ada012 01.03.07, 21:45 czy za to ze po 7 dniach - 2 tipsy mi odpadly bede musiala zaplacic jak pojde na serwis czy to w ramach reklamacji?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada012 Re: Tipsy 04.03.07, 11:16 autorka tego listu bylam zrobila - mi 2 paznokcie za 15 zl - a teraz po 2 tyg odpadl mi kolejny co za dziadostwo te TIPSY Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Tipsy 01.03.07, 22:06 Reklamację to mozesz zaniesc jesli podpisalas umowe :)) A w praktyce jest tak ze jak masz uczciwą i fajną manikurzystke, to zrobi ci za damro, a jak jest wredna to nie tylko kaze ci placic, ale jeszcze uda ze cie nigdy na oczy nie widziala. W kazdym razie to nie jest normalne zeby tips "odpadl". Chyba ze nim o cos mocno uderzylas. Ale jesli po prostu zaczal sie odklejac, i tak sie odklejal i odkleja i odklejal, az zszedl, to znaczy ze byl zle zrobiony (albo za gruby, albo niedokladnie odtluszczoa plytka, albo slaby klej, albo zle dobrany tips - za maly, za duzy...). Odpowiedz Link Zgłoś
morelka77 Re: Tipsy 01.03.07, 23:32 a nie lepiej żeby wszystkie odpadły? byłoby estetyczniej :) pozdrawiam BTW, ostatnio przyszła do mnie pani od ubezpieczeń. jak wypisywała polisę, to oczom mym ukazały się długaśne w kolorze sinym, maźnięte do tego brokatem tipsy. pierwsze o czym pomyślałam, to : "jak ona robi mielone???" Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: Tipsy 02.03.07, 02:34 ja tez tipsow nie lubie , powinna zrobic za darmo i wiecej do niej nie chodz, jakas lewa, a jak nie zrobi to wygarnij jej Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Tipsy 02.03.07, 09:43 Jeżeli odpadły całe tipsy z paznokci, to znaczy że się odkleiły i stanowczo winę za to ponosi tipsiarka. Reklamacja jak najbardziej. Jeżeli tylko się ukruszyły lub pękł żel to niekoniecznie może być jej wina. Odpowiedz Link Zgłoś
duch.murzynka Re: Tipsy 02.03.07, 11:43 reklamacja jest tylko na 3 najmniejsze i to te u stóp, a te na dłoniach to tylko z rekojmi mozesz bezpłatnie przyklejać Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Tipsy 02.03.07, 21:27 Sama jestes ble. Tym bardziej jesli nie wiesz ze dobrze i estetycznie wykonany tips jest do sludzenia podobny do prawdziwego panzokcia, tylko sie ladniej blyszczy, bo plytka jest gladka. Zreszta, pragne wszystkich tu uswiadomic, ze po tipsach jako takich to tylko nazwa sie zachowala, poniwaz obecnie to co nazywa sie "tips" to jest po prostu przezroczysty swiatloutwardzalny zel, ktorego cieniutką warstwą pokrywa się wlasny paznokiec. (a "tipsy prawdziwe" czyli dlugasne plastikowe nalepy na paznokiec, to juz od dwana należą do innej epoki. Szkoda ze nie jestescie na bieżąco z kosmetyką.) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Tipsy szmipsy. 02.03.07, 21:36 Aha, ciagle pale i mam nadzieje ze kiedys na ciebie trafie na ulicy i ciebie tak osmrodze ze sie do konca zycia nie domyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
konfliktowa Smierdzace tipsy. 02.03.07, 21:39 Do tego czasu walniesz w dywan frajerko smierdzaca. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Smierdzace tipsy. 02.03.07, 21:39 Wole smierdziec papierowsami niz goownem tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Tipsy szmipsy. 02.03.07, 21:39 I generalnie jak szukasz bolca w doopie to sie nadziej na badyla, idiotko, zamiast na forum dawac upust swojej durnocie. Odpowiedz Link Zgłoś
konfliktowa Smierdzielu... 02.03.07, 21:43 ... na lechtaczce sobie kipa odgas. Moze nareszcie orgazm uzyskasz :). Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 smierdzisz goownem, durna wszo 02.03.07, 21:45 Wal sie stad tania prymitywna dziwko, bo goownem na forum od ciebie wali. Odpowiedz Link Zgłoś
ab03 Re: smierdzisz goownem, durna wszo 02.03.07, 21:59 cos pieknego. nie ma to jak popis kultury w wykonaniu "pań". panie chron przed kretynkami. --- Z tomiku poezji: Co ? Gó..! Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Tipsy 02.03.07, 22:55 A co ma tips do tego czy jestem na biezaco z kosmetyka czy nie??? mam swoje paznokcie i mnie to nie interesuje co nie znaczy ze nie jestem na biezaco Odpowiedz Link Zgłoś
konfliktowa Maialina1 to znana wulgarna meliniara. 03.03.07, 00:26 Chcialam to raz jeszcze uwypuklic :). Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikanto Konfliktowa:) 03.03.07, 00:28 Z zasady nie obrażam kobiet. Ale po to są zasady by je łamać. Też jesteś żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
konfliktowa :))). 03.03.07, 01:52 absztyfikanto napisał: "Też..." Nie krepuj sie z mojego powodu. O mnie wiadomo :). Chcialam cos pokazac. Cieszy mnie Twoje "tez" :). Pozdrawiam, konfliktowa. Odpowiedz Link Zgłoś