Dodaj do ulubionych

Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!!!!

23.12.06, 21:43
Znowu moj chlopak, debil i idiota i nie obchodzi mnie to jak sie o nim
wyrazam bo wpienil mnie na maksa !! Dziewczyny, pojechal dzis na swieta do
domu, pociag mial na 20, ja dzwonie tak 20 20 tak o pogadac a on mnie
ROZLACZA!! zadzwonilam jeszcze kilka razy i rozlaczyl mnie znowu,
napisal ,,potem zadzwonie" a mnie to wpienilo bo facet jedzie pociagiem, nie
ma kompletnie tam nic do roboty no bo co robic w przedziale, jeszcze mowil
wczesniej ze malutko ludzi jechalo, wiec o co mu k... chodzi - mija 20 minut
i nie oddzwania, wku..wiam sie, nie wiedzial po co dzwonie ale moglam chciec
cos waznego bo dzwonilam jak szalona co chwila.... po prawie GODZINIE po
moich bardzo chamskich smsach (ponioslo mnie) napisal, ze jedzie w przedziale
z jakimis dresami i nie chce wychodzic z przedzialu (zeby pogadac) zeby go
nie okradli, kij z tym czy to prawda czy nie ale mogl mi to napisac OD RAZU a
nie po godzinie rozlaczania mnie na taka wymowke wpadl, wylaczyl nawet
telefon a potem jak wlaczyl i zadzwonilam to znowu wylaczyl (!!!) myslalam ze
ku..wicy dostane. Wiem ze jestem teraz klebkiem nerwow i nie osadzajcie
mojego zachowania ale jego - zamiast od razu mi powiedziec dlaczego nie moze
odebrac to zrobil to po godzinie, w tym czasie gdy probowalam sie dodzwonic
po prostu mnie rozlaczal (co mnie tak wpienialo...), teraz probuje
podskakiwaci mowi mi zebym szla sie leczyc tylko nie dzwonilabym (specjalnie)
jak debilka co 3 minuty gdybym wiedziala, o co mu chodzi!!!! boze...
Obserwuj wątek
    • max.quid Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:46
      co za wspaniały związek ;)
      tez bym taki chciał :)
      • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:52
        max.quid napisał:

> co za wspaniały związek ;)
        > tez bym taki chciał :)

no ja też. przy depresji łatwij byłoby zdecydować się na sepukku.:/
        • max.quid Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:55
          > no ja też. przy depresji łatwij byłoby zdecydować się na sepukku.:/

w takim przypadku do seppuku to nawet depresji nie trzeba :)
          • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:00
            max.quid napisał:

> > no ja też. przy depresji łatwij byłoby zdecydować się na sepukku.:/
            >
            > w takim przypadku do seppuku to nawet depresji nie trzeba :)

fakt.
            swoją drogą, ciekawa osobowość ta wytrwała. 108 wątków na temat innych figur,
            urody, cech zewnętrznych a tu nagle taka głęboka myśl: faceci to chamy i idioci
            (bo kormórki nie odebrał przez godzinę)...
            • max.quid Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:02
              może bardzo długo nad tym myślała i to, że faceci to chamy i idioci to wynik
              żmudnych i pracochłonnych badan i wyliczeń? Kto wie, kto wie :)
              • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:05
                max.quid napisał:

> może bardzo długo nad tym myślała i to, że faceci to chamy i idioci to wynik
                > żmudnych i pracochłonnych badan i wyliczeń? Kto wie, kto wie :)

no całą godzinę myślała! bo przez godzinę nie odbierał! cham i prostak
                normalnie! a ona co trzy minuty dzwoniła biedna... pewnie ze zgryzoty...
              • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:05
                a ty masz ciekawe zajecie, stwarzanie portretow psycholologicznych na podstawie
                watkow w internecie, idz poczytaj wiecej, w ktoryms napisalam o czochraniu
                mychy, ciekawe jaki wniosek z tego wyciagniesz.
                • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:07
                  wytrwala napisała:

> a ty masz ciekawe zajecie, stwarzanie portretow psycholologicznych na
                  podstawie
                  >
                  > watkow w internecie, idz poczytaj wiecej, w ktoryms napisalam o czochraniu
                  > mychy, ciekawe jaki wniosek z tego wyciagniesz.

żeś prosta jak konstrukcja cepa
                  • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:08
                    a ty taka zawirowana ze zastanawiasz sie nad spuku. Z tego wniosek, ze ja mam w
                    sumie lepiej.
                    • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:08
                      sEpuku
                      • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:10
                        wytrwala napisała:

> sEpuku

sEpuk nij w łeb wytrwała.
                        • ems_13 Ciekawe wypowiedzi autorki watku, polecam 24.12.06, 01:17
                          Zadałam sobie trud by się przekopać przez dalsze strony FK i oto rezultaty.
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=49975299&a=51917594
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=52186820&a=52186820
                          Co można powiedzieć o takiej osobie?
                          Drobna podpowiedź:
                          pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
                          • wytrwala Re: Ciekawe wypowiedzi autorki watku, polecam 24.12.06, 01:24
                            och ale sobie zadalas trud, zaraz sie rozplacze :)) pogrzebac w twoich brudach?
                            szukaj dalej, naprawde fajne rzeczy pisalam. Chyba ci sie nudzi, ze ci sie
                            chcialo... samotnie spedzasz te swieta? jesli chodzi o tego chlopaczka z linka,
                            to prawie tak samo jak moj facet podziwia Liv tyler, to tylko aktorzy, wiesz?
                            myslalam, ze to ja jestem zadzrosnica, ale chyba sa gorsze, skoro czepiaja sie
                            idealizowania aktorow, hehe.
                            • ems_13 Re: Ciekawe wypowiedzi autorki watku, polecam 24.12.06, 01:36
                              A tak szczerze to dlaczego robisz z siebie na forum pośmiewisko?
                              • wytrwala Re: Ciekawe wypowiedzi autorki watku, polecam 24.12.06, 01:42
                                wole robic z siebie posmiewisko na forum - to jest miejsce gdzie mozna rozne
                                takie problemiki opisac i liczyc na jakies odpowiedzi, ludzi wartosciowych,
                                ktorzy cos zrozumieja, i niestety, takich smieci .. :/ odczep sie dziewucho,
                                nie kazdy ma serce twarde i zakute jak ty swoja glowe.
                                • wytrwala Re: Ciekawe wypowiedzi autorki watku, polecam 24.12.06, 01:45
                                  to raz, a dwa ze na forum po prostu jest latwiej i mozna sobie pozwolic na
                                  upust roznych emocji, to jest doskonale miejsce, mozna sie wyzyc, wypisac, dac
                                  upust nerwom i szybko zapomniec - zarowno o glupiej sprawie jak i jakiejs
                                  eemesce.
                                  • ems_13 Re: Ciekawe wypowiedzi autorki watku, polecam 24.12.06, 13:16
                                    Czy już wyżyłaś się wystarczająco? Dałaś upust emocjom? Policz osoby, którym
                                    naubliżałaś w tym wątku, chcąc jedynie lepiej się poczuć. Nikt cię poważnie nie
                                    traktuje, więc po wszystkich to spływa, a ty tylko bardziej się ośmieszasz.
                    • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:09
                      wytrwala napisała:

> a ty taka zawirowana ze zastanawiasz sie nad spuku. Z tego wniosek, ze ja mam
                      w
                      >
                      > sumie lepiej.

nad "spuku" to ja dopiero się zacznę zastanawiać!
                • max.quid Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:08
                  wybacz, ale nie trzeba być geniuszem, aby wiedzieć, że wydzwanianie po
                  kilkanaście razy w ciągu godziny do kogoś kto nie chce gadać jest trochę głupie.
                  • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:09
                    glupie, ale nie znalam przyczyny dla ktorej ktos nie chcial gadac, ba, gdy ktos
                    jedzie spokojnie pociagiem nie ma przyczyny dla ktorej nie moglby rozmawiac, no
                    chyba ze przez cala droge mialby srake i siedzial w kilbu.
                    • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:14
                      wytrwala napisała:

> glupie, ale nie znalam przyczyny dla ktorej ktos nie chcial gadac, ba, gdy
                      ktos
                      >
                      > jedzie spokojnie pociagiem nie ma przyczyny dla ktorej nie moglby rozmawiac,
                      no
                      >
                      > chyba ze przez cala droge mialby srake i siedzial w kilbu.

...
                  • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:11
                    max.quid napisał:

> wybacz, ale nie trzeba być geniuszem, aby wiedzieć, że wydzwanianie po
                    > kilkanaście razy w ciągu godziny do kogoś kto nie chce gadać jest trochę
                    głupie
                    > .

stop. nie trochę głupie. BEZNADZIEJNIE GŁUPIE.
                    • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:12
                      beznadziejnie glupia to jest osoba ktora zastanawia sie ,,skoczyc, nie
                      skoczyc" - nutopia, skacz!
                      • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:14
                        wytrwala napisała:

> beznadziejnie glupia to jest osoba ktora zastanawia sie ,,skoczyc, nie
                        > skoczyc" - nutopia, skacz!

no prosze. i z poczuciem humoru!;/
                        a może wymyślisz coś swojego?
                        • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:14
                          dla ciebie nie chce mi sie tracic czasu.
                          • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:16
                            wytrwala napisała:

> dla ciebie nie chce mi sie tracic czasu.

to dobrze bo nie wytrzymałabym jakbyś dzwoniła do mnie przez godzinę co 3 minuty
                            • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:17
                              ale moze dzieki temu w koncu bys skoczyla.
                              • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:19
                                wytrwala napisała:

> ale moze dzieki temu w koncu bys skoczyla.

twój chłopak pewnie miał ochotę to zrobić tylko się okno zacięło.
                                swoją drogą wytrwała, dlaczego obrazasz się za prawdę?
                                • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:21
                                  bo jest nieobiektywna, nie stawiasz sie w mojej sytuacji tylko oceniasz osobe,
                                  ktora namolnie do kogos wydzwaniala, ale dlaczego, do kogo i po co to juz nie
                                  pomyslisz.
                                  • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:23
                                    wytrwala napisała:

> bo jest nieobiektywna, nie stawiasz sie w mojej sytuacji tylko oceniasz
                                    osobe,
                                    > ktora namolnie do kogos wydzwaniala, ale dlaczego, do kogo i po co to juz nie
                                    > pomyslisz.

aaaaaaaa
                                    więc muszę postawić się w twojej sytacji uważasz. A dlaczego nie miałabym się
                                    postawić w sytuacji twego molestowanego psychicznie przez ciebie chłopaka???
                                    • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:25
                                      ja bym sie nigdy w stosunku do niego tak nie zachowala, jesli sie nie pali, nie
                                      piszemy egzaminu, nie jestesmy w trakcie przesluchania o prace itp telefon sie
                                      odbiera, a nie rozlacza i nie odbiera bo dwaj koledzy dresy sobie siedza, co to
                                      za powod zebym sie martwila i rozmyslala dlaczego on nie moze odebrac podczas
                                      gdy spokojnie jedzie pociagiem
                                      • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:29
                                        Ale ty się nie martwisz. Ty jesteś wkur.wi.ona, że facet nie odbiera, kiedy TY
                                        dzwonisz.
                                      • nutopia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:29
                                        wytrwala napisała:

> ja bym sie nigdy w stosunku do niego tak nie zachowala, jesli sie nie pali,
                                        nie
                                        >
                                        > piszemy egzaminu, nie jestesmy w trakcie przesluchania o prace itp telefon
                                        sie
                                        > odbiera, a nie rozlacza i nie odbiera bo dwaj koledzy dresy sobie siedza, co
                                        to
                                        >
                                        > za powod zebym sie martwila i rozmyslala dlaczego on nie moze odebrac podczas
                                        > gdy spokojnie jedzie pociagiem

wytrwała posłuchaj mnie.
                                        To co napiszę to naprawdę nie bedzie miało na celu obrażenia ciebie, ale uważam
                                        że postepujesz głupio. Rozumiem też, że mogłaś się o niego martwić. Ale skoro
                                        odrzucal twoje rozmowy to znaczy że nie mógł gadać. I nieważne czy sprawiły to
                                        dreechy czy fajne laski bo i tak się tego nie dowiesz. Ważne że nie potraflas
                                        powiedziec sobie "stop". A czasami warto. nie, nie czasami. zawsze warto.
                                        NO I WESOŁYCH ŚWIĄT:)
                                        • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:32
                                          nutopia masz racje. ale jeszcze przed jego wyjazdem bylo bardzo milo,
                                          posiedzielismy, wymienilismy sie prezentami, potem mial pojechac i nie bylo
                                          powodu dla ktorego moglby nie odbierac, nie powiedzialam sobie stop ale tylko z
                                          tego powodu, a raczej z jego braku. To tak jakby ktos jechal sobie taksowka i
                                          nie odbieral telefonu, a ty zachodzisz w glowe o co chodzi - w koncu siedzi na
                                          tylku i nic nie robi.
                                          • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:33
                                            A czy do ważne, gdzie kto jest? Nie może rozmawiać i koniec.
                                            • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:34
                                              i tu sie nie zgodze ;]
                                              • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:36
                                                Podczas pogrzebu też? A rozmowy kwalifikacyjnej? A może akurat zobaczył wypadek
                                                na drodze i ratuje ofiary?
                                                • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:36
                                                  akurat siedzial w przedziale i zbijal baki ;]
                                                  • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:39
                                                    Nie, siedział w przedziale i zastanawiał się, czy z całym dobytkiem dojedzie na
                                                    miejsce.
                                                  • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:43
                                                    tak... to jest wlasnie jego punkt widzenia.
                                                  • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:44
                                                    Nie tylko jego, ale i parę innych osób na tym forum :)
                                                  • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:45
                                                    tez wiedzieliscie, ze siedzial i bal sie o dobytek? bo ja wtedy nie mialam o
                                                    tym pojecia... moj punkt widzenia to byl.... no wlasnie, w sumi ego nie bylo
                                                  • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:47
                                                    Czasami zdarzają się nieprzewidziane sytuacje.
                                                  • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:49
                                                    AMEN.
                                            • diverse_women Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 01.01.07, 19:28
                                              no, ale mógłby powiedzieć czemu!
    • przypadkowadziewczyna Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:46
      Moze zamiast dresów jechały z nim fajne dupy? ;)))
      • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:46
        wiesz co tez tak mysle :P
        • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:47
          ale z drugiej strony w takim wypadku odebralby, odbebnil rozmowe i cieszyl sie
          spokojnie dupami przez reszte jazdy ;] nie wiem
          • przypadkowadziewczyna Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:48
            Bo to pewnie dupek jest i tyle
        • przypadkowadziewczyna Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:47
          Dziewczyno...po co te nerwy :) Policzysz się z nim jak dostaniesz go w swoje ręce;))
    • zygmunt_wiadro Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:49
      Jedzie z wojakami. Wojaki zawsze mają alkohol:))
      • hopeless4 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:51
        hahha dobre:)
        a moim zdaniem to jak rozlacza;l 3 razy to bylo trzeba olac i poczekac az
        zadzwoni a nie sie naparszzac:) i wtedy zrobic oczywiscie typowa kobiece
        furie;) to sa wspaniale momenty w zyciu kobiety:)
      • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:52
        ale hu... z tym z kim jedzie.... ktos dzwoni, no ok mozna rozlaczyc ta osobe
        ale najlepiej na chwile odebrac (co szkodzi w przedziale odebrac i cicho cos
        powiedziec??) i wyslac smsa dlaczego nie moze odebrac, nie trzeba sie tlumaczyc
        ale jesli jest to ktos bliski /matka/ojciec/chlopak itp to sie mowi co i jak i
        ze zadzwoni sie potem, on wprawdzie napisal mi ze zadzwoni potem ale teraz
        dowiedzialam sie ze to ,,potem" to w jego mniemaniu byloby jak wysiadzie z
        pociagu czyli za DWIE GODZINY, jak ktos mi pisze ze zadzwoni potem to telefonu
        oczekuje za 10-15 minut, gora pol godziny (jesli znam mniej wiecej
        okolicznosci). rany..
      • przypadkowadziewczyna Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:53
        zygmunt_wiadro napisał:

> Jedzie z wojakami. Wojaki zawsze mają alkohol:))

To jest to!! :D
    • kotbehemot6 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:51
      a moze wcale nie pojechał tylko poszedł...oczywiście nie do rodziny tylko do innejpanienki...a ty mu przeszkadzasz ..no wstydż się
    • dziewice Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 21:59
      pewnie pociagiem jechal z kochanka i w kibelku radosnie sie bzykali, a Ty swoim
      dzwonieniem jeszcze bardziej nakrecalas cala zabawe :)
      • kotbehemot6 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:00
        fuuuj...w pociągowym kibelku...nic nie było napisane,ze chłopak to masochista jest :(
      • kotbehemot6 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:00
        fuuuj...w pociągowym kibelku...nic nie było napisane,ze chłopak to masochista jest :(
        • dziewice Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:02
          w sumie racja, polski pociag to dramat.

niewazne. z przedzialem wyuzdanych nimfomanek jadacych w tym samym kierinku :)
          • kotbehemot6 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:04
            aaaa to co inego...ale tak czy siak..autorka powinna sie wstydzić-to podpada pod molestowanie tak co chwilę dzwonić,,,, i jak jeszcze te kochanki....
            • dziewice Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:07
              nie nie, kochanka jechala w drugim wagonie, a on w przedziale tylko z tymi
              w tym samym kierunku
    • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:04
      Rzeczywiście jesteś wytrwała. Wydzwaniać do bólu, kiedy facet nie chce lub nie
      może rozmawiać...
      • sabriel Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:06
        O tym samym pomyślałam,ha ha ha .
      • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:07
        wiem ze w internecie wszyscy jestescie super odwaznymi psychologami, ale
        sytuacja w ktorej ktos jedzie pociagiem a nie jest maszynista i jedyne co robi
        to siedzi na du.pie i z tego powodu nie moze przez godzine odebrac telefonu
        wpienilaby nie tylko mnie.
        • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:10
          A co, to jego obowiązek? Odbierać Święty Telefon od ciebie?
          • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:11
            nie obowiazek, dla mnie odebrac telefon gdy ktos dzwoni to normalna rzecz.
            • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:13
              Ale reagujesz tak, jakby to był jego obowiązek.
        • sabriel Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:11
          Nie wku..ło by cię jakby ktoś ci non stop wydzwaniał, a ty nie mogłabyś
          odebrać? Bo mnie tak.
          • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:13
            Ja to bym wyłączyła komórkę i miałabym spokój.
            • sabriel Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:15
              No jak ktoś by był niezwykle "wytrwały" i dzwonił nieustannie to też bym
              wyłączyła dla świętego spokoju.
          • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:14
            wku..loby ale nie w przypadku gdyby dzwonil chlopak, na pewno bym odebrala bo
            co to za problem odebrac przy kilku osobach w przedziale i cos ciszej
            powiedziec?? pisalam o tym wczesniej... albo napisac powod a nie postepowac jak
            on :/
            • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:15
              Co ciszej powiedzieć? "Kochanie, nie mogę rozmawiać, bo jadę z dresami w
              przedziale i się boję"?
              • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:18
                nie, mogl powiedziec ze po prostu nie moze, zebym chwilke poczekala a przyczyne
                napisac w smsie?
                • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:21
                  Ja bym nie napisała takiego smsa w takiej sytuacji. Żeby ktoś mi zaglądał przez
                  ramię, co piszę.
            • wytrwala nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:17
              ocencie osobe ktora rozlacza was specjalnie nie podajac zadnego powodu .... i
              nie kolezanka ani ciotka ciotki a chlopak/dziewczyna, normalne toto? moje
              zachowanie NIE i wiem o tym, ale podyktowane bylo jego ignorancja ktorej
              przyczyny nie bylam swiadoma :/
              • sabriel Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:19
                Ale odpisał ci przecież, że potem oddzwoni.No i wyjaśnił powód nieodbierania.
                Jak nie mogę z jakiegoś powodu odebrać telefonu to jest mi w sumie wszystko
                jedno czy dzwoni ciotka ciotki czy chłopak.Jak nie mogę to NIE MOGĘ.Oddzwonię
                później jak będę mogła.
                • wytrwala Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:22
                  i tez bym to zrozumiala ale w innych okolicznosciach, nie podczas jazdy
                  pociagiem w pojedynke podczas ktorej jedyne co sie robi to czyta gazete albo
                  patrzy w okno. Gdyby okolicznosci byly inne na pewno bym sie tak nie zachowala.
                  • qw994 Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:28
                    Ale chyba już wiesz, jakie były okoliczności, prawda? To dlaczego dalej się
                    wściekasz?
                    Ja bym nie wyrobiła na miejscu twojego faceta - nie dość, że stresująca podróż,
                    bo w nieciekawym towarzystwie, to do tego dziewczynie odbija i bomarduje
                    telefonami, a potem obraźliwymi smsami. Bardzo mu się dziwię, że nie wyłączył
                    komórki, bo ja na jego miejscu zrobiłabym to na 100%. Powinnaś go przeprosić.
                  • sabriel Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:31
                    Przecież ci napisał, że nie chce rozmawiać przy dresach, a wyjść z przedziału
                    też nie bardzo może.Czy to dla ciebie nie jest powód? nie rozumiesz o co chodzi?
                    Niektóre kobiety to naprawdę niezłe idiotki.Za chiny nie domyśli sie sama, że
                    jak chłopak sie rozłącza tzn.że rozmawiać nie może,nie ona będzie dalej
                    wydzwaniać aż do skutku.
                    • wytrwala Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:34
                      napisal mi to ale po GODZINIE, nie od razu, przez godzine wiedzialam ze siedzi
                      na tylku i jedzie, nie wiedzialam tylko dlaczego nie zamierza odebrac.
                      • qw994 Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:35
                        Może się BAŁ, po prostu!!
                        • wytrwala Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:38
                          moze... ale tego juz nie wiedzialam... zreszta smsa jednego mi wyslal, mogl w
                          drugim wyjasnic o co chodzi, nikt chyba nie lubi niejasnych sytuacji a
                          szczegolnie gdy zwiazane z nimi najblizsze osoby.
                          • qw994 Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:40
                            Powiem ci szczerze, że gdybym ja została zbombardowana telefonami, a potem
                            obraźliwymi smsami w takiej sytuacji, to byłabym już tak wściekła, że nic bym
                            nie napisała.
                            • wytrwala Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:42
                              ale chodzi o to ze po dwoch telefonach mogl cos napisac, wtedy nie byloby
                              nastepnych!
                              • qw994 Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:43
                                Następnych już nie powinno być po tych dwóch.
                                • wytrwala Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:44
                                  i tu sie nie zgodze ;] dzwonilam do kogos do kogo uwazalam mialam prawo dzwonic
                                  i sie w koncu DOdzwonic, albo przynajmniej uslyszec o co chodzi, zeby wiedziec
                                  • qw994 Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:48
                                    Ty masz prawo dzwonić, a on ma prawo nie odbierać, jeśli nie może.
              • qw994 Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:22
                Owszem, normalne jest rozłączanie rozmowy, jeśli się nie może rozmawiać.
                • wytrwala Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:24
                  ale zamiast rozlaczac po raz trzeci mozna wyslac smsa, ,,nie dzwon,bo..." i
                  powtarzam ze gdyby to bylo w innych okolicznosciach to bym zrozumiala ale nie
                  nudna jazda pociagiem przez kilka godzin.
                  • wytrwala z innej beczki.... 23.12.06, 22:29
                    ja gdy widze rownie smieszne problemy, jak moj prawie zawsze odpowiadam osobie
                    zyczliwie, a nie jak wiekszosc hien ktore czyhaja na czyjes emocjonalne
                    potkniecie, kiedys juz napisalam ze wiele sytuacji wysmiewanych przez was na
                    forum sami macie we wlasnym zyciu i rozwiazujecie je/cierpicie/szalejecie po
                    swojemu, zjebki nie dostajecie tylko dlatego ze nie opiszecie tej sytuacji na
                    forum gdzie nieobiektywni ludzie probuja was ocenic.
                    • sabriel Re: z innej beczki.... 23.12.06, 22:33
                      Jak sie umieszcza posty na forum to trzeba liczyć się z tym,że odbiór może być
                      różny,inny od oczekiwanego.Sama nie chcesz być oceniana, a chłopaka za nic
                      nazwałaś chamem i idiotą.
                    • qw994 Re: z innej beczki.... 23.12.06, 22:38
                      Obiektywne ocenienie sytuacji to znaczy z twojego punktu widzenia? :)

Sorry, ale naprawdę uważam, że głupio zrobiłaś. Że już nie wspomnę o
                      określeniach "idiota i cham".
                      • wytrwala Re: z innej beczki.... 23.12.06, 22:40
                        nie z mojego a z obu stron, a wy oceniacie tylko z jednej. Z obu - czyli
                        chlopaka ktoremu co kilka min dzwoni telefon i dziewczyny - ktora chce sie
                        dodzwonic do chlopaka i nie ma pojecia, co jest grane.
                        • qw994 Re: z innej beczki.... 23.12.06, 22:42
                          Niestety musisz zrozumieć, że nie zawsze można rozmawiać, a czasami przyczyny
                          mogą przekraczać granice wyobraźni, jak widzisz na własnym przykładzie.
                          • wytrwala Re: z innej beczki.... 23.12.06, 22:47
                            tak tak, tu sie zgodze i na dobra sprawe taka odpowiedz bylaby lepsza od tych
                            wszystkich uszczypliwosci, ale jak widac aby napisac cos z sensem trzeba lepiej
                            poznac odczucia i argumenty, czasami po 60 postach ;]
                            • qw994 Re: z innej beczki.... 23.12.06, 22:49
                              Nie kłóćcie się o głupoty, jutro wigilia :)
                    • polla4 Re: z innej beczki.... 23.12.06, 22:38
                      Rozumiem Twoją irytację, w końcu mogłaś dzwonić z jakas bardzo wazną
                      informacją.. FAcet mógł odebrac i przeprosić, że nie może w tej chwili rozmawiać
                      i zadzwonic póxniej.

Droga wytrwała, weź głeboki oddech i raduj się nadchodzącymi świętami
                      złość piekności szkodzi:)
                  • qw994 Re: nie oceniajcie mnie !!!!!!! 23.12.06, 22:30
                    A nie wpadło ci do głowy, że w dresiarskim towarzystwie wolał w ogóle nie
                    afiszować się z komórką, żeby się z nią przypadkiem nie pożegnać???

Rób dalej z tego aferę, a niedługo nacieszysz się facetem.
    • misia.be Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:34
      wydaje misie że nie potrzebujesz faceta. kup sobie lepiej nową papużkę.
      • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 23.12.06, 22:36
        ty sie chyba z papuzka na rozumy wymienilas.
    • limka18 Z drugiej strony 23.12.06, 22:39
      patrzac na to z drugiej strony, Twojego chłopaka, mogłby on napisac:"Skoro
      rozłaczyłem sie za pierwszym razem, to po cholere ona dzwoniła kolejnych 10?!"
      Mysle ze za bardzo dałas sie poniesc emocjom, pewnie byłas rozdrazniona i
      wystarczyło tylko troche zeby Cie totalnie wkurzyc, tak czasem bywa;)
      • wytrwala Re: Z drugiej strony 23.12.06, 22:48
        masz racje, bylam rozdrazniona.... ale znowu bierzesz jego strone :-)
        • qw994 Re: Z drugiej strony 23.12.06, 22:50
          Ale chyba już ci przechodzi, na szczęście? :)
          • wytrwala Re: Z drugiej strony 23.12.06, 22:53
            tak... ale nie wiem czy zadzwonic (o Boze) do niego i przeprosic, czy nie .. a
            jesli to nie byly dresy tylko nie chcial przy jakichs pannach gadac i nalezalo
            mu sie? on taki nie jest ale ja jestem chorobliwie zazdrosna...
            • qw994 Re: Z drugiej strony 23.12.06, 22:57
              Ostrzegam cię lojalnie jako kobieta - jeśli wyjedziesz z jakimiś domniemanymi
              pannami, będzie awantury ciąg dalszy :)

Jeśli nie chcesz dzwonić, to napisz smsa z przeprosinami, będzie ci łatwiej.
              Naprawdę należą mu się te przeprosiny.
        • wytrwala Osiagnelismy jako takie porozumienie (forumowicze) 23.12.06, 22:51
          i sie z tego bardzo ciesze. Druga wiadomosc, ktora mnie cieszy to taka, ze
          jeszcze nigdy w tak krotkim czasie nie udalo mi sie otrzymac tylu wpisow :P
        • limka18 Re: Z drugiej strony 23.12.06, 22:51
          Nie, nie o to chodzi, ja tez sie wkurzam w takich sytuacjach:) ale jak ktos
          patrzy z boku to moze obiektywnie spojrzec na ta sytuacje, wiec jego pewnie tez
          to wkurzyło tak samo jak Ciebie. W takiej sytuacji najlepiej dac sobie spokoj i
          szybko zajac sie czyms innym, zanim zacznie sie wydzwaniac sto razy:)
          • wytrwala Re: Z drugiej strony 23.12.06, 22:55
            to dlaczego nie mozna bylo milej od razu ;(
            • qw994 Re: Z drugiej strony 23.12.06, 22:58
              Bo nie chciałaś czytać argumentów, tylko jeszcze bardziej się nakręcałaś :)
              Chyba nie byłam za ostra? :)
              • wytrwala Re: Z drugiej strony 23.12.06, 23:03
                przeciez czytalam ale byly totalnie chamskie (niektore) i naprawde
                nieobiektywnie, dopiero teraz zaczeliscie mowic jak ludzie :P dzieki za
                odpowiedzi, chyba bo przeprosze choc z drugiej strony wtedy juz zblaznie sie
                calkiem, ze najpierw uwazam ze mam stuprocentowa racje a pozniej sie kajam :/ w
                sumie to chyba przepraszac nie bede... hehe... rozumiem sytuacje ale nadal
                twierdze ze mogl jakos jak widzial ze dalej dzwonie da znac o co biega... tym
                bardziej ze chamskie odzywki on mi napisal jako pierwszy gdy zadzwonilam trzeci
                raz po tym jak napisal ,,potem oddzwonie" - zamiast chamskich smsow mogl
                napisac normalny, o dresach chociazby :/
                • wytrwala Re: Z drugiej strony 23.12.06, 23:05
                  a tak to mi sie wydaje ze te dresy to wymowka jaka wymyslil podczas tego
                  dlugiego czasu, znowu sie nakrecam wiec chyba musze konczyc.
    • buba011 to dostajemy, na co zasługujemy 23.12.06, 22:50
      • kasia_ruchasia psychoza maniakalna 24.12.06, 01:00
        współczuje twojemu facetowi. Nie wiem dlaczego ciebie jeszcze znosi byc moze
        dlatego że:
        a)miał/ma nadopiekunczą matkę i taka cecha w kobiecie mu jak najbardziej
        odpowiada

b)Godzi sie na Twoje zachowanie ze względu na to ze jesteś nieobliczalna i
        narobisz mu maksymalnego obciachu dlatego zawsze najpierw się rzuca jak g*wno w
        trawie a potem tuli uszy po sobie.

c)Jesteś niewiarygodnie dobra w łóżku i to neutralizuje efekty otwierania
        twojej jadaczki(w słowie i piśmie)

Ja wybieram B

Ale się uśmiałam
        :D
        • wytrwala Re: psychoza maniakalna 24.12.06, 01:16
          prawda jest taka ze do odpowiedzi C trzeba dodac jeszcze gleboka milosc - moze
          ciebie faceci rzucaja jak cos im nie spasuje natomiast w tym przypadku jest to
          uczucie ktore nie przekresli drugiej osoby z powodu jej
          mniejszych/wiekszych/duuzych wad, poniewaz trwa dla tej osoby wlasnie. Az sama
          sobie zazdroszcze ze mam takiego skarba. A ty, skoro jestes taka ruchasia to
          sama pewnie smierdzisz jak gowno w trawie :) Wesolych swiat :)
    • songs1 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 24.12.06, 02:10
      hm. Sprawa troche glupia, glupio sie zachowywalas ale tez masz tu swoje racje,
      tez bym sie wkurzyla w takiej sytuacji ale powinnas poczekac az sam przedzwoni
      (jak mowil), chociaz czekanie byloby pewnie nerwowe. Niestety, czasem nie
      jestesmy w stanie panowac nad swoimi reakcjami.
    • iberia30 ile ty masz lat dziecko? 24.12.06, 13:19
      bo po zachowaniu to najwyzej 20 mozna ci dac....Oboje jestescie siebie warci,
      tylko czy to, ze masz z nim problem usprawiedliwia zakladnaie kolejnego watku
      jacy zli sa faceci w dodatku tuz przed swietami???Opanuj sie i zaloz sobie priv
      bloga i tam sie wyzywaj.
    • mattjw Masz problem 24.12.06, 14:58
      Wcale sie nie dziwie ze twoj facet sie nie chce do ciebie odzywac. Myslal
      chlopak ze chociaz w pociagu bedzie mial spokoj, a tu wkolo do noego dzwonisz.

Co ty jestes pepkiem swiata??? Moze byl zajety. moze nei chcial wyciagac
      telefonu przy ew. dresach lub innych pasazerach.

Najbardziej rozwalil mnie ten kawalek :D "nie osadzajcie
      mojego zachowania ale jego"

Tak jest ksiezniczko!!

Naprawde facet bylby szczesliwy gdyby z toba nie byl, przynajmniej w spokoju
      moglby porozmawiac i odpoczac. Niedlugo napewno cie rzuci. Wesolych swiat.
      • wytrwala Re: Masz problem 24.12.06, 22:30
        twoje niepowodzenia w milosci nie musza byc zapowiedzia moich, on mnie zna i
        wie ze jestem impulsywna, juz od dawna jestesmy pogodzeni i pokazywalismy sobie
        swiateczne prezenty. Alez dziekuje, wesolych swiat rowniez. Wielce bawi mnie
        to, jak ludziki z internetu poca sie aby napisac cos jak najuszczypliwiej i jak
        najmadrzej - jakby nie wiedzieli, ze ich opinia jest tyle warta co zeszloroczny
        snieg (mam na mysli tylko niektore osoby). Iberio - moge zakladac sobie jaki
        watek chce i kiedy chce, co z tego, ze ida swieta? wiesz co to jest forum
        publiczne? akurat tutaj guzik mozesz mi zrobic jesli znowu napisze jakis
        niepodobajacy sie tobie post. Rowniez myslisz, ze jestes pepkiem swiata?
        • kasia_ruchasia Re: Masz problem 24.12.06, 23:54
          wiem ze mam fajny nick nawet jak w skrócie nazywa się "ruchasia" :) Dzieki a co
          ma ru..ko do śmierdzenia??
          Wytrwała gratuluje i zycze powodzenia z tym Twoim chłopkiem roztropkiem. Ze tez
          daj sie tak traktowac- jego życie, jego sprawa :)

Aleaz smiac mi sie chce jak wylewasz żale na forum tak banalne ze az smieszne a
          potem masz pretensje że forumowicze wyrażają swoje zdanie, a jak już jest
          odmienne od Twojego to łojoj Hahaha. A niech tylko ktoś zastosuje uszczypliwy
          żarcik to nóz w plecy wow! Impulsywna to ty jestes z pewnoscia. Szkoda tylko że
          to nie jest cenna cecha...
          • wytrwala Re: Masz problem 25.12.06, 00:09
            czlowiek jest zlepkiem roznych cech, zlych i dobrych i wierz mi, ze rowniez
            posiadasz oba rodzaje, nie jestes zadnym wyjatkiem.
            • lhasa facet przegiął 25.12.06, 00:23
              Czytajac twoje posty stwierdzilam,ze oboje ejstescie siebie warci :)Trafil swoj
              na swojego ;)
              Ale powiem tak-niektorzy za bardzo usprawiedliwiaja tu twojego chlopaka.Mogl
              odebrac,a tlumaczenie ze nie chcial pokazywac dresom,ze ma komorke jest bez
              sensu-teraz niemalze kazdy posiada tel.kom i nie sadze zeby dresom na jej widok
              zachcialo sie jej nagle krasc.Zreszta jesli twoj facet sadzil,ze sa to az tak
              niebezpieczni osobnicy to powinien wyjsc z przedzialu,a nie siedziec kilka
              godzin jak na szpilkach.Juz lepiej na korytarzu niz non stop w nerwach.
              Ja wiec uwazam,ze powinien odebrac i powiedziec chocby jedno zdanie albo od razu
              wyslac do ciebie smsa.Troche gowniarsko sie zachowal.
              • wytrwala Re: facet przegiął 25.12.06, 00:42
                dzieki ze podzielasz moje zdanie, wlasnie to mialam na mysli... a smsy to on mi
                wyslal az 3 - ze zadwoni potem, a jak dwonilam dalej - czy glucha jestem ;]
                wiec dresy chyba widzialy ze ma ta komorke... i zamiast pisac glupoty mogl mi
                napisac o co mu chodzilo, zebym wiedziala a nie zastanawiala sie, dlaczego
                rozlacza moje rozmowy co kilka minut. A czy jestesmy siebie warci - na pewno,
                oboje sie bardzo kochamy, a po tych glupich postach nic nie mozesz o nas
                sadzic ;]
                • lhasa Re: facet przegiął 25.12.06, 00:57
                  Co do tej sytuacji w pociagu to podzielam twoje zdanie,ale poza tym sadze,ze
                  jestescie oboje potwornymi cholerykami, co najpierw napluja na siebie ile sie
                  da,a potem przepraszaja i klada uszy po sobie ;)
              • wytrwala Re: facet przegiął 25.12.06, 01:06
                no wlasnie ze w tym zwiazku jedynym cholerykiem jestem ja, jestem emocjonalna
                impulsywna i reaguje szybciej niz mysle, czy reakcja jest tego warta, on byl na
                poczatku bardzo spokojny ale przeze mnie niektorych zachowan sie chyba uczy ;]
                • lhasa Re: facet przegiął 25.12.06, 01:10
                  No nie wiem czy tylko ty-jak przeczytalam,ze kiedys zostawil cie sama na dworcu
                  to wymieklam :/ to raczej on szybciej reaguje niz mysli.
                  Nie zrozum mnie zle-ale takie zachowanie ze strony faceta jest po prostu
                  chamstwem.Chocby nie wiem jak byl zly na ciebie nie mial prawa cie zostawic sama
                  w nocy na dworcu ...
                  • wytrwala Re: facet przegiął 25.12.06, 01:35
                    ja wiem, bylam w szoku ze tak postapil... mimo, ze poczulam sie wtedy przez to
                    fatalnie to w tej sprawie jest pewne usprawiedliwienie dla niego - przyznam
                    sie, choc mi glupio ze juz zdarzylo mi sie kiedys skasowac numer z komorki i on
                    mowil mi, ze nie da mi telefonu do reki bo na pewno zrobie cos glupiego -
                    wysepilam telefon no i zrobilam to, czego sie spodziewal, no i na stacji
                    mielismy sie spotkac z moja siostra i jej facetem z ktorymi mielismy wrocic
                    samochodem do domu - wiec nie zostawial mnie samej z menelami na dworcu, a ze
                    ich pociag sie spoznil to inna bajka i jak sie o tym dowiedzial, ze sama
                    jestem, to wku..ony, ale sie wrocil. Widze, ze musze pracowac nad swoim
                    zachowaniem bo szarpie mu nerwy i on zaczyna reagowac na mnie w niektorych
                    sytuacjach jak alergik na orzechy, ale to naprawde trudne przy takim
                    charakterze ;(
                    • qw994 Re: facet przegiął 25.12.06, 09:55
                      Radzę popracować, bo inaczej będziesz matką, która będzie lała swoje dzieci -
                      "bo ja jestem taka impulsywna".
        • iberia30 Re: Masz problem 25.12.06, 12:32
          wytrwala napisała:

> Iberio - moge zakladac sobie jaki watek chce i kiedy chce, co z tego, ze ida
          swieta? wiesz co to jest forum publiczne? akurat tutaj guzik mozesz mi zrobic
          jesli znowu napisze jakis niepodobajacy sie tobie post.

jak widac z powyzszego dobry smak i poczucie taktu jest ci obce.

>Rowniez myslisz, ze jestes pepkiem swiata?

???poki co ty jestes tu kolejna gwaizda forumowa, a swoja droga ciekawe co by
          powiedzial twoj facet gdyby wiedzial jak skwapliwie opisujesz wasze problemy
          publicznie....?
          • wytrwala Re: Masz problem 25.12.06, 12:51
            dobry smak nie ma tu nic do rzeczy i nie myl go z obluda, a jesli chodzi o
            publiczne opisywanie problemow w internecie - miedzy innymi wlasnie tym
            internet ludziom sluzy a poza tym co najwazniejsze - chyba nie podaje tu
            nazwisk ani zdjec nie wklejam? nawet nie wiesz kim ja jestem i kim moj chlopak,
            lepiej uwazaj bo moze jestem twoja sasiadka, ktora bardzo lubisz? skad wiesz.
            rzeczywiscie, piore brudy publicznie prawie tak jak Britney Spears.
            • iberia30 Re: Masz problem 25.12.06, 13:35
              wytrwala napisała:

> dobry smak nie ma tu nic do rzeczy

naprawde?

>i nie myl go z obluda,

a myle?

> a jesli chodzi o publiczne opisywanie problemow w internecie - miedzy innymi
              wlasnie tym internet ludziom sluzy a poza tym co najwazniejsze - chyba nie
              podaje tu nazwisk ani zdjec nie wklejam?

wbrew pozorom nie jestes anonimowa....

>nawet nie wiesz kim ja jestem i kim moj chlopak,

na moje szczescie :-)))

> lepiej uwazaj bo moze jestem twoja sasiadka, ktora bardzo lubisz? skad wiesz.

mam uwazac???buhahahahha chyba ci sie dziecko cos zdrowo pozjaczkowalo :-DDDDD

> rzeczywiscie, piore brudy publicznie prawie tak jak Britney Spears.

dobrze, ze masz tego swiadomosc....
              • wytrwala Re: Masz problem 25.12.06, 14:15
                iberia ty masz jakis powazny problem bo drzesz koty juz nie z pierwsza osoba na
                forum. Pisze ,,uwazaj" nie w sensie zadnej smiesznej grozby a ogolnie - bo
                rzucasz tu mieskiem a nawet nie wiesz do kogo, ze twoja kuzynka jestem, hehe, a
                porownanie do britney mialo ci uswiadomic ze tak jak ja znasz i wiesz kim ona
                jest mnie nie znasz i moge tu napisac co zechce i nie bedziesz miala kto tak
                naprawde ma takie problemy, moze ktos z twojego otoczenia? jestem anonimowa,
                uwierz mi - chyba ze pracujesz w policji i zamierzasz namierzyc moje ip i takie
                tamm ale chyba tak psychiczna to ty nie jestes? narazie po twoich odpowiedziach
                do mnie widze, ze ci sie nudzi i zachowujesz sie jak typowa kasliwa baba,
                ktorej uwagi jednak nie robia na mnie wrazenia.
                • iberia30 Re: Masz problem 26.12.06, 15:28
                  wytrwala napisała:

> iberia ty masz jakis powazny problem bo drzesz koty juz nie z pierwsza osoba
                  na forum.

to, ze mam odmienne zdanie niz niektore osoby nie jest rownoznaczne, z tym, ze
                  z kimkolwiek dre koty.
                  Poza tym to zadna sztuka przytakiwac wiekszosci.

>Pisze ,,uwazaj" nie w sensie zadnej smiesznej grozby a ogolnie

czyzby ?

> - bo rzucasz tu mieskiem a nawet nie wiesz do kogo,

mozesz zacytowac, gdzie i kogo obrazilam?Spojrz na swoje teksty do
                  mnie...troche wiecej samokrytyki.

> ze twoja kuzynka jestem, hehe, a porownanie do britney mialo ci uswiadomic ze
                  tak jak ja znasz i wiesz kim ona jest mnie nie znasz i moge tu napisac co
                  zechce i nie bedziesz miala kto tak naprawde ma takie problemy, moze ktos z
                  twojego otoczenia?

co za belkot.....

>jestem anonimowa, uwierz mi - chyba ze pracujesz w policji i zamierzasz
                  namierzyc moje ip i takie

dziecko drogie juz nie jeden internauta przekonal sie na wlasnej skorze, ze net
                  nie jest anonimowy, poczekam az i ty sie o tym przekonasz.

> tamm ale chyba tak psychiczna to ty nie jestes?

przeczytaj to jeszcze raz i zobacz kto tu kogo obraza....

>narazie po twoich odpowiedziach do mnie widze, ze ci sie nudzi i zachowujesz
                  sie jak typowa kasliwa baba, ktorej uwagi jednak nie robia na mnie wrazenia.

na razie ja widze, ze ty masz powazne problemy osobiste, ktore raz po raz
                  opisujesz na forum, a twoje chore wnioski na moj temat sa psu na bude.Zegnam.
    • mahadeva Ciesz sie, ze masz faceta i nie marudz! :) nt 25.12.06, 00:02

• kasia_ruchasia :D 25.12.06, 00:42
        wytrwała niewątpliwie kązdy ma całą gamę zachowań ale co ma piernik do
        wiatraka??

Moze i on Ciebie kocha i nie wyrabia już na zakretach Ale z drugiej strony może
        i on i ty jesteście z gatunku ludzi którzy lubia nawzajem sobie dolewać tej
        oliwy do ognia żeby było z "włoskim temperamentem" ???? Kłótnia i sexik po ??
        Ekspresyjni az zanadto? że czasem nie wiadomo o co komu chodzi? Tak jak teraz
        Tobie..
        • wytrwala Re: :D 25.12.06, 00:45
          to raczej ty piszesz teraz bez zadnego sensu. Czlowiek ma cala game zachowan i
          dobrze, ze to dotarlo do ciebie - chcialam dac ci do zrozumienia ze nie masz
          prawa mnie osadzac w sposob w jaki to robisz czyli mowisz mi ze jakies tam moje
          cechy nie sa cenne, o jo joj, wiec odpowiadam ze ty tez wiele
          takich ,,niecennych" na pewno jak kazdy czlowiek masz - wiec nie wypisuj
          farmazonow bo wszystkich rozumow nie pozjadalas, na pewno.
          • dre6 Co za wytrwala kretynka ta wytrwala. 25.12.06, 06:12
            Facet powinien ja natychmiast zostawic.
            Co za durna pipa!
      • iberia30 taaa mahadeva, po raz kolejny udowodnilas, 25.12.06, 12:01
        ze chec bycia z kimkolwiek jest wieksza od tego z kim chcesz byc, czyli
        co:lepszy jakikolwiek niz zaden, tak?Smieszna jestes.
        Towj tekst jest naprawde bzdurny.
    • konrado80 To ze masz takiego chlopaka, nie upowaznie Cie do 25.12.06, 10:28
      tego zeby obrazac nas wszystkich!!!
      Pozdrawiam
    • sundry Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:02
      Pisząć o swoim chłopaku:debil i idiota jesteś nielojalna wobec samej
      siebie!Spotykasz się z debilem?!
      • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:04
        piszac tak jestem lojalna wobec chwilowego wybuchu zlosci i to nie ma nic
        wspolnego z moim ogolnym pojmowaniem jego osoby, rozumiesz o co mi chodzi czy
        tylko skupilas sie na tej prostszej czesci?
        • konrado80 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:06
          kolezanka wyzej raczej ma racje, bo jak widze, to nie pierwszy opis Twojego
          chlopaka, z ktorym caly czas jestes i caly czas go nazywasz tak jak widac w
          tytule watku, i innych tez
          pozdrawiam :)
          • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:15
            takie watki zdarzaja sie raz na jakis czas, jak sie mocno wkurzam rzucam
            miesem - tak jest mi latwo odreagowac stres, szybko mi przechodzi i zyje
            spokojnie dalej - to jest tylko taki charakter i reakcja na sytuacje a nie
            ogolne zdanie o kims, kapiszi czy nadal nie bardzo? bo jesli nie, to juz nie
            wiem jak latwiej mozna ci to wytlumaczyc.
            • konrado80 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:17
              ale ja nie rozumiem, co Ty chcesz nam tlumaczyc??
              jestescie oboje siebie warci i tyle
              Pozdrawiam
              • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:23
                to juz bardziej ja nie rozumiem o czym ty do mnie gadasz.... nie wiesz NIC ani
                o mnie ani o nim. zaraz zaloze nowy watek - nawet nie bedziesz wiedzial, czy
                bedzie prawdziwy ale jak forumowy glupek bedziesz ludzi majestatycznie osadzal.
                • konrado80 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:25
                  przestan mnie obrazac, bo ja do Ciebie zwracalem sie normalnie
                  a jak nie wiesz o czym ja mowie i kilkoro tutaj piszacych, to otworz w koncu
                  oczy, dorosnij i przeczytaj to jeszcze raz, bo osmieszasz sie...
                  • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:31
                    nie nazwalam cie forumowym glupkiem a napisalam, ze tak sie zachowuja niektorzy
                    a to duza choc czesto niezauwazalna przez ludzi roznica, a to ze probujesz
                    osadzac mnie i moj caly 4letni zwiazek bo przeczytales jakis post i jeszcze
                    napisales ,,jestescie siebie warci" - super, znasz nas osobiscie? jesli tak, to
                    jak dlugo?
                    • konrado80 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:34
                      dorosnij i zmadrzej i nie obrazaj nikogo, miedzy innymi mnie
                      bo piszac tak jak napisalas do mnie, to obrazilas moja osobe, juz nie wspomne
                      ze teraz tez innych...
                      popatrz na siebie najpierw, a dopiero nazywaj innych

Pozdrawiam i nie do milego
                      • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 14:10
                        czy ja wymieniam konkretnie osoby i rzucam w nich epitety, czy napisalam
                        ogolem? niestety taka jest prawda... nie obrazam ciebie a ze poczules sie
                        dotkniety to wiesz, ze ja tym wszystkim co tu niektorzy wypisywali rowniez
                        moglam sie poczuc dotknieta a to mija sie z prawda. Takie opinie czy jestesmy
                        siebie warci moga wydawac przyjaciele/znajomi/siostra/matka a nie przypadkowy
                        czlowiek z forum. To tyle !
    • cioccolato_bianco Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 13:14
      nie martw sie. jesli z toba jest, mimo ze sie TAK zachowujesz, musi cie bardzo
      kochac :DD
    • waldek1610 Jak ci sie nie podobaja faceci to zostan lesbijka 25.12.06, 13:26

• iljana Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 14:06
      "faceci to chamy i idioci"

Zbyt ogólnie. Nie wszyscy, nie wszyscy :)
      • iljana Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 14:18
        Twoj chłopak nie jest ani chamem ani idiotą. Wiele osób napisalo to, co i ja w
        tej sprawie myślę. Poczekaj, na spokojnie sobie wszystko wyjaśnicie, jak znów
        się spotkacie.
        Może jednak wytłumaczenie jest tak banalne jak to, które ci podaje, choć ty
        uważasz pewnie, że flirtował z jakąś dziewczyną.
        • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 25.12.06, 14:20
          o nie, po co to napisalas, podnioslas mi cisnienie :P jak ja moge sprawdzic co
          tak naprawde robil, chyba nie da sie ;( na flirt chyba nie mial czasu bo caly
          czas musial naciskac czerwony guzik na telefonie :P
          • sundry Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 14:13
            wytrwala napisała:
            piszac tak jestem lojalna wobec chwilowego wybuchu zlosci i to nie ma nic
            wspolnego z moim ogolnym pojmowaniem jego osoby, rozumiesz o co mi chodzi czy
            tylko skupilas sie na tej prostszej czesci?

żaden wybuch złości Cię nie tłumaczy.Nie wyobrażam sobie nazwać mojego chłopaka
            debilem,nawet gdyby mnie maksymalnie zdenerwował.Nie wiem czy to kwestia
            kultury,czy po prostu szacunku dla niego i siebie.Czy jestem dziwna,jeśli
            myślę,że nie mogłabym spojrzeć mu w oczy po tym,jak obsmarowałam go na forum?
            • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 14:35
              jestes dzwina ;]
              • sundry Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 14:51
                wytrwala napisała:

> jestes dzwina ;]

hmm,może:)mamy z moim partnerem milsze na siebie określenia aniżeli idiota i debil.
              • tracer81 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 15:37
                >jestes dzwina ;]

Ona jest normalna, tobie natomiast brakuje ogłady i kultury- wyjedź na jakieś slumsy- tam ludzie obrzucają się inwektywami typu "debil", "idiota".
            • qw994 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 14:46
              > Nie wyobrażam sobie nazwać mojego chłopaka
              > debilem,nawet gdyby mnie maksymalnie zdenerwował.

Ja raz w życiu powiedziałam do chłopaka "ty idioto". Zapytał: "jak ty się do
              mnie odzywasz?". I wtedy myślałam, że się spalę ze wstydu.
            • iberia30 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 15:39
              sundry napisała:
              >
              > żaden wybuch złości Cię nie tłumaczy.Nie wyobrażam sobie nazwać mojego
              chłopaka debilem,nawet gdyby mnie maksymalnie zdenerwował.

dokladnie.

>Nie wiem czy to kwestia kultury,czy po prostu szacunku dla niego i siebie.

jedno i drugie i dorzucilabym do tego jeszcze....dojrzalosc, bo poki co autorka
              zachowuje sie jak nastolatka....

>Czy jestem dziwna,jeśli myślę,że nie mogłabym spojrzeć mu w oczy po tym,jak
              obsmarowałam go na forum?

nie, jestes normalna, a dziwna by nie rzec dzikuska jest ...wiemy kto :-D
              • kasia_ruchasia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 15:53
                autorka zastosowała porównanie "jak forumowy głupek" a potem powiedziałam ze
                nie nazwała nikogo tak :DD Łojezu Tragedia Forum! Wytrwała Nike Ci sie należy I
                podzielam opinie przedmówców musi ciebie bardzokochać skoro znosi to na co dzien
                • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 16:11
                  zachowac sie jak glupek a byc glupkiem to totalna roznica, twoj mozdzek nie
                  rejestruje jej naprawde? :)
                  • kasia_ruchasia Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 22:02
                    w takich chwilach dziękuję Bogu że obdarzył mnie wokół cudownymi NORMALNYMI
                    ludzmi którzy odpowiadają za swoje słowa i czyny a nie robią z siebie
                    pośmiewiska tak jak ty teraz i wcześniej... i jeszcze wczesniej.Wytrwała nie
                    wysilaj sie wszystcy i tak znają Ciebie i twoją powiedzmy filozofię.. życiową..
                    Łatwa do rozszywrowania :) Ciesz sie ze któryś Ciebie chce- powiedzmy a niech
                    tam nadużyjmy tego słowa FACET Nie obrażajac oczywiście innych Prawdziwych
                    męzczyzn.
                    Hahaha łoj Zabawna jesteś Wytrwała Hahaha
                    • kasia_111 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 27.12.06, 19:03
                      Że tez ci się tak chciało w wigilie i święta, trollu
                    • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 28.12.06, 00:10
                      ruchasia twoje posty niewzykle mnie bawia, stale tylko ,,hahaha" i ,,ahahaha"
                      rzysz jak kon, jeszcze ta wiejska ortografia - wszysTcy? rozszyWrowali? zamiast
                      sie tyle ruchac poczytalabys ksiazke. Jestem tez bardzo ciekawa jaka jest moja
                      filozofia zyciowa, prosze, opisz, jestem ciekawa co wymyslilas :) ja tez mam
                      pewna teorie na twoj temat... po tonie twoich wypowiedzi - po smiesznym
                      niskolotnym sarkazmie sadze, ze jestes jedna z tych po babsku kasajaych
                      tipsiareczek a jesli nie to widocznie tylko masz taki charakter
    • trusia29 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 22:33
      ty masz problem osobowosciowy, dziewczyno...
      • wytrwala Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 28.12.06, 00:12
        przynajmniej jedna odpowiedz, ktora mnie zaciekawila :-) moze cos wiecej ?
    • tegochcialam Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 26.12.06, 22:42
      zastanów się raczej nad sobą...pierwsza zasada brzmi nie wydzwaniaj do niego,
      poczekaj aż on zadzwoni...a jak nie zadzwoni to znaczy ,że mu nie
      zależy...miłego
    • agnies_87 Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 01.01.07, 19:08
      hahaha ;))))))
      widać, że macie mocne charakktery :D
      • jeerling Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 08.01.07, 15:45
        moj tez nie odbierał pewnego razu... całą noc, rano zadzwonił i powiedział, że
        była burza a on zostawil telefon w samochodzie i nie chciało mu sie wracać po
        niego hehehe....burza pod koniec listopada....szkoda że dopiero po miesiacu
        dowiedzialam sie że ta burza to napalona portugalka....hehehe. przepraszam za
        dobry humor w tej jakże tragicznej sytuacji;) ale od początku nie wierzyłam w
        burze:) i na dobre mi to wyszło:):):)
    • longeta Re: Boze, faceci to chamy i idioci !!!!!!!!!!!!!! 08.01.07, 15:48
      Może chciał odpocząć od jakiejś kretynki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka