Gość: REK IP: 212.160.145.* 11.11.02, 21:00 MAM TYLKO 16 CM WE ZWODZIE I 12 OBWODU I PODCZAS SEXU Z MOJA DZIEWCZYNA NIE CZUJE TARCIA O SCIANKI. MAM CHYBA ZA MAŁEGO... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: CO MAM ZROBIĆ? 11.11.02, 21:06 W zwiazku z tym starasz sie nadrobic braki piszac wielkimi literami? Sa jakies sposoby na wydluzenie. Niedawno byly omawiane na forum mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: CO MAM ZROBIĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 22:33 Gość portalu: REK napisał(a): > MAM TYLKO 16 CM WE ZWODZIE I 12 OBWODU I PODCZAS SEXU Z MOJA DZIEWCZYNA NIE > CZUJE TARCIA O SCIANKI. MAM CHYBA ZA MAŁEGO... > JUŻ REDAKTOR RUMIAN, KILKA LAT TEMU ODPOWIEDZIAŁ NA TO PYTANIE. "OWIŃ GO W POLSKĄ GAZETĘ( MOŻE BYĆ GW), ONA WSZYSTKO WYOLBRZYMIA. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: CO MAM ZROBIĆ? 11.11.02, 22:43 więcej cierpliwości, jak będziesz oglądał i sprawdzał co piętnaście minut (i to na różnych forach) to nie zauważysz nawet jak urośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: CO MAM ZROBIĆ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 13:14 aankaa napisała: > więcej cierpliwości, jak będziesz oglądał i sprawdzał co piętnaście minut (i to > > na różnych forach) to nie zauważysz nawet jak urośnie > jest jeszcze jeden wypróbowany sposób. Wywierć w łóżku dziurę i włóż w nią fiutka, pod łóżkiem przyczep do niego ciężarek 5 kg. Trzymaj 2 godz.dziennie .Po miesiącu zmierz, efekt murowany. Odpowiedz Link Zgłoś