Dodaj do ulubionych

Dziewczeta pomózcie

19.09.06, 17:32
Jakis czas temu pisałem w temacie mojego niezrozumiałego rozstania (
Niezrozumiałe rozstanie...i co dalej?) Prosiłem, zeby wróciła, ze jeszcze
bedzie fajnie, ze musimy nad tym popracować i bedzie ok. Powiedziała, ze ze
mną sie nie da zyc, że nie chce itd. Chciałem sie spotkać, porozmawiać, ale
nie chciała.
Dziś z Nią rozmawiałem na gg, i mi napisała, ze jednak wtedy mimo że nie
chciała sie ze mną widziec mogłem przyjść i się z nią spotkać. Ale według
niej nie chciałem, i sie nei zmieniłem.
Wiec zaproponowałem, że się mozemy spotkać, ale teraz znowu mówi, ze to nie
ma sensu i znowu nie chce.
PYTANIE: Czy kobiety zawsze są takie że mówią nie dla przekory, ale w
rzezywistosci chcą inaczej? Czy nie o wiele łatwiej i prościej byłoby gdyby
wtedy za pierwszym razem jednak powiedziała mi wprost że chce się spotkać??
Ja znowu jestem ten zły, bo nie przyszedłem, mimo że ona mówiła że nie chce
mnie widzieć.
Poradźcie coś bo zgłupiałem
Obserwuj wątek
    • saksalainen Ona sie Tobą bawi 19.09.06, 17:36
      Nie wiem dlaczego to robi, ale nie daj sie tak traktowac. Najlepiej daj sobie z nią spokoj, niech sobie innego głupiego poszuka.
    • kleo006 Re: Dziewczeta pomózcie 19.09.06, 17:43
      Racja-niektóre baby nie wiedzą, czego tak naprawde chcą i to chyba prawda znana
      juz od dawna.Ty masz chyba nieszczęście kontaktu z takową, która wyznaje zasadę,
      że facet powinien mi czytać w myślach. Takie babki uważają, że kiedy powiedzą
      nie facet będzie wiedział, że chodzi im o tak, a kiedy powiedzą tak facet
      domyśli się, że chodzi o nie. Sama jestem kobietą w związku mogącvym się
      zaliczać do tego z "długim stażem" i osobiście wyznaję zasadę, że zawsze należy
      mówić, czego się oczekuje od kogos z kim się jest.Może dlatego rozmowa zawsze
      nam pomaga, no ale miało być o Tobie.Owszem generalnie kobiety mówią pewne
      rzeczy dla przekory, przyczyn takiego stanu rzeczy może byc wiele, a bo nie chcą
      pokazać, że im zależy, a bo może chcą, żeby facet o nie zabiegał, a może same
      tak naprawde do końca nie wiedzą o co im chodzi.Jasne, ze łatweij byłobgy
      powiedzieć od razu-"chcę się z Tobą spotkać, przyjdź pogadamy". Ale oczywiście
      niektóre przedstawicielki płci pięknej wolą powiedzieć nie, i w myśl zasady, że
      facet to wszystkowiedzący prorok, czekają aż ich nie zostanie zinterpretowane
      jako tak.Może to z czystej kokieterii, może z czystej głupoty-ciężko
      powiedzieć.Generalnie baby, może nie wszystkie, szukają facetów z jajami-takich
      którzy sprawy wezmą w swoje ręce,taich którzy w celu ratowania związku przyjdą,
      zamkną drzwi na klucz i siłą zmuszą kobietę do rozmowy.W niektórych jednak
      przypadkach takie postępowanie może być uznane za brutalne i tu znów odzywają
      się babskie sprzeczności. Zbierając wszystko do kupy. Twoja kobieta należy albo
      do typu mega nizdecydowanego, albo typu mega kokieteryjnego. Masz jedno ostatnie
      wyjście mimo jej słów-idź do niej najlepiej z bukiecikiem jakiś
      kwiatków,zachowuj się pewnie siebie i poproś o rozmowę,najlepiej nie umawiaj się
      z nią na konkretny teramin, zaskocz ją.Wtedy albo wszystko sobie wyjaśnicie i
      bedzie ok, albo okaże się, że fatycznie nie będzie chciała z Tobą być i wtedy
      znajdziesz sobie mniej skomplikowany model.Pozdarwiam i życzę pwoodzenia
    • latindancer Re: Dziewczeta pomózcie 19.09.06, 18:10
      > PYTANIE: Czy kobiety zawsze są takie że mówią nie dla przekory, ale w
      > rzezywistosci chcą inaczej? Czy nie o wiele łatwiej i prościej byłoby gdyby
      > wtedy za pierwszym razem jednak powiedziała mi wprost że chce się spotkać??
      > Ja znowu jestem ten zły, bo nie przyszedłem, mimo że ona mówiła że nie chce
      > mnie widzieć.
      > Poradźcie coś bo zgłupiałem

Byłoby prościej i byłoby łatwiej. Baby same sobie tutaj robią pod górkę. Ta
      twoja należy do gatunku: "Chodź i proś, a może ci się w końcu uda". Jesteś
      przedmiotem zaspokajającym jej próżność. Olej ją i znajdź sobie w końcu jakąś
      normalną kobietę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka