el_sofija 06.07.10, 10:32 ciuchy to moja pasja i sposób na poprawe humoru, dużo pracuje i dlatego ostatnio kupuje rzeczy w necie, napiszcie jakie sa wasze ulubione sklepy w internecie, jest ich co raz więcej... jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: internetowe sklepy odzieżowe 06.07.10, 17:20 chyba się skuszę na bojówki z www.bunkier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: poprawka 16.08.10, 01:46 Wiem że jestem świrnięta, ale zawsze marzyłam o takiej kurtce damskiej www.bunkier.com/pokaz.php? wiecej=on&id=3227&kat_id=136 Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: poprawka 16.08.10, 01:48 www.bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=3227&kat_id=136 Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: poprawka 16.08.10, 11:36 czemu świrnięta? ta akurat jest typowo "motocyklowa", że tak to ujmę, ale ogółem ramoneska spopularyzowała się wręcz do stopnia plugawości... lula.pl/lula/1,94040,6251596,Na_motocykl.html Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszek15 Re: poprawka 16.08.10, 15:39 Bo zachoowałam na nią po obejrzeniu Frantica. Michelle miała podobną - choć teraz oglądałam fragment i widziałam, że tamta była wiązana w pasie i miała zapięcie pośrodku. Ale z tego co pamiętam miała właśnie taki lekko asymetryczny kołnierz jak ta z bunkra, chyba, że już coś źle pamiętam. Musiałabym obejrzeć jeszcze raz cały film. Swojego czasu bardzo podobał mi się styl tej bohaterki, choć jest bardzo wyzywający. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuko Re: internetowe sklepy odzieżowe 21.04.16, 22:39 www.modarium.pl - szczególnie lubię markę happy socks modarium.pl/pol_m_Marki_Happy-Socks-165.html Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_panna Re: internetowe sklepy odzieżowe 06.07.10, 17:25 www.net-a-porter.com/intl/home.nap www.asos.com/ z polskich: www.gendai.pl/ www.vintageshop.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: internetowe sklepy odzieżowe 06.07.10, 20:53 moje: www.net-a-porter.com/intl/home.nap www.brownsfashion.com/ www.shopbop.com/ www.matchesfashion.com Odpowiedz Link Zgłoś
caramia2010 Re: internetowe sklepy odzieżowe 07.10.10, 13:00 www.caramia.etpro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: internetowe sklepy odzieżowe 06.07.10, 21:25 do tych co wymienila Siog dodam: farfetch.com www.luisaviaroma.com/ revolveclothing.com barneys.com (choc zdecydowanie wole w zakupy w realu ;) www.mytheresa.com/shop/home.php rzadko: theoutnet.com Odpowiedz Link Zgłoś
el_sofija Re: internetowe sklepy odzieżowe 06.07.10, 21:49 okey widze że podajecie mase sklepów zagranicznyc i kilka polakich wszystko jednak to ubrania nowe, a jeśli chodzi o secondandy - co raz więcej moich zajomych oddnajduje perełki na mało popularnyc sklepach - czy macie podobne doświadczenia - padł tylko vintageshop - chyba najbardziej znany, macie jakieś super adresy? Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_hortensja Re: internetowe sklepy odzieżowe 07.07.10, 10:51 Dosc obszerna lista secondhandow internetowych dostepna jest na tym blogu: sklepyvintage.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
week5 Re: internetowe sklepy odzieżowe 01.12.15, 13:33 te listy second handów w internecie są już nieaktualne, wiele z tych sklepów już nie istnieje, a wiele powstało nowych. W sumie to brakuje takiego miejsca gdzie by można dodawać powstające sklepy i usuwać te które są już zamknięte. Jak znajdziecie taką listę albo stworzycie to dajcie znać;) Jak się wpisze second hand online, internetowy sklep z odzieżą używaną itd. to wyskakuje mnóstwo takich sklepów, ja w żadnym jeszcze nie kupowałam inspired, ubrani,com.pl, wzorcownia, baazaar, kartymody.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lilly78 Re: internetowe sklepy odzieżowe 08.07.10, 12:21 ja polecam sklep.everynature.pl www.asos.com Odpowiedz Link Zgłoś
werka86ka Re: internetowe sklepy odzieżowe 09.07.10, 22:42 Ja w sumie nie mam ulubionego sklepu online, ale zamawiam ciuszki z katalogu wysyłkowego;) Co prawda można powiedzieć, ze też są online, bo na www.halens.pl jest katalog w wersji elektronicznej;) Odpowiedz Link Zgłoś
flyingmalinka Re: internetowe sklepy odzieżowe 12.07.10, 14:02 Zgadzam się co do net-a-porte.com. Wielki wybór i szybka dostawa. Ale moje ukochane t-shirty są tam za drogie. Dlatego teraz kupuje na www.betterfly.com.pl. Świetne modele, super materiał i trendy fasony. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyinthestars Re: internetowe sklepy odzieżowe 13.07.10, 14:16 Nie bardzo wiem, co Ci polecić, sporo kupowałam na Allegro, tam po prostu trzeba patrzeć kto jakie ma opinie. Słyszałam za to o www.bao.pl i strasznie się napaliłam, bo mają tam moje ulubione marki (między innymi DC i Etnies) ale niestety jest to serwis zamknięty i nie mam zielonego pojęcia jak się tam dostać! A trzeba mieć znajomego, który jest tam zalogowany... Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: internetowe sklepy odzieżowe 13.07.10, 15:41 lucy podaj maila to Cię zaproszę na bao. Strona jest fajna ale jest na zasadzie kampanii - co tydzień wystawione są inne firmy z określoną liczbą produktów - ostatnio zamawiałam sobie trampki ed hardy i niestety były za duże więc zwróciłam;/ ale zawsze kupuje tam perfumy gdy tylko pojawia się jakaś nowa kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyinthestars Re: internetowe sklepy odzieżowe 15.07.10, 12:30 O jaaaaa ale ekstra, będę na www.bao.pl!!! Kochana jesteś :))) tu masz mój mail zdzisiamarysia@poczta.fm. Ja sobie chętnie kupię jakieś buty Etnies albo DC. No i właśnie może jakieś perfumy fajne się trafią :) Dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: internetowe sklepy odzieżowe 15.07.10, 12:34 wysłałam!! udanych zakupów. akurat widziałam, że jest jakaś kampania DC!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyinthestars Re: internetowe sklepy odzieżowe 15.07.10, 12:53 Ach, więc to oficjalne, jestem na bao! Dzięki jeszcze raz :))) Ruszam na podbój serwisu, mam nadzieję, że znajdę sobie jakieś ładne DC :))) Odpowiedz Link Zgłoś
esceven Re: internetowe sklepy odzieżowe 15.07.10, 12:58 Ej, zaproście mnie do Bao, pliiiiiiiis:) esceven@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bevella Re: internetowe sklepy odzieżowe 03.08.10, 21:24 Można również prosić o zaproszenie do bao? fionka_ona@op.pl z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
asek5 Re: internetowe sklepy odzieżowe 10.08.10, 19:46 czy ja tez moge prosic o zaproszenie na www.bao.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mimi07 Re: internetowe sklepy odzieżowe 17.08.10, 08:23 Czy ja tez mogę cie prosić o zaproszenie do bao? mimi07@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wilczeoko Re: internetowe sklepy odzieżowe 03.08.10, 21:15 www.sklep.lollypop.pl www.begorgeous.eu Odpowiedz Link Zgłoś
rudolfminka Re: internetowe sklepy odzieżowe 04.08.10, 00:00 pakamera.pl - tam można znaleźć fajne ciuszki (polecam kolekcje Kasi Zapały i YY.fasion ) fabrykadzdzu.pl - ciekawe torebki Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaa82 Re: internetowe sklepy odzieżowe 18.08.10, 13:57 Witam! Ja polecam internetowy sklep zemelkapirowska.com z bardzo oryginalnymi projektami, Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-2 Re: internetowe sklepy odzieżowe 19.08.10, 18:38 Zdecydowanie www.level77.eu - moje odkrycie tegoroczne dla fanów i gadżeciarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: internetowe sklepy odzieżowe 19.08.10, 19:53 wywalili mój wątek: ja na pewno nie polecam Buyvip!! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuczne-futerko a kto poleca espacemax lub zlotewyprzedaze ?? 02.10.10, 15:05 piszecie o bao, a czy ktos zna te pozostale ?? ja kupowalam w buyvip, niezle, czekalam dluzej, niz zapowiadali (5tygodni zamiast 4), ale torebka bardzo w porzadku (kontakt kiepski!) nie skusilam sie jeszcze na bao.pl, mam wrazenie, ze nie maja tam specjalnie ciuchow, a raczej zaproszenia do restauracji ?... widywalam wczesniej ciuchy, ale nic mnie nie skusilo... a kto kupowal w espace max lub zlotewyprzedaze ?? czekam na Wasze doswiadczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
2kiosque [...] 20.08.10, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola1.4 Re: internetowe sklepy odzieżowe 02.10.10, 17:38 Czy ja tez mogę cie prosić o zaproszenie do sklepu bao? jola1.4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chloet Re: internetowe sklepy odzieżowe 05.10.10, 12:35 asos.com butyk.pl vintageshop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chloet Re: internetowe sklepy odzieżowe 05.10.10, 12:36 zapomniałam, lubię jeszcze internetowy witrynę sklepu Top Secret, jakoś do fizycznego sklepu zawsze mi za daleko, a przez internet zamawiałam już parę razy i jestem baaardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
caramia2010 [...] 07.10.10, 12:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulette Re: internetowe sklepy odzieżowe 07.10.10, 19:27 asos.com yoox.com dressforless Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_horsemen Re: internetowe sklepy odzieżowe 07.10.10, 21:17 oui.pl 3suisses.pl diores.pl funknsoulshop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cora-line Re: internetowe sklepy odzieżowe 08.10.10, 19:40 Nie mam ulubionego ale czasem udaje mi się coś w necie wyszperać. Dla przykładu niedawno wyczaiłam kilka takich bardziej rockowych koszulek Jinx na level77.eu. Kupiłam sobie i mężowi. Jednak najczęściej wyszukuję ciuchy albo na aukcjach albo też na portalach z wymianą ciuchów np. jak mojeciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
blue_amelia Re: internetowe sklepy odzieżowe 15.11.10, 21:31 a ja kupuje w bonprix przez net i intymna.pl i przy okazji zbieram punkty paybacka moze to smieszne ale ostatnio kupilam corce takie buty wynalezione przy okazji ogladania partnerow programu www.merg.com.pl/obuwie_damskie_botki/sexy_botki_na_wysokim_obcasie_ocieplane-1497.html Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: internetowe sklepy odzieżowe 13.11.15, 14:21 Ja bardzo często szukam ubrań na Domodi. Znajdziecie tam nie tylko takie sukienki domodi.pl/dluga-sukienka, ale jeszcze buty, biżuterię czy ubranka dla dzieci. Ja bardzo lubię korzystać z tego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
merry.35 Re: internetowe sklepy odzieżowe 30.11.15, 08:09 sklep.shoppingnews.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda484 Re: internetowe sklepy odzieżowe 06.12.15, 20:13 a ja uwielbiam Sheinside, mają tam prawdziwe perełki. Możesz zobaczyć kilka ciuchów które mam z ich sklepu u mnie na blogi jagodajurusik.pl . Jakościowo też są bardzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina_kreatywna Re: internetowe sklepy odzieżowe 14.12.15, 19:35 jak są Panie size plus to warto zajrzeć na fanpage polskiego producenta sandmac. sklep w budowie, ale przez facebooka mozna już kupować nową kolekcję do rozmiaru 50: www.facebook.com/sandmacodziez Odpowiedz Link Zgłoś
wymarzona.ona Re: internetowe sklepy odzieżowe 18.12.15, 16:31 Ja ostatnio trafiłam na facebooku na całkiem fajny sklep z damskimi ubraniami espello.pl. Kupiłam nawet u nich jedną sukienkę - dokładnie tą espello.pl/sklep/ambigante-kremowa-sukienka-z-bezowymi-rekawkami/ i jestem zadowolona. Dobra jakość, przyszła szybko i rozmiar też w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
mariagonna Re: internetowe sklepy odzieżowe 03.01.16, 22:58 kupilam kilka rzeczy na moramo.pl/ i naprawde jestem zadowolona. Jakoscia nie odbiega od h&m lub innych sieciowek, a rzeczy sa mozna powiedziec nie zawsze dostepne w stacjonarnych sklepach :) Odpowiedz Link Zgłoś