presens 15.02.26, 09:44 Dlaczego zmniejszono jej biust w reklamie pko z Pawłem Domagałą? Po obejrzeniu ołowianych dzieci bardzo rzuca się to w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardzuna Re: Biust Joanny Kulig 15.02.26, 15:06 Błogosławieni ludzie, którzy nie mają poważniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Biust Joanny Kulig 15.02.26, 15:25 Mam , mam ale nie będę się użalać Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Biust Joanny Kulig 15.02.26, 19:58 Żeby klient zapamiętał bank, a nie biust. Odpowiedz Link Zgłoś
presens Re: Biust Joanny Kulig 15.02.26, 21:36 I to jest odpowiedź na moje pytanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Biust Joanny Kulig 16.02.26, 00:28 presens napisała: > I to jest odpowiedź na moje pytanie ! Wniosek po obejrzeniu Joanny K. - wraz z biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Biust Joanny Kulig 15.02.26, 20:27 Na Zeusa, to zdjęcie z góry, więc proporcje rysują się inaczej 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Biust Joanny Kulig 15.02.26, 21:44 Jak ja jej współczuję. Chociaż kolorystycznie jestem zupełnie inna, to moja “uroda” zawsze robiła mi takie same numery. Niewydarzone włosy które na każdej imprezie przyklejają się do czoła. Niby przyjemna twarz, ale na zdjęciach zawsze mina powykrzywiana i nie wiadomo co wyrażająca. Dziwaczny uśmiech. Biust który próbuje zająć 3/4 zdjęcia. I do tego zawsze chórek “a bo ty jesteś taka śliczna!” Ja i osoby które mają oczy “hyyy????” Odpowiedz Link Zgłoś