Dodaj do ulubionych

ekskluzywna bielizna

27.06.09, 12:42
mało jej wciąż w naszym kraju ! Internet świeci pustkami ! jedyne co znalazłam
to ten sklep www.amber-fashion.com/ . A Wy jakie macie spostrzeżenia na
ten temat?
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: ekskluzywna bielizna 27.06.09, 21:52
      kliknelam w te stronke... i mam spostrzezenia
      co za idiota wpadl na pomysl aby caly ekran zaslonic jakas reklama,
      ktora do tego jezdzi i nie da sie jej zabic bo ucieka przed mysza?
      zamiast bielizny objerzalam jakis samochod, potem wlaczylo sie konto
      bankowe... i zamknelam to okno, bo nie dalo sie zobaczyc zadnego
      bieliznianego towaru
      rozumiem interes czysto medialny, taki zarabia wylacznie na
      reklamach, ale sklep? tez zarabiaja na reklamach, bo nie oczekuja ze
      ktokolwiek od nich cos kupi?
      • mala-megi2 Re: ekskluzywna bielizna 28.06.09, 12:06
        to jestem zaskoczona bo ja właśnie zamówiłam tam koszulkę i nigdzie na reklamy
        się nie natknęłam ;o
        • martvica Re: ekskluzywna bielizna 28.06.09, 20:42
          Ja się natknęłam, czytając tego posta - odrobina finezji by się przydała uncertain
          A co do sklepu - brak wyszukiwarki po rozmiarze przekreśla internetowy sklep z
          bielizną z miejsca i natychmiast.
    • mam_marzenie1 Re: ekskluzywna bielizna 20.08.09, 17:45
      Nie wiem czy ekskluzywna ale fajna bielizna jest na www.emilosc.pl
      • julka4u Re: ekskluzywna bielizna 29.04.14, 07:36
        Ja bardzo lubię kupować bieliznę erotyczną na sexgadzet.pl. To sklep erotyczny właściwie, ale mają tam na prawdę śliczne cudeńka!
    • lapin80 Re: ekskluzywna bielizna 01.10.09, 18:15
      nie wiem, gdzie tam ekskluzywność..
      • marta_smal Re: ekskluzywna bielizna 01.10.09, 22:01
        zapraszam na www.tylkobielizna.pl
    • kaj-a20 Re: ekskluzywna bielizna 18.10.09, 13:59
      Znalazłam świetny sklep w Zielonej Górze. Salon bielizny 2B w DH Meteor. Okazało się, że mają też sklep internetowy www.salon-bielizny.pl Co prawda bielizna nie należy do najtańszych, ale za to jest bardzo ekskluzywna, elegancka i przede wszystkim seksowna. Poza tym pani sprzedająca w sklepie potrafi dobrać stanik do każdego rodzaju biustu. Jak dla mnie pełen profejsonalizm pod każdym względem smile
      • penn1234 Re: ekskluzywna bielizna 06.11.09, 12:26
        Dziewczyny a ja ostatnio skorzystałam z usług sklepu internetowego z bielizną
        www.kisskiss.pl który współpracuje z dobrymi producentami bielizny. Polecam!
      • jolunia01 Re: ekskluzywna bielizna 06.11.09, 21:36
        kaj-a20 napisała:
        >...mają też sklep internetowy www.salon-bielizny.pl Co prawda
        > bielizna nie należy do najtańszych, ale za to jest bardzo
        > ekskluzywna...

Ekskluzywne to tam są wyłącznie ceny. Wybór rozmiarów niewielki,
        odnoszę wrażenie, że kupili hurtem jakieś wyprzedażowe resztki i się
        sadzą. Nie pociesza mnie info, że jeśli chcę coś dostępnego za
        granicą to mogą sprowadzić, bo sama sobie moge sprowadzic taniej niz
        kupić od nich.
        • aniswa Re: ekskluzywna bielizna 08.11.09, 18:31
          Zgadzam się z przedmówczynią, czesto tylko cena jest exkusiv-
          niestety, bo wygląd i wykonanie czasem pozostawia wiele do.....
          • bellaza Re: ekskluzywna bielizna 11.03.10, 14:36
            Rzeczywiście trudno czasami o ekskluzywną bieliznę - bo nie wystarczy zwiększyc
            ceny do ponad 100 zł i zacząć nazywać się "Ekskluzywną bielizną"... Ze swojej
            strony mogę polecić produkty Kingii - są naprawdę pięknie zrobione, a ceny nie
            porażają - zwłaszcza w stosunku do wykonania. No i plusem jest to, że można ją
            kupić online i w "tradycyjnych" sklepach też...
            • fabiani Re: ekskluzywna bielizna 12.03.10, 19:17
              bielizna Kingi to eksluzywność? To chyba post na nie ten wątek.
              Nadmienie tylko nazwe agent provocateur na poczatek jako coś co chyba pasuje do
              tej dyskusji.
    • penn1234 Re: ekskluzywna bielizna 19.06.10, 17:46
      Kliknęłam na stronę i ty to nazywasz ekskluzywną bielizną? Ja bym raczej takie
      określenie dała do np. kolekcji zawartej na tej stronie: bit.ly/bielizna_kisskiss
    • katinkova Re: ekskluzywna bielizna 20.06.10, 23:40
      Z ekskluzywnej bielizny polskiego producenta, polecam COEMI smile
      sklep.coemi.pl
      Szyją w Polsce, na wyprzedaży można znaleźć rzeczy tańsze niż w sieciówkach.
      • kaskass1 Re: ekskluzywna bielizna 24.06.10, 14:40
        Ostatnio znalazłam fajną stronkę z bielizną "Dreamgirl". Mówię wam kontakt
        całkiem, całkiem z tego co widziałam to szybka wysyłka i w sumie tanio... Adres
        sklepu to cudsklep.redcart.pl Co wy na to? smile
    • robertkuc Re: ekskluzywna bielizna 27.06.10, 16:50
      Polecam www.almarko.pl mają głównie rajstopy i pończochy ale za to czołowych światowych producentów(włoskich). Towar pierwsza klasa, dużo lepszy jakościowo niż Gatta. Kilkukrotnie zamawiałem dla żony rajstopy i pończochy z tego sklepu i za każdym razem obsługa dobrała idealnie rozmiary. Gorąco polecam ten sklep, w dziedzinie rajstop i pończoch mają bardzo duże pojęcie.
    • klassi Re: ekskluzywna bielizna 09.08.10, 14:54
      Według mnie w ostatnim czasie wiele się zmieniło jeśli chodzi o sklepy internetowe z bielizną. Coraz więcej można znaleźć stron z interesującymi produktami, które nie tylko są modne, ale także dostępne w nietypowych rozmiarach. Przykładem może być sklep ekskluzywna.com.pl, gdzie znalazłam przepiękny, elegancki komplet: www.ekskluzywna.com.pl/Lupoline_1040_komplet_stringi_p17139.html
    • barnadettboro Re: ekskluzywna bielizna 08.03.11, 21:26
      Nie wiem co rozumiecie przez ekskluzywną bieliznę. Ja ostatnio trafilam na firmę corin dla mnie jest ekskluzywna bo jest pieknie uszyta, z dobrych materiałow no i sama w sobie jest sliczna
      • marysia-123 Re: ekskluzywna bielizna 09.03.11, 16:45
        A dla mnie eksluzywne marki to np. Felina i Anita. Nosze również Selmark i tez jestem bardzo zadowolona wink ja kupuje przez taka stronkę glg bielizna.pl, a wy ?
        • truskawkowapolewa Re: ekskluzywna bielizna 16.03.11, 12:23
          Moim zdaniem pojęcie ekskluzywności jest różne dla każdego. Moim zdaniem bielizna oprócz tego , że powinna być wygodna i komfortowa, powinna pasować do charakteru i stylu życia kobiety. Dlatego ja ostatnio sprawiłam sobie ładny biustonosz marki nipplex.pl w wyraźnym turkusowym kolorze, który pasuje mi do wielu ubrań.
        • fajna-ania Re: ekskluzywna bielizna 13.10.14, 22:30
          Jak Ci już w innym wątku pisałam, w którym też na siłę ten sklep reklamowałaś....
          Sklep jest koszmarny , skaczą koło Ciebie jak zostawiasz kilka stówek za biustonosz. Jak przychodzisz z reklamacją traktują jak naciągacza....
    • free-szatynka Re: ekskluzywna bielizna 12.04.11, 16:03
      mala-megi2 napisała:

> mało jej wciąż w naszym kraju ! Internet świeci pustkami ! jedyne co znalazłam
      > to ten sklep www.amber-fashion.com/ . A Wy jakie macie spostrzeżenia na
      > ten temat?

polecam
      www.nylony.pl/SHOP/
      • 1.klara000 Re: ekskluzywna bielizna 06.05.11, 13:07
        Ja zamiast kupować w internecie zdecydowanie wole sklepy stacjonarne. Musze przymierzyć, zobaczyć jak lezy w dodatku chodze do sklepów gdzie obsługa potrafi doradzić, zmierzyć i w ogóle zna się na rzeczy. Poza tym czesto zdjęcia z netu troche sie różnią od rzeczywistości tak bylo teraz widziałam komplet corin w internecie i nie bylam przekonana a jak w sklepie zobaczyłam go na zywo to go od razu kopiłam
    • mendi-22 Re: ekskluzywna bielizna 10.05.11, 12:11
      Faktycznie, zgodzę się z tym, że ekskluzywnych marek bielizny w Polsce ciągle jeszcze mało, no ale ciężko się dziwić - jest to przecież bielizna z reguły zdecydowanie droższa, ale z drugiej strony - o pięknym wzornictwie i wysokiej jakości materiałów i wykonania.

Co do kupowania bielizny - ja również wolę ją kupować w sklepie stacjonarnym. Zwłaszcza wtedy można idealnie dobrać sobie bieliznę - tutaj obsługa na pewno pomoże, a skoro w temacie ekskluzywna bielizna to ten butik taką właśnie posiada w asortymencie.
      • a_gneskka Re: ekskluzywna bielizna 11.05.11, 01:10
        mendi-22 napisała:

obsługa na pewno pomoże, a skoro w temacie ekskluzy
        > wna bielizna to ten butik taką właśnie posiada w asortymencie.

A jak niby pomoże jak brak tam więcej niż 3/4 rozmiarówki biustonoszy? Odeśle 80% klientek z kwitkiem czy wciśnie je w byle co, byle sprzedać (jak to robią podobne firmy z podobnie żenującą ofertą rozmiarową)? Jedyna "eksluzywność" tego sklepu to z księżyca chyba wzięte ceny...
        • 1.klara000 Re: ekskluzywna bielizna 12.05.11, 07:54
          oj tam może mało w polsce ekskluzywnej bielizny ale na szczęście jak juz jest szyta to porządnie. Piekne wzory i wysokiej jakosci materiały wiec jak dla mnie ok niech bedzie jej malo ale wysokiej jakosci.
    • fo-o Re: ekskluzywna bielizna 06.06.11, 13:18
      No właśnie wydaje mi się, że tego typu bielizny jest coraz więcej na naszych rynkach. Ostatnio przeglądałam ofertę firmy Nipplex i muszę powiedzieć, że ich komplety na pewno mogą być nazwane mianem ekskluzywnych. Oprócz tego, że dobrze wyglądają, to dodatkowo są dobrej jakości, a czego więcej można wymagać od bielizny?
      • someday_someone Re: ekskluzywna bielizna 02.07.11, 16:14
        ja jestem podobnego zdania, że coraz więcej jest ekskluzywnej bielizny na polskim rynku, co przyznam bardzo mnie cieszy wink ale trzeba sobie też odpowiedzieć na pytanie, co rozumiemy pod hasłem "ekskluzywna" Bo jest sporo marek takich jak Gaia, które moim zdaniem zasługują na miano ekskluzywnej bielizny smile
        • karo.85 Re: ekskluzywna bielizna 16.08.11, 22:50
          Jest sporo firm jak Lupoline, Gaia, Kostar czy Gortex, których bielizna jest rzeczywiście ekskluzywna. Mój ulubiony sklep internetowy to ekskluzywna.pl Extra bielizna damska! smile
          • biustonosze Re: ekskluzywna bielizna 02.07.12, 17:52
            Nowy sklep internetowy z bielizną pojawił się na rynku! Bielizna damska, bielizna męska, bielizna nocna i stroje kąpielowe takich firm jak Lejaby, Calvin Klein, Marlies Dekkers, Rosch, Feraud, Barbara, Rasurel, Skiny, Samanta, Corin, Panache, Konrad, Alles i wiele innych. W ofercie bielizna ślubna, bielizna sportowa, bielizna XXL, bielizna koronkowa, bielizna ciążowa, biustonosze dla mam karmiących i akcesoria. Nowość: biustonosz sportowy Panache! Serdecznie zapraszamy www.lanoro.com.pl
            Zapraszamy także do sklepów stacjonarnych w których cały personel ukończył najsłynniejszą szkołę brafittingu (profesjonalny dobór biustonoszy) Lindsey Brown która dobiera biustonosze koronowanym głowom i wielu światowym celebrytom. Adresy salonów na www.lanoro.pl
    • biustonosze Re: ekskluzywna bielizna 02.07.12, 18:02
      Nowy sklep internetowy z bielizną pojawił się na rynku! Bielizna damska, bielizna męska, bielizna nocna i stroje kąpielowe takich firm jak Lejaby, Calvin Klein, Marlies Dekkers, Rosch, Feraud, Barbara, Rasurel, Skiny, Samanta, Corin, Panache, Konrad, Alles i wiele innych. W ofercie bielizna ślubna, bielizna sportowa, bielizna XXL, bielizna koronkowa, bielizna ciążowa, biustonosze dla mam karmiących i akcesoria. Nowość: biustonosz sportowy Panache! Serdecznie zapraszamy www.lanoro.com.pl
      Zapraszamy także do sklepów stacjonarnych w których cały personel ukończył najsłynniejszą szkołę brafittingu (profesjonalny dobór biustonoszy) Lindsey Brown która dobiera biustonosze koronowanym głowom i wielu światowym celebrytom. Adresy na www.lanoro.pl
      • makinetka.blogspot Re: ekskluzywna bielizna 03.08.12, 19:28
        Witam

Na co dzień zajmuje się projektowaniem, również bielizny. Obecnie zaczynam pracę nad dyplomem- kolekcja bielizny dla kobiet. Ponieważ to praca dyplomowa, chciałabym wykonać ją jak najlepiej, w związku z czym, mam wiec do was prośbę. W najblizszym czasie bede wrzucac kolaże interesującej bielizny. Chciałabym żebyście powiedzieli mi, co wam się podoba, a co nie, to by mi baaardzo pomogło.

makinetka.blogspot.com/2012/07/underwear-part-ii-neon-color.html

Wiadomo nie wszystko musi się podobać każdemu, przykłady które umieściłam są wyłącznie forma inspiracji i podpowiedzią w jakim kierunku ma pójść "proces projektowy".

makinetka.blogspot.com/2012/07/underwear-part-i-geometry-of-circles.html

liczę na szczere komentarze.
        Pozdrawiam Marta
        • martyna2626 Re: ekskluzywna bielizna 17.09.12, 11:18
          Jeśli chodzi o ekskluzywną bieliznę to kupuję ją w sklepie telimena.pl Jak dla mnie nr jeden jeśli chodzi o bieliznę jest Triumph, pewnie się ze mną zgodzicie, bo nie myślę żeby komuś nie pasowała z Was. Zawsze mi doradzą w tym sklepie i mogę liczyć na pomoc z ich strony.
    • varia89 Re: ekskluzywna bielizna 18.08.13, 20:21
      najtaniej ekskluzywną bieliznę można kupić w sklepie 4lejdi.pl. mają duży wybór, naprawdę niskie ceny i ciekawe promocje.
    • ma.li.1993 Re: ekskluzywna bielizna 26.08.13, 17:16
      Łatwo znaleźć ekskluzywną bieliznę, jak się wie gdzie szukać. Ja znalazłam na 4lejdi.pl
      • murzynka90 Re: ekskluzywna bielizna 26.02.14, 16:46
        www.Niefrasobliwa.pl – nowy sklep internetowy z bielizną nocną 
        W ofercie znajdziecie Państwo szeroką gamę seksownych haleczek i koszulek nocnych dobrych marek a także piżamy, szlafroki oraz zmysłowy bodystocking.
        Niefrasobliwa.pl - twój pomysł na udaną noc!
        • jajarska Re: ekskluzywna bielizna 11.05.14, 12:58
          Ciekawa stronka, choć osobiście zaopatruję się w nevershy.pl . W tm sklepie jest dla mnie bardziej praktyczny i szerszy asortyment. Ostatnio kupiłam piękny komplet polskiej firmy Dalia z wiosennej kolekcji, którą bardzo ładnie promuje aktorka Marta Wierzbicka. To dla mnie jest ekskluzywne.
      • 7agata444 Re: ekskluzywna bielizna 12.05.14, 23:19
        Jeśli szukacie bielizny z lekką nutką erotyzmu to polecam sklep EROTYCZNE FANTAZJE. Mają bardzo fajne, rajstopy i ogólnbie interesującą bieliznę erotyczną, ale nie tylko.
    • piotr-105 Re: ekskluzywna bielizna 09.10.14, 15:30
      Dziewczyny wygladaja najlepiej w ponczochach i bieliznie.
      sklep bielizna ponczochy rajstopy
      bielizna
      ponczochy
      rejstopy, to jest to !!
    • olaz982 Re: ekskluzywna bielizna 18.11.14, 21:16
      Cześć dziewczyny! Słyszałam, że niedługo otwierają w Szczecinie salon bielizny i ubrań dla kobiet z dużym biustem ( dobry-rozmiar.pl ),a w nim m.in. biustonosze w rozmiarach od D do K, bielizna korygująca, koszule, żakiety, a to wszystko na duże biusty wink
      • 26kobietka Re: ekskluzywna bielizna 12.03.15, 11:34
        Ja tam wolę kupować to niesamowita wygoda, poza tym już sprawdziłam sklep e felina. Dla mnie liczy się przede wszystkim stały kontakt.
    • olkaa58 Re: ekskluzywna bielizna 03.04.15, 00:34
      www.evaplus.pl
    • e-martoutlet Re: ekskluzywna bielizna 29.04.15, 15:52
      Serdecznie zapraszamy na www.sklep.e-mart.pl W ofercie także ekskluzywna bielizna ULLA DESSOUS
      • wiktoria.c Re: ekskluzywna bielizna 22.07.16, 18:31
        rzeczywiście ciężko z taką bielizną, ale ostatnio natrafiłam na VISTI i uwierzcie mi że to było własnie to czego szukałam ! zamówiłam dotychczas kilka kompletów i zdecydowanie najlepszy wybór jaki tylko mógł być. Jakość oceniam na 100% najlepszą smile
    • izakowalska1994 Re: ekskluzywna bielizna 24.07.16, 16:31
      Ja polecam sklep z bielizną www.liparie.pl
    • scar30 Re: ekskluzywna bielizna 02.11.16, 20:15
      duży wybór na
      bardotka.eu/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka