rolling_stone 19.04.06, 23:59 tinyurl.com/lfn4l Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgla_jedwabna Re: Jak normalna kobieta reaguje na takie pytanie 20.04.06, 00:16 ROTFL a swoja droga to jak bym miala takiego zrecznego faceta...to musialabym miec tate z poczuciem humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: Jak normalna kobieta reaguje na takie pytanie 20.04.06, 07:13 Hmm, fajnie, tylko nie rozumiem najważniejszego słowa. O co on zapytał? How about ...? Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Blow job :). 20.04.06, 07:41 Starucho, ja Tobie wyjasnie :). Byc moze czynnosc znasz ale pod starodawnym okresleniem :). Pytanko brzmialo: How about a blow job? Blow job to fellatio w angielskim slangu. Lub przystepniej laska lub lody. Kiedys czynnosc ta byla nazywana drutem. Odpowiadajac na pytanie oryginalne - kobieta normalna reaguje na taka propozycje normalnie i oczekuje tego samego od faceta :). Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Blow job :). 20.04.06, 14:08 moze jestem stara albo przyglucha, ale ja tam uslyszalam "lodge up" i to kilkakrotnie czyli gosc chcial od panny, zeby go przenocowala w swoim pokoju zreszta padlo tam tez stwierdzenie "odwdziecze ci sie tym samym"- no coz "blow job" pannie troche trudno zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
loupiotte Re: Blow job :). 20.04.06, 14:31 No to chyba jesteś stara lub przygłucha, bo tam było "blow job";) Zresztą ta całą scenka funkcjonuje jako dowcip w języku polskim i tam też jest "zrób mi loda". Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Jednak starosc i gluchota :). 20.04.06, 16:03 Twoja ocena siebie sluszna. Starosc zwalnia odbior i zrozumienie czegokolwiek. Obejrzyj klip jeszcze pare razy z uwaga. Zwroc uwage na slowa siostry ktora zeszla na dol i otworzyla drzwi. Powiedziala luzno - albo ja to zrobie albo ojciec zejdzie i to zrobi. Byc moze wiek rowniez zatarl w Twojej pamieci doswiadczenia mlodosci. Generalnie przyjmij wyjasnienie i nie wymadrzaj sie. Milo by bylo uslyszec dziekuje. Manier tez nie masz :). Pozdrowienia staruszko, ivona. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Jednak starosc i gluchota :). 20.04.06, 16:31 ivona6 napisał: > Generalnie przyjmij wyjasnienie i nie wymadrzaj sie. uwielbiam jak ktos tak komus pisze... zwlaszcza jak udzielajacy wyjasnienia sam jest przemadrzaly! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jednak starosc i gluchota :). 20.04.06, 16:37 bo czujesz się tak, jakbyś się przeglądała w lustrze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Jednak starosc i gluchota :). 20.04.06, 16:48 alpepe napisał: > bo czujesz się tak, jakbyś się przeglądała w lustrze? ;-) a wiesz ze z zupelnie innego powodu :) czytajac wpis ivone czulam sie jakbym stykala sie z Twoimi teksciorami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Re: Jednak starosc i gluchota :). 20.04.06, 16:38 Zwroc uwage, ze Mgla sama zaczela mnie pouczac i wydziwiac nie rozumiejac tekstu. To charakterystyczne dla starosci. Dobrze jest wiedziec co sie pisze w kazdym wieku, nieprawda :)?. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Jednak starosc i gluchota :). 20.04.06, 16:46 prawda :) mialas racje ale moglas byc milsza dla niej :) nie uczono Cie ze starszym nalezy okazywac szacunek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Szacunek dla starych ( i gluchych). 20.04.06, 16:55 Szacunek mam. Ale o wzajemnosci pisze. Starosc, gluchota i nieznajomosc robienia loda moga byc okolicznoscia lagodzaca ale tez wymaga powsciagliwosci w wydziwianiu. Stare Mgly tez pewnie uczono powiedzenia dziekuje za wyjasnienie. W moim przypadku poprawne. Milo mi, ze sie ze mna zgadzasz :). Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Szacunek dla starych ( i gluchych). 20.04.06, 22:34 ty chyba kompleksy masz albo sie nudzisz, ze wychowujesz ludzi na forum... baw sie dobrze, jesli cie to bawi oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
ivona6 Glosy we mgle :). 20.04.06, 22:40 mgla_jedwabna napisała: "...ja tam uslyszalam "lodge up" i to kilkakrotnie .." Ciagle glosy slyszysz? Uwazaj, prosze :). Odpowiedz Link Zgłoś