Dodaj do ulubionych

swiat sie psuje..

12.01.07, 08:58
Slyszeliscie wczoraj o tym ze powstala strona internetowa gdzie pedofile
twierdza ze kontakty seksualne z dziecmi sa w porzadku?? Moze jeszcze zaraz
pojda manifestowac swoja innosc seksualna??? czegos wam to nie przypomina??
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:00
      Takie strony od dawna istnieją. Tylko nasze regulacje prawne nie były na to
      przygotowane.
    • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:03
      chore. strona tutaj www.daretospeak.net/pages/maly-ksiaze/
      Totalnie chore.
      ale co ma niby przypominać bo mi nic nie przychodzi do głowy?
      • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:11
        co innego ze sa strony a co innego ze zaczyna sie o tym mowic jakby to byla
        odmiennosc seksualna... chodzi o to ze kiedys ludzie homoseksualni byli
        uznawani za chorych.. teraz to normalnosc.. jeszcze pare lat i pedofil bedzie
        nowa orientacja seksualna... tak mi sie jakos skojarzylo.. oczywiscie to tylko
        moje przemyslenie..
        • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:12
          Przecież to zupełnie co innego.
          • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:14
            tak to prawda, ale kiedys bylo inaczej.. ludzie walcza o swoja innosc..
            • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:15
              Oczywiście, ale walka niktórych jest z góry skazana na niepowodzenie.
        • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:15
          masz jakąś fobię?
          spróbuj znaleźć subtelną różnicę między krzywdzeniem dzieci o dwiema dorosłymi
          osobami w łóżku...
          • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:18
            nie mam.. nie przeszkadzaja mi takie zwiazki, chodzi o to ze kiedys ludzie
            zupelnie inaczej patrzyli na takie pary, teraz juz im to nie przeszkadza... co
            bedzie za kilkanascie lat z ta druga sprawa? tez moze ludzie sie znieczula...
            • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:19
              Wątpię w to - tutaj chodzi o krzywdę dzieci.
              • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:21
                sa rozne tez opinie ludzi na temat dzieci w zwiazkach homo.. jedni uwazaja ze
                sa szczesliwe, inni ze nie..
                • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:23
                  Przecież to CO INNEGO, na litość boską.
      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:13
        nie wiesz co przypomina? walkę o tolerancję "inności"
        w latach 60' 70' 80' w USA o prawa walczyli homoseksualiści, dostali je, teraz
        chcą adoptować dzieci, po części też już to dostali, o aborcji czy legalizacji
        narkotyków (narazie "słabych") nie wspomnę.
        Taka ciekawostka: w Holandii pedofile założyli partię, która na dobry początek
        ma walczyć o to by obniżyć wiek "przyzwolenia na kontakt" seksulany z dorosłym z
        15 do 12 lat tak, by np; sex 50 letniego zboka z 12 letnią dziewczynka nie był
        karany. Dla mnie chore, ale holandia zawsze przoduje w tolerowaniu debilizmów.
        Ja myślę, że dożyjemy jeszcze czasów, gdy i pedofile bedą wychodzili na ulice i
        protestowali tak jak dzisiaj robią to homoseksualiści :(
        • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:15
          no wlasnie o to mi chodzi! ze teoretycznie wszystko to wychodzi po za nature...
          a ludzie walcza o to zeby byc innym.. przez to normalne rzeczy traca na
          wartosci..
          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:17
            jeśli dożyjemy to za 50 lat będą na nas wołać mohery (albo inny, nowoczesniejszy
            wyraz ;D) bo nie akceptujemy seksu z 10 letnimi dziecmi, tak samo jak dzisiaj
            woła sie mohery na tych, którzy homoseksualizm uważają za coś chorego i
            nienormalnego. Przykre, ale prawdziwe.
            • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:19
              zapewne:) bedziemy pewnie jakimis cyber moherami, bo jeszcze technika pojdzie
              do przodu:)
              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:21
                > zapewne:) bedziemy pewnie jakimis cyber moherami, bo jeszcze technika pojdzie
                > do przodu:)

najgorsze jest to, że dla wielu granic tolerancji nie ma, a to niczego dobrego
                na przyszłość nie wróży.
            • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:20
              Mam nadzieję że nie akceptujecie również jako nienormalnych:
              - sexy oralnego
              - latania samolotami (skrzydeł nie mamy)
              - przeszczepów
              i paru innych rzeczy
              • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:25
                albo ostanio byla akcja, ze rodzice powycinali swojemu choremu dziecku
                wszystkie narzady plciowe, nafaszerowali je hormonami i zyj sobie tak jak my
                chcemy... druga opcja, ze chorzy rodzice np. karly chca miec podobne do siebie
                dzieci wiec ingeruja genetycznie w plod aby sobie poustawiac wszytko tak jak
                chca...
                Sa rzeczy ktore sa dobre dla ludzi, ale jest tez wielu wypaczencow ktorzy
                naginaja prawo, zasady natury tak zeby im pasowalo.. a ludzie za pare lat tak
                zobojetnieja ze nie zauwaza co jest normalne a co nie..
                • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:26
                  > albo ostanio byla akcja, ze rodzice powycinali swojemu choremu dziecku
                  > wszystkie narzady plciowe, nafaszerowali je hormonami i zyj sobie tak jak my
                  > chcemy...

Chyba nie do czytałaś do końca, o co w tym chodziło.
                  Moim zdaniem rodzice postąpili słusznie.
                • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:26
                  o tym właśnie mówię, granica między dobrem i złem powoli się caciera w imię
                  tolerancji, bo przeciez każdy ma wybór :(
              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:25
                > Mam nadzieję że nie akceptujecie również jako nienormalnych:
                > - sexy oralnego
                > - latania samolotami (skrzydeł nie mamy)
                > - przeszczepów
                > i paru innych rzeczy

to akurat jest normalne :)
                ale dla mnie homoseksualizm jest akurat nienormalny, co nie oznacza, że jestem
                jakimś zagorzałym przciwnikiem. W swoich domach niech kazdy robi co chce, ale
                wychodzić na ulicę i krzyczeć że to naturalne? dla mnie chorzy psychicznie ludzie
                O pedifili wspominać chyba nie musze, ale Ty jesteś tak postępowy człowiek że i
                plusy pewnie dla tej "normalności" znajdziesz :)
                • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:27
                  > dla mnie chorzy psychicznie ludz
                  > ie

WHO na szczęście ma inne zdanie na ten temat.

> O pedifili wspominać chyba nie musze, ale Ty jesteś tak postępowy człowiek że
                  i
                  > plusy pewnie dla tej "normalności" znajdziesz :)

Ja nie znajduję mimo "postępowości".
                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:30
                    > WHO na szczęście ma inne zdanie na ten temat.

tak WHO też uważa że 10 tygodniowe dziecko to nie dziecko, walczy o prawa
                    homoseksualistów ale nie widzi milionów głodujących w afryce itd...
                    WHO nie jest nieomylne ;)
                    • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:32
                      no 10 tygodniowy płód faktycznie z dzieckiem niewiele wspólnego
                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:34
                        dzisiaj 6 miesięczne dziecko może przeżyć poza organizmem matki, ciekawe co
                        powiecie jak za 20, 50 czy 100 lat 3 miesięczny "płód" przeżyje poza organizmem
                        matki. Wtedy to też nie będzie dziecko?

Poza tym jest wielu lekarzy i etyków którzy mają zupełnie odmienne zdanie
                        • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:37
                          ciekawe co
                          > powiecie jak za 20, 50 czy 100 lat 3 miesięczny "płód" przeżyje poza
                          organizmem
                          > matki.
                          Będziemy się nad tym zastanawiać za 20, 50 czy 100 lat. Teraz jest to
                          niemożliwe i tyle.
                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:40
                            > Będziemy się nad tym zastanawiać za 20, 50 czy 100 lat. Teraz jest to
                            > niemożliwe i tyle.

ale to będzie trochę niemorlane, bo dzisiaj 3 miesięczne dziecko to jakies
                            błoto, kisiel czy zlepek komórek, a za X lat to już będzie człowiek. Nie widzisz
                            w tym nonsensu? Czym się będzie różnił ten człowiek od tamtego. Czy to, że w
                            średniowieczu nawet w 9 miesiącu ciąży dzieci umierały nie oznacza że nie były
                            dziećmi?
                            • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:47
                              > ale to będzie trochę niemorlane, bo dzisiaj 3 miesięczne dziecko to jakies
                              > błoto, kisiel czy zlepek komórek, a za X lat to już będzie człowiek.
                              Nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie możlwiwe przeżycie dziecka poza organizmem
                              kobiety i na tym etapie nie ma sensu zastanawianie się co by było gdyby. Świat
                              się zmienia, jak pewne nowe fakty mają miejsce zaczyna się je wtedy brać pod
                              uwagę, jak ich nie ma bierze się pod uwagę aktualne.
                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:50
                                skoro możliwe jest klonowanie, szykuja sie do lotu na marsa, prowadzą badania
                                nad teleportacją to Ty uważasz że i tego nie zrobią? Pytanie tylko czy ludzią na
                                tym zależy? Moim zdaniem nie bardzo. Poza tym tutaj nie chodzi o to co by było
                                gdyby, tylko co jest teraz. A fakt jest taki, że skoro są przesłanki ku temu, że
                                3 miesięczny płód przeżyje bez matki to znaczy, że jest czlowiekiem
                                • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:53
                                  > skoro możliwe jest klonowanie, szykuja sie do lotu na marsa, prowadzą badania
                                  > nad teleportacją to Ty uważasz że i tego nie zrobią?
                                  Nie wiem czy kiedyś to zrobią czy nie. Będę się nad tym zastanawiać jeśli to
                                  nastąpi.
                                  A fakt jest taki, że skoro są przesłanki ku temu, ż
                                  > e
                                  > 3 miesięczny płód przeżyje bez matki to znaczy, że jest czlowiekiem
                                  Narazie nie ma możliwości przezycia na tym etapie i to jest fakt.
                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:58
                                    > Narazie nie ma możliwości przezycia na tym etapie i to jest fakt.

możliwości nie ma, ale żaden normalny naukowiec nie kwestionuje tego, że za
                                    kilka, kilkanaście lat będzie to zupełnie normalne, że 3 miesięczny płody mozna
                                    ratować.
                                    • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:03
                                      > możliwości nie ma, ale żaden normalny naukowiec nie kwestionuje tego, że za
                                      > kilka, kilkanaście lat będzie to zupełnie normalne, że 3 miesięczny płody
                                      mozna
                                      > ratować.
                                      Nie ma dla mnie znaczenia co twierdzi jeden czy drugi naukowiec na temat
                                      niepewnej i nieokreślonej przyszłości. Aktulanie fakty są takie że naukowcy
                                      mogą sobie pomarzyć o ratowaniu dzieci w 3 miesiącu ciąży, a lekarzom idzie
                                      ciężko ratowanie dzieci z 6 miesiąca.
                        • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:38
                          Oczywiście - akurat na ten temat każdy ma prawo miec inne zdanie bo naukowo nie
                          stwierdzi się kiedy zaczyna sie człowiek.
                          Nawet jesli 2 miesięczny płód przeżyje poza matką to dalej bedzie mało podobny
                          do człowieka... ale jesli przeżyje to bedzie to świetne rozwiazanie ZAMIAST
                          aborcji która jest ostatecznoscią.
                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:41
                            90 letni człowiek po amputacji kończyn tez jest mało podobny do człowieka a
                            jednak nikt jego człowieczenstwa nie kwestionuje. Czy o tym, ze człowiek jest
                            człowiekiem świadczy wygląd? Przez całe nasze zycie się zmieniamy i kazdy był
                            tym 3 miesićznym płodem i będzie 70 letnim dziadkiem (może) ;)
                            • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:45
                              No w takim razie chrońmy też plemniki... mało podobne ale ten 70 letni też mało
                              podobny... Jesteś za pełną ochroną?
                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:48
                                a co ma plemnik do bycia człowiekiem? człowiek powstaje w momecie zapłodnienia
                                komórki jajowej przez plemniek. Ani sam plemnik nie jest człowiekiem ani sama
                                komórka jajowa. Poza tym rozmawiajmy powaznie. 3 miesięczny "płód" jedna do
                                czlowieka jest podobny i ja nie miałbym najmnijeszych problemów z rozpoznaniem tego
                                • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:02
                                  Jak to co ma?? bez plemnika nie ma zapłodnienia. Wiec trzeba szanować przyszłe
                                  życie...
                                  • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:05
                                    > Jak to co ma?? bez plemnika nie ma zapłodnienia. Wiec trzeba szanować przyszłe
                                    > życie...
                                    Koniecznie. Należy wprowadzić jakieś przepisy prawne chroniące je i kary za
                                    marnotrawienie nasienia ;-)
                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:05
                                    juz pisałem, życie powstaje w chwili zapłodnienia
                                    • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:13
                                      plemniki są nieżywe?
                                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:16
                                        plemniki nie sa człowiekiem.
                                        jak chcesz to możemy zejść do poziomu przedszkolnego, nie wiem tylko po co
                • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:28
                  Przeczytaj drugiego posta. Dla mnie to chore.
                  Ale te rzeczy o których napisałem są tak samo nienormalne jak homoseksualizm a
                  jednak dla Ciebie normalne... cóż traktujesz normalność bardzo wybiórczo.
                  Normalne jest to co Tobie odpowiada ...
                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:32
                    już pisałem, mnie homoseksualizm nie przeszkadza, co nie oznacza ze uwazam to za
                    normalne. Jak ktoś chce to niech sobie w swoim domu używa do woli, ale wybacz,
                    nie mam ochoty ogladać 2 liżaćych się w parku facetów. Na taki widok zbiera mnie
                    na wymioty
                    • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:33
                      Czyli pełna wybiórczość. Bo samolotem pewnie latasz a za takie pomysły (latanie)
                      w średniowieczu trafiłbyś na stos
                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:35
                        z ta drobna różnicą, że na widok samolotu nie robi mi się niedobrze.
                        • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:40
                          Mi się robi niedobrze na widok owoców morza - myślisz że powinienem protestować
                          przeciw podawaniu ich w publicznych lokalach?
                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:43
                            nie powinieneś wybrac taki lokal w którym tego nie serwują i sprawa załatwiona.
                            A z "normalnościami" typu traswescyci czy homoseksualisci tak nie mozna. Bo jak
                            chce to może całowac się w restauracji, na przystanku w parku na ulice itp...,
                            więc wychodzi na to, ze ja nie powinienm wychodzić z domu :)
                            • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:58
                              Brzydzi mnie wiele rzeczy. Np nowy nissan micra (fuj), wino słodkie(bleee) i
                              musze z tym życ i akceptować.
                              Szczerze mówiąc mi też momentami robi się dziwnie jak dwóch facetów daje sobie
                              soczystego kissa :) ale myślę sobie wtedy że tylko drobna zmiana genetyczna i
                              mógłbym być na ich miejscu... i jak bym się wtedy czuł?
                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:00
                                nie wiem jakbyś się czuł, ważne że się tak nie czujesz. A to, że byłbys na ich
                                miejscu nie oznacza, że musiałbyś to manifestowac w miejscu publicznym. Chcesz
                                to całuj się w swoim domu, ale w społeczenstwie ponad 90% to heteroseksualiści i
                                to oni ustanawiają standardy życia społecznego
                    • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:36
                      Chyba jednak bardzo Ci przeszkadza...
                      Najprostsza rada - odwróć głowę i nie patrz.
                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:38
                        miejsca publiczne są po to by patrzeć i nie musze tam odwracać głowy. A to, ze
                        nie mam ochoty oglądac gejów, transwestytów i innych "normalnych" chyba nie
                        oznacza, że mam nie chodzić do miejsc publicznych. To jednak oni odstakją od
                        większości i niech oni się dostosują
                        • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:42
                          Nie, oni nie muszą się dostosowywać do Ciebie, są tak samo jak Ty pełnoprawnymi
                          członkami społeczeństwa. To Ty masz problem z ich akceptacją, a nie oni z Twoją.

Idąc Twoim tokiem myślenia, muzułmanie będący u nas mniejszością też nie powinni
                          się afiszować ze swoimi uczuciami religijnymi ?
                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:46
                            > Nie, oni nie muszą się dostosowywać do Ciebie, są tak samo jak Ty pełnoprawnymi
                            > członkami społeczeństwa. To Ty masz problem z ich akceptacją, a nie oni z Twoją

homoseksualiści to 2,3% traswestyci nie wiem ale pewnie podobnie, dlaczego więc
                            większość ma się dostosować do mniejszosci?

> Idąc Twoim tokiem myślenia, muzułmanie będący u nas mniejszością też nie powinn
                            > i
                            > się afiszować ze swoimi uczuciami religijnymi ?

to chyba oczywiste? afiszowanie się z czymkolwiek zdore nie jest, zwłaszcze że
                            to oni są gośmi a nie my. A nich jeśli to jest "standardem" i akceptuje to
                            większosc społeczeństwa to ok, ale u nas tak nie jest. Zresztą jedz do iranu i
                            ostentacyjnie się przeżagnaj, zobaczymy czy wrócisz zywa
                            • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:52
                              Ale mnie nie interesują zachowania irańskich fundamentalistów, mówimy o naszych
                              realiach.
                              Czyli dobre jest tylko to, co stanowi większość, jak u Orwella...
                              Katolicy mogą manifestować w imię Boga, ale inni już nie, bo "nie są u siebie".
                              No cóż, poglądy bardzo typowe dla pewnej frakcji politycznej i myślę, że dalsza
                              dyskusja nic nie wniesie, bo ani Ty zdania nie zmienisz, ani ja i reszta
                              "opozycjonistów" forumowych :)
                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:55
                                Większość ustala standardy zachowania społeznego, tak było zawsze jest i będzie.
                                A mniejszosć ma prawo robić co chce i z kim chce, ale nie powinna miec prawa
                                obnoszenia się z tym publicznie. I taka sytuacja chyba jest zdrowa. Demokracja
                                to większość, która powinna szanowac mniejszość, ale szacunek nie musi
                                przejawaić się w tym, ze pozwalamy dosłownie na wszystko w miejscach
                                publicznych. Bo gdyby z tego założenia dojść to dlaczgo by nie pozwolic chodzić
                                ludzią po ulicach nago? Przeciez mają prawo, a ty jak nie chcesz to nie patrz
                                • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:00
                                  a tak na marginesie jednej rzeczy nie rozumiem jak homo demonstruja - czemu
                                  zawsze sie glupio ubieraja i tak na obsenicznie sie zachowuja? ludzie hetero
                                  jak cos demonstruja, robia to normalnie (oprocz kiboli ktorzy tluka kazdego
                                  ktory wejdzie im na drogie - ale to co innego) .. idac na demonstracje nie
                                  zakladaja techno party strojow i nie obmacuja wszyscy ze wszystkimi...
                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:01
                                    teżtego nie rozumiem, ale oni wiele dziwnych rzeczy robią ;)
                                • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:00
                                  Idąc dalej, ludzi chorzy na raka też raczej nie powinni się "obnosić" ze swoją
                                  chorobą, albo osoby niepełnosprawne poruszające się na wózkach czy o kulach, oni
                                  przecież stanowią mniejszość - to wszystko zaburza standardy.
                                  Wiesz co, jeśli o mnie chodzi, to ludzie mogę sobie latać na golasa po ulicach,
                                  nie będę chciała patrzeć to odwrócę głowę i tyle, w czym problem ?
                            • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:54
                              > homoseksualiści to 2,3% traswestyci nie wiem ale pewnie podobnie, dlaczego więc
                              > większość ma się dostosować do mniejszosci?

Kobiety po 70 są w mniejszości, może niech nie wychodzą na ulicę, bo mnie
                              brzydzi ich wygląd, nawet jak się nie całują.
                              Rozumiesz co mówisz ? To , że ciebie to brzydzi, to jest twój problem. To
                              dorośli ludzie i robią to samo, co osoby heteroseksualne. Jeśli zabraniać
                              całowania - to wszystkim.

• mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:56
                                stanowią mniejszośc ale jest to proces naturalny w pełni naturalny.
                                Homoseksualizm jeśli wogóle jest naturalny to tylko dla rtych 3% i dla nikogo
                                więcej nie będzie.
                                • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:04
                                  Ludzie z protezami to też jakiś mały procent. Protezy nie są naturalne. Nie się
                                  nie pokazują "normalnym" ludziom. Ludzie z Downem to też określony procent
                                  społeczeństwa, jest to wybryk natury. Ja bym ich eksportował gdzieś do Afryki,
                                  miedzy "normalnymi" ludźmi nie ma miejsca dla nich....

• mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:07
                                    ale ani ludzie z protezami ani z downem nie robią manifestacji i na tym polega
                                    cała róznica
                                    • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:10
                                      Biada im, jeśli mieli by czelność cokolwiek zamanifestować.
                                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:12
                                        > Biada im, jeśli mieli by czelność cokolwiek zamanifestować.

biada im jeśli by mieli czelność mówić, że życie z protezą jest zupełnie
                                        normalne i naturalne a druga noga jest człowiekowi niepotrzebna
                                        • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:17
                                          No tak, tego się można było spodziewać.
                                          Niewiele wiesz o mniejszościach, widać że nie miałeś z żadną kontaktu, a
                                          teoretyzujesz tak, że włos się na głowie jeży.
                                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:20
                                            z homoseksualistami akurat miałem, i szlag mnie trafia jak mówia, że to co robią
                                            jest normalne. W domu to niech sobie robią co chca, nic mi do tego, ale
                                            wysłuchiwania ich chorych teori, słuchania czego to oni się nie domagają nie mam
                                            ochoty
                                            • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:21
                                              A kto Cię zmusza do słuchania ich?
                                              Ja nie lubię poglądów ojca dyrektora, dlatego go nie słucham - proste.
                                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:24
                                                Rydzyk w przeciwnieństwie do homoseksualistów nie krzyczy ze wszyskich kanałow
                                                radiowych i telewizyjnych że to co robi jest normalne. Ma swoje radio i do tego
                                                się ogranicza, kto chce słucha, kto nie to nie.
                                                • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:29
                                                  A ja myślę, że jednak krzyczy i to bardzo głośno.
                                                  Zapomniałeś dodać, że ma także swoją tv, w przeciwieństwie go gejów, no chyba że
                                                  jestem niedoinformowana i już taka istnieje:)
                                                • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:31
                                                  > Rydzyk w przeciwnieństwie do homoseksualistów nie krzyczy ze wszyskich kanałow
                                                  > radiowych i telewizyjnych że to co robi jest normalne. Ma swoje radio i do
                                                  tego
                                                  > się ogranicza, kto chce słucha, kto nie to nie.
                                                  A to dobre. Oczywiście, on ogranicza się tylko do swojego radyjka i wcale nie
                                                  wpieprza się w politykę, wcale nie robi wody z mózgu tysiącom zwolenników. Jest
                                                  cichy, niewidoczny, potulny, jak na kapłana przystało. Tu Ci się przykład nie
                                                  udał.
                                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:34
                                                    tobie też, bo homoseksualiści tez się wpieprzają do polityki
                                                  • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:40
                                                    > tobie też, bo homoseksualiści tez się wpieprzają do polityki
                                                    coś ci się miesza, bo ja nie podawałam żadnego przykładu. nie jestem też fanką
                                                    homoseksualistów, drażni mnie tylko ostra nietolerancja wobec pewnych zjawisk
                                                    które nikogo nie krzywdzą tylko komuś się nie podobają.
                                    • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:12
                                      Manifestacji ?
                                      Może ci przypomnę twoje słowa "ale wybacz,
                                      nie mam ochoty ogladać 2 liżaćych się w parku facetów. Na taki widok zbiera mnie
                                      na wymioty".
                                      To jest manifestacja ? To jest normalen zachowanie ludzkie a ty im tego
                                      zabraniasz. Bo tobie się zbiera na wymioty...
                                      Sufrażystki też kiedyś manifestowały-bo chciały pokazać, że istnieją.
                                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:14
                                        normalne zachowanie ludzkie to jest całowanie się kobiety i mężczyzny, normalne
                                        dla około 97 % ludzi, a całowanie się faceta i faceta normalne jest może dla 1,5%
                                        • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:21
                                          > a całowanie się faceta i faceta normalne jest może dla 1, 5%

teraz to spadłem z krzesła. Ojciec nigdy cię nie pocałował ? Ja niedawno
                                          pocałowałem mojego wujka - zdaje się, że jestem w tym 1,5%... Proszę, przemyśl
                                          to co piszesz.
                                          Blondyni z niebieskimi oczami to tylko mały procent populacji - należy zakazać
                                          im okazywania uczuć. Niech się dewianci nie czują swobodnie...
                                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:26
                                            jakbyś nie wiedział o co chodzi. Calowałeś się ze swoim ojcem z języczkiem, w
                                            miejscu publicznym tak by inni to widzieli i mówiłeś że to normalne. Ja nie, to
                                            rzeczywiscie chyba nie wiem o czym mówisz, ale próbowac nie chcę
                                            • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:28
                                              Nie, całowałem się bez języczka. W miejscu publicznym. Tak, to normalne.
                                              Czyli dla ciebie homoseksualiści bez języczka mogą ?
                                              Bedziesz ich sprawdzał, czy coś im się nie wymknęło ? :)
                                            • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:30
                                              Dlaczego wciąż podkreślasz tych dwóch całujących sie facetów? Rozumiem ze
                                              kobiety by Ci nie przeszkadzały?
                                              Jak Cię czytam to przypomina mi się American Beauty i ojciec wojskowy zaciekły
                                              wróg pedałów - on najgłosniej krzyczał :)
                                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:36
                                                bo faceci mnie brzydzą, a kobiety albo sa mi obojętne albo podniecające ;)
                                                ale dla równości kobiety homoseksualisci też nie powinny manifestowac tego w
                                                miejscach publicznych
                                                • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:38
                                                  To chyba jakaś prowokacja:)
                                                  Mariusz, albo Ty jesteś bardzo młody albo...:)
                                                  Mam nadzieję, że to jednak zamierzona prowokacja
                                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:44
                                                    a co w tym prowokującego? każdego normalnego faceta podniecają dwie lesbijki
                                                    (szczególnie ładne) a dwóch gejów jest delikatnie mówiąc niesmaczne
                                                  • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:46
                                                    Masz trochę inne poczucie normalności ode mnie.
                                                    Dziwić może tylko Twoja wybiórcza tolerancja, taka typowo samcza, w złym tego
                                                    słowa znaczenia.
                                                • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 11:00
                                                  to trzeba było od razu, że chodzi ci o to co cię podnieca a nie o normalnośc,
                                                  manifestacje, prawa itd.
                                • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:06
                                  No tak, czyli istnieją mniejszości lepsze o gorsze.
                                  A w jaki sposób sprawdzisz czy dany homo...wpisuje się w te 3%, tym samym
                                  zasługuje na umiarkowaną akceptację? To wszystko jest jakieś chore.
                                  Tolerancja wybiórcza, ten może, a tamten nie, a najwięcej mogę JA, bo jestem
                                  NORMALNY, prawda ?
                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:09
                                    juz pisalem wszyscy moga robić co chcą, ale nie powinni miec prawa do
                                    publicznego manifestowania tego i oboszenia sie że są normalni inaczej.
                                    Widziałaś kiedyś aby miłośnik salami manifestował swoją odmienniość? Ja nie.
                                    Widzialem tylko homoseksualistów, transwestytów a w przyszłości jeszcze pewnie
                                    pedofili zobaczymy
                            • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:01
                              Byłem - nie ma z tym problemu. Nie wolno Ci jedynie krytykować ich wiary a swoją
                              mozesz wyznawać bez problemu.
                              Muzułmanie goścmi?? A wioski tatarskie na scianie wschodniej? Kilkaset lat tu
                              żyją i wciąż są goścmi?
                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:03
                                nie zauwazyłem aby tatarzy się z tym obnosili, jeśli już to prędzej
                                pakistańczycy, turcy, i inni arabowie a oni na pewno sa gośćmi. Masz wydażenia
                                sprzed roku czy 2 we Francji. Mniejszość a chce narzucac swoją wolę wszystkim.
                                Czy to normalne?
                                • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:07
                                  W każdym normalnym państwie każdy bez względu na liczebność może się wypowiadać.
                                  W Polsce zakazałbyś manifestacji osób , które nie są w większości ? Nie dla
                                  pielegniarek, górników... ( choć nie pamiętam żebyś protestował przeciw wybrykom
                                  tych mniejszości )
                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:10
                                    zakazałbym manifestacji tym, którzy na siłe próbuja wmówić że homoseksualizm to
                                    coś normalnego. To może i jest normalne ale dla góra 3%, dla reszty nie i nigdy
                                    nie będzie
                                  • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:22
                                    ja bym zaprotestowala przeciwko gornikom.. w kolko protestuja, jak im sie
                                    zachce podwyzki... jakos budowlancy, sprzataczki, sekretarki nie protestuja a
                                    tez co niktorzy nie maja kolorowo...
                                • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:11
                                  Napisałeś że muzułmanie są goścmi. Do tego się odniosłem - nie wszyscy.
                                  Nie toleruję extremizmu zarówno muzułmańskiego jak i chrzescijańskiego. Akurat
                                  wszyscy Arabowie i Irańczycy (bo to nie Arabowie) których poznałem to świetni
                                  ludzie i wiecej skrajnych postaw widzę wśród katolików.
                                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:15
                                    widzisz więcej skrajnych postaw wśród katolików bo chcesz zobaczyć. katolicy nie
                                    wysadzają się w powietrze i nie zabijają dzieci, nie mordują bo w gazecie
                                    narysowano zły obrazek itp... To własnie ty widzisz to co chcesz zobaczyć
                                    • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:19
                                      Mhm, czyli mamy do czynienia z "prawdziwym", zatwardziałym katolikiem, co to
                                      szanuje swoich, bo reszta jest beee, a jeśli już jest, to niech sobie siedzi
                                      cicho w swoim domku i nie wychyla nosa. Szkoda gadać...
                                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:23
                                        religia nie ma nic do tego. manifestowania homoseksualizmu po prostu nie
                                        kacpetuję z oczywistych względów: dla mnie to nie jest normalne i nigdy nie
                                        będzie, poza tym naprawdę nidobrze mi się robi jak widze 2 liżacych sie facetów,
                                        to wszystko, w domach niech sobie robią co chcą, nie mam zamiaru ich ani
                                        nawracac, ani w zaden inny sposób naprawiać. Co do aborcji to po prostu uważam
                                        że kilkunastotygodniowy człowiek to człowiek, a nie zlepek komórek. I religia
                                        nic do tego nie ma, ale zupelnie nie rozumiem dlaczego tak nienawidzicie
                                        katolików. Pamiętacie jeszcze wyprawy krzyzowe czy co
                                        • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:27
                                          Aborcja to dla mnie odrębny temat, mam swoje własne zdanie niezależne od
                                          wiejących wiatrów dziejowych.
                                          A ja nie rozumiem dlaczego tak nienawidzisz 2 liżących się mężczyzn, bardzo
                                          wiele niezrozumienia w tym wątku, bo każdy ma inny światopogląd.
                                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:30
                                            nie nienawidzę, nic do takich nie mam, pod warunkiem, ze nie obnoszą się z tym i
                                            nie twierdzą że to normalne. Prywatnie niech sobie robią co chcą, ale pokazywac
                                            mi tego nie muszą, bo mnie to brzydzi i chyba też powinni to usznować
                                        • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:28
                                          I religia
                                          > nic do tego nie ma, ale zupelnie nie rozumiem dlaczego tak nienawidzicie
                                          > katolików.
                                          Ja osobiście nie trawię tych katolików którzy uważają swoje poglądy za jedyne
                                          słuszne, próbują innym narzucać swoje zdanie, nie akceptują tego że np. dla
                                          kogoś gej może nie być odrażający a kilkudniowego zarodka nie nazywa dzieckiem.
                                          Nie znoszę nietolerancji. Dla mnie tolerancja kończy się tam gdzie zaczyna się
                                          krzywda drugiego człowieka. Do tej granicy niech każdy robi i myśli to co uwaza
                                          za stosowne.
                                          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:33
                                            gdyby każdy stosował się do twojej definicji tolerancji to na ulicy byś widziała
                                            faceta który pieprze się ze swinią, maratończyków biegających na golasa,
                                            nastolatków którzy kochają się na ławce w parku pomimo przechodzących obok
                                            ludzi, modłów arabów na chodniku, ćpunów którzy biora działkę i wielu innych
                                            rzeczy. Czy to jest normalne? Ludzie są różni, także bardzo popieprzeni i czy to
                                            oznacza że musze to akceptować?
                                            • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:36
                                              Nie akceptujesz - nie patrzysz, jasne ?
                                              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:38
                                                nie, bo w miejscu [publicznym mimo wszystko obowiązuja pewne standardy. A w domu
                                                niech sobie robią co chcą, ćpają, uprawiają seks ze zwierzetami i się modlą. Nic
                                                mi do tego
                                                • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:39
                                                  Ale kiedyś przyjdzie pora, by i w ich domach zrobić porządek, taka będzie kolej
                                                  rzeczy.
                                            • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:43
                                              > gdyby każdy stosował się do twojej definicji tolerancji to na ulicy byś
                                              widziała
                                              > faceta który pieprze się ze swinią, maratończyków biegających na golasa,
                                              > nastolatków którzy kochają się na ławce w parku pomimo przechodzących obok
                                              > ludzi, modłów arabów na chodniku, ćpunów którzy biora działkę i wielu innych
                                              > rzeczy. Czy to jest normalne? Ludzie są różni, także bardzo popieprzeni i czy
                                              to
                                              > oznacza że musze to akceptować?
                                              Nieźle fantazjujesz przedstawiając swoje wizje.
                                              Akceptujesz, nie akceptujesz- Twoja sprawa. Ja mam swoje zdanie i jest mi
                                              zupełnie obojętne czy Tobie się ono podoba.
                                            • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:44
                                              A tak widzimy facetów chlejących tanie wino i rzygających pod ławkę, ew. gości
                                              lejących na przystankach..., albo dwóch dresów okładajacych przechodnia... ale
                                              to jest normalne - takie polskie :)
                                              • sara.24 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:50
                                                > A tak widzimy facetów chlejących tanie wino i rzygających pod ławkę, ew. gości
                                                > lejących na przystankach..., albo dwóch dresów okładajacych przechodnia... ale
                                                > to jest normalne - takie polskie :)
                                                Pewnie przemoc i pijaństwo mieszczą się jeszcze w mariuszowych kategoriach
                                                poprawności. Pijacy i dresy są przecież tacy bardziej swojscy niż Arabowie,
                                                panowie korzystający z koki czy lubiący innych panów ;-)
                                    • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:19
                                      akurat ja bym nie pisala o zadnej religii ani super dobrze ani zle.. Zarowno
                                      katolicy i muzulmanie sa normalnymi ludzmi i wsrod nich zdarzaja sie psychole
                                      fanatycy.. Katolicy tez maja na swoim koncie wiele zlego.. Ale jak dla mnie nie
                                      powinno sie zakazywac noszenia chust muzulmanom czy krzyzy katolikom. I nie
                                      chodzi tu o to ze maja zaraz isc na ulice i demonstrowac... kazdy powinien
                                      postepowac wedlug wlasnego sumienia, ale nie trabic na caly regulator JESTEM
                                      KATOLIKIEM - czy JESTEM MUZULMANINEM, moja racja jest wazniejsza... a niektorzy
                                      zaczynaja tak sie wywyzszac swoja innoscia...
                                    • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:24
                                      > katolicy nie
                                      > wysadzają się w powietrze i nie zabijają dzieci, nie mordują bo w gazecie
                                      > narysowano zły obrazek itp...

Ha ha, kolejny dowcip. Poczyaj sobie o IRA, Irlandii Północnej. Katolicy nie
                                      zabijają...
                                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:27
                                        a robią to z powodów religijnych? nie sadzę, walczą po prostu o swoja
                                        niezalezność. Poza tym jaka jest skala działalności IRA a jaka arabów?
                                    • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:26
                                      Mówię o ludziach a nie o polityce.
                                      Nigdzie na swiecie nie spotkasz się z taką gościnnością jak u muzułmanów. Nasze
                                      przysłowie "gość w dom bóg w dom" działa ale nie u nas...
                                      Jako turysta inny (bo inaczej ubrany i na motocyklu) bywałem na polskiej wsi
                                      szczuty psami :) na wsi muzułmanskiej jestm święty - jestem gosciem, śpie u
                                      nich i jem z nimi :) wyobrazasz sobie u nas coś takiego...
                                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:29
                                        czy to, że ktoś poszczuł cię psami oznacza że wszycy tacy sa? Poza tym skąd
                                        wiesz że byli katolikami? Gonił cię z krzyżem i kropidłem?
                                        • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:32
                                          A czy to, że grupa popaprańców wysadza to i owo, oznacza że wszyscy muzułmanie
                                          namiętnie wysadzają?
                                          • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:40
                                            a katolicy ,ktorzy palili na stosie "czarownice", krzyzacy... kupe sie znajdzie
                                            przykladow.. teraz muzulmanie maja swoj okres niszczenia, tak jak my kiedys
                                            mielismy...
                                        • trypel Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:34
                                          widzisz - robie min. 3-4 tys km po Polsce ( w lecie na motocyklu) i min 4-5 tys
                                          po Azji (już 3 razy) zakładam ze tam większość to muzułmanie a u nas to
                                          katolicy. Moze założenie jest błędne...
                                          U nas słyszę że muzułmanie są be a tam słyszę że Jezus był tez dla nich
                                          prorokiem a chrzescijanie są ich braćmi w wierze.
                                          Jeszcze raz - mówię o ludziach a nie polityce.
        • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:16
          No chyba nie sądzisz, że heroina będzie kiedykolwiek zalegalizowana.
          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:19
            > No chyba nie sądzisz, że heroina będzie kiedykolwiek zalegalizowana.

a czy w latach 50' ktokolwiek sądził, że homoseksualiści bedą maszerowali przec
            centrum miast domagając się małżeństw i adopcji dzieci? nie sądzę, tak samo jak
            dzisiaj dla nas jest to chore, dla naszych dzieci czy wnuków pewnie będzie
            normalne, az wreszcie ktoś rozpieprzy świat atomówka i będzie spokój ;(
            • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:20
              Przesadzasz. Nie porównuj pewnych zjawisk z innymi, bo nie ma porównania.
              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:23
                > Przesadzasz. Nie porównuj pewnych zjawisk z innymi, bo nie ma porównania.

oczywiście, że jest. To co dzisiaj dla nas jest niedowyobrażenia dla przyszłych
                pokoleń będzie normalne. Najlepszym przykładem jest homoseksualizm, dla wielu
                młodych to przejaw tolerancji, dla starszych sodoma i gomora. Tak sam będzie z
                narkotykami, pedogfilią itp. Przecież wolny wybór. Na marginesie: kilka dni temu
                mówili, ze we Włoszech chcą zalegalizwoać maryhę, narazie to maryha, ale
                poczekamy zobaczymy ;)
                • qw994 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:25
                  Pogadamy za 50 lat. Obawiam się, że twoje katastroficzne wizje mają się nijak
                  do rzeczywistości.
                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:28
                    > Pogadamy za 50 lat. Obawiam się, że twoje katastroficzne wizje mają się nijak
                    > do rzeczywistości.

to nie są katastrofizne wizje, to wzrost swiadomości i wrażliwości społecznej,
                    to jest (a raczej będzie) normalne, ale zobaczymy :)
                    • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:32
                      Jeżeli ktoś ten świat psuje, to tylko ludzie. Sami ten świat tworzymy i byłoby
                      idealnie gdyby każdy człowiek zaczął jego zmianę od samego siebie, bo często
                      widzimy i krytykujemy zachowania innych, nie zwracając uwagi na własne błędy.
                • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:43
                  > Na marginesie: kilka dni tem u
                  > mówili, ze we Włoszech chcą zalegalizwoać maryhę, narazie to maryha, ale
                  > poczekamy zobaczymy ;)

Skoro legalny jest alkohol, tytoń to nie widzę powodu by nie były legalne inne
                  substancje. Każdy człowiek może sobie zjadać, wypijać, wąchać co mu się tam
                  podoba. Zakazy dotyczące narkotyków to hipokryzja państwa.
                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:52
                    qw widzisz, a jednak mozliwe ;)

a później kto będzie leczył tych ćpunów alkoholików i palaczy? I z czyich
                    pieniędzy? Narkotyki sa szkodliwe i nie ma nadczym dyskutowac, skoro sa ludzie
                    tak durni że tego nie widza, to pańswo powinno widzieć to za nich
                    • silic Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:00
                      > a później kto będzie leczył tych ćpunów alkoholików i palaczy? I z czyich
                      > pieniędzy? Narkotyki sa szkodliwe i nie ma nadczym dyskutowac, skoro sa ludzie
                      > tak durni że tego nie widza, to pańswo powinno widzieć to za nich

A teraz kto leczy alkoholików i palaczy ?
                      Narkotyki są szkodliwe ? A na czym polega szkodliwość pitego w umiarkowany
                      sposób alkoholu ?
                      Cukier jest szkodliwy - należy go zakazać. Kto będzie leczył tych wszystkich
                      grubasów?
                      Narkotyki są dla ludzi i nad tym akurat nie ma co dyskutować. Myślałem, że już
                      skonczyliśmy z czasami , gdy państwo decyduje co jest dla mnie dobre.
                  • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 09:53
                    kiedys czytalam taka ksiazke, nie pamietam co to bylo, ale cos w stylu
                    przepowiedni:) pisal ktos tam, ze swiat sie kiedys skonczy:) oczywiscie to
                    tylko takie dumanie w stylu nostradamusa:) ale pisali ze ludzie kiedys zaczna
                    chodzic nago :) (chodzimy teraz bardziej odkryci, bikini na plazy lub jego
                    brak, na ulicy odkryte cialo), roznice miedzy kobieta a mezczyzna sie
                    zatrą (przyklady z dnia dzisiejszego - rola faceta i kobiety w domu zostaje
                    wyrownana, kobiety nosze spodnie, taka jak kiedys tylko faceci, faceci
                    wychowuja dzieci, a kobiety pracuja).. chodzi o to ze ksiazka ta jest stara, a
                    mowi o tym jak swiat sie zmienia. To ze kiedys cos byla dla ludzi dziwne, dzis
                    dla nas jest normalne. Mimo wszystko odbiega od moze dawnej natury... Tak samo
                    dzis dla
                    nas to co sie dzieje moze byc dziwne, lub straszne, a za pare lat moze byc
                    normalne.. Tylko czasem mam wrazenie ze ludzie zaczynaja tolerowac rzeczy ktore
                    wcale nie sa normalne..
    • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:29
      gdy mialam ok 8 lat bardzo pozadalam swojego ojca
      to bylo zupelnie naturalne
      w wieku 13 lat bylam juz calkowicie kobieta
      dlaczego osoby w tym wieku nie moga uprawiac seksu z kim chca?
      chore to jest, ze prawo ogranicza
      • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:39
        o i tu jest osoba ktora poprze pedofili... bravo dla tej pani... nawet 50 lat
        nie bedzie trzeba czekac zeby pedofile stali sie 'normalni'... przepraszam,
        swiat juz sie popsul.
        • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:40
          nie, to tylko maha, która lubi być w centrum zainteresowania i napisze cokolwiek
          byle zostać zauważoną:)
          • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:41
            to dobrze:) bo juz sie przestraszylam..:)
          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:42
            ale takich mah na całym swienie sa pewnie setki tysięcy (nie włączając do tego
            kilku milionów pedofili) czy oni tez twoim zdaniem mają prawo domagać się seksu
            z dzieckiem? Czy jednak panstwo powinno interweniować?
            • twitti Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:43
              wiem, do tej pory pedofile wstydzili sie swoich mysli i zachowan przed swiatem,
              a teraz nagle zaczynaja o tym mowic jakby to bylo cos normalnego... a przeciez
              nie jest!!!
              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:46
                bo skoro homoseksualiści mogą brac ślub adoptowac dzieci, aborcja jest na
                życzenie, bo celulitis będzie miała, transwestyci to normalka, to dlaczgo oni
                mają się ukrywac. Później przyjdzie czas na zoofili itp...
            • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:45
              Mariusz, myślę że niepotrzebnie wrzucasz do jednego worka gejów, pedofili i
              niekatolików, bo dla dwóch z tych trzech grup, to uogólnienie wielce krzywdzace,
              ale chyba tego nie zrozumiesz...
              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:48
                chodzi mi tylko o to, że ludzie sa coraz bardziej "tolerancyjni" także dla
                wszeligo rodzaju dewiacji i wynaturzeń. Dzisiaj pedofilia jest be, ale jak ci
                zboczency zaczna walczyć o swoje prawa to już taka nie będzie

po prostu źle rozumaina tolerancja jest szkodliwa, bo wychadząc z założenia że
                mogę robić wszystko pod warunkiem ze nikogo do niczego nie zmuszam oznacza też,
                że można uprawiac seks z 13 latką jeśli ona tego chce. Nie uważasz że to chore?
                • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:52
                  Ostatni wpis:
                  Pedofilii nie toleruję, tak jak aborcji, ale to moje prywatne zdanie więc nie
                  zmuszam wszystkich by myśleli tak samo.
                  Ostatnio oglądałam dość dziwny film "Woodsman" traktujący właśnie o pedofilii -
                  polecam, świetna rola Kevina Bacona.
                  Pozdrawiam
                • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:53
                  mariusz09 napisał:

> chodzi mi tylko o to, że ludzie sa coraz bardziej "tolerancyjni" także dla
                  > wszeligo rodzaju dewiacji i wynaturzeń. Dzisiaj pedofilia jest be, ale jak ci
                  > zboczency zaczna walczyć o swoje prawa to już taka nie będzie
                  >
                  > po prostu źle rozumaina tolerancja jest szkodliwa, bo wychadząc z założenia że
                  > mogę robić wszystko pod warunkiem ze nikogo do niczego nie zmuszam oznacza
                  też,
                  > że można uprawiac seks z 13 latką jeśli ona tego chce. Nie uważasz że to
                  chore?

mnie nie interesuje za bardzo, co inni uwazaja ze dewiacje :) mam swoj wlasny
                  rozum i doswiadczenie i uwazam, ze dobry, bezpieczny seks z 13 latka, jesli ona
                  ma ochote, jest ok
                  • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:55
                    na forum lepiej tego nie pisz, bo będziesz miała problemy.
                    Powaznie, zaraz zostaniesz oskrzona o propagowanie pedofilli a póki co to jest
                    karalne
                    • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:57
                      dzięki! :)

eh - nie mozna nawet powiedziec, co sie mysli... a przeciez nikogo tym nie
                      krzywdze... :)
                      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:59
                        a jak jakiś debil naprawdę uwiezy że pedofilia jest ok i skrzywidzi jakieś dziecko?
                        wtdy bedziesz za to współodpowiedzialna, także prawnie ;)
                        • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 11:02
                          kurcze, dziecko powinno miec prawo do wyrazania swoich odczuc, zdania...
                          ja w wieku 6 lat bylam juz w pelni swiadoma

jesli by skrzywdzil dziecko i ono by chcialo na taka osobe doniesc, to wtedy
                          taki osobnik powinien poniesc kare, ale jesli dziecko jest szczesliwe - to nie
                          ma powodu

musze znikac
                          pa :)
            • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:50
              mariusz09 napisał:

> ale takich mah na całym swienie sa pewnie setki tysięcy (nie włączając do tego
              > kilku milionów pedofili) czy oni tez twoim zdaniem mają prawo domagać się
              seksu
              > z dzieckiem? Czy jednak panstwo powinno interweniować?

takie panstwo to kolos na glinianych nogach cale szczescie
              najwazniejsze jest zdanie obywatela
              • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:52
                > takie panstwo to kolos na glinianych nogach cale szczescie
                > najwazniejsze jest zdanie obywatela

póki co naszczęscie nie a seks z 13 latkiem jest traktowany jak przestępstwo
          • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:49
            extreme_honey napisała:

> nie, to tylko maha, która lubi być w centrum zainteresowania i napisze
            cokolwie
            > k
            > byle zostać zauważoną:)

pisze prawde!!! ninestety wiekszosc ludzi jest dosc obludna :/
        • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:41
          o tym własnie cały czas mówie. wszystko jest chore, a będzie jeszcze gorzej.
          Niektórzy nie wiedzą gdzie jest granica tolerancji :(
          • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:55
            mariusz09 napisał:

> o tym własnie cały czas mówie. wszystko jest chore, a będzie jeszcze gorzej.
            > Niektórzy nie wiedzą gdzie jest granica tolerancji :(

w krzywdzie poszczegolnego czlowieka
            pedofilia powinna byc karana tylko jesli jest gwaltem
            • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:56
              tak czyli seks 6 latki która jest ciekawa co to jest jest Twoim zdaniem ok?
              • mahadeva Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:59
                jesli ktos ja podotyka nie zadajac bolu to jest ok

chore jest ze potem niektorzy ludzie powiedza ze to jest zle i wmowia jej
                poczucie winy

ludzie sa strasznie obludni
      • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:40
        niebuj się doczekamy kiedy seks 12 letniego dziecka będzie dozwolony z 60 letnim
        zbokiem a za kilkadziesiąt lat to może nawet 6 latek będzie miał takie prawa.

W związku ż tym ze niektórzy mają tak chore poglądy, panstwo jednak powinno
        interweniować.
        • extreme_honey Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:48
          Bardzo dziękuję za dyskusję, a tymczasem wracam do pracy.
          Miłego dnia !
          • mariusz09 Re: swiat sie psuje.. 12.01.07, 10:50
            mam przynajmniej nadzieję, ze zgadzasz się ze mną co do nietloerowania pedofili
            nawet jeśli dziecko się zgadza na seks ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka