zazu100 19.07.16, 08:57 Znalazłam bardzo ciekawą stronkę prezenty-zakupy.pl/ kupiłam w tym sklepie portfel skórzany w przystępnej cenie, sklep ten jest godny uwagi i polecenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka_pp Re: Pomysł na prezent 25.07.16, 13:22 koszulki z indywidualnym nadrukiem są top of the top wśród prezentów. Polecam stronę allprints.pl. Znajdziesz tam niedrogie i bardzo ciekawe propozycje dl każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
iza9292 Re: Pomysł na prezent 25.07.16, 17:03 Ja z kolei polecam sklep Takapaka.pl , bardzo duży wybór prezentów i gadżetów dla osób w każdym wieku, sprawna wysyłka, towar pierwsza klasa!!! :) Sama kupowałam tu już nie raz... Odpowiedz Link Zgłoś
katii_e Re: Pomysł na prezent 18.08.16, 15:43 Ja uważam, że biżuterii nigdy za wiele :) A jak można kupić coś fajnego, oryginalnego i w dobrej cenie :) Od czasu do czasu zaglądam tutaj- jest z czego wybrać :) bizuteriaplus.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
1kaczuszka82 Re: Pomysł na prezent 22.08.16, 07:40 może coś z avonu www.avon.pl/sklep/Durga. dostawa do domu pod same drzwi, prezenty, i naprawdę fajne rzeczy można kupić nie tylko kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
traktox66 Re: Pomysł na prezent 10.10.16, 12:06 Znalazłem ostatnio fajny wpis o prezentach: pet-lovers-shop.pl/blog/2016/09/21/prezent-bez-okazji-ciekawe-pomysly-i-rozwiazania/ Przejrzyj go, na pewno coś Ci wpadnie w oko :) Odpowiedz Link Zgłoś
silis Re: Pomysł na prezent 19.10.16, 23:08 Na pewno można zaskoczyć dziewczynę nietypowym prezentem jak odświeżacz do samochodu (elegancki) jeśli oczywiście posiada samochód (ew. taki drobiazg do prezentu) :D allegro.pl/odswiezacz-powietrza-prezent-ozdoba-i6568956229.html Odpowiedz Link Zgłoś
markoo987 Re: Pomysł na prezent 10.11.16, 12:59 W kwestii fajnych i ciekawych prezentów to ja mogę polecić stronę RC-motion.pl miła obsługa i szeroki asortyment gadżetów elektronicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi17 Re: Pomysł na prezent 14.11.16, 12:00 Ja polecam sklep etui-gsm.pl/ super etui na telefon. :) Ja kupowałam na samsunga J3 pikaczu i do każdego etui dostaje się aż 4 gratisy. Folia, rysik, zatyczka owoc i opaska z napisem. Przy zakupie 2 można dostać słuchawki. Koleżanka kupowała. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia_kw Re: Pomysł na prezent 01.08.17, 22:28 Pojawiło się tutaj całkiem sporo ciekawych pomysłów, więc chyba dorzucę też coś od siebie ;) Może nie jest to prezent dla każdego, ale jeśli szukacie czegoś dla waszych dzieci, myślę, że nie rozczarujecie się pokazy-iluzji.pl/dla-dzieci/ Taki występ iluzjonisty to dla dziecka więcej rozrywki, niż niejedna zabawka (która kończy po tygodniu na dnie szafy), a co najważniejsze można dopasować go do praktycznie każdej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
makak00 Re: Pomysł na prezent 21.10.17, 14:19 Ja ze swojej strony polecam sprawdzenie strony Tekst linka Zawsze znajduje tu prezent dla kogoś. Głównie dlatego bo na każdym produkcie mogę sama dodać własne zdjęcie w ten sposób czyniąc go niepowtarzalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
cybulka7700 Re: Pomysł na prezent 24.10.17, 09:05 A może coś co będzie się wspominać? Ja do tej pory mam w pamięci lot w tunelu aerodynamicznym w wielkopolsce emocje niesamowiete… Trzeba sie samemu o tym przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.adam Re: Pomysł na prezent 29.11.17, 19:29 Fajną ofertę inteligentnych urządzeń ma sklep Ferguson - sklep.ferguson.pl/ :) Dodatkowo przy zapisaniu się do newslettera otrzymujemy - 15%. Szeroka oferta wysokiej jakości urządzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekopole Re: Pomysł na prezent 14.12.17, 10:39 Ja tam szukam prezentu dla brata w takich tematach. Powiem wam, że zdecydowałem się, że kupie mu po prostu scyzoryk. Ja bym się z tego ucieszył, fajny i praktyczny, męski prezent. Jeśli kupicie z renomowanej marki to posłuży długie lata. Ja na przykład zamówiłem tutaj www.swiza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kdylewska05 Re: Pomysł na prezent 18.01.18, 21:47 Tu jest spoko prezent dla pań allegro.pl/zlota-roza-prezent-walentynki-24k-gratis-i7141454168.html Odpowiedz Link Zgłoś
bw777 Re: Pomysł na prezent 29.01.18, 17:58 www.olx.pl/oferta/1000-ksiazek-CID751-IDrFe1n.html#3adadb5fb1 polecam tą "książke" zabawny pomysł na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
presentoria Re: Pomysł na prezent 16.02.18, 15:51 A ja zapraszam do zakupu prezentu z rejonu Polski- oryginalne pomysły na prezent dla każdego, wyszukiwanie po rejonie Polski, świeży pomysł www.presentoria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eifa Re: Pomysł na prezent 26.02.18, 20:58 Ja bym poszła w jakieś fajne i ciekawe gadżety, może na przykład powerbank z lusterkiem albo notatnik elektroniczny. www.teletorium.pl/notatnik-elektroniczny-lcd-forever/61660/ Odpowiedz Link Zgłoś
rokitta Re: Pomysł na prezent 25.03.18, 22:11 A masz może tego powerbanka? Jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia123456 Re: Pomysł na prezent 02.04.19, 12:03 Ja polecam voucher na przejazd sportowym autem w Devil-Cars. Kupowałam już nie raz na różne okazje bratu, mamie chłopakowi, wujkowi i wszyscy byli mega zadowoleni. Adrenalina i emocje, które towarzyszą podczas przejazdu są nie do opisania. Wybór aut naprawdę duży a lokalizacji mają aż 15, więc każdy znajdzie odpowiednią dla siebie :) Voucher kupuje się szybko przez ich stronę internetową i już kilka minut po złożeniu zamówienia zostaje on wysłany na adres e mail. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
sparkly11 Re: Pomysł na prezent 13.06.22, 14:31 Myślę, że dla kobiet świetnie sprawdzi się biżuteria włoska. Szeroki wybór widziałam na Esclusiva.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
julia234 Re: Pomysł na prezent 15.07.22, 14:18 Ja gdy potrzebuje komuś dać prezent sięgam do www.napu.pl/ bo ich rzeczy są świetnej jakości i się sprawdzają na każdą okazję! Odpowiedz Link Zgłoś
julia234 Re: Pomysł na prezent 20.07.22, 14:02 Jeśli chodzi o super prezenty to według mnie kosze prezentowe są świetne. Sprawdzają się zarówno jako drobny upominek jak i elegancki, wystawny prezent! Odpowiedz Link Zgłoś
rczarny5 Re: Pomysł na prezent 08.11.22, 13:39 Ja wykupiłem na dzień kobiet żonie sesję ciążową w Rzeszowie monikaparadysz.pl/oferta/sesja-ciazowa/ i bardzo się ucieszyła, kobiety lubią sentymenty ;) więc polecam coś takiego personalizowanego albo właśnie sesję zdjęciową, małżeńską, rodzinną, kobiecą, mozliwosci jest wiele a jeszcze więcej fotografów :) Na podkarpaciu mogę polecić Monię- zdjęcia wyszły piękne ;) Odpowiedz Link Zgłoś