snow.white 15.05.03, 20:01 ...litosci!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:03 moze wyślemy na niego ha-rycerza:))))) albo pohahamy z tego ponuraka hehehehehuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: O BOZE ZNOWU ON... IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 15.05.03, 20:10 A moze ktoras z nas sie poswieci,to wtedy on zajal by sie doprowadzaniem jej do ekstazy i na forum nie mialby czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white hihihi... 15.05.03, 20:11 ...masz racje,chichot dobry na wszystko!!!!!!!!!! :))))) na wytrysk szczegolnie ;)))))))) ha-rycerze pija teraz ha-piwo i zajadaja ha-burgery,wiec pewnie nie nadejda z odsiecza ;)))))) hiiiiiiihiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiii to byl chichot przeciagly ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Wystarczy do Admina napisać :) 15.05.03, 20:13 koaa napisał: > moze wyślemy na niego ha-rycerza:))))) > albo pohahamy z tego ponuraka > hehehehehuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:14 huhuhu znikaj ponuraku Ps a nasza nowa sorka śpi or sie gdzieś chichra po kątach bo miotłą by ponuraka po jego ponut\ym łbier hhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaccccyyyyyyyyyyynnnnntttttttt (kwiatowy atak) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa łyzeczka pochichraj się z nami z tego ponuraka 15.05.03, 20:16 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeerrr hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white zmasowany atak na ponuraka... :)))))) 15.05.03, 20:19 heeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :)))))))) hiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiii :))) a czy jak go teraz wysmiejemy,to nie bedzie mial zaburzen seksualnych?????? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: zmasowany atak na ponuraka... :)))))) 15.05.03, 20:22 a jakie buraki mają zaburzenia seksualne-hahaha jakieś robaki ponuraki a teraz haqha hhaaaaaaarrrrrrrrrrrrpunem haha Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white robaki ponuraki won!!!!! ;))))))))) 15.05.03, 20:26 hehe.dobre robaki-ponuraki-buraki!!!!!!!!!! ;)))))))))))) hihihheheeeeheeehihahaha :)))) skurczony biedny robak...i tak mi go szkoda ;)))))))))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:20 hahaha ale się ponurak skurczył:))))))))) hhhhhhhhhhhhhhhhhhooooooooorrrrrrrrrrrrttttttttttttteeeeeeeeeeennnnnnnnnnnncccc ccccccccccjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:21 Cóż...sfrustrowany chłopaczyna...ale z forum umie korzystać więc nie jest z nim tak źle :P Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:23 pojawiła sie pani padalcowa zaraz będzie dym że haha :)))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:24 Dym...co, będziemy palić fajkę pokoju ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:27 padalcowa napisała: > Dym...co, będziemy palić fajkę pokoju ? :P a co pokój z z przekropkowaną padalcową:))) Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:33 Ja chce pokoju- Si vis pacem para bellum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: O BOZE ZNOWU ON... 15.05.03, 20:39 sluchajcie,ja mam taka faje w domu :) i tyton jabluszkowy :) jak chcecie,to Wam podesle ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:ze mną można perfas-nigdy per nefas 15.05.03, 21:52 padalcowa napisała: > Ja chce pokoju- Si vis pacem para bellum ;) ze mną nie szykuj się na wojnę - nawet aby osiagnąć pokój Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: O BOZE ZNOWU ON... 16.05.03, 02:42 A z czyjej obecnosci tak sie cieszycie? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: O BOZE ZNOWU ON... 16.05.03, 08:34 z obecnosci specjalisty od wytrysku... ;))) ale go przegonilismy!!! :)) pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: O BOZE ZNOWU ON... 16.05.03, 13:02 snow.white napisała: > z obecnosci specjalisty od wytrysku... ;))) ale go przegonilismy!!! :)) Eeeee tam:) Ja mysle ze to sa takie watki ze mozna sobie powpisywac w nie co tylko bzdurnego do glowy przyjdzie. Kiedys z kilkoma dziewczynami na jego watku urzadzilysmy sobie babskie pogaduszki i nie byly zupelnie na temat w watku - myslisz ze sie odezwal? Procedura jest ciagle ta sama: on zasmieca forum, pisze sie mejla do admina, admin po nim sprzata, miesiac spokoju i znow sie objawia i powtarzamy procedure;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: O BOZE ZNOWU ON... 16.05.03, 13:14 anahella napisała: > Eeeee tam:) Ja mysle ze to sa takie watki ze mozna sobie > powpisywac w nie co tylko bzdurnego do glowy przyjdzie. > Kiedys z kilkoma dziewczynami na jego watku urzadzilysmy > sobie babskie pogaduszki i nie byly zupelnie na temat w > watku - myslisz ze sie odezwal? Procedura jest ciagle ta > sama: on zasmieca forum, pisze sie mejla do admina, admin > po nim sprzata, miesiac spokoju i znow sie objawia i > powtarzamy procedure;) swoja droga wielce nieszczesliwym byc musi... nie dosc, ze biedaczek dziewczyny jakiejs nie moze poderwac, to jeszcze tak rzadko moze. Nie dziwne ze sie wyrzywa po forach (UWAGA: BYK CELOWY, COBY NIE ZAFALSZOWAC ZNACZENIA SLOWA) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś