Gość: monikaaa IP: *.bn.krakow.pl 27.03.03, 00:05 postanowiłam zrobić sobie TIPSY (znacie jakieś dobre gabinety w Krakowie) blisko centrum no i żeby nie było bardzo drogo będę wdzięczna pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ax4 Re: tipsy 27.03.03, 00:09 ja takze bede wdzieczny gdy sie dowiem co to TIPSY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio e bez żartuf... IP: 130.94.107.* 27.03.03, 02:30 nigdy niegrałeś w gerki? <:) tipsy to magiczne zaklęcia np. z klawiatury powodujące że "gra" nie jest już taka trudna! ale szybko może przyjsc znudzenie towarem <:] Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: tipsy 27.03.03, 03:13 Ax, trace w ciebie wiare!!!! Nigdy nie grales? Tipsy to inaczej kody, czyli oszukanstwo w grze. Pamietasz Wolfensteina 3D? Do dzis pamietam ze sie wstukiwalo "iddqd" tylko nie pamietam co ten tips dawal - chyba niesmiertelnosc. Tipsy sa zwane tez cheatami a cheatersi to najgorszy gatunek gracza. Na szczescie w grach sieciowych nie da sie cheatowac.;) A tak powaznie - dziewczynie chodzilo o specjalny rodzaj sztucznych paznokci:) Manikiurzystka (tipsiarka?) odprawia jakies magiczne praktyki nad rekami swojej ofiary finansowej i w kilka chwil mozna miec dlugasne szpony, ktroe potem odpadaja, lamia sie i jest z nimi kupa nieszczescia;) Odpowiedz Link Zgłoś
ax4 Re: tipsy 28.03.03, 04:15 anahella napisała: > Ax, trace w ciebie wiare!!!! Nigdy nie grales? Tipsy to inaczej kody, czyli > oszukanstwo w grze. to ja trace w Ciebie wiare !!! jakies kody, szyry, co sie z Toba wogole dzieje ? ja pochodze z tradycyjnej, konserwatywnej rodziny, 3 zycia i to wszystko, zadnych oszukanstw i falszerstw ! pozniej wyrastja tacy i mysl ze sie ma nie 3 zycia tylko jakies kody... Pamietasz Wolfensteina 3D? czy To ma cos wspolnego z tym kosmosem ilestam ? jak juz wspomnialem jestem klasykiem i na takich lekturach oparla sie moja edukacja: pac-man, river raid, ewentualni drugi obieg: flipery w wesolym miasteczku, zwykla strzelnica a nie jakies tam wolf... > Manikiurzystka (tipsiarka?) odprawia jakies magiczne praktyki nad rekami swojej > > ofiary finansowej i w kilka chwil mozna miec dlugasne szpony, ktroe potem > odpadaja, lamia sie i jest z nimi kupa nieszczescia;) a nie mozna poprostu obgryzc ????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio atarowiec czy komodorowiec? IP: 209.234.157.* 28.03.03, 05:00 ax4 napisał: > edukacja: pac-man, river raid, bo zaraaaz sie wkurze! <:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: atarowiec czy komodorowiec? IP: *.proxy.aol.com 29.03.03, 03:44 zdecydowanie atari 800 XL z joystickiem jak dzwignia skrzyni biegow w polonezie i niezpomnianym magnetofonem do wczytywania gierek.... Odpowiedz Link Zgłoś