Gość: mloda IP: *.gemini.net.pl 14.05.03, 11:22 Co sądzicie o duzym biuscie kobiety? Nie takim ogromnym, ale duzym. rozmiar 75E? (97cm w obwodzie)???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: duzy biust IP: *.chello.pl 14.05.03, 11:25 ja sadze, ze przyciaga uwage facetow, czasem to musi byc krepujace. jezeli Ci przeszkadza, jest cala seria biustonoszy, np.w triumphie, ktore zmniejszaja biust, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: duzy biust 14.05.03, 11:59 Jak to zmniejszają?? Jak sie nazywa ta seria?? Mam nadzieje, ze to nie chodzi o efekt "spłaszczenia", co przy sporym biuście nie wyglada zbyt korzystnie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: duzy biust IP: *.chello.pl 14.05.03, 13:31 nie wiem dokladnie, bo nie korzystam. moja kolezanka ostatnio kupila taki biustonosz w Marks&Spencer, tam sprzedawcy udzielaja kompetentnych info, domyslam sie, ze w triumphie jest podobnie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: duzy biust 14.05.03, 17:22 Gość portalu: anE napisał(a): > nie wiem dokladnie, bo nie korzystam. > moja kolezanka ostatnio kupila taki biustonosz w Marks&Spencer, tam sprzedawcy udzielaja kompetentnych info, domyslam sie, ze w triumphie jest podobnie. pozdr > . Wczoraj tam byłam... wrrrr.... oczywiście, standard, jak bym miała 85 pod biustem, to no problem wrrr.... czuję sie dyskryminowana :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Trzeba o niego dbac bardziej niz o maly 14.05.03, 11:59 wiem cos o tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koholog Re: duzy biust IP: *.crowley.pl 14.05.03, 12:09 Gość portalu: mloda napisał(a): > Co sądzicie o duzym biuscie kobiety? Nie takim ogromnym, ale duzym. rozmiar > 75E? (97cm w obwodzie)???? Osobiście? Myślę, że to pryszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: duzy biust IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.05.03, 12:56 miodzio!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: duzy biust 14.05.03, 13:13 Ja mam troche mniejszy choc rowniez zalicza sie do tych wiekszych.Dawno dawno temu mialam z tego powodu kompleksy , teraz jestem z niego zadowolona.Uwazam , ze duzy biust jest piekny o ile jest zadbany. Pozdrowionka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: duzy biust IP: *.chello.pl 14.05.03, 13:28 ja podobnie mialam kompleksy i duze prawdopodobienstwo garba, no ale w pore sie ocknelam.. :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeataCh Re: duzy biust IP: *.proxy.aol.com 14.05.03, 13:39 Mam 75 D i mysle, ze jest w sam raz. Nie za duzy, nie za maly. Jestem z niego dumna. Popatrz na to z innej perspektywy. Zaakceptuj sie jaka jestes. Inne marza o takich rozmiarach... Pozdrawiam BeataCh Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: duzy biust 14.05.03, 13:43 Tylko trochę niewygodny jeśli chodzi o uprawianie jakichkolwiek sportów. Mnie np. bardzo przeszkadza w bieganiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: duzy biust IP: 81.210.49.* 14.05.03, 13:47 Stanik zmniejszający biust Triumpha nazywa się "minimizer" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: duzy biust IP: *.chello.pl 14.05.03, 14:04 nazwa mowi sama za siebie, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: duzy biust 14.05.03, 14:37 Tak obfite biusty to wspaniałe dodatki w sypialni:) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white tez mam taki... 14.05.03, 15:46 ...i jestem zadowolona w 100%!!To prawda,trzeba dbac,ale jak widze,jaki jest ladny i jak sie podoba,to dbanie jest sama przyjemnoscia :))) minimaizera nie polecam,kupila moja mama i wyglada to TRAGICZNIE,bo po prostu splaszcza biust,a to ani ladnie,ani zdrowo!!! ja jestesm z mojego duzego biustu dumna i nie zamienilabym go na inny nigdy!! :))) jedyne,czego nie lubie,to ordynarnych zaczepek :((( ale gdybym miala mniejszy biust,to pewien typ mezyczyzn pewnie znalazlby cos innego do komentowania... udaje,ze nie slysze,troche sie takich gosci boje... ale cycuszki lubie w sobie najbardziej. pozdrawiam!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: tez mam taki... 14.05.03, 15:57 snow.white napisała: > minimaizera nie polecam,kupila moja mama i wyglada to TRAGICZNIE,bo po prostu > splaszcza biust,a to ani ladnie,ani zdrowo!!! Popieram - w ogóle triumpha nie lubię, uważam ze ma kiepskie fasony dla rozmiarów typu 75E czyli mały obwód pod biustem, duża miseczka. Felina dużo lepsza, trochę droższa ale na tym naprawdę nie opłaca się zbytnio oszczędzać. > > jedyne,czego nie lubie,to ordynarnych zaczepek :((( ale gdybym miala mniejszy > biust,to pewien typ mezyczyzn pewnie znalazlby cos innego do komentowania... > udaje,ze nie slysze,troche sie takich gosci boje... Mam patent na takich :-), sprzedac Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Tak!!!!!!!! 14.05.03, 16:01 prosze o ten patent szanowna kolezanko od orderu usmiechu!!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Patent na komentatorów :-) 14.05.03, 17:17 snow.white napisała: > prosze o ten patent szanowna kolezanko od orderu usmiechu!!!!!!!!! :))) Przede wszystkim - garbienie i ściąganie ramion do przodu nic nie daje! Przeciwnie, prowokuje do zaczepek, bo oni i tak zobaczą co chcą;-) Znacznie trudniej przyjdzie im przyczepić się do osoby, która chodzi wyprostowana i głowe trzyma wysoko, uparcie patrząc w oczy "napastnikom" A patent wygląda tak: jeżeli ktoś Cię zaczepia, nieważne, czy jest to źle wychowany znajomy, któremu akurat przyszła ochota na komentarz czy paru pijaczków pod budką z piwem, po usłyszeniu tekstu "Ale balony!" itp, itd. odwracasz się w kierunku żródła dźwięku - ale nie tylko głowę skręcasz, odwracasz się całym frontem i przesuwasz powoli wzrokiem po delikwencie z góry do dołu, jak dojdziesz hmm... nieco poniżej pasa - krzywisz się z rozczarowaniem i głośno i wyraźnie stwierdzasz - "Nie, to ja dziękuję, naprawdę, nie skorzystam" i krzywisz się z rozczarowanie, po czym idziesz w swoją stronę. Sposób działa najlepiej, jeżeli typek jest w towarzystwie kolegów... Sekret powodzenie tkwi w pewności siebie :-))) I nie garb się, szkoda kręgosłupa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Patent na komentatorów :-) 14.05.03, 17:24 hehehe... :))) wyprobuje jutro rano w drodze na uczelnie :)) na mojej ulicy sa roboty drogowe,wiec bedzie jak znalazl ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: tez mam taki... IP: *.gemini.net.pl 14.05.03, 16:17 drzazga1 napisała: > snow.white napisała: > > > minimaizera nie polecam,kupila moja mama i wyglada to TRAGICZNIE,bo po pro > stu > > splaszcza biust,a to ani ladnie,ani zdrowo!!! > > Popieram - w ogóle triumpha nie lubię, uważam ze ma kiepskie fasony dla > rozmiarów typu 75E czyli mały obwód pod biustem, duża miseczka. Felina dużo > lepsza, trochę droższa ale na tym naprawdę nie opłaca się zbytnio oszczędzać. > Zawsze byłas zadowolona nawet jak miałas 15 lat? Ja mam 22 i ciagle chce miec mniejszy , bo mnie męcza komentarze na ten temat. Odpisz > > > > jedyne,czego nie lubie,to ordynarnych zaczepek :((( ale gdybym miala mniej > szy > > biust,to pewien typ mezyczyzn pewnie znalazlby cos innego do komentowania. > .. > > udaje,ze nie slysze,troche sie takich gosci boje... > > Mam patent na takich :-), sprzedac Ci? > Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Jak mialam 15 lat... 14.05.03, 16:32 ...to biust byl jednak troche mniejszy niz teraz przeciez ... :)) ale zadowolona bylam,baaaaardzo,zwlaszcza,ze wiekszosc kolezanek byla zupelnie plaska ;))) teraz mam 21 i mimo ze zaczepek nienawidze i sie ich boje,z biustu jestem zadowolona bardzo.Dlaczego mam nie byc???jak jest ladny,okragly i w ogole,to tylko sie cieszyc,a nie martwic :))) czego wszystkim "duzym biustom" zycze :))) pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: tez mam taki... 14.05.03, 17:02 Gość portalu: mloda napisał(a): > Zawsze byłas zadowolona nawet jak miałas 15 lat? Ja mam 22 i ciagle chce miec > mniejszy , bo mnie męcza komentarze na ten temat. Odpisz > > > Jak miałam lat 15, to było najwyżej B ;-), dosyć długo byłam "płaska" i miałam z tego powodu kompleksy :-))) - no i sprawdziło się przysłowie: "Uważaj, o co się modlisz, bo modlitwa może zostać wysłuchana"... Nie napisałam nigdzie, że jestem ze swojego rozmiaru zadowolona - spróbuj kupić stanik 75F, to sama przekonasz się dlaczego - totalny brak wyboru:-(((. Natomiast na 90C - dostaniesz bez problemu, przynajmniej w Warszawie. A przecież miseczka w 90C jest praktycznie tej samej wielkości co 75F, tylko co ja mam zrobić, związywać na supeł z tyłu czy się utuczyć do tych 90 pod biustem? Producenci olewają takie jak ja:-((((((((((( Co do pomysłow z operacyjnym pomniejszaniem - miałam kiedyś takie zapędy, ale przeszło mi natychmiast, jak dowiedziałam się, jak wyglądają techniczne szczegóły. To zabieg grożący poważnymi powikłaniami i zostają duże blizny, nawet nie ma porównania do operacji powiększenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: tez mam taki... IP: *.chello.pl 14.05.03, 16:22 mysle, ze w ogole z duzym biustem trudno dobrac fajny stanik, ja znalazlam w triumphie idealny dla mnie!!! jest super i nie dosc, ze taki fason, jak chcialam, to jeszcze ma cienkie ramiaczka i waski pasek wokol, :-) zanim kupie jeden stanik, przymierzam 15.. eh, my to mamy zycie! :-) he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: tez mam taki... IP: *.gemini.net.pl 14.05.03, 16:14 Tak, jestes zadowolona? A czy zawsze tak było? Jak sprawic zebym była zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: duzy biust IP: utp.:* / 10.10.9.* 14.05.03, 18:10 ja jestem pelen zachwytu, istny ideal i marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: duzy biust IP: utp.:* / 10.10.9.* 14.05.03, 18:14 przeczytalem wasze opinie i co wyscie powariowaly z tym operacyjnym zmniejszaniem? bo zaczepki? przeciez tak samo bardzo ladna dziewczyna spotyka sie duzo czesciej z niewybrednymi zaczepkami niz dziewczyna przecietnej urody. i co warto byc przecietnym bo tak spokojniej? Odpowiedz Link Zgłoś