Dodaj do ulubionych

Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam...

22.10.05, 21:22
ale co innego niz ptasie odchody :P
Obserwuj wątek
    • mopsik12 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:23
      Dieta białkowa...Zdrowa:-)
      • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:25
        Bede miała zdrowe ciałko :)))
    • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:24
      To się ciesz;))) prawdopodobnie to co połknęłaś to najlepiej przyswajalne
      naturalne białko;)))))
      • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:24
        taaak??? nie wiedziałm. To farta mam.:)))
        • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:25
          A smakowało chociaż???;)))))
          • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:26
            mniaaam :)))
            • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:27
              A pracę pisać miałaś:)) oj Asiulka...;)))))))))
              • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:30
                jutro wstane o 7 rano! Bo dzisiaj nic nie zrobilam!
                • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:32
                  Jak to nic???;)) takie białko to piechotą nie chodzi;)) też się trzeba
                  nastarać;)))))
                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:33
                    alez piechotą chodzi! Jak najbardziej! :)))
                    • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:33
                      ;))) niezmotoryzowane????;))
                      • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:35
                        a to zle ze srodowiska nie zatruwa?
                        • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:36
                          No niby dobrze, ale energię na chodzenie marnuje, a mógłby ją na coś
                          pożyteczniejszego spożytkować;))
                          • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:38
                            chodzenie to fajna sprawa, uwielbiam spacerowac :)))
                            • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:41
                              Ja tam wolę białko;))))
                              • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:43
                                to musisz dobierac odpowiednie pozywienie, zeby miec pewnosc ze Twoje białko
                                bedzie najwyzszej jakosci :)))
                                • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:44
                                  Się wie;))) wszystko albo nic;))) na marne białko nawet nie zwracam uwagi;)))
                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:48
                                    kiepskiej jakosci białkom mowimy NIE!
                                    • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:49
                                      Zrób sobie taką sygnaturkę;))) super to powiedziałaś;))))
                                      • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:50
                                        no nie wiem, zobacze, jakos nie przepadam za sygnaturkami :))
                                        • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:51
                                          Ale to jest sygnaturka idealna i w dodatku Twojego autorstwa;))) naprawdę
                                          super;)) udała Ci się;))
                                          • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:51
                                            eeee :)))
                                            • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:54
                                              No nie marnuj tej sygnaturki.... jak jej nie chcesz to możesz mi oddać
                                              • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:55
                                                to wez! :)))
                                                no ja jakos tak za sygnaturkami nie przepadam :)))
                                                • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:57
                                                  Rozumiem, że zrzekasz się wszelkich praw autorskich??;))
                                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:00
                                                    Przenosze własnosc prawa autorskiego na Ciebie. Bedzie to czynnosc prawna
                                                    nieodpłatna :)))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:01
                                                    No to Bóg zapłać Asiu;))))
                                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:01
                                                    W prezencie dostałas za to ze mnie znosisz na tym forum :)))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:04
                                                    Oczywiście, że znoszę a nawet więcej;)))
            • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:28
              a kto był takim sympatycznym i zdrowym dawcą?
              • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:31
                a to nie byłes Ty??? :)
                • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:34
                  gdybym to był ja to zapytałbym: a kto był takim mądrym, przystojnym, zdrowym,
                  sympatycznym,inteligentym, wrażliwym ale pewnym, męskim ale łagodnym, spokojnym
                  ale pewnym etc.. dawcą?
                  ALe może to i ja?
                  Zjadłem dzis dużo orzechów, dało się wyczuć?
                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:36
                    rzeczywiscie był orzechowy posmak :)))
                    • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:37
                      no to ja, bez dwóch zdan. Byłaś zabezpieczona?
                      • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:39
                        a czemu sie o zabezpieczenie pytasz?

ps. a wiesz ze o dzidzisusiu marze :)))
                        • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:45
                          pytam bo jeszcze jakis orzeszek się zrobi albo co? A w twoim wieku to częste
                          pragnienie))
                          • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:49
                            a Ty nie chcialbys miec malenkiego dzidziusia ze mna? :)))
                            • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:53
                              tylko pewnie by powstała nowa religia.
                              Tego dnia wstąpił na nią internet i zapłodnił ją mocą swoją.
                              • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:54
                                a tam internet!
                                mozna by sie spotkac w realu :)))
                                • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:57
                                  A czy ty nie masz przypadkiem pracy do napisania?!! Najpierw mi każesz chodzić
                                  na wybory, teraz spotykać w realu a później będę musiał pranie robić i gotować
                                  obiady) Już ja was znam))
                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:59
                                    pranie lubie robic sama, ale obiady mogłbys Ty robic, a pracy juz dzisiaj nie
                                    napisze bo teraz to jestem zmeczona ale wstane o 7 rano i sie wezme od razu do
                                    pisania!
                                    JA jestem kochan kmobietka. Nic Ci nie bede kazała robic. Bede Cie tylko ładnie
                                    prosiła i sie przymilała w uroczy sposób:)))
                                    • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:02
                                      nie kuś, ja świetnie gotuję ale zmywać nie lubię.Ale jak już jestem z kobietą
                                      to lubię jednak cos jej zrobić))), nawet jak mi tego nie każe. Chyba że zabroni
                                      ale to przecież nienormalne))
                                      • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:04
                                        spoko, zmywac moge, nawet to lubie, byle bys gotował :)))

a co takiego lubisz robic czego mialabym ci zabraniac? ja bym Ci na wszystko
                                        pozwalala :)))
                                        • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:07
                                          dokładnie nie wiem ale czytałem tu na FK że niektóre kobiety czegoś zabraniają
                                          lub nie chcą, tyle że nigdy nie było napisane o co chodzi... Człowiek się uczy
                                          całe życie
                                          • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:08
                                            ja bym Ci niczego nie zabraniała :))) Miałbys ze mna jak w niebie :)))
                                            • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:11
                                              ach te obiecanki, a to przecież faceci zazwyczaj obecują
                                              to może jak w piekle(niestety nie dostałem żadnego zgłoszenia do mojego postu w
                                              wątku o kobietach co powinny się smażyć w piekle)
                                              • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:17
                                                kobiety tez wiele obiecuja i tez okazuja sie swiniami :)
                                                A co to za zgłosznie? zaraz lookne...
                                                • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:25
                                                  ja nie oczekuję żadnych obietnic poza jedną: że nie będę musiał wstawać o 7
                                                  rano w niedzielę. Resztę można dogadać ... jak piss z po)
                                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:27
                                                    a niby dlaczego miałbys wstawac o 7 rano w niedziele. To ze np ja wstaje bo
                                                    musze nie znaczy ze Ty nie mozesz sobie dalej spac :)))
                                                  • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:31
                                                    jesteś za rozsądna, przyznaj się ten nr 81 to twój wiek a nie data urodzenia!!!
                                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:32
                                                    pisałam ze jestem duchem starsza! :)))
                                                  • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:36
                                                    dobrze, że nie postawiłaś kropki po "duchem". Ładnie, miałem iść na koncert a
                                                    zasiedziałem się przy kompie. No widzisz, no widzisz co narobiłaś((
                                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:38
                                                    no to idz! Szybciutko. Zasuwaj :)))
                                                  • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:41
                                                    juz się zaczął, tak naprawdę to może pójdę na impreze po koncercie. Jeżeli nie
                                                    zasnę wcześniej, za bardzo się wyszalalem na siłowni. Poza tym co tam koncert
                                                    czy impreza jak tu w nierealu zglosiła się kandydatka do wspaniałego piekła))
                                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:43
                                                    ale kandydatka jest nierealna, a kontakt z zywymi ludzmi jest zdecydowanie
                                                    przyjemniejszy :))) Takze idz na te impreze, moze kawe sobie wypij to nie
                                                    zasniesz :)))
                                                    A ja zaraz pod prysznic ide, musze ciałko wypucowac :)))
                                                  • widokzmarsa Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:48
                                                    idę, ja się zawsze słucham kobiet)) Tylko pamiętaj o moich postach pod
                                                    prysznicem))
                                                  • asiulka81 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 22:49
                                                    oki, bede pamietała :)))
                                                    to miłej zabawy zycze, wyszalej sie :)))
    • juleczka4 Re: Dziweczyny!!! Mam problem!!! Połknęłam... 22.10.05, 21:27
      Śline wskazane żeby połykać :DD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka