Dodaj do ulubionych

siedzę w pracy...

23.06.06, 10:04
na biurku mam wodę cytrynową Veroni, która mi ratuje życie ale ogólnie to
gorąco.........
Obserwuj wątek
    • katrinax Re: siedzę w pracy... 23.06.06, 10:07
      a mi nie jest goraco tylko chlodno :/
      • rashomon Re: siedzę w pracy... 23.06.06, 10:09
        A ja siedzę w pracy, która jest w domu, i chałupniczo skrobię po klawiaturze.
        Czasem nudno...
        • katrinax Re: siedzę w pracy... 23.06.06, 10:12
          to fakt czasem.....
          • nutopia pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 10:14
            w dodatku pieką mnie oczy...chlip
            • ania.downar Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 10:17
              Nutopka, pewnie uczulona na pylki jestes, dlatego Cie oczy pieka. Kup sobie
              kropelki jakies.
              • nutopia Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 10:19
                kupiłam jakieś ze świetlikiem.... może pomogą
                no i jeszcze bolą mnie nogi i w oógle marnie się czuję... gardło tez
                moze to rzeczywiście jakies uczulenie?
                • nutopia Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 10:38
                  dobra, ja jeszcze się pozalę
                  - muszę iść na pocztę a wcale mi się nie chcę:(
                  • nutopia Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 11:39
                    byłam
                    Veroni się kończy
                    biada mi biada...
                    • mandi.ole Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 12:13
                      ale masz szczescie:(
                      ja musze isc i na poczte, i do pracy kurka wodna....
                      a tak sie nie chce
                      na szczescie nie jest tutaj goraco
                      • nutopia Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 12:20
                        w zasadzie u mnie w pokoju nie jest aż tak gorąco, więc zastanawiam się co mi
                        jest, bo czuję się podle..
                        pewnie to już mój koniec...chlip
                        • mandi.ole Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 12:23
                          u mnie w laboratorium klima dziala, ale tez nie bardzo sie czuje
                          przyszedl koniec na nas obie :/
                          • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:26
                            ja już jestem w domku:))
                            właśnie pożeram lody:))))
                            • nutopia Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:28
                              mać:))
                          • cala_w_kwiatkach Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:29
                            mandi.ole jesli moge spytac, to gdzie pracujesz? co to za laboratorium?:)
                            • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:33
                              mówie Wam drogie Panie ale pyszne te lody mmmmmm:)))
                              • cala_w_kwiatkach Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:34
                                karolcarlos nic lepiej nie mow, ja wczoraj przedawkowalam lody:(
                                • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:44
                                  hehe:)) wiec trzeba to zaleczyć hmm lodami:))
                                • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:45
                                  a propos lodów to ja siedze w pracy, szef pojechał do domu i myslę o
                                  seksie..... mrrrru......
                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:47
                                    zapewne jestes mężczyzną:)??
                                    • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:48
                                      nie, zdecydowanie dziewczynką :-D
                                  • gulonn Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:48
                                    u mnie jest cholernie nudno w robocie... a o czym tu mozna myslec? wlasnie
                                    przegladalem na onecie zdjecia brazylijskich kibiców ( oczywiscie płci pieknej )
                                    ... mmmmmm :D
                                    • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:50
                                      my kobity pokrzywdzone bo takich fotów pci brzydkiej nie posiadamy

zostało mysleć i wymysliwać .... och...... :-D
                                      • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:51
                                        hehe Wy macie większa możliwosc oglądanai Nas na zywo;)
                                        • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:53
                                          jakich Nas, żadnych fajnych Nas wokół mnie nie ma z walorami godnymi luknięcia
                                          oczkiem
                                          dlaczego mężczyzni nie chodzą w zwiewnych sukieneczkach :-(
                                          • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:54
                                            no to masz pecha;)))
                                            jest Nas wieeeelu:)) znajdujesz się w złym miejscu:))
                                            • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:56
                                              buuuu - gdzie jesteście????!!! idę do Was, chcę do Was!!!

:-D
                                              • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 13:58
                                                wystarczy sie rozejrzeć;)))teraz to każdy jest milutki tak samo jak u kobiet
                                                jak i mężczyzn bo większosć chce kogoś poznać
                                                • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:00
                                                  nie jestem milutka bo chcę kogoś poznać

ja z natury jestem milutka :-) taki kociak-milak :-)
                                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:03
                                                    Kociaki mają też inną stronę;)
                                                    strone pazurków:D ale pazurki zcasem też sa potrzebne i mile widziane;))
                                                  • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:07
                                                    widzę iż kolega kociakowy znawca :-)
                                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:08
                                                    hahah:))))
                                                    weterynarz:)))))))
                                                    trzeba umowić sie na wizytę;)
                                                  • gulonn Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:10
                                                    ja moge asystowac :D
                                                  • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:12
                                                    eee, to nie fair teraz to w ogóle się skupić na pracy nie będę mogła,
                                                    weteryniarze :-D
                                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:13
                                                    po co Ci praca;) nie pracuj;))
                                                    rzuć to wszystko w cholere;)))
                                                  • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:15
                                                    poświecić honor ambicję rozwój dla

badań weterynaryjnych ?

:-) coś może jeszcze dorzucisz?
                                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:17
                                                    jest wiele jeszcze rzeczy:)) ale czy warto tak odrazu wszystkie zamiary
                                                    zdradzać?
                                                  • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:24
                                                    nieee - tylko jakąś zachęcajkę lekką ...... :-)
                                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:26
                                                    myśle, ze jeśli ma się odbyć dalsza częśc rozmowy to już nie tutaj na forum;)
                                                  • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:30
                                                    ok,napisz na @ w wolnej chwili jeśli wpadną Ci do głowy jakieś miłe zachęcajki
                                                  • katrinax Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:35
                                                    do której siedzicie w pracy ?
                                                  • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:40
                                                    ja od 8-15 :-)
                                                  • katrinax Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:42
                                                    to masz fajnie ja od 9:00 - 20:00
                                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:12
                                                    nie no, bez takich:))))
                                                  • karolcarlos Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:43
                                                    ja mam bez norm godzinowych;)
                                                    zachęcajka poszła;)
                                                  • tygrysek27 Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:47
                                                    dojszła i została odpowiedziana :-)
                                                  • katrinax Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 14:52
                                                    to masz fajnie jak masz czas nienormowany ja niestety nie :(
                                                  • nutopia Re: pożalmy się jeszcze:( 23.06.06, 18:59
                                                    no tak, ja tu prawie umarłam, wątek żaleniowy zakładam a tu romansik widze
                                                    kwitnie!:))
                            • mandi.ole a mozesz:) 23.06.06, 22:19
                              chociaz biotechnolog ze mnie ze specjalnoscia mikrobiologia, to pracuje w
                              laboratorium biochemicznym :) niezla mieszanka nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka