andzjap 16.03.06, 12:25 Dziewczyny czy znacie jakis orginalny,ciekawy pomysł,radę na poderwanie zapoznanie się,itp z facetem,który pracuję w salonie tel.kom PLUS????????????? pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nattasshaa Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 12:28 Gdyby to chodziło o salon Ery byłoby mi latwiej. A tu, trudno powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 12:29 Jakby nie patrzeć tu i tam można poprosić o doładowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nattasshaa Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 12:34 Wyobraź sobie że wchodzi taka baba i mowi np. do Ciebie, że chciałaby żebyś ja doładowal. Jak reagujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 12:35 wszystko zależy od tego, czy jest ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
takajataka1 Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 12:28 idź i powiedz, ze jesteś nową niszczarką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andzjap Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 12:33 dobre z tą niszczarką:)))a telefon mam na abonament:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.stefana Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 12:38 W PLUSIE to nie wiem, ale tak to ci tylko w Erze dopasują Odpowiedz Link Zgłoś
p.rubens Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 13:41 zapytaj się "czy pan może mi coś zaproponować?" , oczywiście patrząc się głęboko w oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gocelmo Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 16:09 No pieknie :) a nie z Salonu moze być ? ;) Wiesz... no bo jestem z Plusa i sie zastanawiam ;) hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
gocelmo Re: facetz PLUSA....:)) 17.03.06, 12:35 No cóż... pracuje w Plusie w Warszawie, Nie w Salonie lecz Centrali ale w konću to tez Plus GSM :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 20:54 zapytaj kto to / co to "szpatułkotonos" ?? :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
soleili Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 21:36 powiedz ze sie nazywasz kubelek ania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schokoladka Re: facetz PLUSA....:)) 16.03.06, 21:57 Najlepiej idz z awaria tel, albo ze chcialabys ustawic jakas nowa usluge, darmowy numer w Plusie, wybierz tylko taka godzinke gdzie jest mniejszy ruch, zebys mogla dluzej gadac i dluzej patrzec na niego, a moze dluzsza rozmowa sama wyjdzie :):):) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: facetz PLUSA....:)) 17.03.06, 12:42 schokoladka napisała: > Najlepiej idz z awaria tel, albo ze chcialabys ustawic jakas nowa usluge, > darmowy numer w Plusie, wybierz tylko taka godzinke gdzie jest mniejszy ruch, > zebys mogla dluzej gadac i dluzej patrzec na niego, a moze dluzsza rozmowa sama > > wyjdzie :):):) a może ten facet lubi inteligentne kobiety? nie na każdego faceta działa sposób na słodką idiotką, która nie radzi sobie z prostym urządzeniem jakim jest telefon komórkowy (ja mam na takie alergię). Odpowiedz Link Zgłoś
poisonous_ivy [...] 17.03.06, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.hyde Re: facetz PLUSA....:)) 17.03.06, 22:31 O, ciekawe, też znałam jednego co pracuje w Plusie w Bydgoszczy. Wrażenia średnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: facetz PLUSA....:)) 17.03.06, 17:18 Wiesz, gdyby był z Ery, sprawa byłaby dużo prostsza. Ci z Plusa są jacyś dziwni, widziałam w telewizji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andzjap Re: facetz PLUSA....:)) 17.03.06, 21:26 dziękuję wam za wszystkie rady:Dzobaczymy ,które poskutkują?! On nie jest z Bydgoszczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
celyna7 Re: facetz PLUSA....:)) 17.03.06, 21:36 Hej ja pracuję w Plusie i znam chłopaków z ok. 50 sklepów w PL. Może pomogę;) Odpowiedz Link Zgłoś
boeing747 Re: facetz PLUSA....:)) 17.03.06, 23:33 Raz zadzwoniłam do plussa, bo coś nie grało z moim rachunkiem. Facet długo szukał przyczyny, w międzyczasie sobie pogadaliśmy, a ja na koniec zapytałam, co robi jutro wieczorem, bo wiem że akurat fajny film grają. I poszliśmy wtedy na ten film. Ale więcej się nie spotkaliśmy, więc nie wiem czy mój pomysł godny polecenia ;P poza tym kiedy nie widzisz faceta jest Ci łatwiej zagaić Odpowiedz Link Zgłoś
schokoladka Re: facetz PLUSA....:)) 07.04.06, 14:58 I jak?? Umówiłaś sie z tym facetem?? Odpowiedz Link Zgłoś