nie mówię, że krytyka nie jest dobra, bo jest, ale nie złośliwe uwagi, nieco nawet chamskie, po co nam to? odsyłam do wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=44327775&v=2&s=0 Odpowiedz Link
foamclene Re: moja propozycja, co Wy na to? 28.06.06, 20:03 no cos Ty... nie daj sie zdolowac i pozbawic pewnosci siebie nie wszystkim musimy sie podobac... nie o to w tym wszystkim chodzi... mnie... moj facet ciagle krytykuje moj wyglad i wszytsko co robie... dzieki niemu schudlam 15 kg a moje projekty wygrywaja przetargi z wielkimi agencjami reklamowymi (co byloby gdyby mi przytakiwal? dzieki krytyce i presji spoleczenstwa ksztalce sie i doskonale... a to, ze intrygantka wywolala dyskusje, spor na forum... to swietnie - konflikt poza "wadami" ma takze ogromny potencjal... nalezy to wykorzystac uszy do gory i czekam na zdjecia Odpowiedz Link
zettrzy Re: moja propozycja, co Wy na to? 30.06.06, 02:43 oj oj... te intrygantki z Mody maja wlasnie taki cel - popsuc nam zabawe, zniechecic do kontynuacji, pojsc do kata i plakac masz racje ze chamskie uwagi sa nikomu niepotrzebne, ale niestety swiat jest taki ze sie ich nie uniknie, zreszta zauwaz ze maja one rowniez dosc ciekawa strone odwrotna - ofiary takich uwag natychmiast nabieraja pewien aspekt martyrologiczny, podczas gdy autorzy sa odbierani jako cos w rodzaju SS forum jest zamkniete, dlatego wlasnie aby uniknac chamstwa, i wydaje mi sie ze jak dotad wszystko gra, powiem wiecej - wlasnie brak chamstwa na Galerii tak drazni te rozmaite krytykantki z Mody, dla ktorych dzien bez pyskowki to dzien stracony dlatego prosze olewaj rozne takie watki z cyklu "jak one smia", zreszta - czego innego mozna oczekiwac od okreslonych typow? ja bym sie powaznie zaniepokoila gbyby pewne niki nagle przestaly najezdzac na moja garderobe, bo to by znaczylo ze ubieram sie w ICH guscie brrrr, na sama mysl mozna dostac czkawki z nerwow pozdrawiam i naprawde nie przejmuj sie intrygami z Mody, nie ma czym Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 28.06.06, 03:50 dzisiaj polski len - kupilam ten material podczas wizyty w Warszawie, w sklepie na Marszalkowskiej, kolo Swietokrzyskiej, buty drewniaki ktore pokazalam jako drewniaki img519.imageshack.us/my.php?image=czerwiec275ll.jpg img53.imageshack.us/my.php?image=czerwiec27a0yz.jpg Odpowiedz Link
foamclene Re: dzis mialam na sobie 28.06.06, 19:47 zettrzy dlaczego sie nigdy nie usmiechasz ? robisz taka grozna mine potem wszytskie sie Ciebie boimy i przytakujemy chyba tylko jedno foto pamietam takie wesole w windzie jakiejs w okularach slonecznych... Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 30.06.06, 02:47 mam taka mine bo: 1) koncentruje sie na zdjeciu a glownie zeby mi reka nie zadrzala 2) sie do niej przyzwyczailam i jest mi w niej, otwarcie mowiac, wygodnie 3) czasem trzeba wygladac groznie, tak dla urozmaicenia 4) teraz to juz sie zrobil signature look i jak go zmienie ludzie mnie przestana rozpoznawac Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 13:45 Bardzo Ci dobrze z poszerzanymi ramionami Mamy tu ktytykowac wiec powiem , ze klapki wydaja sie za lekkie do ciezkiej i zapietej gory biorac pod uwage caly kostium ale juz zupelnie inaczej wygladaja z sukienka bez rekawow Material ma ladny spokojny wzorek , ja niestety lnu nie posiadam bo wymaga prasowania niemniej na innych wyglada ladnie . Odpowiedz Link
zettrzy Re: dzis mialam na sobie 30.06.06, 02:48 klapki maja kontrastowac wielkoscia, ale oczywiscie to nie kazdemu sie musi podobac ja lubie takie dziwne polaczenia len ma taka nature ze lubi byc wymiety wiec nie ma co zawracac sobie glowy prasowaniem Odpowiedz Link
masha_qrella nuda 29.06.06, 09:31 i to jeszcze za male pieniadze (jak to u mnie zwykle), i to jeszcze na tle jakiejs beznadziejnej sciany. a i tak mnie tto cieszy,bo wysilek malym kosztem, to ciagle wysilek. a nie rozciagniety tshert i spodnie bez wyobrazni. nie wspominajac o zaspokojaniu ekshibicjonistycznych ciagat a lans i artyzm kiedy indziej moze poki co chodzi o : i detal (te spodnie z grubego sztruksu ) img159.imageshack.us/img159/3249/det2ka.jpg plus beda jeszcze korale rozowe (te zwykle plastiki, w mocnym rozu) ale zostawilam je w samochodzie Odpowiedz Link
foamclene Re: nuda 29.06.06, 10:16 ) zapomnialas o wielkim tylku wcisnietym w spodnie dwa rozmiary mniejsze... i ten kurz, te paprochy, roztocza chorobotworcze stwory... przy duzym powiekszeniu zdjecia widac, ze nie posiadasz czyszczarki do ubran Odpowiedz Link
foamclene Re: nuda 29.06.06, 10:19 nie wspomne juz o marnej jakosci fotografi prze Coebie wykonanej i to dewiacyjne kadrowanie! Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 10:39 a jak najbardziej juz serio, to zapomnialam wkleic glowne zdjecie img230.imageshack.us/img230/2815/dscn29735gm.jpg Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 10:39 tak, naprawde, i te brudne stare buty! foamclene to o pomste do nieba wola Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 10:41 spoznilam sie do pracy, zapomnialam wziac z auta korali, i jeszcze musze zrobic szczegil tego sweterka ( to kopertowka tak w ogole) bo ma sliczny brzeg amarantowy. chyba podczas lunchu zrobie wycieczke do auta (mimo ze zaparkowane 10km od pracy:/) ppo te korale, bo to identyczny odcien! Odpowiedz Link
foamclene Re: nuda 29.06.06, 11:08 to ja poprosze o zdjecie przy aucie niech sie okaze, ze graderoba do lakieru nie dobrana Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 12:03 no, garderoba niedobrana! Ale torebke mam dobrana do auta (bo z wygody i lenistwa nosze niebieska) wniosek? Torebka jest niedobrana do stroju!! a stfu maszo, jak ci nie wstyd!! Wywalilabys lepiej swoj tlusty brzuch w biodrowki ze stringami na wierzchu, ty to naprawde, nie potrafisz sie ubrac! Odpowiedz Link
foamclene Re: nuda 29.06.06, 13:20 dzis idac do uzywanej odziezy w blaszaku wcisnelam sie w "bluzeczkie" kolor amarant czarny stanik bez fizbin z czasow licealnych zaowocowal wyleniem sie tluszczu vel miesien piersiowy pod pachy - jak to mowi jacykow "uszy spaniela" jedno pod brzuchem drugie na plecach... do tego wyszukane japonki czy nie nazbyt eleganckie na targowisko? (ale w koncu i na targu managera spotkac mozna) przepraszam za jakosc zdjec, jak tylko odbiore z servisy mojego nikona D poprawie sie wietnamski odcien opalenizny ufundowalo solarium nowej generacji w klinice Mediq przy ul. pilsudskiego img110.imageshack.us/img110/9595/zzzzzzarrrr0gw.jpg img205.imageshack.us/img205/7720/zarrrrrrrrrrrrr4ju.jpg Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: nuda 29.06.06, 14:06 Przydalyby mi sie takie klapki z amarantowym kwiatem do peniuarka ... Odpowiedz Link
zettrzy Re: nuda 30.06.06, 02:51 fajna poza - chociaz oczywiscie taka uniesiona lekko stopa kojarzy sie niesamowicie frywolnie Odpowiedz Link
foamclene Re: nuda 29.06.06, 11:07 o rpsze i jeszcze sicane kopie ze zlosci, ze sie kolezance paprochy nie spodobaly Odpowiedz Link
funghettino Re: nuda 29.06.06, 12:43 to nie paprochy, plame ma na scianie i zakrywa! balagan w domu taki ze az wstyd a na sobie mam bikini czarne (wklejone w watek o bikini wlasnie) na to bawelniana biala narzutke od marokanczyka i granatowe dresowe bermudy (a no i zakurzone klapki). zupelny brak stylu w plazowaniu sie- co gorsze mam jeszcze bialy kapelusz do tego wszystkiego... Odpowiedz Link
foamclene Re: nuda 29.06.06, 13:30 >co gorsze mam jeszcze > bialy kapelusz do tego wszystkiego...< no mam nadzieje, ze przynajmniej kowbojski z H&Ma Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 13:34 oddawaj buty!! piekne Prosze, znasz moja 'tube' amarantowa, (wklejalam) i bialy na to sweterek ktory mialam. przeciez bym caly rynek podbila Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: nuda 29.06.06, 13:55 Mnie sie bardzo podoba ten zestaw rozowo- czarny . A jakie korale ? Zalezy jakie , moze lepiej bez nich ? Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 14:05 podoba?i po co sie podlizujesz?? Korale plastikowe amarantowe, pokazane juz byly ostatnio ( z bialym sweterkiem wtedy i amarantowa tuba pod) ale nie moge teraz znalezc na forum.. (+na priva) Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 14:07 no i nie, bez korali oczywiscie tez fajnie wyglada, ale jak juz wydalam na nie te 5 zlotych, to moglabym je chociaz troche poeksploatowac Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: nuda 29.06.06, 14:08 Jak Tobie sie nie chce szukac to mnie tym bardziej !!!! Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 14:28 ale ja w pelnym poswieceniu przeszukalam!!!!! i nie znalazlam. mi sie zawsze chce:p Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 14:33 no dobra, klamalam to te,. img131.imageshack.us/img131/6645/top0qd.jpg Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: nuda 29.06.06, 14:43 Jak te to w porzadku , akurat pod szyje , pasuja kolorem i do calosci w sam raz bo takie bogatoblyszczcozwisajace to juz co innego , dzieki za pofatygowanie sie z linkiem Odpowiedz Link
masha_qrella Re: nuda 29.06.06, 16:15 foamclene ja wiem ze takie slowo nie istnieje ale akurat wiesz ja glupia jestem i z polskiego zawsze dwuje, wienc sama rozumiesz, pierwsze chlaslam co mi na jezyk slina przyniosla. hyjacynt: "Jak te to w porzadku , akurat pod szyje , pasuja kolorem i do calosci w sam raz bo takie bogatoblyszczcozwisajace to juz co innego ," no przeciez mowilam ze pasuja ty nie dos ze bez gustu to czytac nie umiesz czy co! nie na ja nie moge, tu to sie chyba tylko same exhibicjonistyczne przyglupyudzielaja ( to dopiero moj osmy komenatrz w tym watku od rana czy ktorystam nie wiem czy dobrze licze, w koncu) Odpowiedz Link
masha_qrella 10 Re: nuda 29.06.06, 16:17 a, i tak podczas lunchu zaopmnialam ich w aucie poszukac.w aucie przeciez tez mam burdel, tez kiedys zobie zdjecie no chba ze gdzie indziej zostawilam. Odpowiedz Link
masha_qrella 10 Re: nuda 29.06.06, 22:09 czszczarki do ubran nie mam jak nic! fstyt. co ja gadam, detal i korale: www3.filehost.to/files/2006-06-29_03/214115_DSCN3010.JPG Odpowiedz Link
foamclene Re: nuda 29.06.06, 15:16 wstyd mi bylo przyznac sie wzcesniej ale wlasnie dowiedzialam sie co to "tuba" Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 13:37 Jeszcze ja sie wpakuje ze zdjeciami marnej jakosci z tego tygodnia 1 Jedna z moich sukienek + czarne bolerko img299.imageshack.us/img299/3847/hb2fk.jpg 2 Z cyklu "laczenie wzorkow" To sa spodnicoszorty , pod spodem spodenki na wierzchu siatka moro w ksztalcie spodniczki img235.imageshack.us/img235/9286/mo3ro.jpg 3 W calosci img230.imageshack.us/img230/2200/moro3ge.jpg Odpowiedz Link
gabi1234 Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 13:39 boszzz co za fatalne zdjęcia! i jeszcze se na wannę wlazła! wyżej już nie szło fstydu nie macie bukietowo-hiacyntowo! Odpowiedz Link
foamclene Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 13:46 no coz lustro jak bylo zaplute tak jest kolezanka, ktora wyjechala, aby zarobic na studia sprzatala w austrii u polek, ktorym odbila szajba i szczotą gardzily (bo przeciez austyjacka szmata bartdziej paskudna niżli polska nauczyla sie tam, ze sprzatac nalezy sprytnie i z wyczuciem... przecierac tylko tam gdzie swiatlo sie odbija i brud widac naklad parcy niewielki, a efekt doskonaly Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 13:52 Costa na mnie wlazly ? Narazam sie na wypadek ( slizgo ) i utopienie zeby Wam pokazac zdjecia i jeszcze malo ? W nastepnej sesji zrobie tlo - pranie w wannie i suszenie rzeczy to uwaga od lustra sie Wam odwroci Odpowiedz Link
gabi1234 Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 14:19 tylko koniecznie to muszą być gacie i najlepiej stringi Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 14:24 Stringi mam tylko dwie Za to beda frontem do widza !!!! Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 14:27 Oczywiscie frontem do widza beda inne gacie , stringi tylem do przodu i mnooooostwo skarpet mojego meza . Odpowiedz Link
gabi1234 Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 14:37 Najlepiej z naturalnymi wywietrznikami hi hi Odpowiedz Link
foamclene Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 15:01 > Stringi mam tylko dwie < o jesoo... a niedawno byl watek o tym jak stan higieny polakow ulegl poprawie a kolezanka wyjezdza na tu, ze ma tylko dwie pary gaci niechigienicznych przez ginekologow odradzanych typu stringi pieknie... Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 15:18 Tez nie lubie tego na doopie ale sama rozumiesz , trafila sie okazja : uzywane co prawda ale placisz tylko za jedna pare a druga GRATIS !!! Kazdy by kupil , chyba tylko glupi by ominal taka gratke , nie ? Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 14:10 Mowisz , ze jak umyje lustro to zdjecia beda wyrazne ? Hmmmm wcale nieglupi pomysl , sprobuje ale dopiero po wakacjach . Odpowiedz Link
foamclene Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 15:04 tak mowia rozdzielczosc matrycy zwiaksza sie proporcjonalnie do ilosci zuzytego plynu do mycia szyb... podobno ostrosc mozna poprawic stosujac plyny "anty fog" Odpowiedz Link
ranula Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 16:52 Ja dzis tak,bo nie wiem czemu wydawalo mi sie rano ze dzisiaj zimniej jest? img287.imageshack.us/my.php?image=10029956pj.jpg do tego kolczyki pod kolor bluzki-od mego lubego img530.imageshack.us/my.php?image=10030048jz.jpg Odpowiedz Link
masha_qrella Re: dzis mialam na sobie 29.06.06, 21:54 oj mi sie podoba, najbardziej kolorystycznie! Odpowiedz Link
masha_qrella lansik 29.06.06, 22:11 czyli ogrodowa pora. kto czekal ten ma teraz podziwiac:prosze zestaw ogrodowy i to z badziewnym paskiem czerwonym. tak mi sie normalnie spodobalo ze jako ze jutro mam wolne wiec chyba normalnie sie tak ubiore i dorzuce moje czerwone sandalki ))) totalne zachwianie proporcji! ogrod prosze podziwiac. zarzucilam ma wszakze brudna niebieska sciane. www.imageheap.com/main/pic.php?u=1106Ueq3R&i=5045 www.imageheap.com/main/pic.php?u=1106Ueq3R&i=5046 www.imageheap.com/main/pic.php?u=1106Ueq3R&i=5047 mi sie wyswietlily dobrze, w sensie rozmiarowo dopasowaly sie do strony, sorry jelsi wielgachne innym wyjda Odpowiedz Link
zettrzy Re: lansik 30.06.06, 04:51 kurcze, ze ja nie mam warunkow na takie mini... uwielbiam mini, obustfiam wprost a najminiejsze mini jakie moge zalozyc musi siegac tak troche nad kolano... nie ma rowno i sprawiedliwosci, no co tu duzo mowic Odpowiedz Link
asik12 Re: lansik 30.06.06, 07:26 Też zazdroszczę warunków do noszenia takiej mini. Ja wogóle nie noszę spódnic przed kolano bo wyglądałoby to bardzo nieciekawie. Ale Twoja całość masho bardzo fajna! Odpowiedz Link
foamclene Re: lansik 30.06.06, 09:15 a myslalam ze to ja nosze najbardziej nieprzywoicie krotkie szorty pierwsze co mi na mysl przyszlo, ze wygladasz jak moja siostra... ona tez jest legalna blondynka i tez nosi takie mini... 9 miesiacu ciazy miala piekna figure nosila ciasne topy i takie mini w wersji hardcorowej panterkowej oczywiscie sandalki na obcasie nigdy wczesniej ani pozniej nie widziala takiego zjawiska i co najwazniejsze naprawde wygladala swietnie to chyba kwestia dlugich nog i kszaltu bioder... troche mi szkoda, ze to nie dla mnie, niestety po 30stce posladki wystaja nieco ponizej linii spodniczki Odpowiedz Link
madzi1 Re: lansik 30.06.06, 21:36 ja tez bym mogla takie miniowy nosic gdybym miala uda chudsze chociaz zastanawia mnie czy w az takiej krotkiej mozna sie schylic bezstresowo? serio pytam ostatnie zdjecie jakies takie dziwne jest, straaaasznie chudziutko wygladasz... Odpowiedz Link
masha_qrella Re: lansik 30.06.06, 22:17 > ostatnie zdjecie jakies takie dziwne jest, straaaasznie chudziutko > wygladasz... dziwne? nie,. to normalne ze chudo wygladam. ja jestem chuda Odpowiedz Link
masha_qrella Re: lansik 30.06.06, 22:28 > zastanawia mnie czy w az takiej krotkiej mozna sie schylic bezstresowo a to zalezy co Cie stresuje Odpowiedz Link
foamclene Re: lansik 30.06.06, 22:43 ja najbardziej boje sie spodnic podfuwajek... strasznie sie boje obnarzenia rozstepow na tylku a poniewaz czesto spotykaja mnie zrzadzenia losu dosc nietypowe np. kiedys zaatakowal mnie golab pod galeria centum moge byc pewna, ze jak zalozylabym spodnice swiat poznal by moj tylek Odpowiedz Link
hyacinth.bucket Re: lansik 01.07.06, 19:08 Chodzi sobie ta marsha jak czapla po trawie na tych dlugch nogach a najlepsze ma buty - uwielbiam takie buty sa bardzo wygodne i zdrowe a spacerowanie w nich po rosie to sama przyjemnosc Przy okazji pozdrawiam Was i zegnam na pare tygodni . Odpowiedz Link
zettrzy Re: lansik 02.07.06, 05:18 pozdrawiam nawzajem i mam nadzieje ze sie zobaczymy jak wrocisz - z nowymi ciuchami, oczywiscie! Odpowiedz Link
masha_qrella Re: lansik 03.07.06, 09:41 imagecheap poprawka techniczna img123.imageshack.us/my.php?image=dscn29925at.jpg img111.imageshack.us/my.php?image=dscn29947nx.jpg Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: lansik 04.07.06, 11:24 podziwiam zgrabne, smukle nogi poza tym to nie wiem co bylo na zdjeciach... Odpowiedz Link