Dodaj do ulubionych

Zakupy ubrań przez internet

27.01.14, 12:06
Cześć;) Od kilku dni kusi mnie zakup sukienki przez internet, jednak zazwyczaj preferuje zakupy w stacjonarnych sklepach, można przymierzyć, dotknąc materiału. Wiem, że to staromodne;) ale ostatnio koleżanka podesłala mi link do fajnej sukienki, z tym że tania nie jeeest, ale grzechu warta...:) Na co zwracać uwagę podczas zakupów ubrań przez internet? Pozdrawiam;))
Obserwuj wątek
    • puszystykocyk Re: Zakupy ubrań przez internet 29.01.14, 10:18
      sprawdź wymiary sukienki z jakąś sukienką którą masz w domu i która dobrze na tobie leży, ja zawsze porównuję tak rozmiary i nigdy nie zdarzyło mi się nie trafić :)
      • pakipsi Re: Zakupy ubrań przez internet 31.01.14, 19:22
        ja jestem uzależniona od zakupów w zalando, kupuję tam buty i ciuchy, dostawa jest darmowa, zwrot tez, zwykle jak mam wątpliwości, zamawiam dany ciuch w dwóch rozmiarach, np. M i L, a potem zwracam rzecz, która mi nie pasuje
    • Gość: maresofia Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.182.223.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.14, 12:37
      Tak, musze dokladnie posprawdzać jak wygląda sprawa zwrotu w tym sklepie, widać, że nie dawno powstał, chociaż mam nadzieję, że nie będzie problemu. Dam znać jak kupie, dzięki za info :)
      • Gość: BoskaMeva Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.124.101.150.rybnet.pl 05.02.14, 18:42
        Hej Maresofia,

Ja kupuję sporo ubrań przez Internet. W ten sposób mam większą szansę znaleźć jakąś perełkę niż w sklepach stacjonarnych. Może podaj linka do tego sklepu albo sukienki. Chciałabym zobaczyć co wybrałaś.

Pozdrawiam. :)
    • maresofia Re: Zakupy ubrań przez internet 05.02.14, 23:49
      Pewnie masz rację, to kwestia przekonania się do danego sklepu. A jesli chodzi o sukienkę to proszę: cattalaya.pl/sukienki/28-sukienka.html i cattalaya.pl/sukienki/24-sukienka.html. Cały czas się zastanawiam, którą wybrać i powstrzymuje jednocześnie żeby nie kupic obu ;)
    • Gość: milka Re: Zakupy ubrań przez internet IP: 62.87.233.* 01.03.14, 19:13
      ja tam lubie kupowac buty przez neta. i ostatnio poluje na eobuwie. com.pl/product-pol-65795-Botki-GUESS-Jarita-FL6JARSUE09-TAUPE.html
    • pani.truskawka Re: Zakupy ubrań przez internet 05.03.14, 10:58
      Najlepiej przejrzeć, czy sklep ma jakieś opinie w sieci. Poza tym warto sprawdzić też jak wyglądają w nim reklamacje i zwroty, żeby potem nie było niepotrzebnych problemów.
    • Gość: Paulina Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.brandstorm.pl 06.03.14, 10:22
      Nie wiem czy słyszeliście o super promocji Toys”R”Us na zegarki Monter High. Można go kupić za jedyne 19, 98! Jeśli chcecie sprawić swojemu dziecku taki prezent to koniecznie musicie odwiedzić fanpage Toys”R”Us na Facebooku. Tam znajdziecie kupon na zegarek, który trzeba wydrukować i pokazać w kasie. Promocja trwa tylko go 9 marca.
    • Gość: alka Re: Zakupy ubrań przez internet IP: 78.10.248.* 09.03.14, 20:44
      zakupy przez neta a ok, o ile wybierzesz dobry sklep.
      dlatego, gdy bedziesz sie rozgladac za butami - polecam eobuwie.com. pl :)
    • zaczarowana33 Re: Zakupy ubrań przez internet 18.03.14, 07:54
      Najprościej jest pójsc do sklepu przymierzyc, zobaczyc a potem ewentualnie zamówić przez Internet. :)
    • Gość: Sylwia Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.03.14, 20:56
      Która z was dziewczyny nie chciałaby się wybrać do Paryża? Podejrzewam, że chyba żadna, bo w końcu TO PARYŻ! Teraz macie na to niepowtarzalną okazję. Wystarczy, że jednorazowo kupicie w najbliższym sklepie Toys”R”Us dowolne produkty Pampers za kwotę minimum 80 złotych i zachowacie paragon. Następnie wyślijcie sms, w którym dokończycie zdanie: „W sklepie Toys”R”Us mogę….” Spieszcie się, bo konkurs trwa do końca marca! Więcej informacji znajdziecie na stronie internetowej sklepu Toys”R”Us!
    • Gość: marika Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.14, 19:00
      jakbyś szukała butów, polecam eobuwie. com.pl ;)
      • kamilakam1 Re: Zakupy ubrań przez internet 17.06.15, 13:40
        www.sklep.cottonclub.pl <- wysyłka w ciągu doby, fajne i oryginalne projekty i są pewni!
    • Gość: Pomocny Zakupy ubrań przez internet- Na OTAKIE.PL IP: *.ip.netia.com.pl 04.04.14, 08:59
      Zapraszamy na www.otakie.pl :) tylko u nas najlepsze oferty w jednym miejscu!
      • Gość: Sylwinka26 Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 06.04.14, 20:18
        Kupuj śmiało - zawsze w ciągu 10 dni możesz zwrócić zakup. Kupowałam ostatnio w vinti.pl i spodnie miałam w domu na drugi dzień :)
        • Gość: Sylwinka26 Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 06.04.14, 20:18
          Kupuj śmiało - zawsze w ciągu 10 dni możesz zwrócić zakup. Kupowałam ostatnio w vinti.pl i spodnie miałam w domu na drugi dzień :)
      • gallando Re: Zakupy ubrań przez internet- Na OTAKIE.PL 16.11.14, 14:42
        Najlepsze dodatki z galanterii skórzanej wysoka jakość, najlepsze ceny zapraszamy na www.gallando.pl
    • Gość: kasia Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.opera-mini.net 12.04.14, 22:21
      m.facebook.com/profile.php?id=1398604013750972&refid=48
    • Gość: melancholia Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.183.internet.malbork.pl 05.05.14, 16:53
      Lubisz mieć duży wybór oraz ubrania dobrej jakości ? Wejdź na stronę www.chiara-online.pl/ i rób zakupy bez wychodzenia z domu! Nie musisz się logować. Nie czekaj, umil sobie dzień!
      • Gość: sluchaczka Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.183.internet.malbork.pl 09.05.14, 11:19
        Ja robię zakupy na stronie www.chiara-online.pl/. Jestem bardzo zadowolona, bo ubrania na żywo wyglądają tak jak na zdjęciach, żadnych deformacji, złego kroju, a kolory są takie jak na stronie. Zachęcam do kupowania
        • Gość: kamila Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.14, 22:40
          Ja masz obawy przed zakupami w sieci to kupuj w znanych sklepach jak np. teraz akurat mają fajną kolekcje na lato w tym tshirty od projektantów oraz wiele innych ubrań.
    • Gość: milena Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.14, 19:54
      A spróbuj. Może zamów sobie na przykład jakieś buty na Eobuwie, by zobaczyć, jak to wszystko działa:)
    • Gość: Opinie Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.internetia.net.pl 20.10.14, 12:22
      Nowe forum z opiniami i pytaniami na temat zakupów w internecie i nie tylko. www.opinie-klientow.pl/
    • Gość: Małgorzata Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.14, 11:03
      Podczas zakupu ubrań przez internet,to zwracaj uwagę głównie na rozmiar,musisz wszystko dokładnie zmierzyć tak aby pasowało,nie było za małe ani zbyt duże,to moim zdaniem ma największe znaczenie. Ja przez internet często zamawiam perfumy na PerfumeriaHania.pl
      • giorgia8 Re: Zakupy ubrań przez internet 02.11.14, 21:53
        Jeżeli nie chcecie się naciąć na nieuczciwych sprzedawców, którzy sprzedają coś, co w rzeczywistości ma się nijak do realnego zakupu, wybierajcie aukcje z oryginalnymi zdjęciami.
        Takie piękne zdjęcia modelek, jak pokazuje koleżanka wcześniej, są tylko wzorem do ubrań, które później są odwzorowywane, na innych materiałach i w innych fasonach. Albo co gorsze, sprzedawca znajduje podobne zdjęcia na internecie, których później nielegalnie używa do sprzedania swoich ubrań. Jak wiec widzicie, niestety to jest kupowanie kota w worku.
        Ja ostatnio kupiłam śliczny kardigan od damadicuori, jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach i bardzo dobrej jakości, cieplutki. Maja fajne ubrania włoskie, których nie maja inni sprzedawcy. Zdjęcia u tego sprzedawcy są dokładnie tym co kupujemy i nie obawiam się brzydkich niespodzianek jak przyjdzie przesyłka.
        • karandae232 Re: Zakupy ubrań przez internet 09.02.15, 12:39
          Zakupy przez internet to duże ryzyko . Ja osobiście poprzez stronę internetową zamawiam tylko buty , ponieważ ubrania nie zawsze spełniały moje oczekiwania. Z całą pewnością mogę polecić stronę szch.pl , gdzie znajdziecie oryginalne buty , pakowane w oryginalne pudełko . Wysyłka przebiega pomyślnie towar identyczny jak na zdjęciu .
    • pretty288 Re: Zakupy ubrań przez internet 28.11.14, 11:48
      ja kupuje w kepka.pl i tam nie mam problemów, mało tego jak robię zwrot w ciągu 10 dni to nie robia wyrzutów
    • Gość: karmelinda Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.play-internet.pl 04.12.14, 11:45
      Nie trzeba się tak bać kupowania przez internet. Ciuchy nie dość, że są tanie to jeszcze często o wiele lepszej jakości niż w sklepach stacjonarnych.
      Zerknij sobie tutaj:
      www.dilano.pl/Tshirty-c174.html
      W sklepie jakiś czas temu kupowałam koszulki dla swojego mężczyzny. Jak i tunikę dla siebie.
      Ceny jak na największych wyprzedażach w sieciówkach ( rzeczy kupisz już po 20 czy 30 zł).A jakość bardzo dobra. Świetnie się noszą.
    • Gość: Diana Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.14, 19:16
      Często mi się to zdarza,znam swój rozmiar więc nigdy nie było problemu aby któraś z zakupionych rzeczy nie pasowała. Ostatnio przez internet zamawiam też chemie gospodarczą,taniej jest na Euro-Zakupy.pl
      • kika.1986 Re: Zakupy ubrań przez internet 16.12.14, 10:25
        Rozmiarówka rozmiarówce nierówna, dlatego albo kupuję to, co mogę przymierzyć, albo kupuję w sprawdzonych sklepach internetowych, w których już wiem czego moge się spodziewać, albo ryzykuję i korzystam z prawa konsumenta do zwrotu bez podawania przyczyny, proste. To ostatnie oczywiście nieco upierdliwe, ale co robić, jak człowieka poniesie fantazja ;)

kika
        www.szafa-kiki.pl/
        • tamiza.1 Re: Zakupy ubrań przez internet 17.02.15, 20:52
          zamawiałam ostatnio ubrania z koleżanką jedną przesyłką... i ona zamówiła m.in. żakiet w rozmiarze xl, który przyszedł i okazał się być dobry na mnie - noszącą M ;)
    • tt125 Re: Zakupy ubrań przez internet 16.02.15, 15:55
      Mój mąż (jeszcze) nie gustuje w swetrach.
      Raczej w takich bluzach: marionex.pl/pol_m_Odziez_Odziez-meska_Bluzy-717.html
      Na święta mu kupiłam tą trzecią :)
      No cóż..... Za kilka lat pewnie przerzuci się na swetry :)
    • sandriks Re: Zakupy ubrań przez internet 16.02.15, 17:40
      na to czy sklep jest wiarygodny ;) żeby nie było w razie czego problemu z odesłaniem ciuszka :)
      • izazalew Re: Zakupy ubrań przez internet 22.10.16, 19:34
        Z tym nie będzie problemu w tym sklepie goodlookin.pl/cat-pol-1214553899-Dla-Niej-Kurtki-i-plaszcze-zimowe.html
    • kol.a5 Re: Zakupy ubrań przez internet 18.02.15, 21:42
      Czasami na www.facebook.com/maxxopolska są konkursy, do wygrania markowa odzież
      • izabela613 Re: Zakupy ubrań przez internet 19.02.15, 15:00
        ZApraszam do mojej nowej grupy - wieczorem pojawia się pierwsze ciuszki na licytacji - tylko nowa odzież
        Dla pierwszych licytujących upominki
        www.facebook.com/groups/416591821842039/
    • Gość: Hela Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.15, 13:44
      Ja odzież głównie tą sportową kupuje na Maxq.pl i jestem zadowolona,dobra jakość i cena też jest w porządku.
      • carlos222 Re: Zakupy ubrań przez internet 02.03.15, 18:10
        A słyszeliście o zakupach bezpośrednio w Chinach, na portalu Aliexpress.com? Jest tam tysiące produktów w bardzo dobrych cenach. Kupuje tam już od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Ochrona kupujacych jest bardzo dobra, allegro mogło by się od nich uczyć. Jeżeli chcecie dowiedzieć się jak kupować to zapraszam tutaj chinskiezakupy.pl
    • matyldzia.80 Re: Zakupy ubrań przez internet 04.03.15, 12:32
      W internecie czasami można znaleźć perełki, których nigdzie w sklepach nie ma. A nieudany zakup można zawsze zwrócić.
      • mojaradocha Re: Zakupy ubrań przez internet 22.06.15, 16:01
        popieram w 100 % ostatnio sama nakupowałam sobie i mojemu synkowi mase ciuszkow. Prawdziwe perełki :) sa na www.dzieciociuszek.pl ostatnio był tez fajny konkurs ale sie nie załapałam, szkoda bo nagrody były fajne :) poza tym jak mam cos za małego, to też idzie sprzedać. polecam z czystym sumieniem
      • Gość: MałaMi87 Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.toya.net.pl 09.12.16, 23:09
        Często kupuję na squad.com.pl mają całkiem fajne rabaty i promocje. Polecam :*
      • Gość: AmeliaRadz Re: Zakupy ubrań przez internet IP: *.toya.net.pl 11.12.16, 21:47
        jeżeli piszesz o perełkach sprawdź sobie na squad.com.pl Jeszcze rabat dostaniesz
      • totem09 Re: Zakupy ubrań przez internet 22.07.17, 14:07
        Jeżeli chodzi o mnie to nie kupuję ubrań przez internet. Nie oznacza to jednak tego, że w ogóle nie robię zakupów w internecie. Ostatni mój zakup to zamiennik tonera do drukarki HP w sklepie sklep.mpdgtonery.pl/ Nie narzekam w związku ze swoją decyzją. Lepiej być po prostu nie mogło.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka