Dodaj do ulubionych

jak poderwać faceta

12.02.07, 21:45
Witam,
czy macie dobre rady jak poderwać mężczyznę? Jest starszy, bardzo dobrze się
znamy, ale nie wiem kompletnie czy w tym "kontekście" o mnie myśli.
Rozmawiamy na wiele tematów, ale ten jest skrzętnie omijany. Przeze mnie: bo
nie wiem jaka byłaby jego reakcja. Przez niego - nie wiem, może bo jest moim
szefem.
Pozdrawiam i dzięki!
Obserwuj wątek
    • jacek80a Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 21:46
      zaproponuj seks, jak jesteś ładna to na pewno go zainteresujesz
      • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 21:52
        Tak prosto z mostu seks? to BARDZO bezpośrednie....
        • jacek80a Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 21:55
          dziewczyno, żartowałem :)
          a na powaznie, to daj sobie spokój z 'pracowymi' romansami :)
          dla własnego dobra oczywiście :D
          • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 21:58
            ja myślę :-)
            z pracowymi-prywatnymi relacjami radzę sobie, zresztą będę zmieniać
            pracę....niedługo
            • jacek80a Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:06
              no to najpierw zmień pracę, później go zaproś na kawę i pogadajcie :)
              • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:32
                dobre, ale to już będzie po frytkach... mnie nie będzie, on też wyjeżdża...
                letko każdy nie ma...
    • su650 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 21:54
      Kiedyś rzuciałm pracę, a wedy mój szef zapytał czy nie poszlibyśmy na randkę...
      bo miał taka zasadę, że z podwładnymi sie nie umawia! facet z zasadami, ha ha!
      może ten twój też? ;)
      • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 21:56
        kiedyś tak w rozmowie wyszło, że postanowił sobie nie mieszać "pracy z
        przyjemnością". Właśnie chcę zmienić pracę, on o tym wie... no nie wiem.
        Pomyślałam, że może są jakieś delikatne zachowania przez, które można sprawdzić
        czy jest zainteresowany czy nie...
        • su650 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:00
          no są ale chyba każdy ma inne, nie..? Nic nie zauważyłaś? Jak się zachowuje,
          jak na ciebie reaguje, jakieś aluzje rzuca? Może się denerwuje trochę przy
          tobie?
          • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:04
            zachowuje się profesjonalnie aż do bólu. Są małe znaki, ale kurna nie mam
            pewności, czy to męska ciekawość, czy zainteresowanie. Aluzji żadnych, tylko
            raz jak za dużo troszkę alko wypił... Poza tym skała, do każdej kobiety.
            • su650 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:11
              No to przydałoby sie jakiegos madrego faceta zapytać, co robić... Ja nie umiem
              podrywać, im bardziej mi się ktoś podoba, tym bardziej jestem drętwa i
              zestresowana ;) A podobno mężczyźni lubia bezpośrednie kobiety, oby nie
              nachalne, więc może jak już zmienisz prace albo bedzie blisko, to zaproponuj
              jakąś miłą kolację, w ramach podziękowania za miłą współpracę? Właśnie,
              najlepiej jak znajdziesz jakis dobry pretekst,, żeby się umówić, nie?
              • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:14
                no właśnie, najlepszy jest dobry pretekst... ja też nie bardzo umiem i dlatego
                pomyślałam, że może ktoś mi mądry poradzi.... o matko, to trochę stresujące -
                nie zbłaźnić się i jednocześnie osiągnąć cel
                • su650 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:25
                  Pomyśl,że jak się zbłaźnisz, to i tak niedługo zmieniasz pracę! A tak serio, to
                  nie demonizujmy. Jeśli zaczniesz mu taczyć na biurku w samej bieliźnie, a on
                  powie, żebyś zeszła bo depczesz dokumenty - wtedy się zbłaźnisz. Jeśli go
                  neutralnie gdzieś wyciągniesz - na pewno nie.
                  • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:30
                    wiesz jak jest - jak nie zależy to zlew, jak zależy choć trochę, to nagle
                    najprostsza rzecz jest rozpatrywana na 1000 wariantów właśnie pod kątem "a jak
                    się zbłaźnię..." zastanawiam się tylko na co zwracać uwagę, żeby wiedzieć, czy
                    jest na tak czy nie.... spojrzenia...?
                    • su650 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:37
                      Masz rację, łatwo gadać.. Jak się faectowi podobasz, to siła rzeczy się na
                      ciebie gapi, sprawdź czy to robi, czy wasze spojrzenia się spotykają. Czy
                      często gdzieś w pracy na sibie wpdacie - bo takie rzeczy tez przecież nie
                      dzieja się przypadkiem. Poza tym in vino veritas, więc jak się po alkoholu z
                      czymś już zdradził, to pewnie jest zainetresowany również na trzeźwo!
                      • isa24 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:41
                        dobra, to zaczynam obserwację systematyczną... to jednak ch...e stresujące i
                        dziwe. Sztuka uwodzenia jest dla mnie szalenie trudna.... jakieś kursy
                        organizują ;-)
                        • su650 Re: jak poderwać faceta 12.02.07, 22:44
                          Powodzenia! Dawaj znac jak idzie.
    • maretina pokaz mu album ze znaczkami albo kolekcje wiertel 12.02.07, 22:08
      udarowych:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka