Gość: Xanatos IP: *.acn.pl 13.01.03, 01:51 I monitoruję to forum na zlecenie. Pieprzony absynt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 04:26 Iiiii tam,on myslal,ze sie zalapie na pol litra.-)Nawiedzony?Albo co?! Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 17:03 a co ma do tego absynt? fe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 17:23 surya napisała: > a co ma do tego absynt? > fe.. and believe me baby every generation got its own disease and I've got mine so help me please believe me baby every generation got its own disease and I've got mine so help me please think that I'm too young to die love that girl and say goodbye change the girls like underwear using bodies without care the love has gone and what we've got sweet perfume sex and blood ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 17:39 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > surya napisała: > > > a co ma do tego absynt? > > fe.. > > and believe me baby every generation > got its own disease > and I've got mine so help me please > believe me baby every generation > got its own disease > and I've got mine so help me please > > think that I'm too young to die > love that girl and say goodbye > change the girls like underwear > using bodies without care > the love has gone and what we've got > sweet perfume sex and blood > > ;))) bycie buntownikiem nie przystaje do naszego pokolenia. i caly czas nie rozumiem jak mozna pic absynt (chociaz jest chyba najbardziej oklepanym trunkiem ksiazkowym i z tego wzgledu moglabym miec do niego slabosc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 17:43 surya napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > surya napisała: > > > > > a co ma do tego absynt? > > > fe.. > > > > and believe me baby every generation > > got its own disease > > and I've got mine so help me please > > believe me baby every generation > > got its own disease > > and I've got mine so help me please > > > > think that I'm too young to die > > love that girl and say goodbye > > change the girls like underwear > > using bodies without care > > the love has gone and what we've got > > sweet perfume sex and blood > > > > ;))) > > bycie buntownikiem nie przystaje do naszego pokolenia. > i caly czas nie rozumiem jak mozna pic absynt (chociaz jest chyba najbardziej > oklepanym trunkiem ksiazkowym i z tego wzgledu moglabym miec do niego slabosc) W naszym pokoleniu jest w sumie dużo buntowników. Znam paru. W naszym pokoleniu jest nawet paru poządnych ludzi cokolwiek to teraz znaczy. Przypomniał mi się poprostu film z Timem Roth'em :) Absynt piłem raz w życiu i był w sumie dość wstrętny. Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 17:49 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > surya napisała: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > surya napisała: > > > > > > > a co ma do tego absynt? > > > > fe.. > > > > > > and believe me baby every generation > > > got its own disease > > > and I've got mine so help me please > > > believe me baby every generation > > > got its own disease > > > and I've got mine so help me please > > > > > > think that I'm too young to die > > > love that girl and say goodbye > > > change the girls like underwear > > > using bodies without care > > > the love has gone and what we've got > > > sweet perfume sex and blood > > > > > > ;))) > > > > bycie buntownikiem nie przystaje do naszego pokolenia. > > i caly czas nie rozumiem jak mozna pic absynt (chociaz jest chyba > najbardziej > > oklepanym trunkiem ksiazkowym i z tego wzgledu moglabym miec do niego > slabosc) > > > W naszym pokoleniu jest w sumie dużo buntowników. Znam paru. W naszym > pokoleniu jest nawet paru poządnych ludzi cokolwiek to teraz znaczy. > Przypomniał mi się poprostu film z Timem Roth'em :) Absynt piłem raz w życiu i > był w sumie dość wstrętny. mam wrazenie, ze absynt mozna w ogole pic tylko raz ;), niee znam twardzieli, ktorzy pijaja; pozadnych ludzi (prawdziwych) jest niewielu ale sa. trzeba sie trzymac razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 17:51 > mam wrazenie, ze absynt mozna w ogole pic tylko raz ;), niee znam twardzieli, > ktorzy pijaja; pozadnych ludzi (prawdziwych) jest niewielu ale sa. trzeba sie > trzymac razem. To tez piłem raz i starczy :) Tak niewielu to ich nie jest. Ja znam aż sześciu. Ale i znam łajzy, które napatoczą się kiedyś na moją pięść jak mnie jeszcze raz zdenerwują... Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 17:55 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > mam wrazenie, ze absynt mozna w ogole pic tylko raz ;), niee znam > twardzieli, > > ktorzy pijaja; pozadnych ludzi (prawdziwych) jest niewielu ale sa. trzeba > sie > > trzymac razem. > > > To tez piłem raz i starczy :) Tak niewielu to ich nie jest. Ja znam aż > sześciu. Ale i znam łajzy, które napatoczą się kiedyś na moją pięść jak mnie > jeszcze raz zdenerwują... lajzy olewam - najwyzsza zniewaga w moich oczach to brak mojej uwagi :) z grona pozadnych mam przyjaciol. mily to wniosek, pomyslala suri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 17:59 surya napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > mam wrazenie, ze absynt mozna w ogole pic tylko raz ;), niee znam > > twardzieli, > > > ktorzy pijaja; pozadnych ludzi (prawdziwych) jest niewielu ale sa. tr > zeba > > sie > > > trzymac razem. > > > > > > To tez piłem raz i starczy :) Tak niewielu to ich nie jest. Ja znam aż > > sześciu. Ale i znam łajzy, które napatoczą się kiedyś na moją pięść jak mn > ie > > jeszcze raz zdenerwują... > > lajzy olewam - najwyzsza zniewaga w moich oczach to brak mojej uwagi :) > z grona pozadnych mam przyjaciol. mily to wniosek, pomyslala suri - Cieszę się- odparł Xanatos gładząc brodę, która zdążyła pokryć się dwudniowym zarostem i dodał po chwili marszcząc brwi.- Ale czasem siła to najlepszy i jedyny argument na łajzy. Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 18:02 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > surya napisała: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > mam wrazenie, ze absynt mozna w ogole pic tylko raz ;), niee zna > m > > > twardzieli, > > > > ktorzy pijaja; pozadnych ludzi (prawdziwych) jest niewielu ale s > a. tr > > zeba > > > sie > > > > trzymac razem. > > > > > > > > > To tez piłem raz i starczy :) Tak niewielu to ich nie jest. Ja znam a > ż > > > sześciu. Ale i znam łajzy, które napatoczą się kiedyś na moją pięść j > ak mn > > ie > > > jeszcze raz zdenerwują... > > > > lajzy olewam - najwyzsza zniewaga w moich oczach to brak mojej uwagi :) > > z grona pozadnych mam przyjaciol. mily to wniosek, pomyslala suri > > > - Cieszę się- odparł Xanatos gładząc brodę, która zdążyła pokryć się > dwudniowym zarostem i dodał po chwili marszcząc brwi.- Ale czasem siła to > najlepszy i jedyny argument na łajzy. sila godnosci, Xanatosie, sila godnosci, odpowiedziala szeptem i udala sie w kierunku drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 18:06 surya napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > surya napisała: > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > mam wrazenie, ze absynt mozna w ogole pic tylko raz ;), nie > e zna > > m > > > > twardzieli, > > > > > ktorzy pijaja; pozadnych ludzi (prawdziwych) jest niewielu > ale s > > a. tr > > > zeba > > > > sie > > > > > trzymac razem. > > > > > > > > > > > > To tez piłem raz i starczy :) Tak niewielu to ich nie jest. Ja z > nam a > > ż > > > > sześciu. Ale i znam łajzy, które napatoczą się kiedyś na moją pi > ęść j > > ak mn > > > ie > > > > jeszcze raz zdenerwują... > > > > > > lajzy olewam - najwyzsza zniewaga w moich oczach to brak mojej uwagi > :) > > > z grona pozadnych mam przyjaciol. mily to wniosek, pomyslala suri > > > > > > - Cieszę się- odparł Xanatos gładząc brodę, która zdążyła pokryć się > > dwudniowym zarostem i dodał po chwili marszcząc brwi.- Ale czasem siła to > > najlepszy i jedyny argument na łajzy. > > sila godnosci, Xanatosie, sila godnosci, odpowiedziala szeptem i udala sie w > kierunku drzwi - Do widzenia- powiedział prawie bezgłośnie, ale ona już go nie słyszała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: 213.241.18.* 13.01.03, 17:20 Skoro jesteś aniołem to nic dziwnego, że Twoja dziewczyna nie ma ochoty na seks. Z "Agenta dołu" wiemy, że anioły budową poniżej pasa przypominają Kena i Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
surya ulalalla... 13.01.03, 17:22 a kto powiedzial, ze dziewczyna Xanatosa nie ma ochoty na seks? i co do tego wszystkiem ma absynt pytam sie ja, suri?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ulalalla... IP: *.acn.pl 13.01.03, 17:24 surya napisała: > a kto powiedzial, ze dziewczyna Xanatosa nie ma ochoty na seks? > i co do tego wszystkiem ma absynt pytam sie ja, suri?! Fox zawsze ma ochotę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
surya Re: ulalalla... 13.01.03, 17:27 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > surya napisała: > > > a kto powiedzial, ze dziewczyna Xanatosa nie ma ochoty na seks? > > i co do tego wszystkiem ma absynt pytam sie ja, suri?! > > > Fox zawsze ma ochotę ;)) no dlatego pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ulalalla... IP: *.acn.pl 13.01.03, 17:29 surya napisała: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > surya napisała: > > > > > a kto powiedzial, ze dziewczyna Xanatosa nie ma ochoty na seks? > > > i co do tego wszystkiem ma absynt pytam sie ja, suri?! > > > > > > Fox zawsze ma ochotę ;)) > > no dlatego pytam :) Kto pyta nie błądzi i nic poza tym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: ulalalla... IP: *.acn.waw.pl 13.01.03, 17:51 Baaardzo przepraszam, pomyliłam nicki dwóch różnych osób. W świetle tej pomyłki mój poprzedni post jest bezzasadny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: ulalalla... IP: *.acn.pl 13.01.03, 17:52 Gość portalu: Fiona napisał(a): > Baaardzo przepraszam, pomyliłam nicki dwóch różnych osób. W świetle tej > pomyłki mój poprzedni post jest bezzasadny. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 18:19 Hmm absynt? Dziekuje raz sie nim skatowalam... a poszed won. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) 13.01.03, 19:24 Hmmmm... Aniołem.... Tylko gdyby nie te różki wystające spomiędzy pukli anielskich włosów i kopytka wysuwające się spod rąbka białej sukienki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 19:33 niedzwiedziczka napisała: > Hmmmm... Aniołem.... Tylko gdyby nie te różki wystające > spomiędzy pukli anielskich włosów i kopytka wysuwające > się spod rąbka białej sukienki :) Mówisz wilk w owczej skórze? Nic z tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 21:34 wowczas czlek zrywa z towarzystwem ludzi, gdy sie w nim zwierze, albo Aniol zbudzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 22:10 Gość portalu: suri napisał(a): > wowczas czlek zrywa z towarzystwem ludzi, > gdy sie w nim zwierze, albo Aniol zbudzi > ;) Czyli morderca lub święty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:16 zdecydownie skrajnosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 22:21 Gość portalu: suri napisał(a): > zdecydownie skrajnosci;) To nie są czasy na skrajności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:25 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > zdecydownie skrajnosci;) > > > To nie są czasy na skrajności... to jest moj czas i bedzie taki jakim go uczynie skrajnosci mikro: cieplo - zimno, pies czeka na spacer;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 22:27 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > zdecydownie skrajnosci;) > > > > > > To nie są czasy na skrajności... > > to jest moj czas i bedzie taki jakim go uczynie > skrajnosci mikro: cieplo - zimno, pies czeka na spacer;) Tak Ci się tylko wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:35 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > zdecydownie skrajnosci;) > > > > > > > > > To nie są czasy na skrajności... > > > > to jest moj czas i bedzie taki jakim go uczynie > > skrajnosci mikro: cieplo - zimno, pies czeka na spacer;) > > > Tak Ci się tylko wydaje :) mozliwe, niewyspana jestem :) ale brzmi dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 22:37 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > zdecydownie skrajnosci;) > > > > > > > > > > > > To nie są czasy na skrajności... > > > > > > to jest moj czas i bedzie taki jakim go uczynie > > > skrajnosci mikro: cieplo - zimno, pies czeka na spacer;) > > > > > > Tak Ci się tylko wydaje :) > mozliwe, niewyspana jestem :) ale brzmi dobrze ;) Idź się prześpij. Będę czuwał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > zdecydownie skrajnosci;) > > > > > > > > > > > > > > > To nie są czasy na skrajności... > > > > > > > > to jest moj czas i bedzie taki jakim go uczynie > > > > skrajnosci mikro: cieplo - zimno, pies czeka na spacer;) > > > > > > > > > Tak Ci się tylko wydaje :) > > mozliwe, niewyspana jestem :) ale brzmi dobrze ;) > > > > Idź się prześpij. Będę czuwał :) sluchaj, a. strozu, czasy sie zmienily, teraz ja Cie przed swiatem ukryje. ide. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 23:04 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > zdecydownie skrajnosci;) > > > > > > > > > > > > > > > > > > To nie są czasy na skrajności... > > > > > > > > > > to jest moj czas i bedzie taki jakim go uczynie > > > > > skrajnosci mikro: cieplo - zimno, pies czeka na spacer;) > > > > > > > > > > > > Tak Ci się tylko wydaje :) > > > mozliwe, niewyspana jestem :) ale brzmi dobrze ;) > > > > > > > > Idź się prześpij. Będę czuwał :) > > sluchaj, a. strozu, czasy sie zmienily, teraz ja Cie przed swiatem ukryje. > ide. I'll be watching you ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 23:34 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > zdecydownie skrajnosci;) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > To nie są czasy na skrajności... > > > > > > > > > > > > to jest moj czas i bedzie taki jakim go uczynie > > > > > > skrajnosci mikro: cieplo - zimno, pies czeka na spacer > ;) > > > > > > > > > > > > > > > Tak Ci się tylko wydaje :) > > > > mozliwe, niewyspana jestem :) ale brzmi dobrze ;) > > > > > > > > > > > > Idź się prześpij. Będę czuwał :) > > > > sluchaj, a. strozu, czasy sie zmienily, teraz ja Cie przed swiatem ukryje. > > ide. > > > I'll be watching you ;) > so keep your candles burning and make her journey bright and pure :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 23:45 > so keep your candles burning > and make her journey bright and pure > :) So be it :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 23:57 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > so keep your candles burning > > and make her journey bright and pure > > :) > > > So be it :)) be it both ways :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 14.01.03, 00:02 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > so keep your candles burning > > > and make her journey bright and pure > > > :) > > > > > > So be it :)) > be it both ways :) Mamy kolejny dzień. Już wtorek. Jeden dzień bliżej do wiecznego snu, więc nie śpijmy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 00:05 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > so keep your candles burning > > > > and make her journey bright and pure > > > > :) > > > > > > > > > So be it :)) > > be it both ways :) > > > > Mamy kolejny dzień. Już wtorek. Jeden dzień bliżej do wiecznego snu, więc nie > śpijmy... :) zagrales na czulej strunie. czas mi plynie miedzy palcami. po jutrze moje urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 14.01.03, 00:08 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > > > > so keep your candles burning > > > > > and make her journey bright and pure > > > > > :) > > > > > > > > > > > > So be it :)) > > > be it both ways :) > > > > > > > > Mamy kolejny dzień. Już wtorek. Jeden dzień bliżej do wiecznego snu, więc > nie > > śpijmy... :) > zagrales na czulej strunie. czas mi plynie miedzy palcami. > po jutrze moje urodziny Mam nadzieję, że zapamiętam :)) Nie mam głowy do dat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri naznaczac! trzeba naznaczac czas... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: naznaczac! trzeba naznaczac czas... IP: *.acn.pl 14.01.03, 00:09 Sam się naznaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: naznaczac! trzeba naznaczac czas... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 10:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Sam się naznaczy... sam to on ucieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:32 wczoraj w nocy mnie obudzil, cos sie dzialo. 3.00, zalozylam kurtke i wyszlam. glowa w gore, bialo, jasno, cicho, niepokojaco, zorientowlam sie, ze mam gole nogi, jak w przerazajacym snie kiedy czujesz, ze albo z toba albo ze swiatem jest cos nie tak, schowalam sie pod koldra. teraz mysle, ze to bylo smieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 22:35 Gość portalu: suri napisał(a): > wczoraj w nocy mnie obudzil, cos sie dzialo. 3.00, zalozylam kurtke i wyszlam. > glowa w gore, bialo, jasno, cicho, niepokojaco, zorientowlam sie, ze mam gole > nogi, jak w przerazajacym snie kiedy czujesz, ze albo z toba albo ze swiatem > jest cos nie tak, schowalam sie pod koldra. > teraz mysle, ze to bylo smieszne :) > :)) Może miał niestrawność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:38 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > wczoraj w nocy mnie obudzil, cos sie dzialo. 3.00, zalozylam kurtke i > wyszlam. > > glowa w gore, bialo, jasno, cicho, niepokojaco, zorientowlam sie, ze mam > gole > > nogi, jak w przerazajacym snie kiedy czujesz, ze albo z toba albo ze swiat > em > > jest cos nie tak, schowalam sie pod koldra. > > teraz mysle, ze to bylo smieszne :) > > > > > :)) Może miał niestrawność :) najwyrazniej :) jestem w trakcie czynnosci sledczych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 22:49 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > wczoraj w nocy mnie obudzil, cos sie dzialo. 3.00, zalozylam kurtke i > > > wyszlam. > > > glowa w gore, bialo, jasno, cicho, niepokojaco, zorientowlam sie, ze > mam > > gole > > > nogi, jak w przerazajacym snie kiedy czujesz, ze albo z toba albo ze > swiat > > em > > > jest cos nie tak, schowalam sie pod koldra. > > > teraz mysle, ze to bylo smieszne :) > > > > > > > > > :)) Może miał niestrawność :) > najwyrazniej :) jestem w trakcie czynnosci sledczych... Hmm... :) Niewątpliwie przyjemna praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 22:55 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > wczoraj w nocy mnie obudzil, cos sie dzialo. 3.00, zalozylam kur > tke i > > > > > wyszlam. > > > > glowa w gore, bialo, jasno, cicho, niepokojaco, zorientowlam sie > , ze > > mam > > > gole > > > > nogi, jak w przerazajacym snie kiedy czujesz, ze albo z toba alb > o ze > > swiat > > > em > > > > jest cos nie tak, schowalam sie pod koldra. > > > > teraz mysle, ze to bylo smieszne :) > > > > > > > > > > > > > :)) Może miał niestrawność :) > > najwyrazniej :) jestem w trakcie czynnosci sledczych... > > > > Hmm... :) Niewątpliwie przyjemna praca... to sie nazywa milosc bezwarunkowa i jakkolwiek by to brzmialo zycze by kazdy mial okazje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Naprawdę jestem aniołem... :))) IP: *.acn.pl 13.01.03, 23:05 > to sie nazywa milosc bezwarunkowa i jakkolwiek by to brzmialo zycze by kazdy > mial okazje ;) Dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś