krakersik4 05.03.07, 22:42 Ja nie moge po prostu ta dziewczyna ma pusciutko w głowie. Jedyna rzecz o ktorej gadała to seks. I ile jej wibrator potrzebuje baterii. O ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakersik4 Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:47 taa jej "sexi" plecki widziała juz cała Polska. Niedługo beda ogladac pewnie inne czesci ciała:P Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:46 Ona jest jakas taka.. dziwna.. Ona byla z Kuba, prawda? wiadomo czemu mowi ciagle o seksie:P Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:48 no była, ale ten jej tekst z wibratorem to przesada, ja nie mam ochoty słuchac ile jej wibrator potrzebuje bateri:P Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:48 Ja Ci mowie ze Kuba ja tego nauczyl;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:50 A ja myślę, że ona nie ma nic innego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:51 pewnie ze nie ma, jedyne co to głupie opowiastki o seksie, o tym jak na nia leca itp. Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:50 myslisz ze Kuba nauczył ja korzystania z wibratora?? hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:51 Nie, Kuba nauczyl ja tej nawijki o seksie bo o niczym innym On tez nie umie;P Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:51 no wiem wiem to był taki zart:D kto wie;) Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 22:56 oni we dwoje to jak dwa pustaki na nieczynnej* budowie Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 23:21 no cóz chce dziewczyna zaistnieć ,a nie wie jak.Aktorsko nie za bardzo wiec postawila na wulgarność co przypuszczam przejela od Kuby ,jednak o ile on jest dosc zabawny i błyskotliwy to ona juz nie bardzo i budzi tylko litość. Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 23:31 Ciekawe co jej matka i ojciec na temat zuzywanych baterii do wibratora... Trzeba mieć trochę klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 23:34 on to już dawno przestał być zabawny,jeśli wogóle kiedyś był.Znależli sobie tani sposób na zaistnienie.Ale raczej długo po nich nikt płakać czy pamiętać (o nich)nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mucha u Szymona 05.03.07, 23:35 A ja ją lubię. Dość często oglądałam ją w 'Ale jazda', była najlepszą z prowadzących. A'propos - leci to jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 00:29 Jeśli chodzi o Muchę, to dla mnie taka niedorobiona gwiazdka. Kiedy zarzucano jej, że dorobek aktorski ma marny, rzucała w twarz epizod u Spielberga, rolę w Pannie Nikt Wajdy i myślała, że wszyscy oniemieją. Myślę, że ta pannica ma niewiele w głowie. Najgorsze jest to, że próbuje naśladować luz i ekscentryczność Wojewódzkiego (czy oni już nie są razem?), a tak naprawdę beznadziejnie jej to wychodzi, bo wcale taka nie jest. Wychodzi za to głupota i żenada. Ani aktorka, ani osobowość. Może powinna robić coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 11:40 Przyjrzyj się swojemu pilotowi do TV. Jest tam kilka przycisków, które powinny pomóc ci rozwiązać twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
klarafr Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 02:29 Mnie denerwuje w niej to, ze jest strasznie glosna jakby bez oglady i elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_phi1 stare zrzedliwe kury domowe!!!! 06.03.07, 09:03 ale z was babska wredne. tylko kobiety potrafia byc takie wredne dla innych kobiet. wam sie chyba nudzi w domach nie macie co robic wiec wypisujecie bzdury na forach. widac ze wam sie w zyciu nie uklada a waszym hobby jest obgadywanie ludzi. zal mi was panie. pierwszy raz weszlam na to forum o ostatni... beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
styga.gdy Re: stare zrzedliwe kury domowe!!!! 06.03.07, 09:04 MUCHAMOŻE TO TY WE WŁASNEJ OSOBIE,ŻE MASZ TAKIE BURZĄCE??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 hehe 06.03.07, 09:10 Ale Cię zdziwię. Większość z PAń na tym forum siedzi teraz w pracy i popija poranną kawkę i nie można nazwać je nieudacznikami:P Nie chodzi o obgadywanie. Niech sobie Pani Mucha będzie jaka chce być. A to forum publiczne i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Większość z Pań tutaj to osoby dojrzałe emocjonalnie nawet mimo młodego wieku czego o tej rozpuszczonej, infantylnej, rozkrzyczanej, bez ogłady dziewczynce powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
naftalinka1 Re: hehe 06.03.07, 10:08 ah, jak pieknie to ujełas:) Ja popijam napoj z cytryna i miodem bo jestem chora:/ Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: hehe 06.03.07, 10:10 naftalinka1 napisała: > ah, jak pieknie to ujełas:) Ja popijam napoj z cytryna i miodem bo jestem chora > :/ eeeeeeee to też smaczne:DDD W takim razie szybkiego powrotu do zdrowia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
naftalinka1 Re: hehe 06.03.07, 10:12 no dziekuje, przynajmniej mam czas na obejrzenie "swiadka koronnego" :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: hehe 06.03.07, 10:18 naftalinka1 napisała: > no dziekuje, przynajmniej mam czas na obejrzenie "swiadka koronnego" :) I dobry chociaż? Bo słyszę ostatnio skrajne opinie na temat tego filmu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
naftalinka1 Re: hehe 06.03.07, 10:39 jak skoncze ogladac to Ci powiem, narazie podoba mi sie muzyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 10:44 Mojej sympatii ona nie budzi ale cenię ją za to, że właśnie nie jest świętoszkowata. Młoda jeszcze jest i czasem coś bez sensu chlapnie językiem ale kurczę, wszystkie nasze gwiazdy są takie poukładane i święte, że rzygać się chce. Kto ma bulwersować jak nie młoda aktorka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala2000 Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 10:55 widać na kilometr że masz problem ze sobą co cię ta mucha tak obchodzi, skoro gra ci na nerwach - nie oglądaj i już jest pełna energii po prostu, program majewskiego jest na luzie i przechodzą przez niego różne gadki, a tu się taka jedna zbulwersowała, bo jakaś młódka gadała "cały czas" o seksie... nie udawaj takiej "stylowej" pruderyjnej baby a stare (choćby mentalnie, nie wiekowo) próchno nigdy nie zrozumie człowieka energicznego i spontanicznego także zamknij jadaczkę, bo to co wypisujesz jest smiechu warte jakbym ja tak narzekała na wszystko, co mnie denerwuje to juz bym była zgryzliwym zrzędliwym babskiem wqrza cię brytnej? doda-elektroda? a może ich troje? głośno o nich, ale nikt ci telewizora nie każe włączać i o nich słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala2000 Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 10:58 rozumiem że to twój sposób na dowartościowanie się hahahaha nie no, normalnie nie sposób było mi nie wygarnąć tego co mi sie nasunęło na myśl po przeczytaniu kilku twoich komentarzy i twojej współgadającej zaraz orgazmu obie dostaniecie tak się dowartościowując haha ciekawe czy prosto w twarz też byście człowiekowi powiedziały co o nim sądzicie? hmm? nie ma odważnych? hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 11:01 Tylko w necie moga sobie pokrzyczeć i dac upust własnym frusracjom. W realu pewnie słodziły by ile wlezie i biegły po autograf. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala2000 Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 11:02 hehe no nic, rozumiem to (mimo, że na pewno NIE DORÓWNUJĘ IM w ich mniemaniu) obserwuję to i inne pokrewne fora od dłuższego czasu, a jakież mądre te wypowiedzi tych jakże "statecznych wyważonych pań" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 11:06 Nazywać kogos pustakiem tylko dlatego, że jest czasem rubaszny i czasem kontrowersyjny to przesada. Obejrzyjcie inne wywiady z nią, to zobaczycie, że nie jest to pusta dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
naftalinka1 Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 11:32 Wiesz co gowno mnie obchodzi to co piszesz:] Ogladam majewskiego bo go lubie, a to nie znaczy ze lubie ogladac Muche. Mozna byc na luzie i miec klase a ona jest niestety wulgarna i mysli ze jak walnie jakims załosnym tekstem to bedzie o niej głosno. Moze i bedzie ale napewno bez zadnych pochlebstw Odpowiedz Link Zgłoś
gowno.mnie.obchodzi.ze.ciebie gó.. mnie obchodzi, że ciebie gó.. to obchodzi 06.03.07, 11:40 i po co to piszesz?????????????? :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP ogłądam majewskiego bo lubie blablabla, bo blablabla plepleple, bo plepleple to trza było zatkać uszy i zamkąć oczy jak tylko zobaczyłaś muchę bzy bzy bzy hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
naftalinka1 Re: gó.. mnie obchodzi, że ciebie gó.. to obchodz 06.03.07, 11:43 masz cos jeszcze do powiedzenia oprocz blablabla i hahaha? kazdy lubi ludzi podobnych do siebie, wiec juz nic wiecej nie musisz mowic Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_ciekawostka świeże mięsko 06.03.07, 11:49 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo= przefascynujące komentarze wystarczy w pole autor wpisać: naftalinka1 turlam sie ze śmiechu i przyszła tu innych pouczać,bo nie lubi muchy a idźcie w cholere z tą muchą Odpowiedz Link Zgłoś
naftalinka1 Re: świeże mięsko 06.03.07, 12:18 ciekawe ile masz jeszcze nickow co? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 11:41 Przyjrzyj się swojemu pilotowi do TV. Jest tam kilka przycisków, które powinny pomóc ci rozwiązać twój problem... Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_ciekawostka Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 11:52 a ja jestem pozytecznym trollem i lubię muchę hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Mucha u Szymona 06.03.07, 14:11 taa, bo to na pewno jest program,w którym powinna opowiadac o swoich lekturach filozoficznych. Taka konwencja,nie świadczy to o tym co ona ma w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś