Gość: Xanatos IP: *.acn.pl 04.01.03, 23:07 Przesłałem Ci zdjęcie, a ono nie przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.acn.pl 05.01.03, 02:03 Let's fall in love with music The driving force in our living :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.pl 05.01.03, 02:16 A ja kiedy dostanę Twoje zdjęcie....BRACISZKU...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.acn.pl 05.01.03, 02:21 Gość portalu: Sol napisał(a): > A ja kiedy dostanę Twoje zdjęcie....BRACISZKU...:))) A co. Chcesz SIOSTRZYCZKO? :)) Sister Moon, Brother Wolf :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.pl 05.01.03, 02:26 Jasne jeszcze pytasz...:))) Dostanę???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.acn.pl 05.01.03, 02:29 Gość portalu: Sol napisał(a): > Jasne jeszcze pytasz...:))) Dostanę???:) Ale one sa niecenzuralne :)) Gupi kumpel znalazł takie u siebie i mi zeskanował. Ja w ogóle nie mam swoich zdjęć, co najwyżej z bardzo wczesnego dzieciństwa :)) Jeśli się nie zgorszysz to mogę Ci moja siostrzyczko przesłać :) Są bardzo biesiadne :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: No i Fikusiku? :)))))))))) 05.01.03, 02:39 to ja poproszę o takie z dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.acn.pl 05.01.03, 02:43 aankaa napisała: > to ja poproszę o takie z dzieciństwa Moja ulubiona wampirzyca jeszcze nie śpi :))) Ania Wieczny Łowca. Ciekawe czy nosi ciemne okulary :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: No i Fikusiku? :)))))))))) 05.01.03, 14:22 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Ania Wieczny Łowca. Ciekawe czy nosi ciemne okulary :)) nie, ale maseczkę, która zębiska ciut przysłania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.pl 05.01.03, 03:31 Chyba się nie zgorszę:)))) A Fikusik jakie dostał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.acn.pl 05.01.03, 04:04 Gość portalu: Sol napisał(a): > Chyba się nie zgorszę:)))) A Fikusik jakie dostał? Nie dostał bo jej mail nie działa :) Wyślij mi swój mail siostrzyczko to Ci wyślę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikusik Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.devs.futuro.pl 05.01.03, 10:14 zdjecie nie moze przekraczac pewnej pojemnosci ,twoje sa za duze i dlatego nie moga wejsc na moja poczte sformatuj je w jakims programie. czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikusik cholera IP: *.devs.futuro.pl 05.01.03, 18:13 nie mam winrara zeby go otworzyc ,nie mozesz go na jpg zmienic????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikusik Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.devs.futuro.pl 05.01.03, 18:16 nie ,sorry ,juz mam winrar,weszlam ale go nie otworzy bo wyswietla ze zawartosc jest absent w tej twojej czesci foto nie kapuje. wymysl jakos inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.acn.pl 05.01.03, 22:20 Gość portalu: fikusik napisał(a): > nie ,sorry ,juz mam winrar,weszlam ale go nie otworzy bo wyswietla ze zawartosc > > jest absent w tej twojej czesci foto > nie kapuje. > wymysl jakos inaczej :))) to nie jest takie łatwe, bo jpg nie da się kompresować to ostateczny format... A tylko rarem da się dzielić zdjęcia na części. Nic nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: *.acn.pl 05.01.03, 22:27 Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jest do dupy :)) Załóż sobie innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega. Nie wiem dlaczego to g... nie przechodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Xanatos wymysl cos IP: *.devs.futuro.pl 06.01.03, 10:07 no to jak mam to zobaczyc? ja nie potrafie tego potem juz w rarze otworzyc bo pisze mi ze absent ,to moze cos nie tak z foto jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Xanatos wymysl cos IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 10:31 Gość portalu: fikuska napisał(a): > no to jak mam to zobaczyc? > ja nie potrafie tego potem juz w rarze otworzyc bo pisze mi ze absent ,to moze > cos nie tak z foto jest Jeśli masz już winrara to skopiuj wszystko do jednego katalogu i rozpakuj pierwszą część. Wtedy on rozpakowuje resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No i Fikusiku? :)))))))))) 06.01.03, 10:08 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jest do dupy :)) Załóż sobie > innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega. Nie wiem dlaczego to g... > nie przechodzi... Ładnie Xanatosie. A niedawno mówiłeś, że przez internet nie zawiera się bliskich znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 10:29 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jest do dupy :)) Załóż sobie > > > innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega. Nie wiem dlaczego to g. > .. > > nie przechodzi... > > Ładnie Xanatosie. A niedawno mówiłeś, że przez internet nie zawiera się > bliskich znajomości. Z Tobą zawarłem bliską :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No i Fikusiku? :)))))))))) 06.01.03, 10:35 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jest do dupy :)) Załóż > sobie > > > > > innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega. Nie wiem dlaczego > to g. > > .. > > > nie przechodzi... > > > > Ładnie Xanatosie. A niedawno mówiłeś, że przez internet nie zawiera się > > bliskich znajomości. > > > > Z Tobą zawarłem bliską :))) A jednak szukasz kobiety przez internet. A dużo wysłałeś Fikusce swoich zdjęć? Mogłabym dostać też jedno, malutkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 10:38 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jest do dupy :)) Z > ałóż > > sobie > > > > > > > innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega. Nie wiem dlac > zego > > to g. > > > .. > > > > nie przechodzi... > > > > > > Ładnie Xanatosie. A niedawno mówiłeś, że przez internet nie zawiera s > ię > > > bliskich znajomości. > > > > > > > > Z Tobą zawarłem bliską :))) > > A jednak szukasz kobiety przez internet. A dużo wysłałeś Fikusce swoich zdjęć? > Mogłabym dostać też jedno, malutkie? Nie szukam kobiet przez internet, bo nie wiem jak wyglądają, a Fikusik powiedział, że mi wyśle foto ;) Właśnie w tym problem, że tych zdjęć jest niewiele (słownie dwa) bo ja w ogóle nie mam swoich zdjęć. Jeśli masz winrara to TOBIE mogę wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No i Fikusiku? :)))))))))) 06.01.03, 10:49 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jest do dupy > :)) Z > > ałóż > > > sobie > > > > > > > > > innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega. Nie wiem > dlac > > zego > > > to g. > > > > .. > > > > > nie przechodzi... > > > > > > > > Ładnie Xanatosie. A niedawno mówiłeś, że przez internet nie zawi > era s > > ię > > > > bliskich znajomości. > > > > > > > > > > > > Z Tobą zawarłem bliską :))) > > > > A jednak szukasz kobiety przez internet. A dużo wysłałeś Fikusce swoich > zdjęć? > > Mogłabym dostać też jedno, malutkie? > > > Nie szukam kobiet przez internet, bo nie wiem jak wyglądają, a Fikusik > powiedział, że mi wyśle foto ;) Właśnie w tym problem, że tych zdjęć jest > niewiele (słownie dwa) bo ja w ogóle nie mam swoich zdjęć. Jeśli masz winrara > to TOBIE mogę wysłać. Z dużej litery, jak miło.:)))) Mam winzipa i winrara, do wyboru do koloru. Z tym szukaniem to był żart. Wiem, że Ciebie kobieta musi najpierw porazić urodą, a w następnej kolejności inteligencją. A poza tym telewizja kłamie, a ekran komputera to prawie to samo, co TV. To wal śmiało i wysyłaj. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 10:57 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jest do > dupy > > :)) Z > > > ałóż > > > > sobie > > > > > > > > > > > innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega. Nie > wiem > > dlac > > > zego > > > > to g. > > > > > .. > > > > > > nie przechodzi... > > > > > > > > > > Ładnie Xanatosie. A niedawno mówiłeś, że przez internet nie > zawi > > era s > > > ię > > > > > bliskich znajomości. > > > > > > > > > > > > > > > > Z Tobą zawarłem bliską :))) > > > > > > A jednak szukasz kobiety przez internet. A dużo wysłałeś Fikusce swoi > ch > > zdjęć? > > > Mogłabym dostać też jedno, malutkie? > > > > > > Nie szukam kobiet przez internet, bo nie wiem jak wyglądają, a Fikusik > > powiedział, że mi wyśle foto ;) Właśnie w tym problem, że tych zdjęć jest > > niewiele (słownie dwa) bo ja w ogóle nie mam swoich zdjęć. Jeśli masz winr > ara > > to TOBIE mogę wysłać. > > Z dużej litery, jak miło.:)))) > Mam winzipa i winrara, do wyboru do koloru. Z tym szukaniem to był żart. Wiem, > że Ciebie kobieta musi najpierw porazić urodą, a w następnej kolejności > inteligencją. A poza tym telewizja kłamie, a ekran komputera to prawie to samo, > > co TV. > To wal śmiało i wysyłaj. > Pa! To nie są żadne wykręty z mojej strony, ale zdjęcia mam w domu, a jestem w robocie. Wyśle Ci jutro :)) Twój X Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No i Fikusiku? :)))))))))) 06.01.03, 11:05 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Ta Twoja skrzynka odbiorcza, powiem obcesowo, jes > t do > > dupy > > > :)) Z > > > > ałóż > > > > > sobie > > > > > > > > > > > > > innego maila na gazeta.pl tam przechodzi i 3 mega > . Nie > > wiem > > > dlac > > > > zego > > > > > to g. > > > > > > .. > > > > > > > nie przechodzi... > > > > > > > > > > > > Ładnie Xanatosie. A niedawno mówiłeś, że przez interne > t nie > > zawi > > > era s > > > > ię > > > > > > bliskich znajomości. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Z Tobą zawarłem bliską :))) > > > > > > > > A jednak szukasz kobiety przez internet. A dużo wysłałeś Fikusce > swoi > > ch > > > zdjęć? > > > > Mogłabym dostać też jedno, malutkie? > > > > > > > > > Nie szukam kobiet przez internet, bo nie wiem jak wyglądają, a Fikusi > k > > > powiedział, że mi wyśle foto ;) Właśnie w tym problem, że tych zdjęć > jest > > > niewiele (słownie dwa) bo ja w ogóle nie mam swoich zdjęć. Jeśli masz > winr > > ara > > > to TOBIE mogę wysłać. > > > > Z dużej litery, jak miło.:)))) > > Mam winzipa i winrara, do wyboru do koloru. Z tym szukaniem to był żart. > Wiem, > > że Ciebie kobieta musi najpierw porazić urodą, a w następnej kolejności > > inteligencją. A poza tym telewizja kłamie, a ekran komputera to prawie to > samo, > > > > co TV. > > To wal śmiało i wysyłaj. > > Pa! > > > > To nie są żadne wykręty z mojej strony, ale zdjęcia mam w domu, a jestem w > robocie. Wyśle Ci jutro :)) > > Twój X Czy Ty zbyt łatwo się nie oddajesz kobiecie? Napisałeś "Twój X". A może to tylko kokieteria? Poznałam Cię już na tyle, iż domyślam się, że nie jest łatwo zostać "Twoją". Tylko sobie Bóg wie czego nie wyobrażaj:))) Tak sobie rozważam. U mnie pięknie sypie śnieg. Jest bajkowo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 11:36 > Czy Ty zbyt łatwo się nie oddajesz kobiecie? Napisałeś "Twój X". A może to > tylko kokieteria? Poznałam Cię już na tyle, iż domyślam się, że nie jest łatwo > zostać "Twoją". Tylko sobie Bóg wie czego nie wyobrażaj:))) Tak sobie rozważam. > > U mnie pięknie sypie śnieg. Jest bajkowo. > Pozdrawiam Zbyt łatwo :)) Nie. Tylko Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No i Fikusiku? :)))))))))) 06.01.03, 11:46 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Czy Ty zbyt łatwo się nie oddajesz kobiecie? Napisałeś "Twój X". A może to > > > tylko kokieteria? Poznałam Cię już na tyle, iż domyślam się, że nie jest > łatwo > > zostać "Twoją". Tylko sobie Bóg wie czego nie wyobrażaj:))) Tak sobie > rozważam. > > > > U mnie pięknie sypie śnieg. Jest bajkowo. > > Pozdrawiam > > > Zbyt łatwo :)) Nie. Tylko Tobie. Z całym szacunkiem,ale i tak Ci nie wierzę. Ale ponieważ ta wiara mi do niczego nie potrzebna, niech zostanie, jak jest. Pisz, co Ci się podoba, wszak mnie się to też zdarza:). Jak łysy? Pa-ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 12:21 > Z całym szacunkiem,ale i tak Ci nie wierzę. Ale ponieważ ta wiara mi do niczego > > nie potrzebna, niech zostanie, jak jest. Pisz, co Ci się podoba, wszak mnie się > > to też zdarza:). > Jak łysy? > Pa-ja! :))) Co łyse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: No i Fikusiku? :)))))))))) IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 12:22 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Czy Ty zbyt łatwo się nie oddajesz kobiecie? Napisałeś "Twój X". A mo > że to > > > > > tylko kokieteria? Poznałam Cię już na tyle, iż domyślam się, że nie j > est > > łatwo > > > zostać "Twoją". Tylko sobie Bóg wie czego nie wyobrażaj:))) Tak sobie > > > rozważam. > > > > > > U mnie pięknie sypie śnieg. Jest bajkowo. > > > Pozdrawiam > > > > > > Zbyt łatwo :)) Nie. Tylko Tobie. > > Z całym szacunkiem,ale i tak Ci nie wierzę. Ale ponieważ ta wiara mi do niczego > > nie potrzebna, niech zostanie, jak jest. Pisz, co Ci się podoba, wszak mnie się > > to też zdarza:). > Jak łysy? > Pa-ja! Łysego zwolniłem i zatrudniłem siostrzyczkę Sol :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska !!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.01.03, 12:27 Xanatos:unknown method in asd.jpg no fles to extract. tak mi wywyala gdy chce to otworzyc ,zaraz zwariuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: !!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 12:32 Gość portalu: fikuska napisał(a): > Xanatos:unknown method in asd.jpg > no fles to extract. > tak mi wywyala gdy chce to otworzyc ,zaraz zwariuje Fikusku nie denerwuj się :) Coś wymyślę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiukuska Re: !!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.01.03, 12:34 no mam je w jednym okienku ale razem ich nie otwiera ,osobno tez nie zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: !!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.01.03, 12:34 co mam kliknac zeby je otworzyl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: !!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 12:44 Gość portalu: fiukuska napisał(a): > no mam je w jednym okienku ale razem ich nie otwiera ,osobno tez nie zreszta Jeśli wszystkie pliki masz w jednym katalogu to wchodzisz na BOj_part1.jpg (chyba tak się to nazywa) i jeśli masz już winrar klikasz prawym klawiszem myszki i potem naciskasz na extract to, potem znów na extract i już :) One day I know We'll find a place of hope Just hold on to me There's no one to blame Just hold on to me :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikuska Re: !!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.01.03, 12:55 nie da sie ,pisze mi ze no file to extract musisz to w domu jakims programem do obrobki obrobic do mniejszej pojemnosci pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: !!!!!!!!!!!!! IP: proxy / 213.17.170.* 06.01.03, 12:58 Gość portalu: fikuska napisał(a): > nie da sie ,pisze mi ze no file to extract > musisz to w domu jakims programem do obrobki obrobic do mniejszej pojemnosci > pa Nie jestem magikiem :)) Tego już nie da się zmniejszyć, chyba że masz jakąś skrzynkę o większej przepustowości. Wiesz na jaki adres pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś