Gość: nie ma zdjęć IP: *.chello.pl 19.08.10, 20:55 nie ma zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w ubawiłam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 21:39 chyba pierwszy raz w życiu czytam artykuł, gdzie zaleca się maskowanie i wyszczuplanie biustu, uśmiałam się ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: ubawiłam się IP: *.sta.asta-net.com.pl 19.08.10, 23:26 To dziwne, bo duzy biust to nic ladnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neith Twój typ sylwetki IP: 57.66.197.* 19.08.10, 22:48 ojej... i znów nie uwzględnili mojej sylwetki bo jak nazwać sylwetkę z dużym biustem, okrągłymi (ale nie za szerokimi) biodrami, ale niezbyt dobrze zaznaczoną talią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @Neith Re: Twój typ sylwetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 23:51 O? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neith Re: Twój typ sylwetki IP: 57.66.197.* 20.08.10, 00:11 właśnie nie, bo "O" to taka kulka raczej, duży brzuch itp., a u mnie po prostu talia nie jest wyraźnie zaznaczona (odpowiednie ubranie i wcięcie jest) - raczej takie "H", tylko z dużym biustem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksut Re: Twój typ sylwetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 00:41 Jestem facetem i muszę powiedzieć, że i mnie, i naprawdę wielu moich kolegów (może 1 na 20 się wyłamał) uważamy, że najbardziej atrakcyjna jest kobieta z dużą, kształtną, wypukłą pupą. Piersi natomiast mają po prostu być ładne, wcale niekoniecznie duże, ale jędrne i zadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
gall.anonim.pn Re: Twój typ sylwetki 20.08.10, 07:52 Zgodzę się, tylko pupa powinna być duża i kształtna a nie wielka i obrzydliwa. Tyle, że to bardzo niemedialne - zwróć uwagę, że lansowanie dużego biustu nakręca całkiem niezły biznes, bo te wszystkie silikonowe implanty dają przecież nieźle zarobić i jakoś się to kręci. Ładną pupę zaś się ma albo nie. Pola popisu dla "tuningu" nie ma tu zbyt wiele. Taka Rabczewska może sobie napchać silikonu w biust, ale rozklepanego tyłka i kaczych nóżek nie zmieni. Pozdrawiam wszystkie panie z taką figurą o której piszemy z kolegą powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noonia Re: Twój typ sylwetki IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.10, 22:05 Ależ oczywiście, że można sobie pupę poprawić. Są odpowiednie implanty. Ja też Was nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endokrynda Re: Twój typ sylwetki IP: *.chello.pl 26.09.10, 21:50 Lansuje sie wychudzone dziewczyny, bo takie po wybiegu chodza. a nie od dzis wiadomo ze wiekszosc projektantow, o ile nie wszyscy to geje. No wiec wychudzona dziewczyna wyglada jak maly chlopiec co tych wszystkich fashionistow bardzo podnieca... Odpowiedz Link Zgłoś
bella02 Re: Twój typ sylwetki 30.12.10, 23:26 A ja mam typ sylwetki I, jestem chuda, wysoka i mam długie nogi. Piszą, że nie powinnam nosić obcisłych rzeczy a ja noszę i mam to gdzieś. Podobają mi się obcisłe rzeczy i nie będę z nich rezygnować z tego powodu, że jestem chuda. Zawsze taka byłam i to bez sensu, bo wychodzi na to, że w moim życiu w ogóle nie powinnam nosić obcisłych rzeczy.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś