wymyslona 17.02.07, 00:10 nie rozumiem, to on chcial wrocic, na codzien jest cudowny ciagle powtarza ze jestem jego skarbrm, ze mnie kocha, a jednoczesnie kombinuje cos z innymi kobietami... dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wymyslona Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:13 nie w tym chyba problem, tego mu nie brakuje, wrecz ja mam niedosyt w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:15 a on wie że masz niedosyt ? Odpowiedz Link Zgłoś
wymyslona Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:19 rozmawiamy o tym, wie ze brakuje mi go... mowie o tym co mnie bolinie nie mam w naturze ukrywac odczuc, uwarzam ze latwiej o czyms powiedziec niz oczekiwac, ze ta druga osoba sie domysli Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:41 a masz pewność że kombinuje coś z tymi jakimiś kobietami w kierunku zdrady ? Może to zwykła znajomość ? Odpowiedz Link Zgłoś
wymyslona Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:49 prowadzi dosc intymne rozmowy z nimi jak na zwykle znajomosci... Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:53 rozumiem że wiedza o tych rozmowach jest mocno "nieoficjalna ". Jednak mimo wszystko - od rozmowy do zdrady to jeszcze sporo. Może bawi się tymi dziewczynami, taki flirt dla sportu, żeby zobaczyć czy się da ? Odpowiedz Link Zgłoś
wymyslona Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:55 moze, tylko przez to sie rozstalismy, wie jak bolala mnie zdrada meza... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:18 Potrzebuje czasem odmiany;) Odpowiedz Link Zgłoś
wymyslona Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:20 i to jest normalne? mam sie pogodzic ze jest nieuczciwy wobec mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:22 Powiedz mu,żeby Cię informował co zamierza zrobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
wymyslona Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:24 wypiera sie ze, jest wszystko ok ze nic sie nie dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:26 Jeśli ma ochotę zrobić coś z kimś,to niech zadzwoni do Ciebie i powie,że nie będzie go na obiedzie bo jest z panią x i robi y ;) Wtedy nie będzie oszustem;) Odpowiedz Link Zgłoś
danagr Re: dlaczego faceci zdradzaja? 17.02.07, 00:20 pewne typy po prostu tak maja. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Dlaczego kobiety zdradzaja?? 17.02.07, 00:29 nie musisz uogolniac, nawet jezeli chodzi tylko o tytul nie ma facet czy kobieta, sa ludzie ktorzy po prostu zdradzaja i nie zmienia tego Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dlaczego kobiety zdradzaja?? 17.02.07, 10:38 konrado80 napisał: > nie musisz uogolniac, nawet jezeli chodzi tylko o tytul > nie ma facet czy kobieta, sa ludzie ktorzy po prostu zdradzaja i nie zmienia > tego To ciekawe i feministki o tym świadomie zapominają ;) ale kobiety które często zdradzaja swoich partnerów mają zawsze bardzo wysoki poziom testosteronu. To że mają go mężczyźni to chyba jasne... kwestia tylko hamulców u jednej i drugiej płci :P Odpowiedz Link Zgłoś